- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
razorka777 #4036 üzenetére
hát, azért az én lg optimus black-emhez elég jó agybadugós fülest adtak gyárilag
árban a live felett van kicsivel az optimus -
sheep
addikt
válasz
PRDZsolesz #4021 üzenetére
én egy se mw600-as bluetooth fülest használok 2 éve
igaz hogy 10e ft volt, de bt, szóval nem kell a telefont nyomogatni zenehallgatáskor, van benne rádió, így ha csak rádiót akarsz hallhatni akkor a telefont sem kell bekapcsolni.
(ja és a kijelzője mutatja a szám címét, plusz ha valaki hív annak a számát is)
Ráadásul nagyon szépen szól, agybadugós fajta, cserélhető gumikkal
Nekem bejött, nem bántam meg hogy ilyet vettem
Mondjuk én alapból utálom a telefont tapogatni ha zenét hallgatok, nekem fontos hogy bluetooth legyen -
-
sheep
addikt
válasz
molnarpeter #3758 üzenetére
de az sgs 2-ben egy jobb minőségű hangchip van úgy tudom, szvsz arra nem is kéne felrakni igazából
azzal mondjuk vitakoznék hogy jól belőtt eq, mert sokkal dinamikusabban szól, tehát az alap hangereje is jóval nagyobb, és tisztább is
nem tudom más telefonon hogy szólhat, de nálam bevált, én nagyon jól hallom a különbséget az alap szoftverhez képest (poweramp) -
sheep
addikt
válasz
gabe8719 #3756 üzenetére
ha rootolva van a telefonod akkor recoveryből kell flesselni (install from zip)
nekem lg optimus black-em van, de minden telefonra jó amin 2.3 fut
[link]
persze kell hozzá egy jó füles hogy meghalld..ilyen 200ft-os tescós fülessel nem lehet hallani a különbséget
nekem egy mw600-as bt fülesem van, az eszméletlen szépen szól ezzel a moddal -
sheep
addikt
válasz
spiky03 #3666 üzenetére
nincs a gtalk-on belül nálad beállítási lehetőség? Androidon szokott lenni
nálam van, de nem ilyen telefonom van (és eddig mindegyik telefonon volt), és le lehet venni a hangot némáratehát nem a beállítások/hangok menüben, hanem elindítod a gtalkot és ott a beállításokban adod meg
vagy nem erre gondolsz? -
sheep
addikt
válasz
gabe8719 #3581 üzenetére
na ezt én is szóról szóra így gondolom
a htc még mindig abból él hogy régebben minőségibb telefonokat gyártott és hogy ezzel nevet szerzett
csak hogy ez ma már kevés
most nem tudnék olyan készüléket mondani tőlük ami izgalomba hozna
bezzeg a sony....érdemes lesz figyelni rájuk -
sheep
addikt
válasz
Swiss_audio #3571 üzenetére
értem én, csak erre mondom hogy szerintem semmi rendkívüli minőség nincs pl, abban a htc-ben ami indokolná az árát (meg szerintem egyikben sem, de ez az én véleményem)
sem hw, sem swa live ma az egyik legjobb telefon ár/érték arányban (és minőségben is szvsz)
-
sheep
addikt
válasz
Swiss_audio #3567 üzenetére
az lehet hogy egy laikus nem mondja meg, de most őszintén: az árban kb megegyező wildfire s jobban megéri mint a lww?
(a kérdés költői)aki meg nem néz utána mielőtt vesz valamit az magára vessen...2012-ben azért illik előtte tájékozódni a fórumokon
-
sheep
addikt
válasz
domojko #3407 üzenetére
hát igazából nem tudom...
úgy tudod mérni hogy másolsz rá valamit és nézed milyen sebességgel írja
bár mondom, nálam nem igazán volt még ilyen probléma, igaz nem is sokat használtam még gyári kártyát
szóval nem vagyok biztos benne hogy egy gyorsabb kártyával más lenne a helyzet -
sheep
addikt
válasz
domojko #3404 üzenetére
na most megnéztem az lg optimus blacken, és tényleg van ilyesmi, de csak kb egy fél másodpercre
ha nem figyelek rá direkt akkor lehet észre sem veszem
sd ikon nincsCartman23:
van egy ilyen menüpont a beállításoknál ha jól emlékszem, de lehet hogy az alaklmazások között van az ikonja
amúgy én még sosem próbáltam, mindig kábellel frissítettem -
sheep
addikt
válasz
Cartman023 #3398 üzenetére
ota=over the air (levegőn keresztül)
nem kell összekapcsolnod a géppel a portékát, elég a wifi mondjuk -
sheep
addikt
a fényképeket?
úgy tudom hogy a webalmumokkal szinkronizál a galéria, ezért kell neki idő mire "kiélesedik" (mivel nem a telefonon tárolja azokat úgy szedi le a netről, első alkalommal "thumbnaileket", kisméretű képeket készít hogy ne kelljen letöltenie mindig)
ha nincs mobilneted v wifi akkor nem is élesedik ki asszem
de utána kell nézni, már régen olvastam erről -
sheep
addikt
válasz
razorka777 #3143 üzenetére
egyébként sztem a poweramp sokkal jobban is szól mint a gyári app, jobban be lehet állítani, stb
csak kár hogy nem lehet elindítani a dedikált gommbal, bár lehet hogy rootolt készüléken meg lehet vhogy oldani -
sheep
addikt
válasz
razorka777 #3130 üzenetére
szerintem ezt a gyári app nem tudja , de ha jól emléxem a poweramp-ban van ilyen beállítás
-
sheep
addikt
igen, nagyon el vannak szállva az árakkal
pillanatnyilag nem nagyon tudnék ár/érték arányban ennél jobb telefont mondani (és ez nem hazabeszélés mert mint mondtam nem ilyen telefonom van)nézd meg pl a defy+ fórumot (és tesztet), minden téren az egekbe magasztalták, ajánlott plecsni, stb, de én egy hét használat után úgy eladtam mint a huzat
akad a rendszer mint az atom, szar kamera, gyenge hw, borsos ár
most bocs valakinek a szívébe gázolok, de a valóság nem igazán tükrözi a teszteket -
sheep
addikt
hát ebben 1ghz-s snapdragon van+egy ardeno205(!), ami nem egy rossz páros, főleg ehhez a felbontáshoz
összehasonlításképpen az optimus blackem hardveresen elmarad tőle, (vagy mondhatnám a defy+-t is, mindekettő uaz hardveresen, ha megnézed sokkal többe kerül mindkét telefon)
pl az optimuson a plants vs zombies néha beszaggat, a dead space is, a walkmanon semmi gond velük, angry birds fut mint az atom...jó készülék ez -
sheep
addikt
na igen, de itt jön a kérdés hogy kinek mi a tökéletes? egy átlag felhasználónak szerintem bőven jó a mostani rendszer...mindenki döntse el saját magának hogy jó-e vagy nem
tehát kategórikusan nem mondhatjuk azt hogy jó vagy nem jó
ha meg nem elégedett akkor úgyis buherálni fogja a redszert, az ics-t is -
sheep
addikt
nem vagyok sw fejlesztő
de nagyon sok androidos telefon megfordult már a kezeim között, és messze ez volt addig a legjobb, legstabilabb, legerősebb (40-70e ft kategóriában)
minden működött, nem kellett szórakozni semmivel, csak kicsi volt a kijelzőjeőszintén megmondom hogy semmi olyan új feature nincs az ics-ben ami nélkül ne tudnék élni, és portolás után az is ugyanúgy tele lesz felesleges appokkal amit a gyártó rak bele
én nagyon meg voltam elégedve a telefonnal (most egy optimus white-om van de sok dologban a közelébe sem ér a walkmannak) -
sheep
addikt
az isc témához hozzászólva, és komolyan nem értem mi ez a nagy várakozás..
miért lesz az akkora szám?
jó most a telefon? igen
jól bírja az akksi? szuperül
bugos? nem
minden működik? igen
jó a gyári rendszer? jobb nem is lehetne
ics jó? nem, még bugos
panaszkodnak rá? hajaj, el kell nézni a sgs2 fórumba
erőforrás zabáló? mint állat...
szal no para...én biztos hogy nem várom az ics-t -
sheep
addikt
válasz
Winchester95 #2925 üzenetére
és miért nem teszik? a kinézete miatt?
mert a térképe sokkal jobb
és egy navinál inkább az számít minthogy szép legyen -
sheep
addikt
ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz, de amúgy agy alap 100mb-os havi adatforgalom nem túl drága (1000ft körül van), és egy ilyen telefonhoz mindenképpen ajánlott, a frissítések, emailek, stb miatt
amúgy
beállítások/vezeték nélküli és mobil hálózatok/adatok engedélyezve
na ez ne legyen bepipálva, ha nem akarsz adatforgalmatwifin kersztül szedd le a 3g watchdog progit, azt be tudod állítani, de alapból is van vmi progi a telefonon erre (már nincs ilyen telefonom sajna nem tudom megnézni)
-
sheep
addikt
válasz
Sly0007 #2636 üzenetére
na igen, de ez nem telefon, szvsz nem kellene egy 10 éves nokiához hasonlítani
egy sokol rádiót sem illik egy ongaku hifihez hasonlítani
ez egy olyan készülék amivel tudsz emailezni, internetezni, navigálni, fényképezni, kamerázni, zenét hallgatni, játszani, stb, ÉS még telefonálni is
abban meg nyilván nincs sok fejlődés, beírod a számot és a füledhez tartod... -
sheep
addikt
úgy értettem hogy én már fürödtem vele de semmi baja sem lett
persze nem direkt volt, hamar kivettem a vízből és semmi baja sem lett..
mondjuk a defy nyilván jobban tűri a vizetamúgy használtam kb egy éve defyt és akkor nagyon meg voltam vele elégedve, de a defy+ az egy vicc szerintem
iszonyat az a telefon a live után, persze megértem ha valakinek az kell... -
sheep
addikt
válasz
dokee78 #2475 üzenetére
általában semmit sem érnek ezek az akksik, szinte minden telefonhoz lehet ilyet kani de a fórumokat olvasgatva egyik sem tud többet mint a gyári
valszeg csak át vannak matricázva
egyszer be kéne méretni a a kapacitását egy ilyennek és összehasonlítani a gyárival
meg ugye az android is a gyárihoz van belőve, nem tudom okoz-e vmi anomáliát ha másikat teszel bele (haverom telefonjában okoz) -
sheep
addikt
most látom hogy a live-ban van glonass is
a ruszki műhódakra is tud majd csatlakozni
bár nemtom ez most pillanatnyilag mire jó.. -
sheep
addikt
válasz
Winchester95 #2428 üzenetére
ezt persze úgy értem hogy a gps maga nem használ netet, csak az elején a pozicionáláshoz
net nélül=több perc
nettel=pár mp
az adtforgalom pár kbyte..elhanyagolható -
sheep
addikt
válasz
Winchester95 #2219 üzenetére
így van
a fotófény az folyamatos fényt jelent, nem jó semmire
sajnos elég sok telefonnál van ilyen (pl most az xperia ray is ilyen) -
sheep
addikt
válasz
Beavis05 #2198 üzenetére
sajnálom hogy ilyen készüléket fogtál ki
ha nekem is ilyen lenne már rájuk borítottam volna az asztalt
egyébként nézegetek más fórumokat is, és azt látom hogy itt gyakorlatilag nincs miről írni, a telefon jól működik, a topik nem is pörög
viszont tudnék olyan fórumot említeni ahol nem ez a helyzet...
mindenesetre tényleg gáz hogy ennyit ülnek a te telefonodon -
sheep
addikt
válasz
oroszkrisz #2185 üzenetére
és pont emiatt jobb ha a képernyőt tapizod a gomb helyett:
-mivel a gombot nehéz lenyomni a telefon tuti hogy elmozdul a kezedben
-és ráadásul lassabb is a fókuszálás, legalábbis úgy érzemszóval én abszolút semmi előnyét nem látom a dedikált kamera gombnak, csak hátrányát
kb kétszer használtam, mióta a képernyőre bökök semmi problémám nincs ilyen téren -
sheep
addikt
válasz
Attila0313 #2177 üzenetére
Csak a számot
-
sheep
addikt
Van rajta "autofokusz" és "fókusz érintésre" opció is. Sokkal kényelmesebb a képernyőre nyomni mint a fizikai gombot
-
sheep
addikt
hogy érted hogy nem mozdul el a fókusz?
én úgy tudom tök mindegy hogy a gombot nyomod vagy a képernyőt, a fókusz módot külön kell beállítani
ráadásul a képernyő tapival sokkal gyorsabb is és nem mozdul be a kamera mert nem kell erőlködni mint a gombbalBatu3:
semmi észrevehető előnye nincs igazából a class 6-nak a 4-gyel szemben
főleg ha noname, abszolút nem ajánlom!
tele a net hamisítottakkal, én is belefutottam egybe
vegyél a boltban, ott sem drága, nekem egy class 10-es samsung van ami 3500 ft volt -
sheep
addikt
válasz
oroszkrisz #2149 üzenetére
a kamera gomb miért gond?
akkor állítsd át és nyomd meg a képernyőt a fényképezéshez mint a többi mobilon ahol nincs dedikált gomb
én sosem használtam a dedikált gombot mert kényelmetlen és lassú -
sheep
addikt
válasz
nickcreeper #2067 üzenetére
igazából döntsön a kijelző mérete ebben az esetben és az hogy általánosságban melyik tetszik jobban
tudásban kb ugyanaz a kettő, igaz hogy a w erősebb procit kapott de a live-nak kisebb a felbontása és simán bírja az is -
sheep
addikt
válasz
Attila0313 #2055 üzenetére
ha már így kifakadtál akkor mondd el mi az ami nem tetszett?
-
sheep
addikt
maximális tiszteletem a fülesnek, de pl nekem egy mw600 as bt fülesem van, ami -legalábbis szerintem- jobb, és 10e -ért már lehet kapni garival használtan
(tudom hogy a bt nen olyan jó mint a sima, de ha vki kételkedik akkor próbálja ki. volt már pár fülesem és nagyon szépen szól)
egy sima zsinóros fülesért sem adnék többet -
sheep
addikt
válasz
Winchester95 #2011 üzenetére
szerintem te reagálod túl a dolgokat...
nem akarom senkinek a pártját fogni de kb. senki mást nem izgat csak téged
én kb 10 fórumot látogatok napi szinten és off-hsz terén még ez a legtűrhetőbb
szerintem sokkal rosszabb lenne ha percenként hülyeségeket írogatna, mint pl a defy fórumban egyes újoncok akik nem ismerik a szerkesztés gombot..na, do not feed the troll!
-
sheep
addikt
válasz
Winchester95 #2007 üzenetére
na azért amennyire én ismerem eléggé megbízható embernek tűnik...
bárcsak mindenki így állna az adott szavához mint ő!
csak örül, ennyimás:
tud vki panoráma fotó appot a telefonra? olyat ami működik is...
a gyári nagyon érzékeny -
sheep
addikt
jól hangzik de ezek csak kényelmi funkciók
én speciel megvagyok ezek nélkül is
a wifi, stb kapcsolót kiraktam widgetként, mindegy hogy a redőnyt huzigálom vagy a képernyőt nyomkodom, a ram , sebesség, ilyesmik meg jók nálam, nem is akarok hozzányúlni
nem fagy , nem lassu a telefon
mondjuk a redőnyös menüt azért jó lenne, nem értem hogy miért csak a samu és az lg építi be alapból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest