Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Tomi_Ohl #17569 üzenetére
Igen nagyon korlatozott igy minden. Youtube is nagy nehezen frissult, legalabb mukodik. De az OgYoutube-t nem engedi felrakni, gondolom nem 4.0-ra van tervezve
3 romot leszedtem mar, csak annyira nem emlekszem mit es hogy kell csinalni
Ebbol latszik hogy a mai telefonok mar nem igenylik a custom romokat. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aryon87 #17568 üzenetére
Hát igen, elég korlátozottak így a választási lehetőségek.
A gyári ROM kipucolva elég lightweight, nehéz jobbat találni nála, ha csak a sebességet nézzük.
Talán az Xperia Nexus az, amire ránézhetsz, az gyakorlatilag egy tisztított tweakelt gyári.
Vagy van a Fluorescent feather, az meg a leglightabb újabb Xperia stílusú ROM.
A többi, amit anno próbáltam, mind lassabb volt.
Vagy pedig hagyod a fenébe a 4.0-t, és felteszel egy 2.3-at. Az hihetetlen jól van optimalizálva, csak ugyebár még régebbi Android, egyre kevesebb dologgal kompatibilis... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aryon87 #17564 üzenetére
Az fura, pedig elvileg az adatoknak törlődnie kellett volna, tehát minden szoftveres probléma ki van elvileg zárva, ha tényleg rendben ment végbe a folyamat. Kivéve, ha nem volt pipa a wipe datánál flashtoolban.
Custom ROM-hoz custom recovery kéne, én azt anno rootolt telefonon egy appal telepítettem, de ez ugyebár most nem opció. Van még elvileg ADB-s megoldás, de ahhoz is kéne egy működő telefon először. -
Aryon87
félisten
Companion nem tudta végbevinni a folyamatot, a Flashtool megcsinálta a gyári rom újrahúzását, de sajnos még mindig bootloopban ragad a telefon
Kérdés, hogy egy más mókolt ROM felrakása segíthet-e? Bár ha emlékeznék már a romozgatáshoz.. BL nem nyitható ezen az évjárata miatt.
-
Aryon87
félisten
Na ha hazaerek, megnezem.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aryon87 #17557 üzenetére
Két lehetőséget látok:
Sony PC Companion
Flashtool
Előbbiben van (legalábbis régebben volt) egy telefon javítása opció, ami újrarakta a gyári ROM-ot, akkor is, ha abszolút nem kapcsolt be a telefon. Nyitott bootloaderrel viszont tilos használni, akkor tönkrevágja a készüléket.
A másodikkal képes vagy tetszőleges gyári ROM-ot feltenni nyílt bootloaderes telefonra is. Ehhez flashmode kell, amibe úgy tudsz belépni, ha kikapcsolt telefonnál lenyomod a halkító gombot gépre dugás közben. Ha ilyenkor kigyullad zölden a LED, akkor jó esélyeid vannak.
Valahol volt hozzá részletes útmutató magyarul is, de angolul biztosan van. Később segíthetek linkeket keresni, ha kell. -
Aryon87
félisten
Gondolom halott a topik, de azért próbacseresznye..
A telefon bootloopot kapott már vagy egy fél éve, gondoltam megpróbálom helyrehozni. Van valaki aki tudna ebben segíteni szájbarágósan? Tudom hogy a telefon kuka a mai világban, de a zenei képessége miatt még életben tartanám azért. -
GÁgpstpn
tag
válasz
molnarpeter #17555 üzenetére
Én ott sem találtam. 4shared-en volt egy ukrán, talán az is működik. Vagy esetleg ST18i kernel van, ami jó.
-
GÁgpstpn
tag
válasz
molnarpeter #17553 üzenetére
Az elég, de a következő kérdés már trükkösebb
.42-es verziójú (lehetőleg CE3) romot keresek, mert az összes link halott.
-
GÁgpstpn
tag
Van még valaki, aki valamilyen szinten figyeli a fórumot?
-
szepsy
senior tag
Ez működhet?
https://www.youtube.com/watch?v=iRMDirxUu2A -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szepsy #17549 üzenetére
Igen, valószínűleg nem nyitható. Azért még nézd meg így is:
Tárcsázóba írd be: *#*#7378423#*#*, a megjelenő menüben pedig válaszd a Service info, majd Configurationt. Nézd meg, mit ír a rooting status alatt. Ha bootloader unlock allowed=no, akkor nem nyitható (illetve elvileg van egy fizetős megoldás, de azzal nincs tapasztalatom). -
szepsy
senior tag
Bootloader status : UNROOTABLE
Ezt a flashtoollba találtam, ezek szerint nem nyitott a bootloaderem?
-
-
szepsy
senior tag
Hali.
Újra akrnám húzni a telót, linkelne valaki egy romot (legutolsót)
Xperifirmben csak külföldit találtam.köszi -
Aryon87
félisten
Eloszedtem megint a kis vackot mondom felteszem rá a korábbi romot.. persze hogy bootloopba ragadt. Mire rájöttem hogyan kell flashelni.. de sikerült. Most a recoveryvel vagyok gondban megint..
-
Aryon87
félisten
Szamuzom ezt a kis fost, kis hijjan kinyirta a vadiuj memoriakartyamat. G4 szervizbe vittem megelozeskepp, mondom jo lesz ez. Aha. 1 ora eltelte utan a telefon osszefosta magat, sd kartyat ledobta stb. Ennyi volt vele...
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #17537 üzenetére
Sikerult belepni. Huhuuuu, de csigalassu telefon
Ez mar nem alkalmas arra hogy masodlagoskent funkcionaljon. Mire betolt valamit, a hajam is kihullik
Latszik hogy megszoktuk a 2+ gb ramok meg 4+ magos procik vilagat
Nyaron sos le kell valtani legalabb egy Xiaomi RN2-re -
Aryon87
félisten
válasz
Tomi_Ohl #17529 üzenetére
Ja igen. Ennek elég a class4, majd kap egy sima 4 gigásat, csak hogy az appokat tudjam rátenni.
Jó ez a MIUI, szépen gazdálkodik a dolgokkal. (most pl felfért a viber, messenger, face lite, light manager, gugli billentyűzet. a többi a sajátja. Ez a rom mehet nyitott és zárt BL-re is. Gapps nem kell neki. És rootolt rendszer
Amúgyis ki akarom próbálni, egy Redmi Note 2 van kiszemelve mint másodlagos teló, persze meg is kéne tudni venni, és akkor ezt a kis Sonyt végleg nyugdíjba küldhetem, de jelenleg ő a másodlagos, ha neadjisten a G4-el valami baj lenne. Youtubozásra még tökéletes, főleg főzicske közben
G3-nak meg Samu Young van helyettesnekés elvileg arra is van miui rom
Annyit segíts még hogy MIUI fiókot hogy kell csinálni, hogy tudjak témákat leszedni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aryon87 #17528 üzenetére
Úgy értettem, lollipop/marshmallowhoz kell jó (gyors) SD, mivel ott a rendszeren kívül minden alapértelmezetten az SD-n van.
Egyszer még ezt a régi MIUI-t is ki szeretném próbálni. V5 volt fent, meg a mostani telefonomon 7-et használok, de ha jól tudom te most 3-at tettél fel.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #17482 üzenetére
Kedvet kaptam eme kis ösmütyű mókolásának.
Visszakeveredtem a gyári rendszerre, mert eleinte más romot akartam feltenni, csak sajna bootloop-ba ragadt a teló, így a szokásos procedúra kezdődött. Nagy nehezen visszaflasheltem, persze találni egy épp élő .ftf fájlt a neten...
Most a root-al kínlódom.Kéne ötlet miként lehetne nyitni azt a francos bootloadert.
11w41 a gyártási idő. -
tomy86
addikt
válasz
speed207 #17512 üzenetére
Próbálj meg egy "telefon javítása" opciót a PC Companionnal vagy ezt a megoldást!
-
speed207
tag
Üdv! Valamit elcsesztem egy rom telepítésénél. Most a sony ericson logónál megáll, a recovery menüt se tudom behozni. próbálom flashtoollal visszatenni a gyári romot de ezt a hibát hozza be.
Current device : WT19i - BX902WYDD0 - 1254-1868_R5D - 1250-5829_4.0.2.A.0.58 - WORLD-i_4.0.2.A.0.58
27/032/2016 09:32:30 - INFO - Closing TA partition
27/032/2016 09:32:30 - INFO - Start Flashing
27/032/2016 09:32:30 - INFO - Processing loader.sin
27/032/2016 09:32:30 - INFO - Checking header
27/032/2016 09:32:30 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors.
27/032/2016 09:32:30 - INFO - Ending flash session
Mi lehet a baj? -
TGWH
őstag
Sziasztok, sokadszorra is lepottyant, eddig semmi baja sem volt, most a memóriakártyát nem találja. Mit próbáljak meg esetleg, vagy már tuti döglött?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aryon87 #17507 üzenetére
Nekem mini pro-m van, az elég hasonló. 2012 január 17-én vettem, azóta a gyári akku van benne.
Eddig bírta, de most kétszer is előfordult egymás után, hogy a töltöttség csak úgy leesett 70-ről 0%-ra... A ROMra vagy az Xposedre gyanakszom, már letöltöttem a CM11-et, hétvégén megy fel aztán meglátjuk. -
glacious
addikt
Amikor megláttam mennyi új hsz van, azt hittem újra kiadták a telót.
3 éve kollégámnak adtam el, azóta is használja, és jól bírja az akksi -
aero.
veterán
válasz
Aryon87 #17501 üzenetére
Ja, a duppla kopp az jó, a Lumiámon volt.
Nem tudom, egyszerűen csak nem jön be, nem ítélkezem felette, hiszen egy jó készülék, de a Samsung jobban bejön külsőleg és belsőleg, meg azért a tudása sem gyenge, manuál kamera mód is ott van a szeren, nézd végig a videót, elég jó.A note 5 a fordítottja az edge-nek, a hátulja oldalai vannak lekerekítve, nem az eleje, emiatt jó a fogás.
Itt már mindegy a témának.
-
Aryon87
félisten
Fogtam Edge-t de nem hatott meg. Játéktelefon hatás, és számomra nem is volt kényelmes a fogása, főleg az oldalak miatt.
De úgy hallottam nem is problémamentesek az S6 tesók.Jaj ez már nagyon off téma itt
Igaz a fórum már úgyis halott...
LOL pedig a G4 órák alatt belopja magát az ember szívébe. Nagyon eltalálták, a hátsó gombok meg eleinte szokatlanok mondjuk az Iphone/Samsung előlapi gombja után, vagy a Sony oldalsó gombja után, de ahogy kezeled, megszokod. A dupla koppos feloldás? Most fél év után bármi más telefon van a kezemben, automatikusan dupla koppal próbálom feloldani, utána meg röhögöm hogy bazz, ez nem G4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest