- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Letöltöd az apk-t az adobe oldaláról.
-
-
Deck
titán
Az ICS csak az alap. Ettől függetlenül a gyorsabb merülésnek rengeteg oka lehet, beállítás, programok(lehet valamelyik nagyon viszi), tuningok, feltelepített módok, lepucoltad-e a sok felesleges dolgot róla az elején.. Folyamatosan wifizek nem is kapcsolom ki, este gtalk audiócsevegés 1óra max kicsivel több szoktam zenét hallgatni, telepítgetek, whatsapp-ozok napközbe végig és így is 2napot simán ki bír, úgy is, hogy modolgattam és próbálgatok ki sok mindent xda-ról
Ram fogyasztásba nálam ugyanannyi, bár nem nézegetem folyamatosan szuperül megy. Megvettem a Ram Manager Pro-t de még nem volt rá szükségem ICS alatt, GB-n kellett.
Szerintem maga a rendszer jó, nem abban van a hiba.
-
Ubul86
őstag
nem egyenlő,az egy program,aminek van olyan lehetősége is a rom feltevés mellett,hogy root-olhatod vele (de azt hiszem nem mindegyik telefont,root-olásra más programokat szoktak használni,ez a mi telefonunknál a gyakran belinkelt hogyan tegyük fel az ICS-t flashtoolal linkben benne is van
)
-
fatal`
titán
Mi mennyiért? Ingyenes. Miért nem jó ötlet? Nem szinkronizál magától semmit, főleg nem mind az 50 gigát.
Mondjuk szerintem a dropbox sokkal jobb, sokkal kevesebb a tárhely persze, de van normális PC-s alkalmazása, ami szinkronizál, nem kell egyesével töltögetni a fájlokat.
-
K.Tamas89
aktív tag
-
szabeska
addikt
Task killert valóban nem szabad használni. Csak a RAM-ot foglalja a háttérben futó app, a procit nem. Ha kevés a RAM, a rendszer kilövi. A task killer folyamatosan pörög azon, hogy leállítgat pár másodpercenként/percenként, folyamatosan fut, ergo zabálja a proci erőforrását és az akkut. Nem kell az...
-
fatal`
titán
Azért, mert a fejlesztő úgy állította be, hogy ne lehessen az sdre tenni (vagy régi fejlesztés még android 2.2 előttről). A DroidSail SuperAPP2SD-vel (root kell) át lehet helyezni mindent, de a widgetek, lwp-k nem működnek az sdről (mert indítás után csatolja fel a kártyát a rendszer).
Legjobb lejátszók szerintem a PowerAMP és a PlayerPRO (+ DSP Pack), ingyenesből a MortPlayer (de a gyári sem rossz, csak nincs EQ).
A market rosszul jelzi az appok állapotát, ez van. Megoldásról én nem tudok. Task Killer felesleges, ha kevés a ram a rendszer takarít. Adatforgalom mérőnek a 3G Watchdogot és az Onavot szokták ajánlani. Kisütés = merülés. Nem kell tölteni semmit csak 100%-ig, nem Ni-MH aksi.
-
postas
tag
Én erre megint csak azt tudom mondani, hogy óvatosan a 10 megás nettel... Nálam május 12-e óta (számlazárás) 13 mega telepítővarázsló, 12 mega crashmonitor, 7,8 mega com.sonyericsson..., 5,9 mega billentyűz. És ezek után jönnek az appok fogyasztásai
És kb mindig wifin van, de ezek wifi mellette is eszik netemet.
De remélem másnak nincs ilyesmi baja, mert akkor 10 mega elég lehet. Különböző navikat nem ismerem, de Google navi azért rendesen esz. Bár ha betöltöd térképrészletet, akkor nem rossz -
Kuruc2
senior tag
A 10 éves D750i-m sokszor szebb képet csinál mint Lww. Pedig ez előbbi csak 2 mp.
Az Lww-ben alapból szoftver elfolyósítja képet nagyon. Mintha valami gagyi ckm vagy pb kép lenne.
Nekem ez volt a csalódás, hogy 10 év alatt nem fejlődött semmit a technika SE-éknél, a fölösleges mp-emelés meg csak parasztvakítás, egyértelmű. -
postas
tag
Háttéradatforgalom kilövéssel csomó minden app kilövődne, amit azért használok. Csak azok nem is fogyasztanak megabite-okat. Vagy ha fogyaszt is, az nem bosszant
Mint egy CrashMonitor vagy Billentyűz. stb...
Ami más telefonon (HTC Desire az összehasonlítási alap, nincs...) -
Cartman023
aktív tag
-
mathaus=)
senior tag
Az jó ha a pár napos telodat egyből földhöz akarod vágni
Sztem böngészésre jó a gyári is, google mapsnal nemnagyon van jobb térkép progi, navira is ott a google navigacio, offlinera pedig azthiszem a Sygic ( remélem jól írom ) a legjobb
Officera pedig a Documents to Got ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest