Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Roy_
tag
válasz
domojko #16477 üzenetére
domojko: köszi megoldódott
ha felraktam a gyári gb rom-ot majd root-oltam, majd az ics-t és most jelzi, h ota-n frissíthetek 4.1.B.0.587-re akkor a root megmarad? illetve megéri, most elég jó az üzemidő, illetve frissítés előtt gondolom érdemes egy gyári állapot visszaállítást csinálni
-
aero.
veterán
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
domojko #14893 üzenetére
Igen, ez elég bosszantó lehet. Mondjuk kb. kéthetente indítom újra a telefont. Amúgy felraktam, gyorsulásbeli különbséget érzek, de egyébként semmi több, csak berakott egy T-s bootlogo-t is, ami eddig nem volt+teleszemetelte T-s alkalmazásokkal a telót, de már letöröltem őket.
Ezalatt a 10 hónap alatt nagyon megszerettem a kis lww-t, de már kicsinek érzem a 3,2"-t. Váltanom kellene, de ahogy nézem csak visszafejlődtünk. Olyan árban, mint amennyiért én az lww-t vettem (30K), nincs egyetlen normális telefon sem. Vagy használtan veszek vmi jó kis telót, vagy még marad egy ideig az lww. Egy almára nagyon fáj a fogam...
-
Deck
titán
válasz
domojko #14383 üzenetére
Igen gyári GB de a kinézet és a build.prop nem.
Gyári GB +
- Xperia S Full Téma
- Xperia S Launcher
- Sony ICS ikonok,hang,font
- Quickpanel
- Lockscreen, Xperia S-es
- Fenti értesítési sávnak fekette háttér, %akksi Xperia ICS ikonokkal
- kibővitett menü
- call screen,phonebook and Infinite View Xperia S
- build.prop kicsit tuningoltElég jó így. Maradok is ennél ICS nem vált be nálam hosszú távra. GB egyszerű,gyors semmi gond vele és ránézésre nem is látszik, hogy GB-t használok.
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz
domojko #14337 üzenetére
Én is annyiért vettem ,de nem szóltam azthittem tudjátok . Én naponta nézelődök playen hátha van valami jó.
Razorka: Nem nem arról beszéltem ,de hasonló volt csak az a baj hogy lejátszás közben is ment.
Nem volt jól bedugva a FülesNem tudja valaki hogy mit lehet letörölni az sd kártyáról?-csak mert nekem még a gyári van és kevés a hely. :S 720 mb
Razorka ezt hogy érted ?
-
Totis
aktív tag
válasz
domojko #14310 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Nekem is régebb óta megvan. Ami a legjobban tetszik nekem, hogy NAS-ról WiFi-n keresztül tudok másolni a telefonra. van benne egy 16GB-s uSD class10-es kártya. mondjuk úgy, hogy Wifi-s pendrive...
Ami mellesleg még szempont volt nálam, hogy ne legyen nagy. Tömegközlekedésen könnyebb ezt elővenni mint egy 13*+6*-es telefont. -
Totis
aktív tag
válasz
domojko #14307 üzenetére
Most állítottam a Don't Hang Up! free-nél a Guard Delay Time-ot -2 -re. Megnézem, hogy mennyit rak majd le hívás közben. Ha 1 héten belül is produkálja a problémát, akkor megy gariba.
Ezt a hibát leszámítva nagyon jó kis telefon. Max még a kijelző felbontást tudnám említeni, de ekkora méretben (3.2") nem zavaró. Olyan 1,5 napot elvisz egy töltéssel és még játszani is lehet rajta.
-
Totis
aktív tag
válasz
domojko #14280 üzenetére
Nincs rajta fólia.
A Proximity szenzort leteszteltem és kb. már 2.5cm-ről kapcsol.
Azt hiszem kezdek rájönni a problémára. GB-ről úgy frissítettem ICS-re, hogy nem csináltam cache törlést, stb... Lehet ez a gond.
Amint lesz gépem, megcsinálom. Hátha segít. Ha nem, akkor megy szervizbe.Köszi a segítséget!
Totis
-
umisu80
csendes tag
válasz
domojko #14091 üzenetére
Sziasztok
köszönöm a segítséget.Történet további része:
Felhívtam a márkaszervízt:
- Elmondtam mi a baj
- Vigyem be, hogy a technikus megnézze, de ez nem garanciális probléma
- Mondtam, hogy tudom mi a baja, általában mennyiért szokás javítani és mennyi idő.
- Telefonba nem adhat információt, de a javítási idő minimum 4-5 nap.
- Megköszöntem a segítségét és elvittem a fortunásokhoz-> 2-3 nap és kész.
-
gabe8719
senior tag
válasz
domojko #13920 üzenetére
Olyasmibe fogtam amibe még nem, találtam egy igencsak jóárasított 32gb-os iPod Touch 4g-t, az fogja kiváltani a zene/film/net dolgokat, mellé valami nagyon alap androidot gondoltam, amivel a hívás/sms/mobilnetmegosztás megoldható, más egyébre nem kell alkalmasnak lennie.
Hardverben és tárhelyben elég jól jártam majdhogynem az Lww áráért, plusz legalább nem ugyanaz az akksi merül majd a 7,5 órás buszúton, mikor zenét hallgatok és telefonálok.
Viszont 2 eszközt kell hurcolnom, kíváncsi leszek, hogy elhagyom-e valamelyiket..
-
Deck
titán
válasz
domojko #13531 üzenetére
Ki beszélt itt leoltásról? Ha mondunk valamit akkor az az?
Először használja mindenki a keresőt és ha nem volt még róla szó amit akar akkor kérdezzen bárki nyugodtan. De jönnek újak és folyton olyanokat kérdeznek amit egy nap sokszor vagy már ezerszer túl lett tárgyaltunk. Ez azért fórum és nem cset. Vagy ennyiből minek archiválni akkor? Mindennap törölnék a tegnapi meg régebbi hozzászólásokat és kész.. Kereső használata és beír ez kb pár másodperc.. -
anatre1
tag
válasz
domojko #13472 üzenetére
Köszönöm
(#13483) mathaus=): Ez lenne az?
-
mrlujoak
veterán
válasz
domojko #12961 üzenetére
Igen, mert többnyire az.
Az ilyen, és hasonló kopás/pattogzási hibák eredendően egy fizikai behatás, leejtés járulékos következményei.
Nem hiába kell pl. a kocsik fényezésére is ügyelni, mert legyen az egy 200E-es Opel, vagy egy 10 milliós Mercedes, ha megnyomod (koccanás, kő, bármi) jó eséllyel nagy károsodás lesz belőle később...Emellett persze vannak hibás sorozatok is, ahol pl. hibás volt a felületkezelés, ahová felkerült a festék. Legyen ez a Live, vagy autós példa. Ekkor azonban sokkal több lesz a panaszos.
Aztán legutolsó sorban van az olyan csekély számú meghibásodás, ami pár rossz gyártósoros szériát igazol.
Sajnálatos módon azonban nem engem, nem a usert kell meggyőzni, hanem a gyártót.
...mert alapesetben ilyen kis számú meghibásodásnál nem találnak érdemi összefüggést, és használati hibára vezetik vissza.Ez sértő lehet a felhasználóra nézve - mint azt meg is kaptam, hogy mit képzelek én... - de sajnos ezt esetlegesen szakértői vizsgálattal lehetne csak igazolni...
(#12962) nggabi :
A garanciális csere lehetősége egyéni elbírálás esetén, kivételes helyzetben is kérhető/kapható.
Ezt kell kibuliznotok, mert ha akár csak egy kis érv/ok is elérhető, hogy a tiétek igen is egy rossz széria, sorgép miatt olyan amilyen, akkor van egy nagyon pici esély a javíttatásra. De ez nem a sztenderd eljárás és garancia része, lásd, már a fórumtársat is elutasították nem egy csatornán, miszerint nem garis a hiba... -
mrlujoak
veterán
válasz
domojko #12959 üzenetére
...én ezt látom, és aláírom...
Ellenben nem engem, hanem a gyártót és a szervizt kell meggyőzni.
(#12958) nggabi:
Már két hsz-ben is leírtam, mivel próbáljátok meg kibulizni a garis cserét!
Tessék a képek mellé gyártási adatokat is csatolni!Mindemellett igen, az ilyet elszigetelt hibának nevezi a tömeggyártás...
Az is előfordul, hogy ilyen esetben egy rosszul kalibrált gyártósor első vagy utolsó darabjai a pattogó festékűek, mert vagy nem melegedett be, vagy már lehűlt teszem azt az alapanyagot gyártó/fújó/égető gép/kemence/fröccsgép(...)Ezeket pedig csak a készülékek azonosítóival tudják beazonosítani, melyik hol, melyik műszakban készülhetett...
-
zho-lee
addikt
válasz
domojko #11435 üzenetére
Lenne két eléggé vad kérdésem a minicm/apex launcher párosról.
Az első,ha nem találom,akkor nincs semmilyen záróképernyő beállitás? Vagy nem jo helyen keresem?
A másik a rom controlban a bootanim tiltása bepipál másnak is "faszkalap"-ot ir ki..?
Amugy akkor is van bootanim.szerk: mint repülő módban "házastárs" a nincs hálózat helyett
-
kp78
addikt
válasz
domojko #11061 üzenetére
Nem lehet hogy a 3G/2G hálózatok közötti váltásoknál tűnsz el?
Amúgy nincs erre vmi egyszerű, de nagyszerű widget, amit kitéve főképernyőre egy kattintással lehetne váltani a hálózatok között?
Csak olyat találtam, amire rábökve bevisz a beállításokba, de az már macera, és akkor felesleges az app. Olyan kéne amire ha rábökök, már megy is a 3G.
Én csak olyankor szoktam 3G-n lenni, ha pl. netezek, és kell a gyorsaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest