- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly0007
csendes tag
válasz
dokee78 #16377 üzenetére
Hi kösz az infókat. Nekem sajnos igen, ennyire fontos. Van egy 3d monitorom, és ha olyan helyen járok ahol megéri szoktam 3d-ben fotózni vele. Tapasztalatom szerint nagyon szépen visszaadja az élményt, bár néha nehezen készíti el a képet... Lehet majd kipróbálom amit a faq-jukban irtak, hogy a mod felrakása után a 3d részt újra kell tenni a telóra, és menni fog. Ha majd rászánom magam a teló újrarakására (ami lassan sd kártya összevisszasága miatt is lassan esedékes lesz) majd azért kipróbálom.
ui: Tegnap nekem is előjött a telómon, hogy xperia galéria megette az aksim felét. pedig hetek óta nem néztem benne képeket. Énis fagyasztottam és quickpic. így most egész jó. thx az infót. megéri idejárni fórumozni néha.
-
nincskedvem
aktív tag
-
Sly0007
csendes tag
válasz
dokee78 #16342 üzenetére
Hi!
Kérdeznék erről a camera mod-ról ha szabad:
Download Cybershot 7.1.2 For Xperia 2011 HDPI (Arc/S, Neo/V, Xperia Pro, Ray)
vagy
Download Cyber-shot™ 2.B.12 (Maybe Last Version) For All Xperia 2011
kell letölteni a wt19i-re (mármint erre a telóra amiről a fórum szól)(Én úgy gondolom a második, de hátha rosszul gondolom)
Valamint telepítés tekintetében, rootolt telóm van (zárt) akkor felteszem a cwm-ot (mert még nincs fent) wipe-olom a cache-t a davlik chache-t majd telepítem a progit és ujraindítom a telót?
No és egy utolsó kérdés: a 3d panorámapásztázás megmarad és működik jól? (mert valamit a Faq-ban mintha irtak volna rólam hogy elromolhat)
Bocsi a kérdésekért, csak nem szeretek kísérletezgetni a telóval, de ez ha tényleg javít rajta megérné feltenni, és te már telepítetted.
-
atala
addikt
válasz
dokee78 #16350 üzenetére
Igen, de nem mindegy, hogy meddig van náluk a készülék. A múltkor 1 hónapot volt oda, és meg se csinálták. Akkor még töltött, csak lötyögött. Most már nem is tölt.
Azt nem tudom, hogy a cordonnál adnak-e csere készüléket, mert a T-nél adnak. Azt hiszem, marad a T, mert a cordont nem lehet elérni telefonon. -
Csabapa
csendes tag
válasz
dokee78 #16342 üzenetére
Többek nevében köszönöm, bár mint fentebb írtam, felraktam ezt, mivel ehhez volt írva, hogy all Xperia és működik is, bár a gyenge fényviszonyok között készült képek továbbra is elég pixelesek, de a vaku közeli és a szabadban, jó fény mellett készültek tényleg jobbak.
-
Imi1981
veterán
válasz
dokee78 #16060 üzenetére
Dehogynem mindig vissza is állítom!Amúgy már gyári jól kipucolt ics-n próbálgatom de ezen se jön össze!Szerintem ez nem jó!Annyira béna nem vagyok h ne tudjam megcsinálni,de ez egyszerűen bootlopot csinál!Nekem a képernyőkészítő miatt kéne leginkább, mert a payen amik vannak idegesítőek ,én gombal szeretném vezérelni!Nem értem az ics-be miért nem rakta bele a sony .
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #15958 üzenetére
Nem igazán megy a fotózás ezzel a szar Panasoniccal,de itt fél fényerőn vagyok lámpafénynél.
-
Švejk
őstag
válasz
dokee78 #15958 üzenetére
Parancsolj
Az ikonokra még nem sikerült rájönnöm, hogy kell őket installálni, hogy működjön is. Egyébként, szép, meg gyors, a ramot se zabálja. -
postas
tag
válasz
dokee78 #15934 üzenetére
Siker, köszönöm!!
Nem tudom igazából mit csináltam máshogy, mint éjjel többször is, de a lényeg az eredmény..
Azonban már ment a flashtool, mikor olvastam előző hsz-edet. Így most a 431-es van fent.
Ha ezt frissítem mondjuk Sony PC Comp-pal, akkor root megmarad? Valamint hogy tudom törölni a felesleges appokat? A listát megtaláltam.
Bocsi, elég kezdő vagyok tudom.. Köszönöm! -
postas
tag
válasz
dokee78 #15932 üzenetére
Előröl kezdtem egészet, GB flashtool, rotolása.
Eddig mindig sikerült is. Csinálom akkor most ez alapján, bár ugyanannak tűnik, mint az 1. hsz.
Ez is a.431-et írja. maradjon az? és a busybox mikor kell?
Bocsi az értetlenkedést, csak már nagyon elkeseredtem. Köszönöm!(ja és van már xperia root rev4. az nem jobb?)
-
postas
tag
válasz
dokee78 #15930 üzenetére
Nem futattam. Az mi, és mikor kell?
Ez volt az 1. hsz-ben leírva, aszerint csináltam mindent. Volt olyan próbálkozás, mikor a 4.0-t nem Flashtoolal tettem a rottolt GB-re, hanem a Sony programmal. Akkor a legújabb ICS-t kapta, de úgysem volt jó.
Most rákerestem itt fórumon erre a busybox-ra, nincs sok hozzászólás. Az általad leírt rootolási menet hol van? -
aero.
veterán
-
sgamez
tag
-
snecizero
senior tag
válasz
dokee78 #15681 üzenetére
Igen minden fent van és egyszerűen nem megy. Régebben is csináltam már ilyet. Most valahogyan nem megy.
1. Legfrissebb SEUS feltelepítettem.
2. Flashtolt is feltelepítettem.
3. Usb hibakeresés bekapcsolva. Ismeretlen forrásból való telepítés engedélyezve.
Sim kártya és micro sd kivéve.Flashtol elindítva és még szépen elindul és a hiba adott.
2000 ft fizetek annak aki feltudja nekem rakni az GB-t
Most az ICS van fent.
Személyesen nálad vagy nálam vagy neten keresztül ,gép megosztva mindegy hogyan csak legyen már rajta.
Ráutalom a 2000 ft annak a számlájára aki tud segíteni. -
Zoli133
addikt
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #13608 üzenetére
Kicseréled egy jól működő systemuival.
(#13610) aero.: Ez relatív, szerintem ronda. A stock AOSP néz ki a legjobban szerintem. És valamiért, amit használok, leszokott róla, hogy elcsússzon az összes törlése gomb. De a legutóbbi alkalmazásokat, ha kivenném belőle, akkor sosem lenne semmi baj. Csak nem nagyon érdekel, általában max 1-2 értesítés van kint egyszerre, mert elolvasom/törlöm őket.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #12834 üzenetére
Smultronicot nem használtam, de ha quickpaneles, akkor mennie kell, mert a realicsben nagyon nem nyúltak a system-uihoz a quickpanelen kívül.
(#12837) aakosch: Az első kérdést passzolom, működnie kellene. A másodikra pedig: telepítéskor tudtad volna csak kikapcsolni, így, ha nem kell újra kell raknod a ROMot (aroma installerben van egy opció rá).
-
-
Deck
titán
válasz
dokee78 #12666 üzenetére
Ő kérdezte én válaszoltam. Szerintem a legjobb. Ti meg mindig a Real ICS-ről beszéltek pedig semmi extra nincs benn sőt.. Meg ennyiből azt reklámozzátok. Ez a topic a LwW-ről szól tehát ha akarok folyton beszélhetnék is a CM9 ről vagy 10ről mivel kapcsolódik a témához.
Amúgy meg 21éves vagyok.
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #12514 üzenetére
Tényleg gyorsan talál jelet.
Viszont,hogyan tudom lecserélni a walkmann apot benne a Real ICS 5.2-ben lévőre,úgy,hogy a Clear Bass is benne legyen?Ez a Flash fix for Mini/MiniPro/Active (if you have problem with it) kell bele?
Úgy értve a ROM felrakása után,mert én nem raktam fel. -
fatal`
titán
válasz
dokee78 #12386 üzenetére
"Az R3-ban pedig nincs reklámszűrő."
Megnézted a hosts fájlt, hogy teljesen üres e? Mert én nem, de elképzelhetőnek tartom, hogy bizony szűrve vannak a reklámok. Nem kell ahhoz program, kézzel is felviheted a címeket. Csak azt a sokszázat adfreevel vagy adawayjel egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest