- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soldika30
tag
-
Soldika30
tag
Köszönöm mindkettőtöknek bementem a szinkronizásába és ott kiválasztottam a gmail fiókomrákattintotam és ott fel ajálotta hogy cimtár szinkronizálása és gmail szinkronizálása mindkettőt kipipáltam picit gondolkozot és siekrült ha megl esz az új telóm,akkor hogyan tudom vissza rakni onnan az adatokat?
-
Soldika30
tag
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni hogy tudom elmenteni a gmail fiókomba a telefonszámaimat?
-
Soldika30
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Soldika30
tag
Szaisztok Julius 24.-én vittem vissza a szerviznek a telefont. ma még mindig azt mondták hogy szervizelés alatt van. tudtok valamit erre a 15 napos dologra? mármint a szerződésben az ál 15 munka napon belül át kel adniuk a telefont. ha ez nem történik meg utánna mi lesz?
-
Soldika30
tag
Sziasztok elmesélem hogy jártam a 3.-ik szervizes dologgal. Mint már említettem februárban vettük.. május elején elkezdett homályosodni a kép minősége amit készítettem. Elvittem szervizbe elküldték,vissza jött a készülék 1 hét múlva hogy oké kész.. kipróbálom.. ugyanúgy homályos. visszaküldtem 1 hét megjött ráírva a szerviz lapra hogy "kamera csere" ekkora már tökéletes volt. Örültem neki. eltelt 1 hónap ugyanaz a hiba. 2 hete elvittem,már ráírta a T-mobilos srác a szerviz lapra hogy "cserét kérünk" bár hozzá fűzte nem sok esély van rá. Mindegy elküldtük ismét a szervizbe.. hétfőn jött az sms bemegyek érte. most azt írták a munka lapra hogy a kamera előtti "lencse" karcos és ezt nem tudják garanciába javítani. Kajak felment a pumpám.. felhívtam a szervizt otthonról. Elmondom hogy ez már a harmadik szervizes problémám volt ugyanazzal a gonddal. Azt mondták hogy "méltányosságból "cserélték ki a kamerát a múltkor. Mondom uram akkor most a lencse karcos? mert akkor nem oldotta volna meg a kamera csere vagy tévedek? Erre azt mondta küldjem vissza és újra megnézi. Ha most se csinálják meg,vagy nem cserélik ki. marad a fogyasztó védelem.
-
Soldika30
tag
Szép estét sziasztok. Májusban lett szervízelve homályos képek készitése végett a telefonom. 2x is visza kelett akkor vinnem,mert rosszúl csinálták meg. eltelt 2 hónap,és msot ugyanazt csinálja.. Sajnos szerdán megyek nyaralni. de muszály leszek beadni hétfőn ismét a szervizbe.. Kérdésem ,hogy mennyi ideig csinálhatják ezt velem?: megint kamera csere majd megint elromlik megint szerviz?
A másik kérdésem az lenne hogyan tudom kimenteni a telefonszámokat a legegyszerűbben? és hogy lehet majd vissza másolni? mert nem akarom megit vissza irkálni a számokat. Mivel szerviz után szoftvert frisitenek,és akkor ugye eltünik minden. -
Soldika30
tag
Sziasztok szép estét.
Egy ismrerősöm telefonjára a munkahelyemen szeretnék felrakni egy fájlkezelőt le is szedtem torrent ről, fel is másolom majd neki a memóra kártyára. de az a bibi hogy nincs se wifi bent se mobilnete a srácnak hogy a marketről el tudjuk szedni.... akkor az apk-t el se tudom érni a telefonba? -
Soldika30
tag
Sziasztok kész a telefonom de mivel szoft frissités volt eltünt mindenem köztük a telefonszámok. Nos van egy régi SE készülékem, amiben a memóriájában is van egy csomó szám,a sim karit már átdobtam a liwe ba és arról be is importáltam a telefonszámokat, de ami a másik telefon memóriájában van azok hiányoznak mit tanácsoltok? köszönöm.
-
Soldika30
tag
Sziasztok a szervíz újra átvette a telefonom,de a T-mobilos srác már azt irta szervíznek,hogy cserét kérek.. álítása szerint ha normális a szervízes akkor jóváhagyja a cserét. Mondtam én addig járok amig meg nem csinálják normálisan.. majd megunják
-
Soldika30
tag
válasz
razorka777 #5233 üzenetére
köszi szépen
-
Soldika30
tag
válasz
razorka777 #5230 üzenetére
hát nekem még a gyári van fent. ezt hona tudom letölteni?
-
Soldika30
tag
válasz
razorka777 #5200 üzenetére
Bocsi hogy közbe kérdezek ettől szebben is szol a készülék?
-
Soldika30
tag
válasz
walkmanboy #5167 üzenetére
akkor kezet foghatunk
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #5165 üzenetére
T mobile és nem járt hozzá Live
-
Soldika30
tag
válasz
walkmanboy #5162 üzenetére
Akkor nyomás
kiváncsi leszek neked hányadik nekifutásra csinálják majd meg
-
Soldika30
tag
válasz
walkmanboy #5158 üzenetére
Én is bőrtokot vettem,és azelött is tokba tároltam fóli csere stb..és így jártam te is elvitted szervízbe?
-
Soldika30
tag
válasz
walkmanboy #5152 üzenetére
neked is hasonló problémáid vannak?
-
Soldika30
tag
Mindegy akkor csere letisztázva csak nem tudom ilyenkor még mindig köteles vagyok elfogadni a javítást? enek utánna nézek.
-
Soldika30
tag
Sziasztok másfél hét után jött az sms hogy kész a telefonom. Egy ismerősöm ment be érte mert én el voltam utazva.. Megjöttem kipróbáltam,a hideg levert álitólag kamera csere volt benne. De a képek ugyanolyan fos minőségüek,. most hétfőn megint vihetem be és újra kérhetem a szervízt
meddig játszhatják ezt el?
[kép]
[kép] -
Soldika30
tag
Sziasztok Már 1 hete szervízbe a telefonom
mi a tapasztalat mennyi ideig szoktak rajta ülni? én ráadásúl csere készüléket se kaptam..
-
Soldika30
tag
Sziasztok szervíz lett belőle.már most hiányzik mint egy falat kenyér
-
Soldika30
tag
válasz
Cartman023 #4640 üzenetére
köszi szépen azt hiszem ahogy fentebb ajánlották szervizhez viszem.
-
Soldika30
tag
Bocsánat a hülye kérdésért de a root után ugrik a gari nem? a szervízes rögtön kiszurja,hogy rootolva va na készülék?
-
Soldika30
tag
Sziasztok fetettem egy kedves fórumozó tanácsára a Sygic navit. de ezzel is ugyanaz a szitu mint a navigon-al szépen megy,de egy kis idő után megál a térkép és kb 10-15mp re mutatjaújra az aktuális utvolnalat. ez éppen elég ,hogy pl Pesten kerülgessek.van úgy hogy két háztömbnyit is tovább hajtok mire reagál de van amikor meg tökéletes pár percig,. van ötlete valakinek?
-
Soldika30
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem . Feltettem a NAVIGON nevü progit. Tőkéletesen működik net nélkül. de kb 5 percenként a kijelzőn felül megjelenik egy piros sávban GPS felirat és akkor nem reagál semmire. lehetséges hogy elveszti a kapcsolatot a műholdal? kb 5-10 mp után már újra mutataja az utat. ha van valakinek ötlete szivesen fogadom. köszönöm.
-
Soldika30
tag
Sziasztok egy kérdés . leszedtem az utorrent-et de valami jelszót kér.. de mért? segitene valaki?
-
Soldika30
tag
visza álitottam gyári beállitásra és még is felvillan 5-10 percenként de mért?
-
Soldika30
tag
sikerült egy videót is készitenem. ez igazábol éjjel a legzavaróbb. [link]
-
Soldika30
tag
Szaisztok kérdés. Mitől van az,hogy a készülék autómata lezárás után kb 2-3 perc után magátol felvillan a kijelzője.. olyan mint ha feloldódnak a zár,de nem oldódik fel csak világit 1 mp ig a kijelző majd elsőtétül.. de ezt se folyamatosan csinálja. csak ha rájön. ezt megismétli 2x3 szor és megnyugszik majd egy bizonyos idő után megint.
-
Soldika30
tag
de már sikerült ..köszönöm a segitséget! Bőr flip tokról valami info? én már keresgéltem egész héten de még semmi
-
Soldika30
tag
válasz
molnarpeter #2754 üzenetére
de arra meg ne mtudok kapcsolódni
-
Soldika30
tag
Üdv egy kérdés.. valahogy eltünt a market ikonom.. hogy tudom újra elővarázsolni?
-
Soldika30
tag
Sziasztok már tudom hogy működik ez-> [link]
-
Soldika30
tag
Sziasztok bluetooth on küldtem át telefonszámokat, a egy másik telefonról,de nem rakja a telefonkönyvbe. fájlkezelővel megnéztem a számítógépen, egy bluetooth mappába teszi bele,de akkor ezt hogyan tudom beletenni a telefonkönyvbe? a Régi telóm alapból a kapcsolatok közé mentette. ötlet?
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2464 üzenetére
Igazábol nem értem mi a gondod velem! Már kismillószor átböngésztem a vaterát és nyoma sincs az ilyen toknak. Te álítottad,hogy láttad kértelek linkeld be. És azért nem linkelted,mert nincs olyan. Eről ennyit. a sértegetést meg tartsd meg magadnak. szevasz
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2460 üzenetére
Akkor mutasd meg nekem légyszíves, a lejárt aukciót hátha tudok üzenni az eladónak.
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2454 üzenetére
Szia le ne harapd a fejem! Nézz körül a vaterán. nem találsz bőr flippes tokot csak szilikont ami nem védi a telefont teljes egészében,csak a hátlapot! Azt hiszed nem nyomozok már pár napja? de ezidáig sikertelenül!
-
Soldika30
tag
Sziasztok létezik már bőr tok? Engem kimondottan flippes érdekelne. Lehet még korai az igényem?
-
Soldika30
tag
Ezt ma csináltam a veszprémi állaltkertben. A kislányomnak vagy egy 12 mpx es fényképezője..de az én telóm szebb képeket csinált. íme->[link] hogy lehet ez hogy szebb képeket csinál? bocsánat a sok kérdésért de még kezdő vagyok
-
Soldika30
tag
Sziasztok market be van total comamnder? mert én nem találtam! leszedtem egy oldalról,feltelepitettem, de mikor megnyitom,ezt irja ki Total commander experied This pre-relase version has experied!
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2408 üzenetére
Szia mint láthatod nem siekrült a reggeli dolog
itt vagyok,élek
De a telón megoldódott,a market csati probléma.. Vissza álítottuk a gyári beállitásra és igy már elsőre felment!
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2394 üzenetére
szerintem zenei téren meg biztos,hogy nem veri a live-ot. Kb 10 perce ment el az ismerősöm a live-al és a Ray-el csináltunk képeket. Ugyanabból a szögből stb stb. felraktuk a gépre, nekem majd ki esett a szemem,de semmi különbség. Igazad lehet. Igérem reggelre jól csinálom.. saját magam rúgom ki a széket!
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2392 üzenetére
ok.. ma reggel felakasztom magam. és a te lelkeden szárad
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2389 üzenetére
leszünk haverok?:
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2389 üzenetére
köszi a választ maradok
I -
Soldika30
tag
válasz
Swiss_audio #2386 üzenetére
Igen most nézegettük mi is a rokonokkal. délután feljön egy ismerősöm,neki ray van és kipróbáljuk. mert itt a youtub nem adja vissza teljesen a dolgokat
-
Soldika30
tag
válasz
Swiss_audio #2383 üzenetére
köszi a választ nekem az jött le,hogy lényegesebben jobb minőséget produkál a Ray
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2378 üzenetére
(2365) re gondoltál? az a hülye kérdés? azal kapcsban tőled is szívesen fogadnám a véleményt. megfordúlt a fejembe,hogy a Liwe w-t elajándékozzam,a páromnak és vegyek egy Rayt-t de ha sok különbség nincs,akkor feleslegesnek tartom.
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2378 üzenetére
igen a hülyeség addig hülyeség,amig a másik is érti! nem vagyok a barátod,hogy hülyéskedj velem. és zárjuk le ezt a butaságot végre.
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2372 üzenetére
Akkor Peti198506 igy ok? nem sértegtés a célom. csak nehogy már ne végyjem meg magam,mikor bunkón válaszolnak.Ezt nem rád értem,hanem a wc lehúzós dologra. Neki szóltatok az igaz,de csak finoman engem meg egyből ugrotok,ha valamit félre irok helyesirási hiba,stb.. mért kell ezt ennyire felfújni?
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2368 üzenetére
öreg félre értesz ugy értem,hogy arra válaszolni "kell" nem kötelező,hanem válaszolni szokás. igy már jobban tetszik?
-
Soldika30
tag
Véleményeteket kérem, mennyivel készit szebb képet,és videót az Xperia Ray mint a live wit walkman? most nem az adatokkra vagyok kiváncsi,hanem hogy valójában mennyi különbség van a két készülék között ilyen téren. valóban szembetünő az eltérés?
-
Soldika30
tag
válasz
Winchester95 #2358 üzenetére
Vicces vagy , szeretnek téged otthon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest