Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
hát ez meg? nem arról volt szó,hogy nem lehet megnyitni a bootloadert?
Csomag01 @ 7900: ó azt nem tudtam,csak itt mindig az hangzott el hogy zárt a bootloader,és nem lehet megnyitni,de akkor így tiszta
azt hittem csak marketingfogás
-
Ubul86
őstag
wow,kemény...akkor cserélik? épp kérdezni akartam ,hogy hát valakinek ,aki ezévben vette a telót,szintén jelentkeztek -e a problémák. Március óta van meg,nálam azóta még nincs gond,remélem nem lesz,de ha lesz akkor gondolom vihetem szervizbe,és megoldják
mondjuk az szomorú hogy nem lehet megvárni,mire megoldják a problémát,nem hiszem hogy 5 napos munka lenne
7898.: jaah,értem,akkor ha ez lenne,ne is reménykedjek
-
aero.
veterán
Na leadtam gariba a telót. Kíváncsi vagyok cserélik-e az alsó, festékhibás panelt.
Kaptam helyette egy J300i-t. Ennél még a Siemens A40 is jobb volt.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Öcsém most kapott egy Sony Ericson Live with Walkman mobilt és szeretne rá játékokat tenni. Fizetni nem szeretnénk a játékokért, így marad a letöltés. Ha letöltött játékot akarok felrakni a telójára akkor kell még csinálni vele valamit?
-
Totis
aktív tag
-
Deck
titán
válasz
Elek23Elek23 #7890 üzenetére
Nem hiszem, hogy megúszód az újratelepítést. Max ha csináltál biztonsági mentést cwm-ből.
-
-
fatal`
titán
válasz
Elek23Elek23 #7885 üzenetére
Fent van az első, a telefonképernyő csere, a reboot menü, a screenshot menü, a nagy albumborítós lockscreen és semmi gond vele. MiniCM-en problémás, a gyári ROMon hibátlan.
-
Deck
titán
válasz
Pontosítok. A 7 közül csak a 6.-at nem használtam/használom.
-
Deck
titán
válasz
Ezek közül mindegyiket kipróbáltam, jó párat most is használok közülük és semmi gond nincs velük nálam
-
Elek23Elek23
tag
valaki rakott fel ezek közül valamelyiket? [link] mert nekem olyan problémám van, h ha van egy nem fogadott hívásom akkor összeomlik az egész android.phone, és amíg el nem tüntetem a nem fogadott hívást, elmegy a hálózat, nem tudnak hívni, folyamatosan jönnek a hibaüzenetek, és a telefonkönyv is törlődik. ha eltüntetem, minden helyreáll....
-
fatal`
titán
válasz
krisztian112 #7878 üzenetére
Nem, a holo a gyári ics launcherre hajaz, kevesebbet tud.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
krisztian112 #7878 üzenetére
Nem tudom, a Holo-t még nem használtam.
-
krisztian112
senior tag
válasz
elpatkorado #7875 üzenetére
Amúgy az Apex nem uyganaz mint a Holo launcher? Nemtudom, de nekem szebben fut a Holo mint az Apex, érdekes....
-
Batu3
tag
A minap Sygic-kel és más vaigációnál is ha elindítottam, mindig ki-kiírja, hogy a System UI leállt...nem hagyja abba csak restart után javul meg és az értesítősávot sem tudom lehúzni...mi lehet a gond? :S sima ICS van a fedélzetemen
-
Ubul86
őstag
ha más launchert teszek fel,widget formájában még előtudom varázsolni a 4 sarkos menüt?
-
elpatkorado
aktív tag
Nem is tudom, hogy élhettem eddig apex nélkül.
Rettenetesen jó, még egy +1 az ICS-nek, imádom a Sony-t.
-
Deck
titán
válasz
krisztian112 #7872 üzenetére
Lehet van valami appod ami feléleszti a lezárt képernyőt. Én semmilyen kompatibilitási hibát nem vettem észre pedig sok appot kipróbáltam vagy használok.
-
krisztian112
senior tag
Én azt fedeztem fel hogy ha a Lock Screen-t használom, (ami egy oylan widget amit ha megnyomok lezárja a kijelzőt) akkor a lezárás után újra feléled a kijelző, eléggé zavaró. Valamint nem támogatja a King kong lock.ot sem. Miért van az hogy nem kompatibilisek a programok ICS alatt? vagy ez csak a sony-kon van így? Pedig én mindig a képernyős megoldással zártam le a kijelzőt....
-
Deck
titán
válasz
razorka777 #7868 üzenetére
Szerintem nem bug, GB alatt is így volt nálam. És mielőtt csatlakoztatnád a headsetet előtte lenémítani csak 1 gomb nyomás, semeddig sem tart
-
razorka777
veterán
Van ez az ICS "bug",hogy ha be van dugva a headset akkor ugyanúgy szól a hangszóró és a füles is ha hívnak.
Keresgéltem xda-n de nem találtam rá megoldást.
Van olyan app ami lenémítja a hangot ha csatlakoztatom a fülest? -
aero.
veterán
Én. Nem rezisztív-kapacitív függő amúgy a fólia, de nem karcálló amúgy. Soha nem teszem semmi mással össze a zsebembe, de a múltkor mégis lett rajta egy 1 centis karc, gőzöm sincs, hogy, eléggé bántott a dolog utána, de hát most mit csináljak vele.
Van amúgy egy Flush ICS rom is zárt bootloaderre, hasonló lehet, mint a CM Lite.
-
Deck
titán
válasz
razorka777 #7864 üzenetére
Nagyszerű
Akkor úgy néz ki hanyagolható a fólia.
Mégis visszatértél a MiniCM sandwich lite-hoz?
-
Deck
titán
Van itt olyan aki fólia nélkül használja a telefont? Úgy olvastam, hogy mivel Kapacitív kijelzős így nem muszáj fólia, meg ugye karcálló is.
-
Ubul86
őstag
hát rá reagáltam ,mikor utána engem kérdezgettél
fejléc: "(#7853) Ubul86 válasza hunfatal (#7850) üzenetére" ... tegnap meg mondta valaki hogy kapcsoljuk be,akkor nem te voltál
7861: vettem,erre reagáltam,hogy hát jól megszívtam,mert az akksi már bánja
upd: megtörtént,töltőn van,remélem minden ok lesz,mert tegnap este még appokat is töröltem,de csak a listád alapján,és nem mindet
-
Ubul86
őstag
hát idáig arról beszéltünk
hunfatal is arról írt
,szóval GPU gyorsítás,csak most keltem
na szóval tegnap bekapcsoltam,mert mondtátok,meg is lett az eredménye. Reggel levettem a töltőről,~90-95%-on volt mikor bekapcsoltam , estére lement 20 alá,úgy , hogy semmit nem csináltam rajta. És ilyet még sose csinált,beragadó app sincs,mert mindig kilövöm őket.
-
Zoli002
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy videózás közben van-e folyamatos fókusz vagy nincs?
Köszi a választ előre is !!!
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #7827 üzenetére
És rajtad kívül rengetegen frissítettek belakott rendszerre és egy kupac szar volt az egész. Aztán újrarakta tisztán és az összes hiba megszűnt.
JB-t pedig szerintem is kapni fogunk, a kérdés a mikor. Előbb biztos, hogy az ICS-t hozzák az idei palettára (és evvel semmi probléma nincsen szerintem).
(#7828) dokee78: Nem növekedett a hardverigény, megnéztem emulátorban a JB-t, semmi egetrengető újdonság nincs.
(#7841) Cartman023: A GPU gyorsítás alapból engedélyezve van azokban az alkalmazásokban, amik azt támogatják. A fejlesztői beállításoknál lévő beállítás pedig szarul van fordítva, az nem GPU gyorsítás engedélyezése, hanem a GPU gyorsítás kényszerítése (Force GPU rendering). Ne piszkáld, mert a régebbi appokban, amik nem voltak erre felkészítve, problémákat okozhat (és rengetegszer okoz is).
-
snecizero
senior tag
Az apexet már próbáltam. A novába még annyira nem mélyedtem bele. Most jobban belenézek. Amikor GB volt akkor 1,5 napot is elment a teló. Amikor nem piszkáltam akkor óránként olyan 1 % esett az aksi szintje. Ezt a négy sarkos dolgot nem tudom megszokni sajnos. Még jó hogy van launcher. Csak az a baj hogy az jobban meríti az aksit. Vannak olyan programok amik elvileg javítanak az aksi üzem idején ? Tudtok pár ilyen programot ajánlani ?
-
aakosch
tag
Csengőhangot hol kell beállítani ICS-en? Mármint mp3-at.
-
-
snecizero
senior tag
Hogy azért írjak valami negatívumot is az ICS-ről. Nekem gyorsabban merül és nem mindig érzékeli az érintést. Lehet, hogy a launcher okozza a gyorsabb merülést és a gyenge érintés érzékenységet. Ezt használom:--------->[link]
-
Cartman023
aktív tag
A GPU gyorsítás használta miatt mivel lesz jobb a telefon, és mennyire meríti a telefont esetlegesen?
-
krisztian112
senior tag
Sztem mindenki aki T-mobilos ne a PC Companionnal frissítse mert közben hibát ír ki, hanem töltsétek le a Sony weboldaláról a Sony Update Centert (SUS) Nekem tegnap gond nélkül frissült vele 4.0.4-re. Persze azok akik a szolgáltatósat akarják feltenni.
-
Ez egy éves hír, azóta természetesen mindenki kussol az egészről
"There was just one problem: the Android Update Alliance hasn't really been mentioned since, including in today's keynote."
Na most amikor valamit ennyire agyonhallgatnak, és amikor örvendezünk, hogy az ICS áttörte a 7%-ot (az ám a teljesítmény!), akkor kissé megalapozatlannak tűnik ez a kincstári optimizmus. Főleg, hogy a Sony mikor jelentette be az ICS frissítést és azóta hányszor lett arrébb tolva a tényleges release.
-
Deck
titán
válasz
dokee78 #7828 üzenetére
De igen mérget veszek rá.. [link]
Semmi olyan változás nincs benne amit ne bírna el a telefon csak javítgatások szinte. Majd ha nyilatkozik a Sony kiderül melyikünknek lesz igaza.
(#7836) sdd2 Szerintem kapunk. De ha nyilatkozik a Sony kiderül. Addig felesleges veszekedni.
-
5hat7
tag
Üdv!
Tegnap telepített az ICS.Gyorsabb mint volt bár sok helyen mintha nehezére esne a működés.Pár dolgon még dolgozniuk kell a Sony embereinek.Két dolgot emelnék ki,hogy a böngészés valamivel gyorsabb lett.Az akku idő sokkal jobb lett egész esés használattól mertül a telefon de nem drasztikusan mint a GB esetén.Belassulások sokszor lehet a 2 magos processzor hiánya vagy a kevésbé optimalizált rendszer lehet a hunyó.4.1 biztosan nem fog jönni a telefonra!Csak gondoljatok abba bele,hogy fogyasztói társadalomban élünk!Ennyire egyszerű.Örülhetünk annak is,hogy ICS-t megkaptuk.
-
vatafakk
aktív tag
egy hete írtam a tré mobilnak, ma válaszoltak:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Jelenleg a Sony Live With Walkman telefonra még nem kaptuk meg a gyártótól tesztelésre a legújabb szoftvert. Sajnálatos módon nem tudunk Önnek pontos információval szolgálni arra vonatkozólag, hogy a készülékekre mikor lesz letölthető a frissítés. Amint ez elérhető lesz, értesítjük előfizetőinket.
Megértését köszönjük. További kérdés, kérés esetén készséggel állunk rendelkezésre."
-
betyarr
veterán
válasz
razorka777 #7830 üzenetére
ha jól látom akkor először rootolni kell és csak utána tudja megcsinálni a backupot.telefonra menti a backupot,vagy pc-re?
-
betyarr
veterán
mielőtt rootolom a telót és leszedem a felesleges sallangokat,kell csinálni valami mentést az eredetiről?vagy az visszaállítható másképp is?
-
Deck
titán
válasz
Dyrtyho #7825 üzenetére
Még NEM biztos! Ez csak szerintem. Nem lesz benne olyan nagy újdonság, szinte csak javítottak ezt-azt benne. A Sony minden androidos telefonjához 18hónapig biztosít frissítéseket. Tehát ebből következik szerintem, hogy megkapjuk.. De majd meglátjuk ha hivatalosan is nyilatkozik a Sony. A Live with Walkman 2011. Októberi telefon.
-
Deck
titán
Bejelentették az Android 4.1 et
Szerintem meg is fogjuk kapni. [link]
Nincs benne olyan eget rengető újdonság amit ne bírna el a telefonunk. Na meg azért is reménykedek benne mivel a Sony 18hónap garantált támogatást nyújt a frissítésekhez. Aki nem hallott volna róla. [link]
Tehát egy szóval már nagyon várom, szerintem előbb is elkészülnek vele mint az ICS-el
-
betyarr
veterán
válasz
molnarpeter #7821 üzenetére
nem próbáltam,de most nem is bánom annyira,hogy nem jött össze.megvárok egy peccset.hátha azzal már nem lesznek gondok.
sorry,ez még belefért volna az előzőbe is...
dekrer:ok,ok,csak gondoltam hátha megfeledkeztél róla.
-
Simivok
senior tag
Aki esetleg nem tudná, hogy ICS-en hogyan kell screenshot-ot készíteni: le kell nyomni a power és a hangerő le gombot pár másodpercig.
-
mathaus=)
senior tag
válasz
steveboy86 #7813 üzenetére
Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek-> GPU megjelenítés. Amugy tényleg sokat dob a rendszeren.
Köszi szépen remélem mostmár nemlesz vele bajom!
Jó meccsnézést!
-
Ubul86
őstag
válasz
úgy néztem fejlesztés menüpontnál,beállításoknál (gpu megjelenítés)
-
Deck
titán
válasz
Link2sd vagy DroidSail Super App2SD
-
steveboy86
tag
Sziasztok, tudtok működő move2sd enablert ICS-re? Eddig nekem mindegyik leállt...
Más: Lehet hülye kérdés, de a gpu-t hol lehet bekapcsolni? -
-
ace05
senior tag
válasz
molnarpeter #7806 üzenetére
Akkor próbálok mást lehet ,hogy nem tetszik neki az ICS WALKMAN lejátszó
-
betyarr
veterán
gagyi ez a pcc vagy nem tom mi van,de nem akarja a fagyit felpakolni.már 1 órája csak előkészít...
EZT ismeri/használta valaki?
-
ace05
senior tag
válasz
molnarpeter #7802 üzenetére
olvasási :11.7mb/s
írási : 4.5 mb/s -
anatre1
tag
Mennyi időnként szoktátok újraindítani a telót?
-
ace05
senior tag
válasz
molnarpeter #7798 üzenetére
Passz egy 4 gb SDHC kingston kb 1,5 éves
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest