- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Én ezt mindig elfelejtem kipróbálni..
Nekem a home gombbal megy a cwm-ba lépés, ez áll a kezemre.
(nem tudtam hogyan kell belépni,magamtól jöttem rá,addig próbáltam)
Másnak is megy?Inditásnál megvárom a Sony feliratot,és utána nyomkodom a home gombot,amig meg nem emeli a fényerőt,és felvillan a led lilán. Ekkor már a recovery jön.
Minicm rom,krsh kernel. -
Deck
titán
Agybajt kapok ha nem
. A teljesítménynél a max cpu-t mennyire állítottad?
Jelenleg a végleges stabil CM9 van fenn. Remekül megy, akksival is nagyon jól bánik, de mégsem Jelly BeanAmúgy: "A jó hír az, hogy elkészült a végleges kiadás (CM9) és innentől kezdve 100%-ban a 10-es (Jelly Bean) verzióra koncentrál a csapat (Cyanogenmod). "
A zárójeleset én írtam bele
Forrás: [link]
-
Deck
titán
Egyetértek! De biztos kemények dolgoznak rajta, remélhetőleg a kamerát és a playt is javították. Biztos megéri várni
CHANGELOG
FXP133
CM9.0
- latest cm 9.0
- Fm Radio (small fixes)CM10.0 - ALPHA
- latest cm 10.0
- offline charging (all)
- partial market fix (all)
- key(board) lights (all)
- notification led settings (all)
- new adreno libs (all)
- Removed XperiaParts for KeyboardDevices
- new keyboard settings ({Mini}Pro)
(Language can now be changed in:
"settings" -> "language & input" -> "pm8058-keypad") -
Deck
titán
Én is türelmetlenül várom
Majd csak kirakják azt is. Kamarush írta nekem egyszer, hogy ha stabil lesz a JB portja akkor nekiáll a 3.0ás kernelnek azzal lesz az igazi a JB. Kipróbálom a Mesa kernelt este, kiváncsi vagyok milyen
Amúgy a többi CM10ben nagyobb készülékeken alapból 3.as kernel van.. Nálunk akkor miért nem lehet az?
-
Deck
titán
Van már javítottabb JB? Én nem találom.. Mert, sajnos napi használatra még nem jó. FXP-s CM10 tartalmazta eddig a legkevesebb hibát. Ezek jók lennének használnám napi szinten. A másik kettő verzióban meg még több van jelenleg.
- kamerázol majd csak újraindul a telefon a boot animációtól
- amiket megvettem playen nem tudom letölteni, hibát ír ki -
zho-lee
addikt
Mivel nem rég óta van meg a telefon, és mostanában nincs sok időm vele foglalkozni, hát ez nekem új volt.
Azért hála nekik, mert én az ő írásaikban fedeztem fel (mivel kérdezgették itt, hát válaszoltam, örültem hogy segíthetek -de figyelmen kívül maradt sajnos hogy ez csak függetlenekre vonatkozik).
Megígérem, hogy utána olvasok, az első hozzászólásban, és nem írok több baromságot!
-
Batu3
tag
De ott zipek vannak fennt...a kamera apk-ja megvan, tudsz linkelni légyszi egyet a billentyűzethez? ---ja okés köszi dekrer
Most amúgy teszem már is újra a miniCM-et
Feltettem egy modot, ami buherálta a zárképernyőt, beállítások menüt...a ROM Control eltűnt és a kijelző feloldásnál is mindig aranyos hibaüzenet fogadott...ez a mod amúgy nagyon tetszett mert 30léptékre állította a hangerőt és a power gomb nyomásakor pedig volt, reboot, screenshot, recovery pontok. Van valami alternatíva esetleg miniCM-re? Mert ez csak gyári ICS-n megy csak rendesen sajnos
A Walkman lejátszóban meg megint nem ment a Hangkiemelések...tudnátok linkelni egyet aminél megy miniCM-en? Az nem lenne baj, ha a vizualizáló meg clear bass is benne lenne
De amit előbb próbáltam annál nem megy, de lehet, hogy csak az enyémmel van a baj.
-
Deck
titán
-
razorka777
veterán
-
fatal`
titán
Nem azt írtam, hogy gyorsul, hanem GPU gyorsított... A GO nem az. Sem az ADW, sem semelyik custom launcher (talán az SPB-t kivéve, de az meg egy giccsparádé, és a többi app attól még nem lesz gpuval gyorsított).
Mondjuk engem különösebben nem érdekel az ICS, mert teljesen jól működik a GB is.
-
SShadow
aktív tag
Állatok ezt hogy csináltátok
)) ???
Írd már le felhúzom a csajomét)
Visszatérve igen a gyáro proci 1.4 vagy 1.5re van skálázva.Ez olyan mint az msm7227 is 600mhz-n megy alapból a 7227t meg 800on a kettő között csak az órajel a különbség semmi más.Kérdezte valaki miért akarom felhúzni 1.4re nem tudom most egy optimus one-om van és itt muszály volt faragni a romon hogy jó legyen már annyira tetszik a dolog gondoltam kipróbálom az új telón is
Szerintem most ez a legjobb ár értékű teló amit lehet kapni a szolgáltatóknál ráadásul a hvga kijelző pont hogy jó mert így méggyorsabb a teló.Akkor nekem független telót kéne vennem hogy tudjam overlockolni?
-
fatal`
titán
Van rá hivatalos beta ics is, nyitott bootloaderhez (elvileg). De lehet, hogy az csak Arcra / Arc S-re elérhető.
(#3034) asound: Igen lehet. Van factory reset a menüben, vagy ha SEUSsal rakod újra a romot az is mindent lepucol. Ezenkívül gyári romot flashtoolal vagy wotannal is fel lehet tenni garanciavesztés nélkül.
(#3036) asound: 2.3.4 van rajta gyárilag.
-
Ubul86
őstag
oks,köszi,igen már rendeltem
csak hát nem olyan gyorsan szállítják ki
annyi a kérdésem még ,hogy ha törlök mindent a kártyáról,mit vesztek vele? úgy értem láttam hogy van egy-két videó,mp3,azok nem fontosak,van egy-két telepített játék már,bár azt bármikor rátudom tenni,szóval nem probléma,de alapesetben van -e valami fontos,amire nem árt odafigyelni hogy meglegyen? gondolom a games by popcap demo játékait is ott tárolja,bár végülis az se olyan fontos,de hát elég sok helyet foglal(nak) "valami(k)"
-
fatal`
titán
Ez appfüggő. Ha úgy írod meg az xml-t akkor oda rakja, van pár app, ami pl. így jön le a marketből. Az általános eljárás viszont az Auto mód, ez pontosan nem tudom mit takar, de pl. Galaxy Minin a saját appomat (teszteltem csak) egyből SDre pakolta, gondolom mert elég kicsi a ROM és az app mérete meg 14 mega volt.
-
littlelion21
addikt
Szvsz csak max. 2 minden más paraméterében (fényerő, kiijelző-drver, etc.) tökéletesen megegyező kijelző esetében lehetne megmondani a különbséget.
Ott volt az E51 vs K660i, ember nem mondta meg hogy melyik bír több színnel.Xperia S Cosmic Flow live wallpaper. Érdekes, először akadt - majdnem le is pucoltam -, de másodjára meggondolta magát és azóta szépen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest