- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
válasz
aakosch #15077 üzenetére
Az értesítési felületen dátum mellet van egy gomb azt megnyomod és visszajön a toolbar. CWM et szándékosan nem tett bele a developer bemész marketbe beírod hogy xparts telepíted és azzal már tudsz CWMet telepíteni. A mobilinternet profilt meg manuálisan kell beállítani.
-
Deck
titán
válasz
aakosch #12158 üzenetére
CWM--ből kell felrakni az ICS alap kernelre. Ezt már megcsináltam nektek és fel is töltöttem de amint láttam nem nagyon érdekelt itt senkit főleg, hogy inkább mindenki maga akarta azt megcsinálni ami már kész volt. Annyi különbség volt, hogy kiszedtem a nagyon felesleges dolgokat pl, kínai és japán billentyűzet meg vírusirtó stb. És alapból rootolt.
-
fatal`
titán
válasz
aakosch #7734 üzenetére
Nekem hibátlanul működik ez a mod a viberrel, elég sokat használok belőle, a ring lockot pont nem, de az egyest (ahol többminden van egyben, többek között számváltás a hangerőszabályzó gombokkal), a telefonképernyőt, a screenshotot és a cwm menüt igen és semmi gond a viberrel. Ugye nem a magyar vibert próbálod (magyarított)? Mert annak semmi köze a modokhoz, az sok készülékkel nem megy. Illetve ezek a modok a MiniCMSandwich Litetal nem igazán működnek, egy-két helyen problémás, én a gyári romon használom.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
aakosch #7565 üzenetére
gabe leírásában olvastam az alábbiakat, ezért húzom a számat, hogy mi történhet, ha a mostanira kezdem pakolni az ICS-t
"Idő közben többen tapasztaltak anomáliákat azzal kapcsolatban, hogy a belakott rendszerre került rá az ICS. Ezt előre elkerülendő tanácsos egy új, 2.3-as, rootolható rendszert feltenni üresen, rootolni, majd a leírás szerint frissíteni ICS-re. Ha biztosra akarunk menni, az SD kártyáról is mentsük le a nekünk fontos fájlokat (kép, zene, videó, apk-k), format, majd az üres kártyát az adataink visszamásolása után tegyük vissza a készülékbe, így az előzetesen belakott rendszer háttéradatai sem keverednek az ICS-vel, azokat majd a rendszer újraírja magának."
-
Nundee K.
tag
válasz
aakosch #7414 üzenetére
A CWM backup teljes "tükör"-másolatot készít a rendszeredről. Ha vissza akarod állítani, akkor wipe-format data, system, cache, dalvik cache, mintha új ROM-ot tennél fel és jöhet a restore.
Ha a zip már a kártyán van, akkor full backup, majd "install zip from SD card, choose zip from SD card", a listában kikeresed a zip-pet, amit telepíteni akarsz, rányomsz, megerősíted a szándékod és miután feltelepült, "reboot system now".dekrer:
Nekem szokott működni.
Szerk.: elkéstem.. -
Ubul86
őstag
válasz
aakosch #7363 üzenetére
hát amit fel akarsz tenni,annak gondolom van valahol leírása is hogy hogy kell feltenni / beállítani(nem csak úgy lóg a levegőben a link dokumentáció nélkül
),esetleg nézd meg azt...amúgy meg tényleg nem lehet elrontani,ha úgy csinálod,ahogy a feletted lévő írta
ettől függetlenül elvileg nem kéne semmit se beállítani,automat. működik
-
-
gabe8719
senior tag
válasz
aakosch #6537 üzenetére
Nem szükséges a 62-re frissítés, root után frissiben mehet rá az ICS.
Az SD nyugodtan benne lehet a telefonban. Célszerűségi okokból én mondjuk kivettem, és míg dolgozott a flashtool a telón, egy kártyaolvasóval pár perc alatt előkészítettem a kártyát - így mire kész lett a frissítés, már lehetett is használni mindent.Ha nem kell a kártyáról semmi, akkor szvsz. nyugodtan formázhatod telefonban is közvetlenül a frissítés előtt - ha viszont gépen csinálnád a biztonsági mentést és formázást, felesleges leválasztani az SD-t kivétel előtt, mert úgyis ki kell venni az akksit hozzá, ergo kikapcsol a rendszer - akkor meg már mindegy.
-
gabe8719
senior tag
válasz
aakosch #6533 üzenetére
Igen, ha bármi anomáliát tapasztalsz, a GB (.58) legyen frissen felrakva üresen, majd root, és a frissítésnél már ne legyen kipipálva a wipe data, különben az elsőként lefuttatott script hatása eltűnik, és nem lesz sikeres a root az ICS-n.
Ha ez megvan, (nyilván nem kötelező, de szerintem) érdemes az SD-ről elmenteni a fontos adatokat (apk-k, képek, zenék, videók, stb.), nyomni rá egy formatot és csak a cuccok visszamásolása után visszatenni a telóba.
Ezzel gyakorlatilag teljesen elkerülheted, hogy az előzőleg belakott és használt rendszeredből valami homokszem fennakadjon a gépezetben. -
aero.
veterán
válasz
aakosch #6481 üzenetére
Ha meg akarod tartani a beállításaid, programjaid, akkor nem. Tel.számokat mentsd le.
ICS-hez érdemes amúgy tiszta telepítést végrehajtani, 100x jobb lesz a rendszer, lenyűgöző a sebességjavulás a GB-hez képest. Wipe data nélkül rosszabb volt. Most belakva sem lassult vissza az ICS. -
Grind
tag
válasz
aakosch #6364 üzenetére
Itt a link, nekem innen pik pak lejött, Atis93 kolléga töltötte ide fel, neki jár a köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest