Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
Az enyém 3 napig simán elmegy, pedig netezek, zenét hallgatok, telefonálok, sms, stb. Nem is értem hogy merül le egyeseknek 1 nap alatt.
-
gabe8719
senior tag
válasz
Vhiktor #4096 üzenetére
Nem, nem normális. Ismert jelenség, az enyém is merül, mint a Titanic. Sajnos az van, hogy a stock rendszerre ráférne egy takarítás, ugyanis egy rakás (ráadásul felesleges) dolog fut a háttérben.
A magamén azt figyeltem meg, hogy a futó appoknál ha szépen leállítok mindent ami nem kell, és a szabad ramkapacitás is 210 mb környékére kúszik, egy jól beállított task killerrel egészen emberi mértékre áll be az akksimerülés. Körülményes, de ez van. Örülök, ha normálisan végigbírja a napot.Az Lww előtt a Blademet szénnémoddoltam, ennek a 62-es buildjéhez meg egyszerűen már nincs kedvem hozzányúlni. (valószínű öregszem, ugyanis egyre inkább azt látom magamon, hogy a 'kibontom, működik' megoldásokat részesítem előnyben
)
Pedig biza kéne az a root, a takarítás után meg minimum egy autorun manager, és meg is oldódna a helyzet. Aztán lehet hogy rászánom majd magam, de nem is fog felmenni az ICS a cuccra, amíg nem lesz rá root, vagy legalábbis olyan visszajelzések, hogy elmegy vele legalább másfél napot. -
gabe8719
senior tag
válasz
Dyrtyho #4093 üzenetére
Mindenképp először a márkaszervizt, azon belül is a garanciáztatást próbáld meg. Ha nem javítják garanciában (de nem 'húzzák át' a garilevelét, hanem mindenestül visszaküldik egy elutasítólevéllel és esetleg javítási árajánlattal), akkor a márkaszervizzel csináltasd meg, mert úgy még megmarad a garanciád minden másra (viszont ez már drágább móka lesz). Arra számíts, hogy ha besétálsz vele egy GSM szervizbe, és ennek bármi nyoma marad a készüléken (mérget vehetsz rá hogy fog), akkor lehet hogy kicsit olcsóbban megúszod a sztorit, de 100%, hogy végleg buktad a jótállást, két év helytállást a gyártó részéről pedig párezer forint spórolás miatt butaság eldobni. Szvsz.
Ismerve az SE szervizhozzáállását (nálam garanciában már kopott burkolatot is cseréltek kompletten, holott csak egy hátlapot kértem) szerintem megcsinálják gariban. Egy kis ejnye-bejnye a szolgáltatós szervizben (már ha nem gyári függetlenül vetted) azért várható, de ha mégis borul a bili és érvénytelenítik a garanciádat, remélhetőleg nem komplett alaplapcserével fogják a te költségedre megoldani a problémát, mert akkor már inkább sufniszerviz, vagy ebay-ről egy asztali töltő...
-
Vhiktor
nagyúr
Az normális, hogy 100%-os töltöttségről 10 óra alatt az akku szintje lemegy 84%-ra, semmi használattal?
-
Vhiktor
nagyúr
Melyik a legjobb offline navigációs program?
-
mrlujoak
veterán
válasz
Dyrtyho #4081 üzenetére
Annyi tippem van, hogy véletlenül fordítva került a töltő az aljzatba, ami ugye nem passzolt.
Mivel a LwW-nek (is) microUSB A aljzata van, így simán beleerőltethető a dugasz fordítva is - valszeg ezért is sérült a SE töltő is. (adatkábel)Mivel ez fizikai sérülés, a garanciális javítást meg is tagadhatja a szerviz, szóval ne lepődj meg. Egyébként a csatlakozócsere pár ezer forint gsm szervizben (ha a SE szerviz nem vállalná ingyen)
-
aero.
veterán
fb-rol a kontaktokhoz leszedi valakinek a képeket? eddig meg ugyahogy ment, de mostmar semmi ...
-
Dyrtyho
őstag
Srácok, valami para van a telefonommal, most amikor rá akartam dugni a töltőre nem töltötte valami miatt, beledugtam az Lg usb kábelét is, és úgy sem töltötte, megnéztem, hogy mi van az usb kapcsolódó kis pöcökkel, ami a telefonba van, és el volt hajolva az a kis usb pöcök a telefonom usb kapcsolódóján, vissza nyomtam valahogy kis ollóval, és így sem tölti az Lg usb töltője, a Sony Ericsson töltőjén lévő usb kapcsolódó pöcök meg elhajolt....mit tegyek ? vigyem szervízbe ? Mert még garanciális, ez még garanciának számít ?
-
mrlujoak
veterán
válasz
aakosch #4079 üzenetére
Tipp:
Órán teljesen némítsd le...
Egyébként kipróbáltam. A párom LwW-je gyakorlatilag pont olyan "hangos" mint a mini pro-m.
Ellenben az X10 mini-m kettejüknél is "hangosabb".
Ezeket egyébként úgy tudod buhera nélkül tompítani, hogy tokba teszed, vagy ne a padra, hanem egy papírzsepire, vagy egyéb puha tokra/tokba teszed órán.Természetesen a hangos kifejezést úgy kell érteni, hogy átlagos környezetben meg sem hallani... Órán meg lehet okosabb lenne repülőmódba tenni a mobilt...
-
aakosch
tag
Hangosan rezgő telefonra van valami megoldás? Gondolok itt arra, hogy rezgő módban pl. órán simán lehet hallani.
Ahogy láttam (halottam), az xperia mini is hasonlóan hangos.
-
Winchester95
őstag
Királyul fut rajta az új Saint Row RIO
-
Csomag01
tag
Sziasztok!
Múlt héten rootltam a telefont,viszont visszakell vigyem gariba,hogy tudom vissza tenni gyárira mindent úgy hogy ne vegyék ezt észre? Jack csatlakozó miatt kell visszavigyem,illetve valakinek vannak tapasztalatai a tmobile szervizzel?
Köszönöm! -
bagó
tag
válasz
razorka777 #4070 üzenetére
köszi
-
razorka777
veterán
válasz
szaszandras #4073 üzenetére
Nekem is csak SEUS-sal sikerult.
-
szaszandras
csendes tag
válasz
razorka777 #4065 üzenetére
Köszi, így már sikerült a root + (vissza)frissítettem a 62-es verzióra.
Annyi megjegyzés a leírásodhoz, hogy valamiért az én gépemen a PC Companion nem volt elég, a SEUS-t is fel kellett tennem, mert addig valami driver hiányára panaszkodott.
Érdekes még, hogy amíg bele nem tettem egy sim-et, addig az 58-as verzión mind azt mondta, hogy nincs elérhető frissítés... Az is lehet, hogy az ezzel járó újraindítás miatt tért észhez... -
Canonfan
senior tag
Bocs, más topicba akart menni az előző hozzászólásom, kérlek tekintsétek tárgytalannak
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Play Books app az mennyire szükséges alkalmazás? Azért érdekelne, mert sajnos a telefonom memóriája az elég szűkös, és épp ma néztem, hogy kb 6 mb helyet leeszik a belső memóriából,
így volt kicsivel kevesebb mint 25 mb szabad helyem...
Gondoltam egy olyan app amit nem is használok (az utolsó frissítés óta el sem indult nálam) ne egyen le az amúgy is szűkös memóriámból 6 megát, így leszedtem, de az app tulajdonságainál nem láttam eltávolítás gombot, így az app2sd-vel szedtem le, de nem tudom, hogy ezzel lehet-e gond, bezavarhat valamibe hogy töröltem ezt az appot?
Válaszotokat előre is köszi!
-
bagó
tag
válasz
razorka777 #4067 üzenetére
az.. 62.. akkor nincs több kérdés köszi
vagyis van..
mikor jön ki az " android ice cream sandwich? erre a telóra?
-
bagó
tag
Melyik a legfrissebb android op. rendszer ami megfelelően működik, lelehet tölteni, és kompatibilis ezzel a telefonnal??
hogyan kell op rendszert telepíteni, váltani?? nekem most 2.3.4-es verzió van rajta.. van újabb? csak mert az Update Center a telón azt írja hogy a telón a legújabb szoftver van, és a legújabb alkalmazásokkal rendelkezik... valaki valami ötlet, tanács..
előre is köszönön
-
razorka777
veterán
válasz
szaszandras #4064 üzenetére
Hello.a service button a lefele hangerő gomb.
De van más megoldás is:Flashtool -
szaszandras
csendes tag
Sziasztok! Rootolni szeretném a telefont, de a 62-es szoftver van rajta. Regisztráltam a Wotan oldalán, letöltöttem a klienst, de sehogy sem akarja felismerni a telefont...
A Phone detection részben leírtakat csinálom, de hiába tartom akár percekig is lenyomva a Home gombot (ez amúgy a Service Button?) a csatlakoztatás alatt és utána is, nem történik semmi.
Az USB debug bekapcsolva, a legfrissebb PC Companion is fel van telepítve.
A Wotan oldalról a "Sony Ericsson Flash Driver version 2.2.0.5"-öt is fel kell tenni? Akkor is, ha a PC Companion fent van?
Mit rontok el? Aki megcsinálta, annak hogy sikerült? -
Deck
titán
Szeretnék venni valami jobb headsetet hozzá, én az MH610-esre gondoltam. Szerintetek az jobb lenne hozzá?
-
BiGGster
csendes tag
A telefon jobb felső részén van egy kis LED jelzőlámpa, ami töltéskor világít. Nem lehetne valahogy (akár programmal is) beállítani, hogy mindig világítson vagy esetleg villogjon?
-
gabe8719
senior tag
válasz
PRDZsolesz #4052 üzenetére
Ahhoz is csak kezdetben adták azt a fülest, később már ahhoz is egy olyat csomagolt a T, hogy a 150 forintos bolhapiacos füles hifi minőség volt ahhoz képest.
Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy a Te összehasonlításod a rossz, konkrétan az LWW-hez csomagolt 'gagyi' füles minden tekintetben f.ssá-rommáveri az anno a Monte mellé adott inear fülest.
Egy hangkeltő nem attól lesz jó (pláne minőségi) hogy inear, hanem attól, hogy normális mágnesek vannak benne, pontosan megtervezett tekercs, minőségi anyagok, és frankón kiszámított akusztika.
Ennyi.Szerintem felesleges erről sok szót váltani a továbbiakban, az a 'gagyinak' mondott füles - amint azt többen is írták már - bizony nem rossz, sőt. A hangja tényleg korrekt, anyagminőségre simán jobb, mint a húgom 6ezer forintos Sony füleséé, a kábel kellően hosszú, maximum arra lehetne panasz hogy aszimmetrikus, bár a magam részéről ezzel sincs bajom.
Én megmondom őszintén, zenészként az átlagembernél audiofilebb vagyok, de zenehallgatásra használom. Egy EQ-val korrektül be lehet állítani a középtartományát is, a magasa szép, mélyet meg akkorát üt így is, hogy egy egészséges fülű embernek letépi a fejét. Tuctuc zenéhez szvsz. kiváló, én jobbszeretem a természetes hangzást, úgyhogy nálam lényeges a közép, úgyhogy kicsit állítani kellett rajta.Nálam annyi volt, hogy kapott egy szivacsot mindkét oldal, így már szépen megkapaszkodik a fülemben, nem mondom hogy versenyez a 15-20ezer forintos AKG-Sennheiser-Denon cuccokkal, de én már a nem sokkal 10ezer alatti kategóriában is hallottam SOKKAL rosszabbat is.
blueeye:
Amint azt fentebb kifejtettem, az az előfizus 25ezres cucc mellé hajdanán (már nem is olyat adnak hozzá..) csomagolt cucc egy nulla ehhez képest. Tudom, van a családban s5620 is, a gagyi füles amit adtak hozzá két hét után tönkrement, garanciában kértem édesanyámnak egy inear-t, amit azelőtt adtak a típushoz. Rendes volt a srác a T-nél, megrendelte, garanciában kicserélték, most az említett füles van használatban, anyu szereti. Én a hétvégén hasonlítottam össze a 'gagyi' LWW fülessel, és sikítva dobtam el a Samut. Pedig 'inear'. -
blueye
veterán
válasz
PRDZsolesz #4052 üzenetére
Ne hasonlíts össze egy előfizus 25e HUFot egy Dominós 36e HUF-fal. Szvsz
-
PRDZsolesz
aktív tag
A füles miatt a samsung elég rossz példa volt, az s5620as-hoz, ami előfizuval volt 25, tehát jóval olcsóbb, mint most a LwW, adtak egy in-ear fülest. Nem azt mondom, hogy egy sennheiser nyomába ér, de mégsem volt gagyi.
-
gabe8719
senior tag
válasz
Vhiktor #4044 üzenetére
Néhány hozzászólással fentebb már megválaszolták a kérdést, a beállításokban be kell pipálni az adatkapcsolatot és a GSM hálózatoknál be tudod állítani a 3G-t. Ha szolgáltatós a telefonod, az APN beállítások már benne vannak, csak aktiválni kell a hozzáférést.
Más:
Ebay-en találtam OTG kábelt valami durván potom összegért, működik az rendesen az lww-vel? Valahol (talán a mini topikjában?) olvastam egy olyat, hogy házilag is legyártható, csak két lábat össze kell kötni a kábelvégen. Csinálta ezt már valaki? Vagy használt már valaki ilyet? Mennyire kajálja le az akksit az OTG-zés? -
Vhiktor
nagyúr
Bocsi az újjabb kérdésért.
Megrendeltem egy netszolgáltatást a telefonra és meg is kaptam róla az smst h aktiválták.
De nem jön be semmi sem: google, facebook stb. Azt írja ki, hogy nem kapcsolódik hálózathoz, nem érhető el.........
Gondolom be kellene állítani az internet kapcsolatot, próbáltam is, de nem jártam sikerrel.
TMobil-ról van szó.
Ebben tud valaki segíteni? -
Batu3
tag
Van egy SE VH310-es BT Headsetem, de nem bírom rábírni, hogy kapcsolódjon a telefonommal. Nem találja mega teló...akárhogy nyomom a gombot a headseten nem működik...tudna valaki adni tippet, hogy mi lehet a gond? Anno a P1i-mmel működött.
-
razorka777
veterán
-
sheep
addikt
válasz
razorka777 #4036 üzenetére
hát, azért az én lg optimus black-emhez elég jó agybadugós fülest adtak gyárilag
árban a live felett van kicsivel az optimus -
Tomi0703
addikt
fules temahoz: szerintem pedig egy ilyen aru telefonhoz nem jar 10-15 ezres fules. akkor jart hozza a livesound mikor 50 korul volt. az meg, hogy walkman mar ki lett targyalva. ugyan annyira walkman ez a telo mint egy xperia mini. egyebkent meg lehet nezni, hogy mas gyartok milyen fules adnak az ilyen aru teloikhoz, mar ha adnak egyatalan (lasd: samu). szoval ezek fuggvenyeben boven jo az a fules (raadasul nem is szol annyira rosszul).
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Live with walkman kijelzőjén is van-e olyan bevonat, ami a mini(pro)n is? -
-
fatal`
titán
válasz
mrlujoak #4024 üzenetére
Vagy PlayerPRO és beállítja a Lock Screenjét, aztán lépeget a hangerőszabályzóval, ha nem headsete van, mint nekem.
(#4026) PRDZsolesz: Majd ha 60 ezer forint lesz egy ilyen kategóriás telefon, mint más gyártónál, akkor majd kapsz hozzá másmilyen fülest. Addig örülj, hogy ilyen olcsó a telefon.
(#4027) aero.: Titanium Backup.
-
razorka777
veterán
-
aero.
veterán
Ha most visszaflashelem .58-asra akkor gondolom minden elveszik. Le tudom menteni a cuccaimat valamivel addig?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Lehet, hogy akkor az én igényeim túl nagyok, hogy elvárnék a walkman okostelefonomhoz egy korrekt fülest. Bluetooth fülesem is volt már mp3 lejátszóhoz, de gyengébbnek éreztem a hangját, a vezetékeshez viszonyítva.
-
oroszkrisz
tag
Tudja-e valaki, hogy a GPS és Adatforgalom bekapcsolásakor felugró figyelmeztető üzenetet hogyan lehet kikapcsolni? Van e lehetőség NEM ROOT-olt telefonon erre?
-
mrlujoak
veterán
"Mondjuk én alapból utálom a telefont tapogatni ha zenét hallgatok,"
...és egyikünknek sem kell, még vezetékes headsetet használva sem...
A hívásfogadó gomb egyszeri nyomása Play/Pause, két katt számléptetés előre, tripla katt számléptetés vissza.
Egyedül a hangerőállítás miatt kell a telefon oldalához érnide akkor sem kel a kijelzőt tapogatni, és elő sem kell venni...
-
sheep
addikt
válasz
PRDZsolesz #4021 üzenetére
én egy se mw600-as bluetooth fülest használok 2 éve
igaz hogy 10e ft volt, de bt, szóval nem kell a telefont nyomogatni zenehallgatáskor, van benne rádió, így ha csak rádiót akarsz hallhatni akkor a telefont sem kell bekapcsolni.
(ja és a kijelzője mutatja a szám címét, plusz ha valaki hív annak a számát is)
Ráadásul nagyon szépen szól, agybadugós fajta, cserélhető gumikkal
Nekem bejött, nem bántam meg hogy ilyet vettem
Mondjuk én alapból utálom a telefont tapogatni ha zenét hallgatok, nekem fontos hogy bluetooth legyen -
mrlujoak
veterán
válasz
PRDZsolesz #4021 üzenetére
...sok alap Sony Walkman sem in-ear fülest tartalmaz - pláne a B szériások - de könnyen beszerezhetők.
Arról nem is beszélve, hogy a W300i korszakban meg pont azon nyavalyogtak sokan, hogy kiesik a fülükből, meg mennyire nem tetszik nekik a búvárhangzás...Így meg kapsz egy standard fülest ami nem szól rosszul, és 2500-2900-ért már vehetsz is in-eart...
Ne csak abból induljunk ki, hogy anno (úristen 2005,2006 körül) a Walkman mobilokhoz az járt.
Igen, akkor az járt. Drágák is voltak. Manapság meg inkább az lett a trend, hogy még headsetet sem kapsz az egyébként okostelefonod mellé... -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Swiss_audio #4020 üzenetére
Nem is konkrétan a livesound miatt vagyok "elkeseredve". Nem kell nekem 15ezres füles, csak egy normális minőségű, in-ear füles, amit elvárnék, ha már walkman mobil...
-
Swiss_audio
tag
válasz
mrlujoak #4019 üzenetére
Nem is volt szándékomban ez alapján megítélni, mert nekem is volt a HPM szériás fülesekből szinte az összes fajtából még anno. Én erre az 1 fülesre értettem az árazással való elszállást, mert nincs annyival jobb hangja mint az általad linkelt headsetnek.
De csupán azért említettem meg, hogy ne keseregjenek azok akik nem ilyet kapnak, mert annyi hátrány éri csak őket, hogy nem mondhatják el, hogy egy "15ezres" fülesük van.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Swiss_audio #4018 üzenetére
Jó, azért ne már egy prémium füles (LiveSound) alapján ítéljük meg a gyártót!
Nagyon sok olyan füles van még ami kimagaslóan jól szól, és 2500-5000 forint körül már megvehető.
Párom is a LwW-jéhez elkunyizta tőlem az MH610-em
...és ez headset, nem csak sima füles... -
Vhiktor
nagyúr
Én csodálkozom, hogy ennyi pénzért volt amikor ilyen drága fülest adtak.
Haverom még 50ropiért vette neki a durva füles volt benne.
Mi tegnap 36-ért és a sima füles. Ha megnézem az árak közötti különbözetet akkor régebben benne volt a füles ára is a teljes árban....... -
vatafakk
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #4008 üzenetére
A régebbi gyártásúakhoz jár a livesound, az újabbakhoz a "gagyi". Teljesen lutri szerintem, hogy a T-Mobile raktárán melyikbe botlanak bele, amikor elküldik neked a csomagot.
Nekem szerencsém volt, és a 15 000-s fülhallgatót kaptam hozzá, de a túlnyomó többség az újabb gyártású telefont, és a gyengébb headsetet kapta! -
Deck
titán
Szeretném a Live-om belső tárhelyét bővíteni, hogy a memóriakártyára is telepítsen.
Csinált valaki ilyesmit? Letudná írni hogyan álljak neki / csináljam ? -
PRDZsolesz
aktív tag
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
PRDZsolesz #4008 üzenetére
Helo.
Nekünk tegnap este jött meg és a bóvli füles volt a dobozban. -
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy ilyen telefont a T-mobile-nál, és azt szeretném kérdezni, hogy még mindig a gagyi fülest adják hozzá, vagy a livesoundot?
Előre is köszi! -
mrlujoak
veterán
válasz
Vhiktor #4004 üzenetére
Használd a fórumon a keresőt, mert ezek már mind - szinte minden modell esetében - megválaszolásra kerültek.
Előrébb is már javasolták, hogy olvass sokat utána az androidnak, mert kb olyan alap kérdéseket teszel fel - tudom, hogy Te nem tudod - amik már lerágott csontok, és rengetegszer megválaszolásra kerültek.
-
-
HorviGabi
aktív tag
Még mindig várom hogy van-e valami app az állapotjelző led-hez. Ha valaki tud ilyet írja már meg,köszönöm!
Ja és nincs valami világos témaszín, mert a gyáriaknak mind fekete az alapszíne,én fehéret szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Mesterséges intelligencia topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest