- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
Segítséget szeretnék kérni
A HyperbeamCream 4.0 rommal van gondom. Egy rootolt 587. romra (frissen telepített üres)raktam rá cvm segítségével (wipe data,cache,davlik cache csináltam) . Rendesen fel is ment, de a wifit egyszerűen nem tudtam használni. Hiába nyomtam a wifi bekapcsolásra nem csinált semmit viszont az a menüpont túlzottan sötét volt mintha nem telepítette volna fel a wifit. Mit rontottam el ? Eddig Real Ics volt rajta de azzal nem volt ilyen gondom. Zárt bootloaderes a telóm. Egy másik kérdésem is lenne. A Real Ics R6 romon ha megy a wifi, zene, facebook kliens, dolphin browser akkor másnak is kiakad a telefonja ? Úgy értem nagyon lassú lesz. És a telefonkönyvnek mennyi a normális megnyitási ideje ? Előre is köszönöm a válaszokat. -
ace05
senior tag
Segítséget kérnék én is az 587 build ügyében .KB eddig vártam a T-re hogy jóváhagyja ezért inkább ezt WT19i_4.1.B.0.587_SEMC.ftf felpakoltam flashtool 0.7.1.0 tel .Először lepucoltam az sdkártyát és utána Wipe data wipe cach és no final verification bepipálva a flastoolban és már ment is fel . Rendesen felment és tapasztaltam hogy nem kell órákig várni hogy megnyissa a telefonkönyvet meg ilyenek de még is azt tapasztalom hogy lassúbb lenne a régebbi ICS nél . Pl nagyon lagol nálam a főmenü ha scrollozok . Lehet hogy telepítés előtt egy SUSt rá kellet volna küldeni?
A másik kérdésem amit tudom hogy sok milliószor kérdeztek de ha a rootot megcsinálom az itteni leírás alapján hogy 2.3 rendszer fel aztán azt rootolni és utána ics fel .... tehát ha ráküldök egy SUS frissítést akkor ugye elveszik a root és a garis szerviznek egy szava nem lehet ? Előre is köszönöm
-
ace05
senior tag
bocs aero nem neked akartam címezni
Van egy gondom elvileg a telefonszámaim szinkronizálva van a gmail fiókommal mert a harmadik újratelepítéskor csak szinkronizálást állítottam be és ott voltak a telefonszámaim a hívás előzményeimmel együtt tehát nem kellet a backupot feltennem az sdkártyáról. Most viszont feltettem az Xperia s telefonkönyvét de törölnöm kellet mert egyfolytában leállt .Úgy töröltem, hogy alkalmazások / Mind / Kapcsolatok frissítések eltávolítása így visszajött a régi telefonkönyv ,a számaim eltűntek beállítottam a szinkronizálást de csak az email címeimet szedte le ? Mit csináljak végleg eltűntek a számok a gmail fiókomból? Mert backupom már nincs mert azt hittem hogy a gmailes elég ..... -
ace05
senior tag
Az mennyire gáz hogy beszélgetés közben megszakadt a vonal és lefagyott a telefon úgy hogy bőven volt lefedettség .
-
ace05
senior tag
válasz
molnarpeter #7806 üzenetére
Akkor próbálok mást lehet ,hogy nem tetszik neki az ICS WALKMAN lejátszó
-
ace05
senior tag
válasz
molnarpeter #7802 üzenetére
olvasási :11.7mb/s
írási : 4.5 mb/s -
ace05
senior tag
válasz
molnarpeter #7798 üzenetére
Passz egy 4 gb SDHC kingston kb 1,5 éves
-
ace05
senior tag
Valami gyors javítás azért érkezni fog az ICS re ugye ? Mert olyan helyeken lagol ahol GB ilyet nem csinált.. És az menyire normális hogy zenehallgatás közben ha csinálok valamit az sdkártyán meg akad a szám egy picit?
A másik ha megcsinálom ezt :http://logout.hu/bejegyzes/gabe8719/se_ics_frissites_a_root_megtartasaval/hsz_1-50.htmlHogyan lehet visszacsinálni hogy ne vegyék el a garit ? Ráküldöm a Sony Update Servicet az elég?
-
-
ace05
senior tag
Jelentem Sony Update Service elindult és elkezdte frissíteni!
-
ace05
senior tag
Ha valaki írta akkor bocs de elvileg van hivatalos T -s ics a telefonunkra ! Én legalább is megtaláltam az SI számomat a listában .
-
ace05
senior tag
Nagyon kíváncsi vagy már az ICS re , meglehet oldani azt hogy felteszem rá azt amit a független telefonokra raktak? És miután feltettem ha kijön a hivatalos t-s ics akkor azt fel lehet tenni úgy ,hogy ha szervizbe viszem akkor ne vonják meg a garit mert belepiszkáltam a telefonba?
-
ace05
senior tag
Megkérdeztem a T-mobile-t hogy mikor jön a T-s ICS a LWW-re és ezt válaszolták :
"Legutóbbi információink szerint erre a típusra még nem adta át nekünk a gyártó a friss verziót." -
ace05
senior tag
Köszönöm válaszokat valaki próbálta már hogy megy e rendesen a GTA 3 ics-n?
-
ace05
senior tag
-
ace05
senior tag
Lenne egy másik kérdésem is , másnak is ropog a hátlap vagy csak én kaptam gyári hibásat ? Mert egy hét után elkezdet ropogni és mivel zavart ezért azzal orvosoltam hogy egy kis papírlapot tettem a hátlap alá ami jól szuperál, viszont a telefon baloldalán felül ahol rálehet pattintani a hátlapot a telefonra ott valami gond lehet mert nem fogja rendesen tehát belehet egy picit nyomni (mintha egy gombot nyomnék) de a másik ilyen csatlakozási pontoknál ilyen nincs a telefonon ! A hátlap rendesen van rajta ! A hátlapot rontottam el vagy a telefont ?
Egy másik kérdés
Mp3 tag programmal ráncba szedtem a zenéimet ,miért van az hogy egyes zenélnek nem jeleníti meg a borítóját ? És mért van az ,hogy mondjuk van egy Album ami 5 számot tartalmaz mindegyiknek külön borítója van, de mindegyik számnál az album első számának a borítóját jeleníti meg. Ez miért van? -
ace05
senior tag
válasz
gabe8719 #5902 üzenetére
bocs gabe8719 nem figyeltem hogy mit nyomok
97 %-san ezeket az értékeket mutatja az Akku program! Ez mennyire jó érték mert szerintem szar lehet az akkuja mert nagyon hamar merül úgy hogy nincs bekapcsolva wifi meg ilyenek.http://filefeltolto.hu/letoltes/9557274d5e0a3f5e/screenshot_2012-05-29_2349.png
-
ace05
senior tag
Még azt azt elárulnátok hogy hogyan kell biztonságosan lecsatlakoztatni a számítógépről? Mert ahogyan pl egy pendriveot kell az itt nem működik!
-
ace05
senior tag
Létezik valami megoldás a kamerára hogy jobb képeket csináljon? A konkrét gondom hogy rendes fény mellet fakó képeket csinál ! Ennél még a w610i is jobb képeket csinált pedig 2mp volt ! A telefon téma felismerésre van állítva!
-
ace05
senior tag
válasz
razorka777 #5300 üzenetére
thx
-
ace05
senior tag
Azokat a widgetek,ikonokat (pl:gps bekapcsoló gomb..etc) amiket kitettem azt hogy tudnám eltávolítani ? Mert hozzáadni enged de eltávolítani nem !
-
ace05
senior tag
Létezik másik Fm Rádió (nem webes) program a telefonra? Mert nagyon nem tetszik ami most van rajta ! Ami pl a Samsung s5230 ban volt az nagyon jó lenne ! Tehát kiírja a rádió nevét egy fenti sávban meg a szám ,műsor címét ! Valami ilyesmi jó lenne !
-
ace05
senior tag
Most vettem egy ilyen telefont első használatkor mennyi ideig kell tölteni? A telefon papírja azt mondja hogy töltsem fel teljesen és már használhatom ! Ez igaz mert régebben vagy 10 órát kellet tölteni míg használhattam volna !
-
ace05
senior tag
Egy gyors kérdésem lenne . Anyámék most a hosszú hétvégét töltik máshol és náluk a live with walkmenenm a gps miatt .Szeretnék beszélni velük skypeon keresztül , azt nagy nehézség árán távsegítséggel sikerült elérnem hogy feltelepítsék és bejelentkezzenek de ha hívom őket akkor csak hang van kép nincs és hiába akarja bekapcsolni a ott lent alul a skype programban nem sikerül ! Létezik hogy külön kell bekapcsolni az előlapi kamerát ? Ja és ők látnak engem !
-
ace05
senior tag
Szeretnék segítséget kérni feltettem az igot a telefonra (live with walkman ) felettem rendesen meg minden de nem akar műholdat találni szabad ég alatt ! Mit csináljak neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest