Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Most próbálok egy led fixet. Whatsapp, Gtalk jó. Többit nem próbáltam még. Aki kiakarja próbálni próbálja, xda-n találtam. De biztonsági mentést előtte a fájlról csináljatok, vagy a mini zipjében ott van így nem is kell csak felülírod utána ha az eredetit akarod vagy ha baj lenne.
[link] Deodex kell. -
snecizero
senior tag
válasz
steveboy86
üzenetére
Használjátok ezt a progit talán bevállik: noled
-
Deck
titán
válasz
steveboy86
üzenetére
Számomra is. Milyen jó, hogy csak ránézünk és látjuk ha van valami. A Sony hibája persze..
Én mindenképp a MiniCMSandwich Lite-nál maradok, a legjobb rom zárt bootloaderen. Majd javítják a v5ben a hibákat, csak várni kell, hogy befejezzék a JB portot. De a led-et bírjuk már valahogy működésre
-
steveboy86
tag
Hát igen, csatlakozom én is. Ez "volt" az egyik számomra leghasznosabb funkció a telóban, hogy nem kellett állandóan megnéznem a képernyőt, hogy van-e valami értesítés, hanem a kis led villogott...
Ezért kezdődött nálam is ez a folyamat, hogy csináljak valamit MiniCMSandwich alatt, pedig abban az elején tényleg jól működött, érdekes, hogy egy idő után csak nem jelez semmit nálam sem...
Na most jelenleg ott tartok, hogy fenn van egy nem rootolt ICS, bár lehet ez a legrosszabb választás.. szóval most még hezitálok mi legyen fenn, jó lenne már a v5, meg mondjuk most már tényleg egy stabil rom. Szeretek szórakozni a mobillal, de azért nem állandóan új rendszert ráhúzni, azt hittem ez a MiniCMSandwich jó lesz egy darabig. -
Ubul86
őstag
válasz
machogrande
üzenetére
hogyhogy? nézd meg hogy van -e cwm rajta, ezt úgy tudod meg,hogy ha újraindítod a telefont,akkor bootoláskor nyomod a hangerő lefele-t(elvileg ott is ua.) egymás után,gyorsan...(nálunk sony logónál kellett) ha bejön a cwm,akkor wipe-olj,meg formatolj és akkor jónak kéne lennie
-
Deck
titán
Meghívom egy sörre azt aki megoldja a led fixet ICS alatt. Amiket próbáltam:
- Gyári ICS led ( nem jó, bassza meg a Sony, hogy nem vették észre?
)
- Lasan Led Fix: ( működik, de fc-zik minden aminél értesítést kéne mutatnia)
- MiniCMSandwich Lite Led: (Jól működik aztán elfelejti. Miért?) -
Ubul86
őstag
válasz
machogrande
üzenetére
ha az sk17i az xperiai mini pro,akkor talán az xperia mini pro topicjában?

amúgy sus-sal helyreállítás pl nem árthat,vagy flashtoollal downgrade rootolható GB-re,majd vissza ICS
itt van leírás flashtoollal való felrakásra,azt hiszem a .42es rootolható,írja is hogy friss..itt pedig a rootolása a telónak,stb...
-
5hat7
tag
Gyári GB romot hol tudok letölteni?
-
Deck
titán
válasz
machogrande
üzenetére
Talán a saját telefonod topicjában.. Nem egyértelmű?
-
Deck
titán
válasz
machogrande
üzenetére
Rossz topicban vagy.
-
machogrande
tag
sziasztok,
segítséget kérnék...
vettem ma egy sk17i-t....4.0.4 root android van rajta, csináltam egy visszaállítást ,mert benne volt az embernek a jelszavai ,adatai...fényképező csak külső programmal dolgozik ,ha hívnak egyfolytában foglalt jelzést,nem csörög ad de a híváslistában benne van ,hogy kerestek...
mi a teendő ilyenkor? -
xigris
őstag
Sziasztok van olyan adatfigyelő mint a GB-n alapból benne van?

-
steveboy86
tag
De te csináltál bármiféle flashelést? Vagy még a bolti telenoros GB érzékelte?
-
dik
őstag
válasz
steveboy86
üzenetére
Igen kint van a telenoros ICS nekem frissíteni akarja, de nem engedem!

Hosszas vívódás után én nem teszem fel az ICS várok még vele. Ahogy olvasgatok eléggé megoszlanak a vélemények róla.
-
steveboy86
tag
válasz
Cartman023
üzenetére
Már ott is próbáltam, de csak a 2.3-at rakja fel...
Ti azt honnan szedtétek le? -
Simivok
senior tag
válasz
Cartman023
üzenetére
Nekem is csak SUS-szal ment fel az ICS.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
steveboy86
üzenetére
Én úgy olvastam, hogy már kint van az ICS Telenorra is, de szerintem próbáld meg SEUS-al feltenni, mert sok mindenkinek gondja volt a PCC-s telepítéssel.
-
steveboy86
tag
válasz
Cartman023
üzenetére
Na közben már visszaraktam az 58-as Gingert, a PCC fel is frissítette 62-re. De ICS-re nem akarja.
Elvileg már kijött a Telenoros frissítés is nem?
Valahogy sosem jön össze simán, amit eltervezek...
-
Cartman023
aktív tag
válasz
steveboy86
üzenetére
Szerintem lehet ott javítást is választani, és az visszarakja az eredeti ICS-t, nem kell flesselgetni.
-
steveboy86
tag
Na én ma eléggé megszívtam... Tegnap felraktam ezt a led fixet a MiniCMSandwich-hez, ma délig jól is ment minden. Aztán mobilneteztem kicsit, közben jött egy hívásom, amit nem vettem fel. Utána folyamatosan kiírta, hogy phone.apk leáll, simet is zárolta, kb semmit nem lehetett vele csinálni. Csináltam egy gyári visszaállítást, akkor is megmaradt a probléma, újraraktam az egészet, de nem lett jó, nem tudom mit kevert össze ez a fix (csak arra tudok gyanakodni) de valamit nagyon.
Most egyenlőre visszamegyek a gyárira, aztán majd ha kijön a V5 akkor azt kipróbálom.
Ha visszaflashelem 2.3-ra, akkor automatikusan felrakja nekem már az ICS-t a PCC? (telenoros vagyok)
Csak gondoltam kipróbálom így is az ICS-t, ROOT-hoz annyira nem ragaszkodom.. -
phoenix64
őstag
Az mitől lehet h Angry Birds Season alatt nem érzékeli az érintést? Esetleg vkinek elindul a Gun Bros játék? Mert nálam rögtön kilép belőle

Ubul: Radiant defenset honnan szedjem le? Google Playen nincs fenn :/
-
Batu3
tag
válasz
phoenix64
üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/live_with_walkman_fekete_s-line_tok_elado/hsz_1-50.html
Én ilyet használok, tőle vettem még anno egy pirosat és egy feketét (meg egy autóstöltőfejet
) Csak ajánlani tudom, 1-2 leejtésnél örültem, hogy tokban volt jól védte
A fólia is patent, én kicsit bénán tettem fel ezért oldalán kicsit buborékos, de az is nagyon jó meg se karcolódott még 
-
phoenix64
őstag
Használ vki tokot hozzá? Ha igen akkor milyet ajánlanátok?

-
Batu3
tag
-
bufi01
tag
Sziasztok.érdeklődök,hogy van-e megoldás gyári ics-hez lecserélni a 4 sarkos őrületet.zavar amikor némítok hívás közben....
-
mathaus=)
senior tag
Valaki tud olyan appot ami beállítja h mondjuk amikor zenét hallgatok akkor csak 800mhzen menjen a proci? Felesleges sztem 1ghzen tolni a zenét, sőt még a 600mhz is bőven elég lenne. Szóval valami ötlet?

-
razorka777
veterán
válasz
hardtechno92
üzenetére
A szolgáltatód által hivatalosan függetleníthetsz.Minden más formája a függetlenítésnek wareznak minősül és tiltott a fórumon.
-
phoenix64
őstag
Mondjatok már pár jó játékot

-
phoenix64
őstag
Ti melyik progival telepítetek SD-re? App2SD az jó?
-
phoenix64
őstag
Na valaki esetleg meg tudná mondani, hol kell beállítani hogy SD-re telepítsen?

Jah azt hittem alapból be lehet állítani, mint x8on custom ROMoknál

-
Deck
titán
Nem érdemes foglalkozni a build.prop-al mivel tartalmazza amit kell. Automatikus elrejtés után, fogd húzd le az értesítési sávot és nyomd meg ott a gombot, hogy mutassa.
A fix le van írva mit javít, nem csak a gyári launchert, hanem az értesítési sávban eddig fehéren jelezte fehér betűvel nem volt valami jó, most fekete háttér fehér betűvel.(#9158) hardtechno92 Független a telefonod? Ha nem akkor felejtsd el.
-
hardtechno92
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni overclockban. ICS 4.0.4 androidom van, rootolva. Googlet kb egész nap böngésztem, mostanra meguntam. Úgy olvastam akár 2ghz-et is el lehet érni, na én beérném 1,6-1,8 al is
Előre is köszönöm a segítséget 
-
parts
tag
Esetleg erről valami bővebb infót lehet valahonnan találni?
Másik: a ROM control eléggé instabilnak tűnik, tegnap este véletlenül kiválasztottam, hogy a kapcsolókat a redőny visszacsukása után tüntesse el, na a pipát hiába vettem ki, nem volt hajlandó visszahozni és egyébként az időjárás adatok is csak néha jelennek meg. Még jó hogy volt backup, így visszaállítottam. Ezután viszont alig merek a ROM conrolba belemenni
Az új fix mit javít, csak a trebuchet (ami gondolom a launcher)? -
-
phoenix64
őstag
Szoknom kell ezt a walkmant... fülemmel mindig kinyomom a hívást

-
-
-
Ubul86
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
hát nem tudom,amikor először csináltam,sorrend nélkül,akkor nekem is mindig bootloop történt,utána jó volt,mikor dekrer leírását követtem...megjegyzem,nem maradt ki semmi
"Wipe dalvik cache, format cache, format data, format system, majd system/factory reset" ezt követtem
-
Ubul86
őstag
válasz
phoenix64
üzenetére
nálam is ez volt,kövesd azokat a formatokat,wipe-okat,amiket fent beírtunk,nálam is úgy lett jó
"Wipe dalvik cache, format cache, format data, format system, factory reset." ebben a sorrendben...nem mindegyik van kint a főmenüben,valamelyik menüben van a formatok (advanced asszem,most nincs előttem)
elvileg bőven elég a minicm-et újratenni ,nem kell downgrade,stb procedúra(bár én azzal csináltam mikor bootloop-om volt,de nem szükséges)
-
phoenix64
őstag
Na eljutottam MiniCM Lite telepítéséig, remélem működni fog

-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Én is szert tettem egy ilyen kis telefonra, x8 után nagy előrelépésnek számít nekem..

Látom előttem ki lett tárgyalva a rootolás meg a ROM telepítés..

Akkor neki is esek.
Köszi szépen.

-
Ubul86
őstag
válasz
davidking9
üzenetére
apn hotfix nem árt,ha van mobilneted,tedd fel,és kövesd a leírtakat(wipe nem kell,csak cwm-ből choose zip from sd card,mint a mini cm-et)...a kamera meg kamera,van beépített,de ha nem tetszik,lecserélheted
-
Deck
titán
A MiniCMSandwich Lite-ban vannak beépített build.prop trükkök, hogy lassabban merüljön az akksi, 100%os képek stb.
-
davidking9
csendes tag
Köszi, közben megtaláltam xda-n.

az a SemcCamera meg az a Hotfix azmiaz?
9135: Őő ez most válasz volt az enyémre vagy csak szimplán hasznos infó?

-
Ubul86
őstag
válasz
davidking9
üzenetére
"Főzött rom felrakása zárt bootloaderen.
1. Belépünk a CWM-be majd, Wipe dalvik cache, format cache, format data, format system, factory reset.
2. Ezután kiválasztjuk a romot sd kártyáról, majd követjük az utasításokat
3. Kész is!"a betallózást úgy érti,hogy choose zip from sd card,és ott még tallózni az sd kártyáról
-
Deck
titán
válasz
davidking9
üzenetére
-
Deck
titán
Led fix jó, de ha valakinek fc-zik pl a google talk vagy valami akkor adatok törlése az adott programból és tökéletesen jó!
-
Ubul86
őstag
válasz
davidking9
üzenetére
nem mindenki

(#9127) dekrer : ok,köszi,csak mondom a rom control-lal nehogy ütközzön,ott is lehet állítgatni,hogy mi legyen a status bar-on kint ugye
upd: nem gond,nekem se indult újra,írni akartam,csak lejárt a szerkesztési idő

az oldal legalján van egy ***-os pont,a cwm feltelepítése,azt is csináld majd meg,ha a fő dolgokkal kész vagy,mini-t csak azzal tudod feltenni
-
davidking9
csendes tag
Persze, hogy futtattam, olvasni még tudok...

Na fel flasheltem az ICS-t ami a leírásban volt, az baj, ha ebben a menüpontban leírt újraindulás nem jött létr?
7. A flashelés befejeztével kapcsoljuk be a készüléket, ha minden rendben, a SONY logó fogad induláskor, majd egy villanással még a boot befejezése előtt újraindul ismét. Ha minden rendben zajlott, a második boot alkalmával végig is ér a rendszer betöltése, várjuk meg, amíg a készüléken lévő alkalmazásokat is magához állítja az ICS.
-
Ubul86
őstag
válasz
davidking9
üzenetére
van,ez régi leírás...de ha simán frissíted,elveszik a root...ha folytatod a leírás alapján,akkor nem veszik el,és feltudod tenni a mini-t is
szóval letöltöd az .ftf kiterjesztésű file-t valamelyik oldalról ami fel van tüntetve,és flashtool-lal ugyanúgy felteszed,mint az .58-ast
(#9125) davidking9 : közvetlenül még mindig nem,csak .58-as rootolással,és a leírás követésével
4. 01-local-prop.cmd <- ezt remélem futtattad még az .58as buildon,sokan ezt is elfelejtik
upd: jah még most csinálod,bocs

-
davidking9
csendes tag
Értem, akkor nem formázom, zenén kívül úgysincs rajta semmi.
Amúgy ezt írja az ICS-s leírás:
6. Ha szolgáltatós a készülék, egyelőre nem elérhető a hivatalos PC Companion, illetve SEUS frissítés, így hát szerezzük be a készülékünknek megfelelő .ftf formátumú ICS romot (Lww-re például innen, egyébként a vonatkozó készülék topikjában valószínűleg bárki szívesen útbaigazít a forrással kapcsolatban) majd indítsuk el a Flashtoolt, tallózzuk be, és ezzel egyidejűleg vegyük ki a pipát a wipe data menüpontról! Ez után a készüléktípusnak megfelelő módon csatlakoztassuk készülékünket a számítógéphez, és várjuk meg a flashelés végét. Fontos: Ha a készülékünk gyárilag független, és a PC Companion már jelzi az ICS-t elérhető frissítésként, ez esetben a gyári segédprogramok valamelyikével is elvégezhető ez a lépés, de ügyeljünk rá, hogy a felhasználói adatok NE törlődjenek!Már van szolgáltatósra is ICS nem? Akkor azt frissítsem le?
-
Ubul86
őstag
válasz
davidking9
üzenetére
rádugod a gépre usb-n akár,és total commander-ben is formázhatod,csak legyen bekapcsolva a média átviteli mód,hogy lásd a kártyát...jó ha üres,de én nem formáztam,semmi gond nem volt
-
davidking9
csendes tag
GB alatt hol tudom formázni memkraimat? Mert az ICS-s leírásnál azt írják, hogy jó ha üres a memkari.
-
Deck
titán
A fix mellé akinek kell a LED fix is: [link]
Ez is tesztelve működik.
Akinek a MiniCMSandwich Lite van fenn annak ajánlom a fentebb linkelt fixet tegye fel, és a led fixet, amíg várjuk a v5-öt

-
Ubul86
őstag
válasz
davidking9
üzenetére
megéri,nekem volt fent sima ICS is,és 2 hét után fagyogatott,csak újraindítás után jött helyre...a mini viszont mai napig jó
-
Ubul86
őstag
jó a doomlord is,én is azzal csináltam...amúgy a pc companion is menjen a háttérben,én azzal sz***tam be anno

hunfatal: érdekes,nálam kellett :S anélkül ugyanazt dobta amit neki
legalábbis én ez alapján rootoltam az xperia mini-t is,meg a wt19i-met is,és mindkettőnél kellett hogy menjen a háttérben
-
Deck
titán
Egy kis fix a MiniCMSandwich Lite v4-hez. [link]
Tesztelve

-
fatal`
titán
válasz
davidking9
üzenetére
Húzd ki a telót, lődd ki az adb.exe-t, kapcsold be az usb hibakeresést a telón, meg a külső forrásokat és dugd vissza, majd próbáld újra.
De a doomlord nem a 4.0.3-hoz van (ami erre meg sem jelent)? Emlékeim szerint GB-hez zergrush volt.
-
davidking9
csendes tag
Na sikerült vissza flashelnem 58as Buildra, de Doomlord nem megy tovább a "Waiting for Devicen"

-
{Zodiac}
senior tag
Felhívtam a Sonymobile HU-t, hogy megkérdezzem mit bénázok ezekkel ICS 4.0.4 alatt a WT19i-n, amik GB 2.3.4-el működtek rendesen:
- Wi-Fi-n nem tudom szinkronizálni a pc-vel a telót.
- ismeretlen adatexport hibával leáll a kapcsolatok bizt. mentése.
- send contacts-nál hibás karakterkódolás az á ő ú ű betűknél.Természetesen semmiben sem tudtak segíteni, de megkérdezte a hölgy, hogy részt vennék-e egy részletes kérdőíves dologban, ahol ezt elmondhatom... mondom ok. Erre kapcsol egy orosz nyelvű automata központot!

No komment!
Kösz a semmit 
-
sdd2
veterán
Akit érdekel egy újabb cikkem [link]
-
Deck
titán
Legjobb főzött rom zárt bootloaderre a MiniCM lite
V5 jöhetne már 
-
aero.
veterán
válasz
Cartman023
üzenetére
Nekem volt fent a MIUI, mit szeretnél tudni róla?
Majd esetleg holnap estefelé válaszolok, addig nem leszek gép előtt.
-
Simivok
senior tag
válasz
GyilkosMeh
üzenetére
Formáztad a kártyát?
-
Cartman023
aktív tag
Nekem a MiniCM lite van fent, és eddig elég jó, mind teljesítmény, mind aksi terén.
A Miui-ról van valami tapasztalatod?
Más:
Azt hogy lehet megoldani, hogy ne kelljen mindig a robotnál kiválasztani, hogy a gépen mutassa az SD kártya tartalmát is?(#9106) aero.:
Az alapokat inkább. Milyen stabil, gyors, esetleg van-e valami nagyobb hibája, bugja?
Jobban merül-e, mint a többi rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)