Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz
steveboy86 #8295 üzenetére
Fancy widgets-et használom 4x4-be, nekem tetszik.
Üdv: Joci
-
steveboy86
tag
Sziasztok, arra esetleg van lehetőség, hogy ami a gyári launcher-ben van időjárás widget, működésre bírjam Apex alatt? Mert akkor nem látom a modulok között.. Gondolom a gyári launcher része. Vagy van valami hasonló jó helyette?
-
Csucsu88
tag
Nagyon jó...
Most ráraktam a WT19i_4.0.2.A.0.58-as firmware-t és rootoltam, de aztán valamit nem jól csináltam és most nem tudom feltenni rá újra az icst...nagyon jó...mehet a kukába a telefon. -
lupex132
csendes tag
Köszönöm a hozzászólást Csucsu88!
Inkább nem piszkálok bele ebbe a rootolásba, mint írtam garanciás, nem volna jó, ha ezt
elrontanám ezzel, meg ha valamit nem elszúrnák közben is. Persze örülök neki hogy
leírtad, és hogy fáradoztál rajta, de nekem ez nem szimpatikus megoldás.
Nem tudom, ha beviszem a T-hez hogy ott elmesélem a story-t megcsinálják e, vajon.
Ez így tényleg nem tetszik. Ha nem csinálják meg, akkor ráveszem magamat a rootolásra!
Köszönöm! -
Csucsu88
tag
Rootolnám a telefont ezek alapján:
Csomagoljuk ki a doomlord rootkit összes fájlját, majd kattintsunk a runme.batra(usb hibakeresés és ismeretlen források legyen kipipálva).
Dugjuk a telót usbre,kövessük az instrukciókat ,ha mindent jól csináltunk és a program végzett, akkor a teló rootolva van.
Újraindulás után ha megjelent a menüben a superuser,akkor sikeres volt a rootolás.
Ezek után már frissíthetünk a legújabb 62-es buildre is.(Csak OTA-n)De hiába van bekapcsolva a hibakeresés és az ismeretlen források, a program dolgozik és ki is írja ha kész, a telefon újra is indul de a Superuser nem jelenik meg a menüben.
-
lupex132
csendes tag
Sziasztok!
Nem régen (kb 1hete) frissítettem S.E. live készülékemet, android 4.0.4-re.
A frissítés rendben lezajlott, SEUS-al csináltam meg.
A frissítés után pakoltam rá a telefonra az alkalmazásokat (EQ, játékok, stb...)
Azonban az EQ (equalizer) nem működik fülessel, csak a telefon két hátoldali
hangszóróján működik, de headsettel egyáltalán nem működik, még az audio
master pro is csak a külső hangszórókon működik. A másik dolog hogy a
GTA III, amit az ice cream sandwich miatt tettem rá, hogy megnézzem hogy fut.
A játék bemutató elején, ahol szállítják a faszit, megakad, és minden laggol rajta,
lefagy, nem reagál semmire. (ilyenkor ki kell vennem az akkumulátort)
de ha ezt a részt átugrom, a játék akadozik, és egy kis idő után le is fagy, megint.
Na mondom, oké, frissítjük megint újra..... De sajnos ugyanezt csinálja.......
Hogyan tudnám a régebbi, 2.3.4 Android rendszert visszapakolni rá?
Mert azzal semmilyen jellegű problémám nem volt. Remélem ehhez nem szükséges
a telefon rootolása, mert garanciás, előfizetésem van vele a T-nél.
Kérlek titeket ha tudtok, adjatok már tanácsot mit csináljak most vele!
Köszi előre is! -
Deck
titán
válasz
Csucsu88 #8282 üzenetére
Igen..De a cikk is megemlíti mivel kell kezdeni, hogy rootolt GB-d legyen majd arról kell frissíteni a root megtartásával. Itt a leírás [link] Majd ha kész folytasd : [link] Ennyi lenne, soknak tűnik de 10perc max.
Aztán ha leakarod majd pucolni a sok felesleges appot, hogy ne foglalják a helyet akkor írtam egy listát [link]
-
Deck
titán
Pedig akadás mentesen tökéletesen jól fut a Spirit kegyetlen jó játék, ahogy a csé is.
Persze ha ennyire hihetetlen készíthetek videót rólaDe amúgy hunfatal mini próján is jól fut a Spirit. Meg nem csak az én telefonomon volt itt aki ajánlotta neki is. Öcsémnek is szuperül megy.
A mozgó háttér jobban meríti de, hogy mennyire ezt csak úgy tudod meg ha kipróbálod. Én kerülöm is őket.
-
3800+
őstag
Én AKG fülessel használom kegyetlen jól szól
A spirit nevű játék nekem is nagyon akad pedig 200 mega rammal futott... Érdekes Dekrer telója tud valamit amit a miénk nem
Mozgó háttér mennyivel meríti jobban az akksit? -
Deck
titán
válasz
snecizero #8277 üzenetére
Onnan töltesz ahonnan akarsz végül is, de lehet gondod belőle. AV sem véd ha olyan jogosultságot adsz valaminek amit nem kéne.. Csak az ilyenekből van a baj, a nem megbízható forrásból származó tört cuccokkal.
AV-nek mindenkinek más az ízlése. Szerintem Eset,Kaspersky,Norton,Avast esetleg.
Meg az ingyenes Virustotal az nem fut valós időben, de 40 vírusirtóval fésüli át a telefonod.
(#8278) Csucsu88 [link]
-
snecizero
senior tag
AVG vírus keresőt raktam fel. Az szerintetek mennyire jó. Nem csak google playről szedek.
-
aero.
veterán
válasz
Cartman023 #8271 üzenetére
Szolgáltatósra 1 év van.
-
Cartman023
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi garancia jár rá?
Olvastam, hogy valakinek 3 év, de nekem a papíron csak 1 év van (djuice).
-
Csucsu88
tag
válasz
razorka777 #8177 üzenetére
Te hogy állítottad be, hogy kék legyen a térerő, az akksi és az óra?
Más: felraktam az Apex launchert, de most meg sehogy nem tudom visszaállítani az alap kinézetre, mert bejelöltem, hogy az Apex legyen az alapértelmezett.
Leírná valaki, hogy kell visszaállítani?
-
Deck
titán
A csé elég rendesen meríti a telefont
-
Nundee K.
tag
-
kerxy
őstag
Azért nem hittem volna hogy ennyire megsebzi a dolog, most fél órája kb jó volt, de hívtak és kikapcsolt... :/
-
Deck
titán
Télen ilyen gondok nem lesznek
De most árnyékba van vagy 40fok a napon meg 50körül biztos..
-
mathaus=)
senior tag
Nekem is volt már 50 fok felett.. De szerencsére időben észre vettem, és gyorsan beis hoztam
Nehogy felrobbanjon xD
-
aero.
veterán
Asszem 50 fokig vagy hogy lennének hitelesítve a mobilok? Napon meg bőven afölött jár a hőmérő.
-
kerxy
őstag
válasz
razorka777 #8251 üzenetére
Most már teljesen normális hőmérsékletű szerintem.
@dekrer: jogos, nem is terveztem az orrukra kötni hogy napoztattam (bár szinte tényleg végig árnyékban volt) de még azért várok vele hátha csak még jobban hülnie kéne.
Mindenesetre figyeljetek a készülékre ilyen téren
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ma voltam napozni és mivel kellett egy kis zene, ezért a telefonom is elkísért. Próbáltam árnyékban tartani, de egyszer csak leállt a zene, nézem hogy mivan és tűz forró volt a teló, és kikapcsolt. Azóta vártam vele, akksit is kiszedtem, kicsit beraktam a venti elé, de most is ha bekapcsolom 5 perc után kikapcsol. Van valami ötletetek? Rakjam be a hűtőbe?
-
Kope91
csendes tag
igen arra a fajta nav rendszerre gondoltam és tört volt, ami szépen futottt gp, 5.0, most csak 5.5 fut de az meg nem teljes ugyhogy nincs más csinálni mint várni...
-
Deck
titán
válasz
mathaus=) #8243 üzenetére
Sajnos ezt csak úgy fogod megtudni ha kipróbálod majd megnézed.
Hamarabb reagáljon az érintésre, szebb képeket csináljon és videókat, híváskor ne kelljen annyit várni, hiváskor ne legyen fekete képernyő, wifi sebesség növelése, ezek feleslegesek mivel nem lesz jobb csak GB-n ICS-n ezeket jól megcsinálták. Kipróbáltam öcsém és saját telefonomon összehasonlítás képpen egyszerre.
Usb hibakeresést ne írja kinn fenn mikor csatlakoztatod a telefont, boot animáció kikapcsolás, ezek jól működnek.
De a tapasztalataid oszd majd meg ha kipróbálod valamelyiket
Este majd még próbálgatok.
-
Deck
titán
válasz
mathaus=) #8241 üzenetére
Kárt biztos nem fog csinálni. Csak csinálj az eredeti fájlról biztonsági mentést. Próbáld ki milyen vele és nélküle. Majd oszd meg a tapasztalataidat, jobban fut-e tőle, folyamatosabban, tesztet is nézhetsz stb.
Lehet én is kipróbálom, ezt pont kihagytam mikor kipróbáltam őket, de a legtöbb fölösleges mivel nagyon jó az ICS.
-
mathaus=)
senior tag
dekrer A build prop-os cucc amit linkeltél ( xda-s leirás ) ott az utolsó 2 sort ha beleirom az semmilyen kárt nem fog tenni a telómban? Ezekre gondolok : debug.composition.type=gpu / cpu
-
Kope91
csendes tag
eg másik kérdés az is most merült fel mert most akartam kipróbálnii, GB szépen ment meg minden navitel nav rendszer de most felrakva kiirja, hogy a porgram leállt
megoldás?
-
Deck
titán
válasz
razorka777 #8233 üzenetére
2x-er küldte el
-
Deck
titán
válasz
razorka777 #8233 üzenetére
Akkor a tesztben hibásan írták.
(#8231) Kope91 Megoszlanak a vélemények. Káros tartalmak vannak elég csak ha rákeresel ilyen cikkekre. De ha csak megbízható forrásból töltsz le csak is Playről akkor gond nem lehet, bár néha oda is felkerülhet 1-2 káros. Nézd meg mi mihez kér jogosultságot, és a véleményeket, a céget, ki csinálta stb. Én azért megvettem az Esetet, nem meríti a telefont, több funkciója is van, és volt, hogy jelzett.
-
Kope91
csendes tag
ics-re milyen védelmi (vírus irtó) programot tudtok mondani ami jo és nem mcaffe?
-
Deck
titán
Ki ám, kösz, hogy szóltál
Volt, hogy jó ideig játszottam vele
De nálam semmi fagyás sem lagg semmi nem volt. Kedvenc játékom lett.
Csét próbáld ki nagyon élvezetes lanba, meg multiba.
(#8228) Švejk Hát mivel szabványos 3.5mm-es van a Live-ban, ezért minden szabványos jó hozzá. Én volt, hogy Panasonic fejhallgatómat dugtam rá de semmi gond nem volt vele.
Így gondolom a szabványos headset is jó lesz, de majd aki másikkal próbálta meg írja.
-
Švejk
őstag
Üdv,
még elolvastam pár tesztet a Liveról, és az egyik sornál eléggé megijedtem.
Nekem van egy nagyon profi AKG fülesem, ellenben az egyik teszt ezt írja:
"...ennél a készüléknél is felejtsük el, hogy akármilyen jöttment szabvány headsetet csatlakoztatunk. Szánalmas próbálkozásunk eredménye egy "Accessory not supported" üzenet lesz, nem zene. Sony telefonokba Sony headsetet!"
Ez komoly? Próbálta már valaki, tényleg így van? Ha igen, van valami program/frissítés/valami a megoldására? -
Švejk
őstag
Na meg is rendeltem telenor webshopból. Hétfőn jön. Alig várom.
A telenorosra már kijött a 4.0? És ha nem, mikor fog? -
sdd2
veterán
Itt a T-mobile-os 4.0.4-es ICS ami Flashtoolal feltehető. 4.0.4
A fájlokat köszönöm dekrer fórumtársnak
-
-
TGWH
őstag
HTM fájlt mivel tudok megnézni? Eddig semmi nem ette meg
vagy rá kell keresnem neten, megnyitni, majd lementeni alap böngészővel... bár ezt kihagynám, de hát más utat nem látok
-
domojko
senior tag
Esetleg ha valakit érdekelne live sound füles, akkor én vennék a sony webshop- ból készüléket. Csak gyorsan kellene dönteni, mert a telenor shop-ból már tegnap megrendeltem, a telót, és akkor azt mihamarabb vissza kéne mondanom. Nem bánnám ha megbízható emberke jelentkezne.
-
TGWH
őstag
válasz
steveboy86 #8203 üzenetére
Én nem tudom. A régi aksinak meg volt egy bizonyos élettartama, hogy mennyi feltöltést bír. De itt is több ezres nagyságrend volt, tehát évek kellettek hozzá.
Az új aksikat fogalmam sincs, de legrosszabb esetben nem 3, csak 2,5 évig bírja pl. -
elpatkorado
aktív tag
válasz
steveboy86 #8203 üzenetére
Hát remélem, hogy nem kell utángyártott akksit vennem.
Más: Használ valaki MoboPlayer-t? Megnyitom, erre "Az alkalmazás leállt".
#8205: Akkor mindegy, 2 évente új teló.
Van vmi jó kis csomagom a trénél, és 2 évente fillérekért lehet ebben a kategóriában telót venni.
-
steveboy86
tag
válasz
elpatkorado #8202 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy ezeknek az újfajta akksiknak már mindegy, inkább ne hagyjuk teljesen lemerülni. De akkor lehet én tudom rosszul..
-
TGWH
őstag
válasz
steveboy86 #8199 üzenetére
Nincs, max előbb megdöglik az aksi, nem ez a lényeg, hanem hogy GB alatt bőven kihúztam 2-3 napig kb. ugyan ilyenekkel, mint most... holnap délután töltő.
Most ha lemennénk egy napra pl. gps-szel, akkor azért nem biztos, hogy estére nem merülne le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megújult a PROHARDVER!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest