- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Simivok #9002 üzenetére
Érdemes megvenni, ha szereted. Én telón csak Critical Strikeozok, amiért simán fizetnék is, de mivel ingyenes így nem kell.
"Az Angry Birds például 20 százalékot fordított a játék futtatására és megjelenítésére, míg 45 százalék jutott a felhasználó tartózkodási helyének megtalálására és a koordináták feltöltésére, illetve a helyhez kapcsolódó hirdetések letöltésére. Ráadásul a 3G-kapcsolat akkor is körülbelül 10 másodpercig él, ha már régen véget ért az adatforgalmazás, és ez a fogyasztás 28 százalékáért felel."
(#9001) {Zodiac} Sokáig tart megnyomni az ftp server indítását telefonon, meg, hogy csatlakozás tc-ben. Sokkal jobb nem csak a memóriakártyát lehet megosztani hanem az egész rendszert
-
parts
tag
válasz
Simivok #8569 üzenetére
Szerintem ez a kettő szorosan összefügg. Valószínűleg a 3G hálózat nem akkora térerővel van jelen mindenhol és annak látod kijelezve az erősségét, hiszen ilyenkor azt preferálja a készülék. Azt is el tudom képzelni, hogy esetenként ki is hagy a 3G hálózat (pl a munkahelyemen naponta többször megyek olyan helyiségbe, ahol néha még a GSM hálózat sem elérhető, de sokszor a 3G is használható), ilyenkor aztán minden erővel keresi a gyorsabb hálózatot és ez eléggé energiaigényes játék.
Ugyanez a jelenség tapasztalható pl. ha pont cellahatáron vagy és a telefon a két cella között folyamatosan ugrál, attól függően, hogy hova tud nagyobb térerővel csatlakozni és jobban merül az akksi. Ilyenkor pl. anélkül, hogy csörögne a telefonod, jöhet az SMS, hogy nem fogadott hívásod volt ha épp cellaváltáskor kerestek (dolgoztam ilyen munkahelyen).
Amint átállítod csak GSM-re, nem keres gyorsabb hálózatot ami kisebb áramfelhasználással jár és a hagyományos hálózaton stabilan nagyobb a térerő.
Persze ettől függetlenül elképzelhető, hogy stabil 3G használata eleve is nagyobb energiát igényel. -
djapor96
senior tag
válasz
Simivok #8532 üzenetére
Ez a távolságérzékelős hiba mitől függ? Nálam folyamatosan előjön, hogy elnémul a mikrofon beszéd közben..... újraraktam az ICS-t tegnap előtt, azóta egyszer sem... akad valamivel? vagy garanciális gond?
1 hete vettem a T-nél. Dobozára rá van matricázva, hogy azonnal upgrédelhető 4.0-ás androidra..... ehhez képest, se a PcCompanion se a SEUS nem teszi rá.... legfrissebb softvert írnak a 62-es GB-re.....
Flastoollal felmegy.... Ezután a SEUS már helyreállítja magára ha kell....
-
bostone
addikt
válasz
Simivok #7354 üzenetére
Az akksit nem olyan egyszerű elrontani.
Célszerű a wifit, blútyúkot, adatkapcsolatot, szinkronizálást kikapcsolni, amikor egyébként sem használod. Sőt én elárulom, hogy a hálózatot is átállítom 3g-ről 2-re.
8-10 óra alatt így is esik a töltöttség 4-8%-ot.
Amikor töltőn van huzamosabb ideje, akkor is tapasztalhatod, hogy nem 100%, mikor kihúzod a falból. Ez természetes.
Láttam itt ajánlották, hogy használj battery monitort. Nem minden esetben, de az is ronthatja az üzemidőd.Hunfatal: Igen, a google keresőt szeretném eltüntetni, de az nálam nem widgetként viselkedik. Az oldalak közti lapozásnál is fixen trónol a képernyő tetején.
-
Ubul86
őstag
válasz
Simivok #7347 üzenetére
annak az akksi mutatónak nem %-os mutatója vna,hanem van kb 5-6 állapota,ahová leér,akkor annyi megy le a zöldből. Tölts le marketből egy %-os akksi mutatót,van egy rakat ingyenes
az a biztos
amúgy szvsz ha még nagyon új a teló,normális,egy idő után beáll...de ICS után nehéz azt mondani hogy normális,mert nálam azzal kevésbé merül
upd. :jah,látom a töltős 100% is megvolt,akkor minden ok ,nálam legalábbis így írja ki szintén
-
Deck
titán
válasz
Simivok #7029 üzenetére
Elméletileg a háttérben futnak nem használva semmilyen erőforrást. Ha nem fogod kirootolni sok funkciónitást kifogsz hagyni.. Én nem bírnám ki root nélkül. Sok hülyeség rajta csak foglalják a kevés belső helyet. Meg sok moddingolás, tuning
Amúgy 10perc alatt lehet flashelni, rootolni stb, de ha nem vagy még biztos magadba akkor hagyd. ICS alatt menü gombot lenyomod majd mutatja a futó appokat majd ha jobbra húzod őket bezárja, nagyon tetszik
-
Deck
titán
válasz
Simivok #7010 üzenetére
Először úgy, hogy rádugtam este aztán mivel dél körül keltem fel akkor vettem le. Nem szoktam figyelni mennyi idő alatt tölti fel
Bár most ICS alatt jobban bírja az akksi.
Ha rajta is hagyod semmi baja nem lesz, mert nem tudom mennyi idő alatt tölti fel. Próbáld ki, aztán oszd meg a tapasztalataid -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest