Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatre1
tag
válasz
szaszandras #6497 üzenetére
Ha bepipálod a wipe user datát (erősen ajánlott), akkor minden törlődik a telefonról ( tehát a appok és mentéseik is, ha rootolt a telód akkor mentsd ki pl. titaniummal ), gyakorlatilag mintha ics-vel szedted volna ki a dobozból
A flashelés a mem.kártyán lévő dolgokat nem bántja.
Lassú voltam -
fatal`
titán
válasz
szaszandras #6497 üzenetére
Azokat újból fel kell rakni és érdemes törölni az sdről a .android_secure mappát (pc-n, telóról nem tudod).
A wipe data az törli a teljes data partíciót, így az összes beállítást és utólag telepített appot is.
Nem kell foglalkozni a törölt appokkal, visszakerülnek.
-
szaszandras
csendes tag
A tiszta telepítéshez az utólag feltett és még esetleg az SD-re át is mozgatott alkalmazásokat nem kell bántani, ugye? Azok megmaradnak az ICS alatt is, vagy fel kell tenni újból őket?
Amúgy a flash-elés során bekapcsolva hagyott wipe data az csak a gyári alkalmazások beállításait törli, vagy az utólag telepített app-ok beállításait is?
Egyáltalán itt a flash-elgetés során az sd kártyán lévő adatokkal kell foglalkozni, vagy semmi teendő nincs velük?A GB előző root-olása után a letörölt gyári alkalmazásokkal kell valamit kezdeni? Vagy ez lényegtelen, mert a /system partíción lenne a helyük és azt csapja felül a flash-elés?
-
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Ti milyen galériat használtok?
-
Deck
titán
Ha hosszan nyomjátok a home gombot, előjönnek a futó programok. Aztán ezeknél van olyan, hogy eltávolítás a listából. Ekkor végleg bezárja őket? Vagy másra van kitalálva?
-
fatal`
titán
Akkor mégegyszer: Tiszta telepítés alatt a következőt értem:
Flashelni az üres, 58-as GB-t, ROOT, 1-es script futtatása (emulátor hack), frissítés PCC-vel ICS-re, 2-es script futtatása (su, superuser fellökése).
(#6486) Csucsu88: Ha nem raksz fel flashtoollal egy másik régióból származó ROMot (ami egyébként ugyanaz), akkor nincs.
-
Csucsu88
tag
Látom kikerült egy táblázat az ICS update-es oldalra. Az én SI számom nincs köztük ergo még az enyémre nincs ICS?
-
aero.
veterán
Rosszul fogalmaztam az előbb. Tiszta GB kell és arra az ICS. Ugyanaz, mint ha ICS-nél nyomnál wipe datát.
-
aero.
veterán
válasz
aakosch #6481 üzenetére
Ha meg akarod tartani a beállításaid, programjaid, akkor nem. Tel.számokat mentsd le.
ICS-hez érdemes amúgy tiszta telepítést végrehajtani, 100x jobb lesz a rendszer, lenyűgöző a sebességjavulás a GB-hez képest. Wipe data nélkül rosszabb volt. Most belakva sem lassult vissza az ICS. -
fatal`
titán
válasz
razorka777 #6465 üzenetére
Az nálam teljesen jó. Igaz, ez egy Mini Pro, nem LwW.
Érdemes tiszta telepítést csinálni az ICSre való váltáskor, kevesebb a bug.
(#6478) aakosch: De kell. Nem egy nagyon bonyolult művelet, két cmd fájlt kell lefuttatni a GB ROOTolásán kívül, fél perc.
-
Brutális eb
addikt
látom vót mán
-
anatre1
tag
-
aero.
veterán
válasz
anatre1 #6469 üzenetére
Még a PCC és a SEUS is azt teszi fel. Vagy flashtoolhoz.
Igen, vissza tudod. Ha rootolni is akarsz, akkor a flashtoolost tedd fel, majd telón frissítsd .62-re. Ha nem kell root, akkor elég a PCC/SEUS is.
imcsoo: ilyenre mindig nehéz válaszolni, rengeteg dolog van, mire lennél kíváncsi?
-
imcsoo
aktív tag
Megérkezett a telóm, nem volt még okostelefonom egy régi w200i-ről váltottam rá
Nem linkelnétek be nekem pár oldalt ahol részletes írás van az androidról?Mert rám fér egy kis "okosság" ezen a téren
-
anatre1
tag
Ezen leírás alapján vissza tudom rakni a gyári 2.3-at? Ha nem akkor hol találok gyárit és, hogyan rakjam fel?
-
Deck
titán
Lepucoltam a felesleges dolgokat
[link]
Nyomtam egy backupot az alapról semmi módosítással, meg így kipucolva -
Deck
titán
válasz
razorka777 #6461 üzenetére
Ez nálam GB-n is így volt
-
aero.
veterán
A SemcMusicwithVendorButton.apk nem tudjátok merre van?
Az istenért sem találom.Az Xperia S mod-os dspmanager se megy rá, pedig az is kéne.
-
fatal`
titán
válasz
razorka777 #6461 üzenetére
Már miért ugrana root? Ráflashelsz egy üres GB-t, rootolod és arra frissíted az ICS-t. Nekem is így van.
Ezt még nem próbáltam, de kár, hogy nem lehet állítani. Szerintem amúgy ez a jobb viselkedés, ami nálad is jelentkezik, mert így lehet hallani, hogy hívnak, akkor is, ha bedugott headsettel tetted le az asztalra.
-
razorka777
veterán
Csak nálam van az,hogy ha be van dugva a headset és hívnak akkor a hangszóró is szól?(ICS)
Eléggé zavaró,nem találtam semmilyen beállítást ami ezt kiküszöbülné.
Lehet tiszta telepítést kéne csinálni,de akkor meg ugrik a root.
Valakinek volt már hasonló? -
kz0
csendes tag
válasz
PRDZsolesz #6429 üzenetére
Kikapcsoltam és folyamatosan nyomva tartottam a hangerő le gombot és ezt írja. (előtte pedig fel sem dugtam) Úgy csináltam ahogy a leírásban van, de valami mégis rossz. Próbáljam másik gépen?
-
fatal`
titán
Nekem meg a GB verzióhoz nem volt
Kirakom dropboxra a javított gpsszel együtt.
Itt is van: Xperia SystemUI MOD ICS
-
fatal`
titán
Na, az első nálam nem működött, a harmadik működik. Sonys ikonok (gyáriak) de van százalék kijelző a batteryn. A kapcsolók nem olyan szépek, mint az első hozzászólásban lévők, de legalább kékek.
GPS rendben, Facebook rendben. Gondolom majd jön erre is a többi grafikai mod (ikonok).
-
fatal`
titán
Ott is a helymeghatározás miatt hal le. Bekapcsolt GPS-szel elindítod a Mapset, akkor is lehal.
Nekem egyelőre marad a notification toggle. Sajnos ebben meg hosszú touchra nem jönnek elő a beállítások. SystemUI jó lenne, ha lenne egy normális, de még csak pár napos (más készülékeken pár hetes) az ICS 4.0.4, gondolom majd javítva lesznek ezek a bugok.
Szerk.: Kint van a FIX,
#55-ös hsz.
-
aero.
veterán
Na meg van ennek a systemui.apk-nak is a baja. Ez FB indításkor hal le, de legalább már van flashlight benne.
-
fatal`
titán
-
mathaus=)
senior tag
Na nekem ma 2x is teljesen megadta magát az ICS, csak akksi ki-be segített.
Szerintem megy vissza a GB és majd a 4.0.5öt(?) felrakom, ha lesz egyáltalán olyan.
-
aero.
veterán
válasz
K.Tamas89 #6436 üzenetére
1. azonnal bezarja az appot, ha kileptel, nem tartja a hatterben.
2. pl. ha a egy hatterben futo app leall, mutassa e az xy leallt ablakot.
aakosch: feladatketeloben lodd ki az adb. exe(-ket) es jo lesz. Ha nem, akkor tedd fel a seust.
A hirek es idojarasban ha ranyomtok az idojarasra, nektek is leall?
-
K.Tamas89
aktív tag
sziasztok. ez a ket funkcio mit takar a fejlesztoi lehetosegeknel: torolje a tevekenyseget..,es valami nem valaszolo alkalmazasok ablaka?! koszi elore is. udv. Tomi
-
aakosch
tag
2.3-at .58-at próbálok rootolni, de doomlord kit azt írja hogy valami adb server is out of date. killing... Aztan rögtön daemon started sucsessfully. Sokszor egymás után. Közben mintha csinálná, de nem tudom... Eddig ilyet nem csinált. Teendő?
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #6426 üzenetére
A frissítés nem jár garancia vesztéssel, ilyet ne is írj. Egyedül a függetlenítés jár garancia vesztéssel de az egy másik téma. Az, hogy mi flashtoolal raktuk fel az sem jár garancia vesztéssel. A 4.0.4 hivatalosan letölthető a Sonytól és egész nyugodtan lehet felrakni le van írva hogyan elég egyszerű.
-
postas
tag
válasz
Winchester95 #6426 üzenetére
SI számok alapján van fent.. Nem tudom, hogy hazai függetlenre, illetve T-mobilera kijött-e már, de az én Telenoros SI számom nincs a listán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
steveboy86 #6425 üzenetére
Telenoros elérhető lesz OTA-n is, vagy még mindig nincs esély rá, hogy megmaradjon minden beállítás root (flashtool telenoros firmware-rel?)
-
Winchester95
őstag
Akkor most hogy van?Van már hivatalos frissítés ami nem jár garanciavesztéssel és csak függetlenre és t-mobilosra jó?
-
postas
tag
Hivatalos frissítés!
Most látom, hogy Telenoros még nincs köztük -
kz0
csendes tag
Kérlek titeket, valaki mondjon valamit 6414-es hozzászóláshoz , aki otthon van a rootban.
-
Debesq
tag
egyébként a memóriakártyáról miket törölhetek anélkül, hogy valami gondot csinálnék? elég vicces, hogy a 2 gigás kártyából alapból csak 600 mega szabad. ha megveszem a 8gigás kártyát akkor nem lesz gáz, de jó lenne ha addig is tudnék zenét hallgatni.
-
aero.
veterán
válasz
steveboy86 #6418 üzenetére
Abszolút normális, nem kell semmi miatt aggódnod.
-
steveboy86
tag
Az normális ennél a telónál, hogy játék alatt, vagy hosszabb 3g alatt a battery indicator szerint felmegy a hőfok 38-39 fokra? (Néha 40)
Nem tudom mik az optimális értékek, de nekem kicsit melegnek tűnt a készülék...
Ez másnál is így van és ne foglalkozzak vele, vagy esetleg nálam van valami gond? -
Batu3
tag
akad a Fruitninjám ICS-n...ez elég gáz sztem pedig minden app ki volt lőve...Templerun viszont nem akadt..hmm...
-
kz0
csendes tag
Srácok Segítsetek! Próbálnám rootolni a telefont de csak nem jön össze már a flashtoolsnal rossz az egész...(usb-hiba keresés, ismeretlen eredetű szoftver is bekapcs) Mindent razorka777 blogja szerint teszek és nem siker ez a hibaüzenetem van: [link] Help mee
-
steveboy86
tag
Sziasztok,
én is egy ilyen mobil tulaja lettem 2 nappal ezelőtt, nagyon meg vagyok elégedve vele egy Telenor One Touch után...
Persze gép előtt kiesett a készülék a kezemből, nem zuhant nagyot, kb csak a billentyűzetre esett rá úgy 10 centiről, de valahogy sikerült egy kis karcot kapnia az alsó lakkos felületen a nyomógombok alatt... Na mindegy ez az én formán, remélem nem emiatt fog lepattogzódni az egész.
Amúgy tudni lehet már, hogy hivatalosan a Telenornál mikor fog kijönni rá az ICS?
A legújabb soft van rajta, de nem nagyon szeretnék belevágni azért még a mókolásba.. -
Debesq
tag
A problémám megoldódott, jó minden. Annyi kérdésem lenne, hogy mivel új a teló, kell valamit csinálni az akksival? Kell még ezekkel valamit játszani? 24%osan kaptam meg, 1%nál kapcsolt ki. Most a töltőn van kikapcsolva. Jó lesz ez így? Jó az, ha mindig van rá töltve? ja és meddig kell tölteni?
-
aakosch
tag
Miért nem változott semmi miutan flesseltem az ICS romot? Illetve dehogynem történt: kaptam egy szép kis bootloopot, de maradt a régi rendszer. Mindent ez alapján csináltam.
-
Batu3
tag
http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?p=500135 -ezt próbálta már valaki? mert elcseszerintettem valahogy és nem maradt meg a root...
az USB hibakeresés hol van az ICS-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- OLED monitor topic
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult a PROHARDVER!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest