- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
razorka777 #15668 üzenetére
Megnéztem: 12W08
Mondjuk nem értem, ez számít? -
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok!
Elég off-topic kérdés, de azért mégis feltenném. Mennyiért tudnám eladni az LWW-m? Kijelző szinte karcmentes, egy apró kopás az Ericsson bogyón, class 6-os 8GB Samsung MicroSD-vel, T-Mobile függő, még kb. 12 hó garanciával (1 éves a teló), összes papírjával, eredeti dobozában. Köszi! -
elpatkorado
aktív tag
válasz
Walkmanfon #14909 üzenetére
Bocsi, de vigyázz az ilyen hsz.-kkel, mert még bannolnak. Tiltott a warez.
-
elpatkorado
aktív tag
Tényleg.
Egy ismerősömön jót röhögtem. HTC One V-je van, és mondta, hogy augusztusban vette 70 ezerért (most 34K a Trénél). Majdnem ugyanaz a hardver, mint az lww, és képes volt érte kiadni 70 ezret, jó, értem 0,5"-el nagyobb a képernyő+van sense, de akkor is. Inkább egy Xperia U.
-
elpatkorado
aktív tag
Hát ez az. Főleg, hogy 30 ezres kategóriában adreno 200 szvsz. vicc.
Egyik ismerősömnél nyomkodtam egy 3GS-t kb. fél óráig, és iszonyatosan meglepődtem. Egy 4S-t tapiztam már MédiaMarkt-ban és gyors volt, de nem gondoltam volna, hogy a 3GS is ilyen gyors. A Where's My Water-t mérföldekkel gyorsabban vitte, mint az lww, pedig vagy fele olyan erős. Szerintem egy sima 4-esre beruházok pár hónapon belül. Mondjuk a WP is tetszik, de az appok hiánya eléggé megviselne.
A 8S-nek nem is olyan rossz az ára a T-nél, 58K 2 évre, előfizetéssel. -
elpatkorado
aktív tag
válasz
domojko #14893 üzenetére
Igen, ez elég bosszantó lehet. Mondjuk kb. kéthetente indítom újra a telefont. Amúgy felraktam, gyorsulásbeli különbséget érzek, de egyébként semmi több, csak berakott egy T-s bootlogo-t is, ami eddig nem volt+teleszemetelte T-s alkalmazásokkal a telót, de már letöröltem őket.
Ezalatt a 10 hónap alatt nagyon megszerettem a kis lww-t, de már kicsinek érzem a 3,2"-t. Váltanom kellene, de ahogy nézem csak visszafejlődtünk. Olyan árban, mint amennyiért én az lww-t vettem (30K), nincs egyetlen normális telefon sem. Vagy használtan veszek vmi jó kis telót, vagy még marad egy ideig az lww. Egy almára nagyon fáj a fogam...
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
razorka777 #14891 üzenetére
Hát megpróbálom így. Ha valami gubanc lesz, akkor úgy is újra kellene raknom, de ha meg most tisztítanám meg, akkor is újra kellene rakni mindent. Próba szerencse.
Ezt aztán jól megmondtam. -
elpatkorado
aktív tag
válasz
razorka777 #14889 üzenetére
Igen. márciusban vettem az lww-t, és augusztusban telepítettem az ICS-t. Belakott rendszerre rakta magát, és egyetlen egy hibám sem volt. Még az állapotjelző led is működött.
Szerintem ezt is belakottra rakom.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
razorka777 #14884 üzenetére
thx.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok! Úgy tűnik, hogy elkeveredett az USB-s töltőfejem. Nincs valakinek esetleg kettő (persze megvenném tőle), vagy nem tud-e valaki valamilyen oldalt, ahol eredeti sony tartozékként van egy ilyen töltőfej. Próbáltam a Sony Mobile Webshopban, de ott csak az egész töltő van 4.990-ért.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok!
Most állnék át egy 8GB-os microsd-re és szeretném ha minden programom adata meglenne, játékoknál játékmentések. Az nem megoldás, hogy mindent rakjak vissza a telóra, mert nincs annyi hely. Program, esetleg más? Nincs rootolva a telefon. Köszönöm. -
elpatkorado
aktív tag
válasz
mrlujoak #13950 üzenetére
De az utolsó gondolatodnál is van kivétel, mégpedig én.
Rögtön akkor telepítettem az ICS-t, amikor jelzett a PCC, asszem augusztusban (T-s vagyok), nem raktam újra semmit, belakott rendszerre települt, és eddig egy bajom se volt vele. Megelégedéssel használom, csak egy ici-pici hibám van, de ez nem a teló sara, hanem a szoftverfejlesztőké, hogy egyes alkalmazásokban nem érzékel semmit, és ezt több ICS-es telefonos is tapasztaltam. De tuti, hogy a következő telefonom is SONY lesz.
-
elpatkorado
aktív tag
Megoldás azoknak akiket kidob a játék pause-nél! (mint engem)
Kapcsold be a wifit, indítsd el a játékot, menj egy pályára nyomj pause-t. Ilyenkor bejönnek a reklámok, lépj ki, wifi kikapcs, játékba visszalép és ezentúl ha megnyomod a pause-t, akkor a reklámok helyén kis kérdőjeleket rak, de nem lép ki. Tesztelve egy SE LWW-n és egy HTC One V-n.
Gondoltam bemásolom ide egy korábbi hsz-m. -
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok, korábban mintha lett volna szó arról, hogy nem érzékel érintést az Angry Birds egyik fajtája sem. Nekem eddig működött, de ma többszöri próbálkozás után sem ment. Újratelepítettem őket, de így se mentek. Nincs esetleg vmi ötletetek? Eléggé szeretem elütni velük az időt.
-
elpatkorado
aktív tag
Nem tudjátok, hogy dokkolót lehet-e szerezni? Ebayen nézegettem, de nem találtam semmi jót.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
mathaus=) #11857 üzenetére
Nekem is még másfél év van. Nem frissítettem még a legújabb ICS-re, mert nem jelzett a PCC (Flashtoolal nem rakom fel, mert minek? Nekem így is jó a rendszer, ha majd jelez a PCC akkor felrakom, ha nem akkor meg marad így), de nekem alapból nincs led bug, meg nagyon smooth működés jellemzi, akksi is jól bírja, pedig napi 1-2 órát Temple Run-ozok.
Nem értem miért mondják a ph-sok, hogy a Sony elhamarkodta, meg, hogy csak szart adott ki, szerintem egyszerűen irigykednek.
-
elpatkorado
aktív tag
Valaki akinek rootolt ICS-e van, az feltenné a Chrome-ot és kimásolná nekem a system/app-ból? Nagyon megköszönném.
. (Tudom, hogy ingyenes a play-en, de nekem másra kell)
-
elpatkorado
aktív tag
Nálatok nincs gond a galériával? Nekem a képeim felét nem is mutatja, és van olyan is amit már töröltem, erre ott van a galériában, megnyitom erre képkockánként "átalakul" másik képpé.
Most QuickPic-et használok, de szerettem a gyárit is.
-
elpatkorado
aktív tag
GTAIII asszem nem megy ICS-el (bár lehet, hogy megy, csak mintha írta volna valaki). Ha a filmnél feliratra gondolsz, akkor csak leszeded az MXPlayer-t a Play-ről (vagy bármelyik lejátszót), és működik is. Játékok terén, pont most próbáltam a Dead Trigger-t, ami csak úgy hasított az lww-n. Jó kis teló ez bár most nagyon fáj a fogam egy Xperia Play-re.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
petroleumlam #10459 üzenetére
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
zho-lee #10452 üzenetére
Még lenne egy hozzáfűzni valóm. A bemutató videóban az volt, hogy pl. biciklizel, a hátizsákodban a telefon. Zenét hallgatsz, hívnak, de te most egy forgalmas úton vagy. Nem kell megvárnod míg kicsöng, hanem a kütyüd rezeg, és te elutasíthatod a hívást, kijelzi, hogy ki keresett, és hallgathatod tovább a zenét. Mész tovább, és egyszer csak kiírnak egy posztot a Facebookra, hogy változik a helyszín. Nem a Róka utcában lesz, hanem a Sirály utca...-ban. Mindehhez nem kell megállnod, kivenni a telefont, visszatenni stb. hanem csak megnézed az órádon az fb app-ban. Irányíthatod vele a kamerát is, pl. autóstartóban van, és az órádon csak egy gombnyomás és készített is egy képet.Mondjuk nekem a smartwatch jobban tetszik. Okos kis kütyük ezek, csak nem a mi pénztárcánkhoz szabva. Egy amcsi simán fizet 100 dollárt egy smartwatch-ért, mi nem. Ez a hivatalos videója.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
zho-lee #10445 üzenetére
Van olyan, hogy smartwatch és olyan, hogy liveview. Az előbbi a legújabb, mely érintős, az utóbbi gombos. Bluethooton kapcsolódik a telóval, és van rajta facebook, twitter meg amit leszedsz Play-ből. A smartwatch 22k, a liveview pedig 8k. Nagyon megéri mindkettő (persze az amcsiknak).
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
elpatkorado #10406 üzenetére
Nagyon cool játék, bátran ajánlom midenkinek.
-
elpatkorado
aktív tag
Most jön le a Dead Trigger. Van valakinek tapasztalata? Játszottam már a game-mel, de nem a telón. Tök jó, ingyenes a Play-en.
-
elpatkorado
aktív tag
Egyébként kompatibilis a telóval a Batman The Dark Knight Rises.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
petroleumlam #10301 üzenetére
Már jó egy hónapja ICS-t használok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Minden játékom kompatibilis vele (nagy játékos vagyok) és az UI is tetszik. Szerintem nincs az ICS-nél nagyobb királyság. Na jó a JB és persze Barney.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Canonfan #10216 üzenetére
Nincs mit. Egyébként tokban hordom, de nem mindig. Például ha nyaraláson vagyunk, és tudom, hogy sokat fogok fényképezni, akkor egész nap a zsebemben van (tok nélkül). Végülis így ejtettem le. De nem szeretek annyira vigyázni rá, mert nem azért vettem, hogy nézegessem. Ez egy használati tárgy, és tudom, hogy úgy is le fogom ejteni. Ezért nem veszek iPhone-t.
-
elpatkorado
aktív tag
A 6. hónapom következik. Remélem nem pattogzik. Eddig csak egyszer ejtettem le, kavicsokra. Lekopott egy "ujjhegynyi" rész, és egy "csipetnyi" rész meg behorpadt.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
albinolynx #9998 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Amit kinéztem az cover.
-
elpatkorado
aktív tag
-
elpatkorado
aktív tag
A hátlapos kérdésre valaki?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
molnarpeter #9597 üzenetére
Igen, ebay-ről is jó.
-
elpatkorado
aktív tag
Üdv. Hátlapot lehet venni az lww-hez? Olyan kellene ami nem "gumis". Pl. amilyet a Minihez adtak a szolgáltatók.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok! Azt láttam többeteknél is, hogy megnyomjátok a vissza gombot, és olyan mintha nem csinálna semmit, és egyszer csak 10 mp múlva visszalép. Nálam is ez van. Pont akkor kezdődött mielőtt felraktam az ICS-t, gondoltam, hogy majd az helyrerakja. Tök jó volt, lefrissült és elmúlt ez a probléma, aztán mostanában megint kezdi.
A másik pedig, hogy ma reggel két ember hívott, és egyiket sem bírtam felvenni, mert egyszerűen nem engedte elhúzni a csúszkát se jobbra, se balra?!? Meg kellett várnom amíg abbahagyja, és visszahívhatom.
Nyomjak egy javítást PCC-vel? Vagy más ötlet?
-
elpatkorado
aktív tag
Nekem is.
-
elpatkorado
aktív tag
Jó játék volt köszi dekrer! Máskor is szólhattok, majd belejövök.
Sajnos be kellett fejeznem , de majd pótoljuk.
-
elpatkorado
aktív tag
Megvan
-
elpatkorado
aktív tag
Egész jó adatok, nekem olyan közepes használat: Screenshot1 Screenshot2
Bár most nem sok időm volt a telóra.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
steveboy86 #8203 üzenetére
Hát remélem, hogy nem kell utángyártott akksit vennem.
Más: Használ valaki MoboPlayer-t? Megnyitom, erre "Az alkalmazás leállt".
#8205: Akkor mindegy, 2 évente új teló.
Van vmi jó kis csomagom a trénél, és 2 évente fillérekért lehet ebben a kategóriában telót venni.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
steveboy86 #8199 üzenetére
Néha én is így csinálom, szerintem ettől nem lesz semmi baja.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
FireFox1996 #8056 üzenetére
Hajrá!
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
FireFox1996 #8051 üzenetére
Serintem 38K az még reális, mivel 23 hónap gari van. 40-ért nem hiszem, hogy elviszik. Azért sok sikert!
-
elpatkorado
aktív tag
Nagyon drága a telenor, az Xperia Play 114 990FT
Az x10 mini pro-t meg kikukázhatnák már.
-
elpatkorado
aktív tag
Nekem mostanában újra előjött a képernyő-felvillanás. Aztán rájöttem, hogy egy képszerkesztő app beragadt a gyorsítótárazott folyamatok közé, szóval ha valakinek "felvillan", akkor próbálja ki ezt is, nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest