- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simivok
senior tag
Hello!
Miért van az hogy a telóm ki-be kapcsolgatja a képernyőt?
Gyári ICS .431. -
Simivok
senior tag
Hello!
A hivatalos .587-es frissítésben javították a LED-et? -
Simivok
senior tag
válasz
albinolynx #10281 üzenetére
A menü gombon 4 vízszintes vonal van.
-
Simivok
senior tag
Nagyon jó akksi van benne. Ha kicsit kíméletesebben használjuk, akkor kibír 4 napot is. Tapasztalatból mondom.
Első két napon, 10 perces hívások, Viber, net, menetrend nézés.
Utolsó két napon inkább csak játék volt, logo quiz például. És így bírta ki nekem 4 napig, és még utolsó nap is WiFi-ztem egy kicsit és így maradt 16%. -
Simivok
senior tag
Hihetetlen.
Miközben beszéltem, küldött nekem üzit valaki whatsappon, és hívás közben villogott a led, hogy valaki írt.
Letettem, válaszoltam, direkt kikapcsoltam a képernyőt, ír erre már nem villog a led.
Sima ICS. -
Simivok
senior tag
válasz
Cartman023 #9179 üzenetére
Nekem is csak SUS-szal ment fel az ICS.
-
Simivok
senior tag
válasz
GyilkosMeh #9100 üzenetére
Formáztad a kártyát?
-
Simivok
senior tag
Amikor alvó állapotban van a telefon, tehát sötét a képernyő, és ilyenkor érkezik a hívás, beszélek, majd a piros "lerak" gombot megnyomom, azután nem alszik el a képernyő.
Fura, mert a régi telómnál ilyenkor kikapcsol. Ez meg ilyenkor a lock screen-t mutatja.
Ez így normális? -
Simivok
senior tag
Én még elfogadnám, hogy pl. Angry Birds közben bámulom a reklámot, ha már nem vettem meg. De az már vicc, hogy letöltöttem egy online rádiós alkalmazást, igaz lite. Alul szépen megjelent a reklám, de mivel minden gombot meg tudtam nyomni, nem takart el semmit a képernyőn ami fontos lenne, mondom elfogadom. De hogy időnként az értesítési sávban hangjelzéssel kiírja hogy nyerjen iPad 3-at, az vicc.
Egyébként már leszedtem a mérges madarakat, látom hogy 45%-ot "elvesz". -
Simivok
senior tag
válasz
razorka777 #8859 üzenetére
Kihagyom, mert ehhez kell root.
Azért köszi!CHIPman: Van benne SIM? Mert én is párszor kivettem már az akksit, és nem lett semmi baja.
Ám amikor kifelejtettem a SIM-et akkor nem állt vissza a rendes időre illetve dátumra. -
Simivok
senior tag
Hello!
GB-n mikor jött üzenet pl.: whatsapp-on akkor villogott a led, hogy értesítsen. De most ICS-en csak akkor világít ha töltőn van. Mivel lehetne ezt javítani? -
Simivok
senior tag
Mostantól kb. 1 napig az LwW-m helyett S60-as Nokia X6-ot fogok használni, ami a régi telóm. Fura lesz de szerintem 1 órát se fogok kibírni.
-
Simivok
senior tag
válasz
razorka777 #8709 üzenetére
Hát én nem nyúltam hozzá semmilyen szinten, tehát root sincs. Inkább a GB-vel volt bajom az leszívott este 20%-ot. Szóval tökéletes így. Majd akkor fogok jobban beletúrni mikor lejár az 1 év gari. Úgy nem lesz veszteni valóm.
-
Simivok
senior tag
válasz
razorka777 #8707 üzenetére
Igen, sima ICS. Főzött rommal hogyan teljesít? pl. MiniCM-el?
-
Simivok
senior tag
Reggel 8 körül szedtem le a töltőről. Wi-FI állandó bekapcs, viberen csetelés, egy 5 perces beszélgetés, negyed óra zenehallgatás, meg néha benéztem ide a fórumba. És 87%-on van. Pedig még egy pár telefonos, tehát nem viberes hívást is lebonyolítottam. Tehát ha nem gyilkoljuk a telót annyira, azért bírja szusszal....elégedett vagyok az akksival, meg a telóval.
-
Simivok
senior tag
Hello!
Töltöttem le olyan hátteret, ami a teló felbontásával megegyezik, mégis akar belőle vágni.
Meglehet oldani, hogy az egész kép legyen háttér? -
Simivok
senior tag
válasz
szponzor #8525 üzenetére
Hello!
-A távolságérzékelő nálam okés, csak egyszer némította le a hívást, de ez szinte minden telónál előfordul.
-Szerintem lehet, ha nem lehetne, akkor miért rakták volna rá...
-Hivatalos ICS T-nél elérhető, a Telenornál nem, Vodánál nem, függetlennél már régóta.
-Nem tudom.
-Az Adreno 205 szinte mindenre elég.Remélem tudtam segíteni.
-
Simivok
senior tag
Hello!
Hogy lehet valahogy lecsökkenteni az esti merülést, mert ICS alatt, kikapcsolt Wi-Fi és mobilnet (utóbbit soha nem kapcsoltam be), bezártam a home gombos feladatkezelővel mindent, és így is 6-8%-ot merül. Lehet felesleges ezzel foglalkozni, de másnak csak 3-at csökken.
Egyszóval, hogy lehet lecsökkenteni az esti fogyasztást?
De szerencsére ICS-en jobban bírja átlagos használat mellet. -
Simivok
senior tag
válasz
elpatkorado #7969 üzenetére
Play-re azt hiszem nincs is ics.
-
Simivok
senior tag
Valaki tud mondani olyan app-ot, ami számolja, hogy wifi-n mennyi az adatforgalom.
-
Simivok
senior tag
Hello!
Amikor görgetek felfele a böngészőben, akkor mindig felbukkan az url sáv. Ez zavaró, mert GB-n csak a lap tetején. Most ics van rajta. Mi a probléma? -
Simivok
senior tag
Aki esetleg nem tudná, hogy ICS-en hogyan kell screenshot-ot készíteni: le kell nyomni a power és a hangerő le gombot pár másodpercig.
-
Simivok
senior tag
Mégse indítom újra, teljesen jó most a sebesség. Csak az első 10 percben szaggatott.
Egyébként ha megnyomom hosszan a home gombot, akkor ugye ki lehet lőni az app-okat. Szükséges állandóan kilőni, vagy automatikusan megcsinálja? Egyébként valaki használja az arcfelismerő feloldást? -
Simivok
senior tag
Nos, nekem sikerült frissítenem a SUS-al. PCC-vel akartam először, csak az hibát írt ki.
Szerencsére eddig csak a könyvjelzőket vettem észre, hogy eltűntek. De amúgy minden jó eddig. Érdemes most újraindítani, így gyorsabb lesz valamennyire, mert most még nagyon friss a rendszer. -
Simivok
senior tag
A PC companion nektek sem csatlakozik a kiszolgálóhoz?
-
Simivok
senior tag
válasz
elpatkorado #7370 üzenetére
oké, azt hittem
-
Simivok
senior tag
válasz
elpatkorado #7366 üzenetére
Live with walkman 66ért elég húzós, 41 ért vettem T-nél.
-
Simivok
senior tag
-
Simivok
senior tag
Hello!
Lenne egy problémám. Szóval este 11-re töltődött fel a telóm. Mondom leveszem a töltőről, és megnézem mennyit merül egy éjszaka alatt. Kikapcsoltam a Wi-Fi-t, legkisebbre raktam a fényerőt (talán számít valamit) és elaludtam, tehát nem használtam többett. Reggel éppen most néztem meg, 88% az akkuszint. Ez egészséges? Vagy valami baj van az akksival? Azt sem tudom biztosan, hogy-hogy írja ki, hogy teljesen fel van töltve...
Mutatok egy képet, hogy mit csinál reggelre (amikor töltőn van) az akkuszint.
Az a kérdésem, hogy nálatok is így írja ki, hogy fullon van az akksi? -
Simivok
senior tag
Hello!
Fura hogy ez a telefon nem is xperia, de így is kaptam 50 GB-t Box-on...kérdés hogy meddig marad, "örökre"? -
Simivok
senior tag
válasz
littlelion21 #7243 üzenetére
Köszi!
-
Simivok
senior tag
válasz
littlelion21 #7240 üzenetére
Úgyse tudják pontosan. De törlődik valami?
-
Simivok
senior tag
Hello!
MIkor fog megérkezni az ICS az összes LwW-re? Miért nem adják ki egyszerre az összesre?
Egyébként ha hivatalosan frissítem, fog valami törlődni? -
Simivok
senior tag
Néha szokott halványan bírálni a kijelző. Másnál is van ilyen? A fényérzékelő miatt van ilyen?
-
Simivok
senior tag
Szóval megnéztem a SI számomat de nem volt benne a listában. Ez mit jelent? Miért nem lehet felrakni az ICS-t, mi köze van a SI számnak a frissitéshez?
-
Simivok
senior tag
Böngészőben hogyan lehet letiltani a flash-t?
-
Simivok
senior tag
4 csík jelzi a térerőt, ha az összes halvány, akkor még tud fogadni hívást? Légyszíves válaszoljatok...
-
Simivok
senior tag
4 csík jelzi a térerőt, ha az összes halvány, akkor még tud fogadni hívást?
-
Simivok
senior tag
Aki most akar ilyen mobilt venni, annak mondom, hogy én nem tapasztaltam hívás közbeni hibát. Tehát nem némítja el a hívást beszélgetés közben.
-
Simivok
senior tag
ennél gyorsabb?
nokia x6-omhoz képest mennyország a sebesség, meg a funkcionalitás. azthiszem, hogy inkább nem rootolom. ha felesleges app-ok megmaradnak, akkoris gyorsabb az ICS? amúgy nekem még nem elérhető, de majd hamarosan csak megérkezik. ja és nem is szeretném rá flash-elni, mert a végén még teljesen elrontom, nem szeretnék kockáztatni.
amúgy a mostani verzión magától bezárja a progikat?
-
Simivok
senior tag
most éppen airplane módban van, feltölt 100%-ra, várok 30 percet és leveszem...remélem így jó lesz
-
Simivok
senior tag
-
Simivok
senior tag
Hello!
Most vettem egy ilyen telót, nagyon megvagyok elégedve a teljesítményével, gyorsaságával, árával.
Lehet, hogy már többször elhangzott már, de meddig merítsem, utána meddig töltsem? Nem baj, ha nem 12 óra, vagy bármennyi? (inkább kevesebb)? Nem károsodik az akku, az üzemidőre tekintettel, ha csak addig töltöm ameddig írja, vagy egész éjszakán át? Hallottam, hogy ezeket az új akksikat nem kell "bejáratni", de azért nyugodt szeretnék lenni. -
Simivok
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy milyen memóriakártyát rakjak bele. Az meg van, hogy Kingston, meg ilyen jobb minőségű lesz, csak nem tudom, hogy hanyas class legyen.
Továbbá, jó a sima vagy HC legyen? 2GB mire elég?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Simivok
senior tag
válasz
Winchester95 #6895 üzenetére
Szabad tudni, hogy miért válsz el tőle, ha olyan jó telefon?
-
Simivok
senior tag
Kellemesen csalódtam az ICS-ben, azt hittem, hogy nem fogja elnyerni a tetszésemet az UI. Meg azt hittem, hogy eltűnnek a sarkok. Lehet, hogy pénteken az egyik példány az enyém lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest