- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
DonMedve #20633 üzenetére
Nekünk halandóknak nem. Teljesen más a flashmemóriának a kiosztása, és valószínűleg azért a hardverben alacsonyszinten (pl. GPIO-k, RAM, stb.) vannak még különbségek bőven.
El kell felejteni minden párhuzamot az x86-tal és a számítógépekkel. A beágyazott rendszerek egyszerűen nem így működnek.
-
gamek!ller
őstag
válasz
DonMedve #20302 üzenetére
Mindjárt megnézem. Most a gps-t nézem. Nem semmi. Kb 20mp alatt talált jelet házon belül.. Látom a kinézet is változott és azt is írja, hogy még 8 napig használhatom. Nem semmi, ez jó volt. Tuti megveszem ha kész lesz a jogsim.
Amúgy most jól tudom, hogy megvan még a garanciám mert Kies-en keresztül frissítettem ugye?
Az apps bug izé megvan nekem is. Letölti és utána szüneteltetve.
-
gamek!ller
őstag
válasz
DonMedve #20300 üzenetére
Hmm. Pontosan leírná nekem valaki mi is az a billbug? Mert én eddig úgy tudtam azt jelenti, hogy a widgetekbe akarok valamit beírni akkor nem jön fel a billentyűzet, csak ha megtapicskoljuk a helyét. Azt hiszem Karma videóját láttam róla. Viszont ez nálam nincs, bejön a bill rendesen.
Más: Most csináltam meg a push-t, és egyből jött egy Emailem.. Más hangon szólt mint az sms..
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
DonMedve #20132 üzenetére
NOD--ot sose szerettem, már csak a vak riasztások miatt sem, nem beszélve arról, hogy szétlassítja a gépet. Normális esetben elég fél évente csinálni egy vírus, spyware keresést és annyi. Nekem a McAfee vált be. Volt egy vírusom, amit csak az tudott leszedni. Se a NOD se más. Egyébként nem használok semmilyen víruskeresőt, tűzfalat, ha már érezhető a gépen, hogy baj van akkor telepítek valamit és irtás, talán még rendszert is újrarakok.
-
-
TomWexX
addikt
válasz
DonMedve #20126 üzenetére
Nekem eddig nem volt bajom a Kies update-el azon kívül hogy tetü lassú volt! Mindegy nem szórakozok vele, majd ha lelehet tölteni a samu oldaláról akkor feltelepítem! Addig a telóról töltök apps-okat! (már ha töltök egyáltalán
)
Varszegig: Na kipróbálom!
És sikerült!
Egyszer sem jött elő a szakadós ablak! Igazad volt, köszi!
-
Varszegig
veterán
válasz
DonMedve #20056 üzenetére
ezt írják róla:
BROWSER:
+ Keyboard - you could hold .com we have more to choose from, .Org, .Net.
+ No fault of too high side, even at 5 tabs everything runs smoothly
+ New look buttons, etc.
+ Zoom works much smoother
-Absence fullscreen option
-Annoying pop-up address barSYSTEM:
+ Added the arrow to lock the screen
+ Naked eye you can see the acceleration of the system
- Still only one a third-party app in the background: /ebből a legjobb hír talán, hogy megszűnik a memleak
-
válasz
DonMedve #19117 üzenetére
Nem lehetetlen egyébként, hogy tényleg erről van szó.
Mondjuk általában egy blokkba szokták tömöríteni a kettőt.És hogy miért kéne? Mert úgy működik, hogy az adó lead infravörös impulzusokat, amik visszaverődve a fejedről elérik a vevőt -> ekkor jelzi, hogy van valami előtte, az asztalon fekve viszont nem érnek vissza a hullámok.
-
Con Troll
senior tag
válasz
DonMedve #19091 üzenetére
Esélyes, hogy nálam is az lesz, ugyanis volt még egy furcsa eset ami többször is előjött már: teló csatlakoztatva PC-hez háttértár módban, fel akartam másolni egy nagyobb méretű filmet (~1,5GB). Másolás, beillesztés. Jó pár percig semmi nem történt, majd megjelent a kártyán a film, teljes terjedelmében, de nem másolt semmit se előtte, se utána. Csak úgy odakerült. Vártam még 10-12 percet, hátha beindul, de sajnos nem..úgyhogy hardver biztonságos eltávolítása után telón néztem a videó fájlt amit se megnyitni, se törölni, se átnevezni, se áthelyezni nem tudtam, és a mérete érdekes módon 1 KB volt, pedig a gépen még 1,5GB-t írt. Gépről próbáltam meg törölni, akkor ki is törölte, de valahogy mindig visszakerült kb. 10 másodperc után, törölhetetlen volt. Úgyhogy format kellett neki...
-
p87
senior tag
válasz
DonMedve #18410 üzenetére
Az biztos, hogy nem lesz szebb képe az SLCD-nek. Nincs az a technológia amivel egy külön háttérvilágítást igénylő LCD szebb lesz mint egy SAMOLED amiben a pixelek saját maguk állítják elő a fényt.
A korábban linkelt kijelző összehasonlítás a SAMOLED kijelzőkkel szerintem mahinált. -
zack
nagyúr
válasz
DonMedve #18404 üzenetére
A logikus ez lenne, mert üzletileg akkor tök felesleges volt kreálniuk még egy Wave-et. Szerintem ők sem így tervezték. Kiadták a Wave-et, és túl nagy volt a kereslet, viszont ekkora kapacitással nem tudták gyártani, ill. SAMOLEDdel szerelni. Az üzleti lehetőséget még mindig látják benne, amit nem is csodálok, mert még mindig nincs jobb alternatíva aki általános felhasználásra keres premium okostelefont.
Azt tudom hogy a sima AMOLED kijelző is baromi drága. Omnia2-be a 3,7" kijelző kisker. bruttója (év elején) 50k környéke volt. Oké, hogy nem ennyibe van a gyártás, de a végfelhasználói árból kikövetkeztethető, hogy már az se volt olcsó. -
macskamancs
csendes tag
válasz
DonMedve #17870 üzenetére
Sziasztok!
DonMedve: Pár napja Multival frissítettem a telómat sikeresen JF1 -re,mert Regedittel behalt a telóm!Köszi mégegyszer a segítséget mindenkinek,azóta tök jó minden.Köszi neked (is) DonMedeve a segítséget.
Ezek után melyik verzióra frissíthetek tovább, illetve melyik módszerrel tegyem: Regedit vagy Multi??? -
gamek!ller
őstag
válasz
DonMedve #17999 üzenetére
Ja a vodánál randomra megy e a memkártya?
ADAM1337: Linkek:
-Route 66-ról amit tudni kell.
-Samsung Apps
-Kies
-Garancia meghosszabításMemóriakártyához annyit, hogy szerintem olyan memkártyát kellene venned, amit már más használ ebben a telóban. Tegnap jött elő nekem egy olyan probléma, hogy túl lassú a memkártya és nem tudok csak döcögősen felvenni 720p videót.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
DonMedve #17971 üzenetére
Biztos? Szvsz, elnézted: (azonos ikonok, de 2 különböző hsz.)
(#17963) gabor72 2010-10-17 09:51:15
(#17964) gamek!ller válasza gabor72 (#17963) üzenetére 2010-10-17 09:52:48
(#17965) gamek!ller válasza gamek!ller (#17964) üzenetére 2010-10-17 10:02:46(#17974) csabám de azért te is benézted elsőre.
-
gamek!ller
őstag
válasz
DonMedve #17971 üzenetére
Nem tudom, biztos az avatar zavart meg, mert magam felett nem én vagyok hanem gabor72. Két oldalra visszamentem, nem találtam olyan ahol tudtam volna, de nem szerkesztettem. Pontosabban van 1, de az pedig az időpont miatt kellett a GPS időnél. Nem kezdő vagyok..
#73-#74 =
-
gamek!ller
őstag
válasz
DonMedve #17966 üzenetére
Szoktam használni a szerkesztés gombot, nézd csak vissza. Az előbb elfelejtettem betenni a képet, majd elléptem másik oldalra. Ezután visszajöttem megnézni írt e valaki és akkor vettem észre.. Láthatod, hogy a két hozzászólás között van 10 perc.
Karma: Úgy voltam vele, hogy minél később veszem le, annál később karcolódik.
Most levettem. Whehehehhe. Degáááz -
Kobe
veterán
válasz
DonMedve #17751 üzenetére
na akkor sok beszédnek sok az alja alapon :d summázzuk a dolgokat, nehgy valamiben félreértsük egymást
tehát ha t-mobilos teflonon JH3-as szoftver csücsül, akkor probléma nélkül lehet JI2-re frissiteni Kiesen keresztül úgy, hogy az általad korábban linkelt leírásból a registry gányolást részletező részéből én csak a product code mezőt írom át a registryben, mást nem, a többi maradhat úgy ahogy van ?
-
Kobe
veterán
válasz
DonMedve #17744 üzenetére
de figyi....hogy a gányba mehetne el a wnw ikon amikor JH3 ban már nem is az van ? már a rendes, gyári független JH3 van rajta a "rendes" Internet ikonnal....biztos nem beszélünk el egymás mellett, és te arra gondolsz hogy JF2TMH van rajta, és arról akarok JH3ra majd JI2 re frissiteni ? mert nem ez a szitu, a már telefonon levő JH3at akarom JI2 re upgradelni
-
Kobe
veterán
válasz
DonMedve #17739 üzenetére
kösz, lehet majd megpróbálom
még 1 kérdés: nem volt egyértelmű, hogy a leírás alapján a folyamatos újrabootolás / wnw ikon halála csak az első TMH-s fwről függelenre váltás során jöhet elő, vagy onnantól kezdve minden fissitésnél számítani lehet rá csak mert t -s a telefon? egyszerűbben: jf2tmh ról jh3 ra frissitéskor behal, bootol a gép, ha viszont sikerül ráerőszakolni a jh3at és azt frissitgeted pl JI2 re akkor már nem szabadna ujrabootolnia illetve az internet ikonnak behalnia ? -
Kobe
veterán
-
tzolta
tag
válasz
DonMedve #16999 üzenetére
Igazán nincs mit. Folyamatosan tesztelgetem, az új tapasztalatokat meg majd megírom még.
Jó lett az avatarod! Tisztára gengszteres... vállalsz különmunkát? Lenne egy-két ötletem...
s4hu|SyD^: én is kételkedtem mert a próbaverza nem tetszett, de a teljes az úgy tűnik jól működik!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest