- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Most, hogy tegnap eladtam a HTCm megnyomogattam az omniat és bezony a kijelzőt kivéve jóval jobbnak tűnik... Ráadásul ahogy olvasgatom a forumát(olyat mégeccer nem csinálok, hogy forum átolvasás nélkül megveszek egy telót.) nincs is teli bugokkal mint a HTCk kvázi mindegyike.
btw ha belerakják az I8510 kameráját abba a WM6.5ös 3.3"os Samsungba és a proci is olyan bika lesz mint írtad aszem bepróbálok újra egy samut.... Mondjuk a Nokia jövő évi kínálata is nagyon erősnek néz ki.... Meglátjuk melyik lesz a jobb...
(Tudom, Tudom, te már most tudod.
)
-
outsiders
aktív tag
csorog a nyálam... Bár nem hinném hogy a jobb kijelzőért és nagyobb ramért/romért lecserélném, nincs mindig felesleges 100ezer a zsebemben sajnos, ha erről váltanék az már egy nagyobb ugrás lenne, sokkal nagyobb tudású és más készülékért, ami nincs és egy jó ideig úgyse lesz. majd 1-2 év múlva megint egy nagy ugrás
-
erdoke
titán
Ha így kikapcsolod a 3G-t, azzal csak azt éred el, hogy lassabban (EGDE/GPRS) szedi a mobil netről. Egy NoData (nodata.cab) telepítésével és konfigurálásával teljesen blokkolható a GSM adatforgalom.
thaler2,
Ha van valamilyen titkosítás a WiFi hálón (pl. MAC szűrés?), mutathatja úgy, hogy nyitott, és még csatlakozol is, de nem tudsz rajta keresztül forgalmazni. Ilyenkor a böngésző próbálkozik, aztán átvált mobil netre. Szerintem érdemes előfizetni egy net csomagot, hamár ilyen drága, és jó multimédiás képességekkel felvértezett telefont vettél, talán a havi 2-3e Ft-os netcsomagot is kibírod.Pl. a 3 GB-os most fél évig fél áron, 1990-ért van, utána a második fél év már 3990.
-
thaler2
senior tag
-
Skipqer
tag
-
-
-
oalex
senior tag
Már volt erröl szó.
SPB mobile plus 2.1.2 + skin és icon (mikibest [link]) lehet az iphone is, de rendgeteg más skin is van még abban a csomagban.
+S2U2 (ha kell neked az a slide to unluck).
és meg is vagy.
Video: [link] ezt még régebbi verzióval készítettem, azota készült már újabb verszió sokkal szebb skinnekel.
-
bogdanypeter
tag
Nem bánom csak jöjjön ki jövő péntekig, különben fizethetek kötbért a lopott telóm miatt!
Bár ebben benne van az lustaságom is... Szóval úgy helyes, ha azt mondom hogy szeretném, ha kijönni a telefon jövő péntekig, mert különben kétszer is be kell mennem valamelyik T üzletbe!
Alig várom hogy megjöjjön!
-
oalex
senior tag
"HTC Omia
link"Jaj, bocsi. Azt hittem ide is be linkeltem már ezt a videót miután el készítettem.
De most látom, hogy csak a pdamaniába raktam linket.Köszi
P.S: Amugy csak azért készült mert valaki azt mondta, hogy szerinte lassú az Omnia a mikibest skinnel. De mint a mellékelt video is mutatja, egyértelmü, hogy nem az. Meg jól esik, hogy 1 hét alatt már több mint ezren meg nézték
-
<NewL>
addikt
Csak az a szar ha jól átnézad a táblázatot.
AZ omnia a legrosszabb helyeken kapott ki,mégpedig : az érintőképernyőben kapott ki és a design-ban. AMi azért eéég sz@r.
Ahol sokkal több pontot kapott mint a iphone 3g és a diamond az azért volt mert a másik kettőben semmi kamerákat raktak . Ezért is nyerte meg a táblázatot az Omnia,itt tudta a videófelvételnél és a kameránál hozni a max pontot.
Szóval a legfonotsabb helyeken kapott ki,legalábbis számomra.
Nemtudom miért de mostmár olyan negativan aláok hozzá az egészhez. -
oalex
senior tag
AS amioata az eszemet tudom (avagy indult az első Omnia forum (1.rész) te vagy az egyik fő támogató a hozzászólások számában (erdokével együtt).
....És még nem vetted meg????
Ne sajnáld, add el azt a mountain bike-ot, úgysem használod és akkor meg is van a pénz
vagy már meg van?
-
blueye
veterán
Köszi, kicsit túl bőven írtad le.
Tudom jól, hogy miről van szó, azon csodálkozom csak, hogy ezek a boltok ilyen nyíltan és hosszan tudnak ÁFA-t csalni (nem a vevők!), de nem akarok ebből itt flame-et.Azért kérdeztem, mert a Samsung boltban 130e körüli nyitóárat mondtak és csak azt nem tudták (mint kiderült), hogy ez 130e nettó körüli ár.
-
Kobe
veterán
Nekem meg azt mondta anyukám, december 6-án jön a Mikulás bácsi, utána meg a Jézuska, mégsem úgy lett......
Fletó is mondta hogy "nem lesz gázáremelés", a többit tudjuk....pedig nekik még többet is adok a szavára mint nagykereseknek
Simán kinézem, hogy a Samsung Hungary ilyen áron kapta, így a beígért különbözet meg fog jelenni a nagykereknél is és a gsm-shopoknál is. Születtek korai handabandák hogy nagykerben ennyi és ennyi - gondolom ezek az alapján születtek, ammit mindenkinek mondtak 130K-t, ami egészen ma estig közszájon terjengett - így nem zárnám ki hogy a 150 ezres ár egyáltalán nem hat ki rájuk....
babosmiki: nem azt mondtam, h nem tartom soknak, nem vagyok kőgazdag, csak ha valakinek fussa 130 független telóra, valószínűleg fussa 150 is rá. nekem nem, így várom a szolgáltatós verziót.
-
Kobe
veterán
megsúgom, ennek perpill annyi valóságalapja van, mint annak amit a samsungnál mondták hogy 130
ebből is ugyanolyan emglepődés lehet majd a végén.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy a 150 sem vészes érte egetdöngetően, ellenben ha engem valaki a hivatalából fakadóan hitelesnek mondott infóval hiteget és többször emgerősít, annak nemteljesülése esetén akkor az igencsak kib*ssza a biztosítékotNekem speciel 3 alkalommal mondták biztosra - "a megjelenés pontos dátuma még bizonytalan, viszont annyi biztos, hogy 130 ezer ftos bruttó áron fog megjelenni" - az ügyfélszolgálat dolgozói az árat. Másnak is ugyanígy biztosra mondták, és gondolom volt még pár érdeklődő.
Ugyanígy biztosra mondták, hogy a szolgáltatóknál egyidőben kerül bevezetésre, íg a nyereményjátékban minden darabnak lehetősége lesz részt venni.Gondolom ebből megérthető, hogy a telefonnal kapcsolatban nagyon sok információnál fordult elő a "biztosan, mindenképpen" szócska, és ezek egyike sem teljesült, nem csoda ha kibukik belőlem
Pedig nem Gipsz Jakab adta az iinformációkat a sarki fűszeresnél.... Elsiklanék felette, és természetesen nem ez befolyásolná a végső vásárlási döntést, csak ennek egyenes következménye, hogy megkérdőjelezem pl probléma esetén hogy járnak el -ezt s ezt biztosan ennyiért javítjuk....oszt többt kérnek. Az Ön telefonját erre és erre a napra biztosan megjavítjuk....aztán mégse. Ha nem is így van, akkor is, aki nagy volumenben sumákol, annak ey idő után kis dolgokban sem adk a szavára
-
Kobe
veterán
ami nnálam kizárja, hogy 20-30 al drágább, mint a szürkeimportos, llefölöző áras darabok, és kizárja hogy 20-30al drágább, mint amit nem egyszer, hanem 3-4szer megerősítettek, és több embernek szemrebbenés nélkül terjesztettek (emellett megjegyzem, biztos vagyok benne hogy Bochaek sem ezt az árat kapták meg információként)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest