- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, T-nél van-e, de Vodánál pl van Netstart, ami 1,2Ft /10kb, az tökéletes erre, és nincs havidíj.
Mod
művészúr: lehet, hogy a Nokia csudijó lesz multimédiás szempontból, de itt egypár embernek úgy tűnik, nem az számít. Mindemellett a piac nagy többsége inkább ez irányba hajlik, ez igaz. Ha kijönnek időben, akkor nagyot varázsolhatnak, főleg hogy mostanság nem irreálisan magas a készülékeik ára. -
erdoke
titán
Pár 10 KB-ot tölt le egy-egy műhold lekérdezésnél, nem vészes. Ha pl. Trénél Net80 csomaggal vállalod be (1 év hűség a netre is), akkor számottevően olcsóbban adják, a csomag díja pedig átlagosan 1500 Ft/hó. Utóbbiból levonva a további kedvezményt (i780-nál pl. 6e Ft) egészen alacsony net árat kapsz. Nem több ezret, csak egyet kell kiadnod, és a 80 MB-ba a mobil emilezésed + néhány sürgős lekérdezés is belefér.
-
muveszur
addikt
Lehuzásnak nem mondanám, mert alig néhány kilobájt adatforgalmat generál, tehát ha vkinek van net előfizuja, akkor nagyon fasza. Bár nekem mintha net előfizu nélkül is leránt néha a maps pár kilobájtot az N82-n.
Azért azt tegyük hozzá, hogy mire alapozzuk a gyenge GPS témát: Arra h nem Sirf3-as chip van benne, meg néhány bétás rom-ra, mivelhogy a végleges még nincs kint a piacon!!!
-
muveszur
addikt
Az A-GPS a netre megy fel a müholdak helyzetét letölteni, tehát a netes adatforgalomért neked fizetned kell(kivéve ha ingyenes wifin csatlakozol).
-=Libria=- : Akkor tényleg jó ára lesz, én majd HA ezt veszem 0% áfával akarom, azzal meg akkor 115ezres induló árral nem rossz.
Ami miatt mégis tetszik az Omnia:
-TouchWiz
-Kezelhetőség, sztem nagyon sok lehetőség van ebbe a felületbe
-WinMobile-os progik egy része
-Kamera
-Maga a vas, bár a GPS...
-Külső,
-Samsung
Csak lenne rajta 3.5-ösÉn ugyis csak ősszel-télen tervezem az uj telot, addig meg meglátjuk az uj nokiákat, meg az LG 8megapixeles varázsát...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest