- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attttis
csendes tag
válasz
oroshazicsaj #1508 üzenetére
Én 3Gb-os net csomaggal vettem, de a 80 megás is ennyi lett volna. Sajna ilyen kedvezmény nincs.
-
attttis
csendes tag
válasz
oroshazicsaj #1495 üzenetére
20000Ft + részlet, ami 5835 egy évig. A westendben vettem.
-
Skipqer
tag
válasz
oroshazicsaj #1475 üzenetére
Pedig nálam már van egy
Délután 6körül bementem megkérni, hogy tegyenek egyet félre, nehogy lemaradjak róla hétfőn. Majd a szomszédos pulttól átszóltak, hogy miért nem viszem el most, mert a számítógépben már szerepel, így el is adható...
-
outsiders
aktív tag
válasz
oroshazicsaj #1465 üzenetére
szürke lesz az nem a lakkfekete majd meglátod
. Azis gyönyörü ne félj, én csütörtökön nyomkodtam egyet a westendben és hát még jobban örülök, h tudtam rá várni
-
outsiders
aktív tag
válasz
oroshazicsaj #1462 üzenetére
Hogy érted h fekete? Mert a német T-nél pl csak szürkében van és a szín hivatalos neve modern black így lehet h a tied is az nem a lakkfekete verzió aminek a hivatalos nevét nem tudom
-
deoswift
csendes tag
válasz
oroshazicsaj #1300 üzenetére
Szia, szerintem meg azért mert ez az ország továbbra is a "futottak még" kategóriában van és marad is sok sok évig
-
outsiders
aktív tag
válasz
Azért mert a német T az anyacég, és ne várjuk már el, hogy suttyófalva Magyarországon is egyidőben hozzák ki velük
Ez nem így megy, remélhetőleg az elkövetkező két hétben kihozza itthon is a cég. reméljük. Mást nem tehetünk
ahh Viktor gyorsabb volt
-
válasz
Ööööö, mert két eltérő cég -hiába ugyanaz az anyavállalat?
Semmit nem jelent, hogy egy másik országban mit forgalmaznak az adott szolgáltatók, a helyi igények és lehetőségek tükrében eltérhet a két cég portfóliója.
-
Zolesz007
őstag
válasz
oroshazicsaj #985 üzenetére
Én egy Nokia 6120c-ről váltottam Nem is cseréltem volna le csak ellopták!
Pedig jó telefon volt! Aztán nézegettem nézegettem végül arra jutottam ha már lúd legyen kövér! Legyen egy PDA teló! Már majdnem vettem Touch cruise-t amikor jött a Diamond aztán meg jöttek az infók az Omniáról! Pda-t már használtam és hát nem a legegyszerűbb volt ezért is tetszett a TouchFlo... Hát most én azt mondom, hogy végülis körömheggyel talán mindent el lehet érni(csajok előnyben
) és meg kell szokni át kell látni, és onnantól nagyon jól használható! Én meg vagyok vele elégedve maximálissan! 1szer kellett HR-t csinálnom de késöbb rájöttem az is felesleges volt!
-
t-bali3
senior tag
válasz
oroshazicsaj #985 üzenetére
Én is Nokiát cseréltem rá (N95). Az igazság az, hogy annyira nem bonyolult, csak sajna szerintem a stylus használata elengedhetetlen, hacsak nem akarsz egérrel vesződni amire azt kell, hogy mondjam inkább előkapom a stylust zsebből, mint, hogy azzal próbálkozzak.
Lényeg a lényeg nem sokkal bonyolultabb a WM mint a Symbian, csak a stylus-ujj párost kell ügyesen összehangolni és megszokni szerintem.
A családban van egy F480 is és valljuk be, azt azért (ha nem is fényévekkel, de) könnyebb kezelni. Ami abban nagyon tetszik, hogy mindig rezeg, ha megnyomsz egy "gombot", ellentétben ezzel.
-
bogdanypeter
tag
válasz
oroshazicsaj #894 üzenetére
Én semmin sem lepődök meg... Annyit tudtam intézni, hogy a T budapesti központban van ismerős és megmondja az időpontot, hogy mikor lesz kapható. Tegnap voltam az ellopott kártyámat pótolni. A volt osztálytársam dolgozott éppen, ő nem tudta. Megkérdezte a szervizes srácot, ő meg mosolyogva azt mondta hogy nem tudja... Na azt a mosolyt letudtam volna törölni az arcáról! az is lehet hogy a T-nél az Xperia is megelőzi. Nem tudom hogy s mint lesz, de ha netalántán a Diamond kijön hamarabb akkor megveszem. Most frissítették az árlistát, de ahogy nézem egy igazán nagyhírű telefont sem raktak fel. Véleményem szerint kicsi felelőtlenség, mert ugyan a hó elején kijött az szifon, de az nagyon megosztja a közvéleményt. Ezzel szemben sokkal inkább elfogadott WM telefonokat adott ki a konkurencia (V: Diamond, P:i900) E tekintetben kicsit le van maradva az én kedves szolgáltatóm. Mert ugyan ott vannak a régi MDA-k, de az már a kutyának nem kell amikor az említett telefonokban sokkal komolyabb a technika! Na mind egy... Türelmetlenül várom hogy a T-nél egy épkézláb WM telefon megjelenjen.
-
erdoke
titán
válasz
oroshazicsaj #828 üzenetére
Személy szerint jobban örülnék egy autós szettnek, különösen mert egyelőre nem is kapható. Szóval ha T-s készüléket 499-ikként tudok majd venni, nekem az perfekt.
Egyébként is, megint külföldön vagyok, úgyhogy a hét első fele (minő igazságtalanság) számomra kilőve. -
Dante252
csendes tag
válasz
oroshazicsaj #828 üzenetére
Kell a bánatnak, tartsák meg... csak a telefont tegyék végre kínálatba.
-
Onion
csendes tag
válasz
oroshazicsaj #697 üzenetére
Köszönöm a választ.
150ért szerintem nem éri meg. Olyan 80-100 között fogják árulni a szolgáltatók. Az a házimozi amit adnak hozzá az 70ezer körül van. Tehát gyakorlatilag ugyanott vagyok mintha megvettem volna a boltban a hifit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest