- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipqer
tag
válasz
avemano #1877 üzenetére
Papír helyett egy néhány mm-es cellux darabka a kis fül belső oldalára, amibe kapaszkodik a hátlap sokkal jobb megoldás, nem feszíti kifelé a hátlapot a papírral ellentétben így az illesztés is tökéletes lesz.
Eddig az összes T-s Omnia ilyen amiket láttam/hallottam. Engem gondolkodás nélkül elhajtottak a vásárlást követő napon, mert szerintük a készülék háza az olyan amilyen, telefonálni lehet még vele... Sajnos én akkor utaztam külföldre és szintén kellett telefon/navi, így nem nagyon tudtam mit tenni, annak ellenére, hogy nagyon idegesít a mai napig... Lehet, hogy a többi szolgáltatónál sem lenne jobb a helyzet garis ügyintézésnél, de én a Westelnél anno nem ezt a hozzáállást szoktam meg.Érdemes lenne egyébként egy "Nagy szerviz tesztet" is készíteni egyszer. Az utóbbi években ugyanis egyre többször kell javíttatni az újkori telefonokat, ugyanakkor legalább ugyan ilyen mértékben csökken a szervizek színvonala szolgáltató és gyári szervizek esetében is. Lassan nem a telefon tudása, sokkal inkább a szerviz működése alapján kellene telefont venni...
-
Fcsabi
tag
válasz
avemano #1874 üzenetére
Szia!
Én két hónapja, az elsők között vettem meg.
Nekem is hasonló problémám van, kb három hétig próbálkoztam, végül beadtam a szervizbe.
Jó két hét múlva visszakaptam azzal, hogy a telefon tökéletes.
Persze egy nap múlva megtapasztaltam megint a hibát, újra szerviz, megint az derült ki, hogy nincs semmi baja.
Jelenleg is szervizben van, kifejezetten kértem, hogy ne műszerrel mérjék, hanem használja valaki normál körülmények között.Szól adott egy kártyafüggetlen, két hónapos teló, amiért 150.000 pénzt adtam, eddig használtam kb 3 munkanapot, ebből fél napot úgy hurcoltam, hogy azt hittem, dolgozik a drága, de kiderült hogy az ügyfelek nem érnek el, mert ki vagyok kapcsolva.
Ha sikerül a végére járnom, jelezni fogom, mi volt a megoldás. Én az akksira tippelek, de a szerviz még nem hisz nekem.
Míg el nem felejtem: Ha valakinek szervizeltetnie kell, nehogy az Oktogonnál lévő "szerviz plázá"-ban adja le, hanem egyenesen vigye a budaörsi szervizbe! Kb 5 napot lehet megspórolni.
-
-
erdoke
titán
válasz
avemano #1719 üzenetére
Próbáld ki a G-Alarmot, nagyon pöpec. Magyarul is tud, és a készülék lefordításával (is) szüneteltethető az ébresztés. Vagy olyat is tud, hogy egy kis játékot kell végigvinni ahhoz, hogy kussoljon.
A Diamond giroszkóp fájljai kellenek hozzá, mégpedig a Windows könyvtárba másolva. -
erdoke
titán
válasz
avemano #1716 üzenetére
Ha a névjegyzék nem tetszik, és szeretnél egész képernyős hívó megjelenítést, próbálj ki egy külső alkalmazást. Pl. Photo Contacts (Pro)
-
outsiders
aktív tag
válasz
avemano #1716 üzenetére
Na válaszolok amire tudok, próbálok egyszerűen és érthetően fogalmazni
A teljes képernyős megjelenítésért fel kell tenni egy programot( S2U a neve elérési helye:[link]) Evvel megnő a kép és a név is. Számok átmentésére miért nem próbálod meg egyszerűen a SIM kártyán átmenteni a kontaktokat? A 3G kikapcs negatív hatása csak akkor érezhető, ha véletlenül nem wifivel akarnál netezni, oda az EDGE sebesség már kevéske, de az emailek lekérésére és a GPS "kisegítésére" tökéletes
ÉS nem kell megijedni, csak néhány kevésbé türelmes egyén van a fórumon, velük ne törődjetek, nem mindenki WM tudással született, énis csak egy hete tanulom -
blueye
veterán
válasz
avemano #1575 üzenetére
Én ezt olvasom a t oldalán:
"Samsung SGH-I900/SL kész.+tart.,fekete
( SAM SGH-I900/SL #M.BLACK )Samsung SGH-I900/SL Tri Band készülék+hál.töltő+akkumulátor (1440mAh,Li- Ion)+sztereo mikrofon fülhallgató+datacsomag +érintő toll, +navigációs szoftver, fekete"
Ez fedi a valóságot.
-
avemano
csendes tag
válasz
avemano #1536 üzenetére
Nem, Omniához is van (bökj rá a Samsung-nál!) csak képernnyőre (2600) vagy fullos (4400).
Most rendeltem, 2 hetet mondtak, de netről (bocs, külföldről) rendelve se sokkal rövidebb.
(az előző, 48 db-os szállítmányt 1 nap alatt szétvitték
Bőrtokról valaki írt itt régebben, vissza kell keresni ha azt szeretnél. -
Gigibacsi85
csendes tag
Meghallgattam a gyári fülesével is, meg egy Sennheiser MX500-zal is, nem rossz, nem rossz, de az Mpio MG100-asomnak a hangja nekem jobban tetszik (az i900 tompábbnak tűnik egy kicsivel, de ez is csak a Sennheiserrel jött ki, persze itt nem próbáltam nagyon állítgatni semmit, meg gyári lejátszóprogit használtam csak).
Tehát szerintem a hangminőség véleményes (kinek-mi tetszik), viszont ami nagyon gáz, az a csatlakozót fedő műanyag valami, az nyitott állapotban zsebbe rakva garantáltan elég hamar letörik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest