- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Lehet, hogy nem írtuk, de ezerszer belinkeltül, honnan lehet rendelni (ott meg ott van az is, hogy miből áll a csomag). Szappanos vizet én nem írtam, annyi volt csupán, hogy amikor elfogyott az oldat (amit adnak hozzá), lehet pótolni vízzel, én konkrétan desztillált vizet használtam (ezt is írtam). A hátlap sem vízálló, ha adsz neki rendesen, simán befolyik a lötyi, ezért írják a zagg.com-on is, hogy ki kell venni még az akksit is, nehogy rövidre zárjon valamit a folyadék.
Félre ne érts, nem akartam én kötözködni, csak erős volt az autós hasonlat szappanos vizestül meg jégkaparóstul -
Skynet258
veterán
Több részből áll a szett:
teteje, alja, két oldala, két gomb elöl, hátulja, kijelző.
Mire mindet felteszi az ember, ez marad üresen:
kamera, egér optikája, egyéb gombok oldalt, töltő ajtaja. Ezek is úgy, hogy körbe vannak vágva, tehát hiányzik a helyük a fólián. Magyarul védve van az egész ahogy van
-
blaswork
tag
na gyerekek. ha valaki akkor en meg akartam venni ezt a telot.
ma voltam astoria pannonban (van kiallitott peldany)
ELKESEREDTEM
szo szerint.giroskop nem mindig megy a tapipad pedig ramaty..hiaba tud sokmindent, sztem nem olyan jol hasznalhato mint vartam. kell hozza stylus, anelkul nem minden hasznalhato..
hat nemtudom.. lehet most engem fikazni de csalodtam..
asszem veszek inkabb e71-et.. nem igy akartam de...
üdv
-
Skynet258
veterán
Igazából azt sem értem, miért akarja valaki az iphone-t majmolni ezzel a Samsung-al. Ha iphone kell, vegyenek azt, de most ilyen gagyiságokat feltenni...
Lám lám, így szar a szifon, úgy szar, de amikor kijön egy sokak által várt csoda Samu, egyből elkezdik iphone-osítani.
Csak nekem tűnik idiótának ez a folyamat? -
Kobe
veterán
még mindig nem ennek kéne a vita tárgyát képezni, de ez megint (kb 5-6odik alkalommal is) csak mellékes. Nyílván az mp3 nem egy audiofil formátum, ellenben a mérete és a mellétársított minősége miatt közkedvelt a hordozható lejátszókon. Mivel hordozhatóságról beszélünk, nyílván nem is szükségeltetik a legjobb minőség - vannak, lesznek olyan környezeti zajok, ami belerondít a képbe és meggátol a legjobb minőség elérésében utcán/30 éves buszon, kinek hol. Furcsamód a hordozható dvd lejátszókkal kapcsolatban nem merült fel hasonló aggály, csak mert nem fullHD ben jeleníti meg azon a 10-12 centis kijelzőn a filmet...(csak egy hasonlat)
Ellenben törekedni lehet arra, hogy a formátumban rejlő maximumot elérjük, vagy legalábbis megpróbáljuk elérni. Nyílván ha a formátum mellé még kevésbé alkalmas eszközt is társítunk, az amúgy sem tökéletes minőség tovább romlik. Van különbség lejátszó és lejátszó és fülhallgató és fülhallgató között, és furcsamód ebbe nem a formátumnak van a legnagyobb szerepe. Így érthető, hogy aki rendelkezik jobb hardveres eszközökkel a minőség javításához, szeretné igénybevenni....erdoke: BT-vel kapcsolatban csak annyi a problémám, hogy rohadt drága, olyan gyártók gyártják akinek köze nincs az audiotechnikához legalábbis a fülhallgató iparághoz a szórakoztatás részén belül, véges kapacitásokkal rendelkezik - höhö, telefon mellett töltsem még a BT vevőt is, na neeee. Amit meg írsz, beszélgettünk róla korábban, hogy pár százért rövidítik a kábelt - ismerve a hazai gelka ill egyéb villamosipari egységeket, még fizethetnék is azért hogy az én kérésemre elcsesszék a fülhallgatót. Azért ezekben a holmikban olyan árnyékolás van, aminek a kötését nem hiszem hogy mindenki megtudja csinálni. Persze vannak olyan helyek, ahol igen, de kétlem, hogy olyan egyszerű lenne, vagy pár száz ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest