- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Visszaváltottam a 3G netet Pannonról Trére.
BTW, valaki tudja, hogyan kell állítani, hogy ne chat módban mutassa az SMS-eket és MMS-eket? Így marha körülményes egyes üzeneteket kitörölni, másokat pedig meghagyni. Sajnos naponta több tucat üzenetet kapok ugyanattól a feladótól (bankkártya info SMS, Tré hír MMS, stb), emiatt tényleg komoly a "gond". Tisztában vagyok vele, hogy más SMS/MMS-kezelő progi telepítésével kezelhető, de első körben hátha van megoldás a beépítettre.
-
outsiders
aktív tag
Kemény fél ponttal vagy max eggyel mind2 említett kategóriában. Szerintem a kinézet elég szubjektív, nekem pl a diamond szemből kifejezetten ocsmány, mégis többet kapott. Ha pedig a design és kijelző miatt veszel telefont, akkor ott a szifon (bár az is úgy néz ki mint egy szappan...).
Nekem személy szerint az omnia jobban tetszik kívülről is, valahogy olyan telefonosabbnak hat mit a szifon pl., ami inkább egy ipod touch kamerával meg egy használhatatlan gps-szel... -
Enjoy
addikt
Épp' a full fekete színű Omnia után kutattam, s az egyik link az ebay-hez vezetett, ahol megláttam ezt a képet, s gondoltam megosztom veletek
Szóval több, mint valószínű, hogy itthon is ilyen formában fog megjelenni a vodánál..
(gondolom 1-2héten belül már tutira kapható lesz a vörösöknél) -
Kobe
veterán
öööö...igen szeretnék venni ha lesz lehetőségem rá (cca 3 hónapja várok egy normális készülékre, amire érdemes meghosszabbítanom a T-s előfizetésem, de sajna mindenképp meg kell várjam, míg bejön a szolgáltatókhoz).
Szerintem a mostani ár, ami van ilyen 120 körül, tartható és szolgáltatóknál is sztem ekörül lesz a végösszeg. Ha a Samu i780 at veszem alapul, akkor ha tippelnem kell, azt mondom, olyan 30 ezer körüli kezdőrészlettel fog indulni. Indoklás: A samsung a T kínálatában nincs nagyon drága darabja, az új i780 sem üti meg a Nokia n95 8gb os verzióját árban, így gondolom az árak majd valamilyen formában ehhez fognak húzni, ami jelenleg ugye 33900 kezdővel és 5000 huf 12 havi részlettel megy az N95 esetén
Bocháék írták többször is, hogy meglepően olcsó lesz állítólag - ennek stratégiai szerepe lehet - így simán kinézem hogy 30 kezdő és olyan havi 4 ezer körül már elhozható lesz a holmi, 5 ezer fölé amugy sem szoktak menni részletben.
Az i780at azért érdemes nézni mert a maga 100ezres árával és jó kezdőjével elég ütős lett, főleg az ajándék iGoval.
Nekem ezek a tippjeim, egyelőre. Lekopogom és adja isten hogy így alakuljon...
Vodás árakat nem ismerem, de nekem ott elég húzós lenne, én olyan 69 re saccolom h annyiért lehet elhozni előfizuval. Nekem ez nem játszik, mert van egy aranykártyám T nél, 4 db telefonszámmal és havi átlag 15-20 rugós számlával. A 4 ből 3 számot már megszüntettem, így a fizetendőm olyan 5 rugóra - és kicsivel alatta - csökkent, így ha bevállalom magentánál részletre, akkor is havi 7-8 ezer megtakarításom keletkezik, mert ugye a régi 16 ezres átlag számla állna egy 4500 as előfizuval és kb ennyi részlettel szemben. Természetesen ha vodánál lenne ilyen lehetőség, elhoznám onnan. De nincs.Én 8 gbosra pályázok, több nem hiszem hogy kell, ha igen akkor meg bővíthető a kártyával. Ami jobban érdekel jelen pillanatban az a házimozi-akcióra való jogosultság illetve maga a kínálatba lépés. Előbbiről még nem tudok semmit, utóbbiról a T sek sem tudnak semmit, bár ezt nem rovom fel az ügyfélszolgálatosoknak, gyakran az eladók is csak az új szállítmánnyal és az árlista frissítéssel jutnak infóhoz, ami nekik annyit jelent kb, hogy a raktárból már ezt és a dobozt is lehet pakolni ennyiér és ennyiér. Holnap viszont megeresztek egy hívást a Samsung ügyfélszolgálatára, hogy akkor most hogy is van ez az akció, melyik telelfonokra pontosan, illetve mikor lesz hazai launch, és ez mikor jön a szolgáltatókhoz.
-
-
blunt
aktív tag
igen, értem, én is ezt írtam (vagyis erre gondoltam), de votl szó egy nagyon exklúzív ajándékról, ahol az nem volt mondjuk feltűntetve, hogy ahhoz szolgáltatónál kell venni..
de végülis mindegy, csak én spec. nem írok alá 2 évre hűséget, mert ne korlátozzanak semmiben. nem tom ez most mennyire volt érthető, nem olyan rég keltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest