- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
a.t.t.i. #410 üzenetére
Most nincs telefonod, PDA-d, stb.? Jó lesz az még két hétig?
Tetszik az Omnia?
Van alternatíva, amit megvennél helyette?
Jobb lenne, ha vmiért instabil telefont vinnél haza, de már most?Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak és csak utána döntsél, hogy vársz vagy mást veszel (tényleg, mit???).
-
Lasi
tag
válasz
a.t.t.i. #406 üzenetére
A legrosszabb az egészben, hogy aki már rákészült (én is), annak ez annyira fájó dolog, hogy mire megveszi, már nem is lesz olyan élvezet kézbe venni. Az az érzésem, hogy sokan fognak lemondani az Omniáról és inkább valami mást néznek. Persze nem egyszerű, de én is már lassan ott tartok, hogy inkább vennék egy sima telcsit. Legfeljebb "csak" telefonálásra használom.
A samsung meg -
Zolesz007
őstag
válasz
a.t.t.i. #225 üzenetére
Én beállítottam 10-re ébresztést, hogy majd akkor mire fölkelek már vígan kapható a telefon és a legelvetemültebbek már otthon nyomogatják! Erre már 7 kor nem bírtam ágybanmaradni!
Szerintem ebből már csak holnap lesz valami (lehet a készülék is csak 26.-án 0 órától lesz elérető szolgáltatóknál...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest