- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki89
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1859 üzenetére
köszi, sikerült... pedig ugyanezt próbáltam, de mindig újrakezdte.. lehet a nagy izgalom miatt bénázok!
a leírásban amúgy nem találta, semmmit.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1846 üzenetére
Igen. Lehet, hogy tényleg nem tehetnek róla, de ez akkor is gáz.
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #1806 üzenetére
Ragadjuk meg az alkalmat, és javasoljuk mindenkinek, hogy a készülékkel kapcsolatos technikai, árazási, elérhetőségi, stb. témákban a szakmai topikot használják. Ez itt pedig legyen inkább a teszttel ill. a tesztelő véleményével foglalkozó téma.
Tudom, hogy úgyse válik be a javaslat, de hátha javul az arány. -
Sefter
veterán
válasz
Viktor0610 #1617 üzenetére
mert nem lehet átállítani...nem találtam olyan opciót, hogy a jobb gombot módosítani lehessen...vagy csak elsiklottam felette?
AS
úgy értem hogy a jobb alsó sarokban csak a LIVE-ot engedi... -
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #1609 üzenetére
Köszi szépen a linkeket.
Előző Powerpointos kérdésemben tudna v.ki segíteni?
-
Skipqer
tag
válasz
Viktor0610 #1471 üzenetére
Fcsabi-nál a pont. Én kötöttem egy szerződést a Samsung-gal, amikor elfogadtam a feltételeit, az akció részvételét illetően, a jogszabályok szerint, bármennyire is nem szeretnék, de az abban foglaltak mindkét félre egyaránt vonatkoznak... Én teljesítettem a rám vonatkozó részt, most rajtuk a sor... Először kérem szépen, ha így nem megy, akkor...
-
Fcsabi
tag
válasz
Viktor0610 #1471 üzenetére
szvsz: Talán meg lehet mogyorózni a Samsungot, hiszen olyan akciót hirdetett meg, ami valójában nem is létezett.
-
Sefter
veterán
válasz
Viktor0610 #1397 üzenetére
köszi
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #1362 üzenetére
Kösz, működik. A beállításainál nem volt világos, hogy a kék vagy a piros szín jelöli az aktív státuszt, de kiderült, hogy a kék...
-
Konafan
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1358 üzenetére
Köszi! Máskor egy topikba megy csak így nagyobb eséllyel indult!!
-
szasza_1
senior tag
válasz
Viktor0610 #1355 üzenetére
Amúgy pl kíváncsi lennék, hogy egy weboldal hogy jelenik meg rajta, mert erről nem találok egy normális méretű képet sem.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Viktor0610 #1355 üzenetére
Úgy értettem, hogy az IGO-ban található képek (pl főmenü) 320x240-es lehet, mert nagyon pixeles, főleg a 640x480-hoz képest. Amugy teljes képernyőn megy, csak pixeles. És nem kalóz verzió...
-
tween
őstag
válasz
Viktor0610 #1248 üzenetére
Tudom ezeket,csak másként fogalmaztam.......
-
bogdanypeter
tag
válasz
Viktor0610 #1230 üzenetére
Tudom nem illik...de ellenkeznék! A fólia az Ominával kapcsolatos, ugyanis a telefon esztétikai értékének megőrzése céljából csevegünk róla. Igaz néha nem a legszorosabb értelemben, de a telefonnal kapcsolatos. Kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor az időjárás modulról/alkalmazásról beszélgettünk. Nem adják hozzá, beszerezhető és (sokaknak) jó ha van! Ha rosszul látom elnézést. Ezzel szemben a trágárkodás valamint a helyesírási szabályokat nagyban mellőző hozzászólások törlését én is erősen támogatom!
-
Skynet258
veterán
válasz
Viktor0610 #1227 üzenetére
Tudod jól, hogy oda is szoktam írni, de ez a topik meg jobban pörög... egyedül meg nem jó lenni a homokozóban
Így viszont két topikot kel figyelgetni, mondjuk nem arról van szó, hogy megerőltető vagy ilyesmi, de ha már ott a rendes, akkor átvonulhatnánk oda...
Étted -
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #1224 üzenetére
Most hogy már van ilyen telom ( nem is az) nem hagyom veszni a topikot lesz videó teszt, is meg pár érdekes dolog azoknak akik megszeretnék ismerni.
(vagy még nem ismerik)
-
marci3
tag
válasz
Viktor0610 #1209 üzenetére
bőrtokba pont van neki gyárilag hely, ahogy a képen van a bőrtok, akkor a jobb oldalában, és kifelé csak a "csiptetője" lesz
-
válasz
Viktor0610 #1209 üzenetére
farzsebbe, majd kukába
-
Avicularia
veterán
válasz
Viktor0610 #1175 üzenetére
Nem tudom mely szolgáltatók alkalmazzák ,illetve nem, de jópárszor olvastam már ilyen sztorikat.
Részemről maradok a független,szolgáltatómentes készülékvásárlásnál -
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #1104 üzenetére
Hivatalosan nem...
-
DingoX
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1086 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok a vak, de én a start beállítások kapcsolatok wlan menüpontban nem találtam ilyen "power mode"-ot.
A telefonon a szoftvert hogyan tudom "újratenni", vagy frissíteni? Igazából nem volt még windows alapú pda-m.
-
Landor
tag
válasz
Viktor0610 #1080 üzenetére
egy jó ideje hallgatnak erről...
-
Landor
tag
válasz
Viktor0610 #1076 üzenetére
A Core Playerbe még nincs benne az AC3 támogatás.
S gyárilag se tudja az i900 dekódolni.
TCPMP viszi csak. -
maru
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1076 üzenetére
Azzal még nem próbáltam, de ami kési nem múlik
. A Touch Player és Media Player viszont csak a képet nyomta hang nem volt.
-
bogdanypeter
tag
válasz
Viktor0610 #1073 üzenetére
Bocs, de nem jól értelmezted amit írtam! Nem az a baj hogy nem tudok árat meg hogy mikor jön ki... Hanem az, hogy ígérnek augusztus végét, szeptember elejét, szeptembert, szeptember végét, október elejét. Ez az én egyetlen bajom. Az iPhone-nál tudtak időpontot mondani és be is tartották. Ez a zavaró számomra és a hozzám hasonlók számára! Te könnyen beszélsz, Neked megvan a teló
de én anyum igencsak nőies E330át nyomkodom mert a sajátomat ellopták... Ez egy normálhangvételű levél volt nem vitázni szeretnék! ;)
-
Kinder
senior tag
válasz
Viktor0610 #1041 üzenetére
én tudni englis!
-
Kinder
senior tag
válasz
Viktor0610 #1039 üzenetére
magyarul kicsit máshogy volt, de mindenesetre eltűnt a 3G feliratom a térerő mellől, és egy "jobbra nyil balra nyil és X" jelent meg.
köszönöm. -
dzsega
csendes tag
válasz
Viktor0610 #588 üzenetére
Láttál már linuxot??? Hát ott aztán van ám minden és egy olyan gépen ahol az Xp még küszködik önmagával ott a linux olyant csinál, hogy az besz*rás!
Spanom kb fél éve nyüstöl egy Apple MacBookot és 1x írta ki hogy lécci indítsd újra mer gáz van! Nem kék halál meg társai... Szal ennyit a WinMo-ról meg a memóriakezeléséről.
Félre ne értsd nem kötekedésből csak kezdhetne már valamit magával a világ 1ik legnagyobb cége, hogy tényleg nagyon jó cuccot dobjanak piacra.
Na mind1. -
válasz
Viktor0610 #564 üzenetére
Elég szomorú... Már a középkategóriában is nagyobb színmélységű telók vannak. A DivX lejátszásnak is kifejezetten jót tenne a több szín. Am az egyik barátom most vett egy U900-ast és annak gyönyörű a képe, miért pont az omniát nem csinálták jobbra?...
-
Lasi
tag
válasz
Viktor0610 #391 üzenetére
Mindent egybe vetve türelem Omniát terem.
Remélem.
Aztán majd csak győzzük pengetni a lóvét! -
Kobe
veterán
válasz
Viktor0610 #354 üzenetére
valahol le is írtam egy hszben, nekem tegnap aszonták bruttó 130 (samsung üf szolgálat)
-
Lasi
tag
válasz
Viktor0610 #354 üzenetére
Mindegyik készülék a nagykeren keresztül érkezik be? Valószínű, hogy nem. Tehát akár csak arról is lehet szó, hogy csak ott nem tudtak semmit. (Bár mindenhol máshol is ez a szabványduma.)
-
babosmiki
addikt
válasz
Viktor0610 #201 üzenetére
Szerintem a Vodának elég egységes a kínálata!
Majd meglátjuk. -
mrbean00
csendes tag
válasz
Viktor0610 #164 üzenetére
ez meg mért baj ?????? más is irt még egyszer idézem :. Nem örülök neki . most nagyon a szivemre ütötél !!
media markban meg lehet venni ? -
<NewL>
addikt
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
" Az Omnia 640 x 480 pixeles, azaz VGA felbontású mozgóképet képes rögzíteni 15 képkocka/másodperc sebességgel - a varázslatos 30 kép/másodperc csak QVGA módban érhető el. "
Forrás: Samsung i900 blog - ötödik rész
(#69) : Van 2 tesztvideó is Phoenix0523 !
-
ZoZa™
senior tag
válasz
Viktor0610 #65 üzenetére
Amit eddig láttam a WM7-ről az elég jó, már-már Apple. Aztán majd kiderül. A sebességgel kell valamit csinálniuk, bár lehet ez a normális és én láttam túl gyorsat
-
ZoZa™
senior tag
válasz
Viktor0610 #63 üzenetére
azt azért még várjuk meg
igértek már sokhelyről sokmindent
jaj ne gondoljatok a Meizu-ra nem volt célzás
-
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Hozzáteszem, a nálam lévő, eltérő ROM-verzióval szerelt darab nem ébresztett kikapcsolt állapotban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest