- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Nagyon egyszerűen: leszedtem és feltettem újra
dzsega (1564): az ötleteid jók... egy autóhoz. De ez egy telefon
Teljesen másképp kell hozzáállni, ezenkívül nem kell sem szappanos víz, sem jégkaparó (jézus...), minden benne van a csomagban (applikáló folyadék, gumi bizbasz).
Szép dolog, ha segíteni akarsz, de legalább előtte nézd meg, mivel kapcsolatban teszed -
dzsega
csendes tag
A telóról nem nagyon tudok nyilatkozni de mikor az autót fóliáztam akkor szappanos víz volt a legtutibb. Rendesen beáztatni a hátlapot egy kicsit a fóliát is, majd rárakni pontosan (ekkor még könnyedén mozgatható), fogsz egy szivacsot és finoman áttörlöd (ekkor a víz nagyja kijön és alig alig fog mozogni), majd fogsz valamit aminek van gumis vége (pl autóra az a fajta jégkaparó amin van gumírozott rész is) bevizezed a fóliát is, hogy könnyen csússzon rajta a gumis felület, majd jó erősen rányomva kiszorítasz alóla minden vízcseppet. Ezzel elvileg tökéletesen fel lehet rakni! Hangsúlyozom ELVILEG! Ha kell akkor hajszárítóval óvatosan megszárítod de inkább hagyd, hogy magától száradjon meg.
Sztem így fog sikerülni.
A felirat már neccesebb de ha jól sejtem akkor erős hő hatására ez a fólia is képlékenyebb lesz, tehát ha jól felforrósítod (pl forró vízzel csinálod és hajszárítóval) akkor a feliratnál könnyebben tudod belenyomkodni, hogy szépen nézzen ki!Felelősséget nem vállalok semmiért sem csak SAJÁT felelősségedre használd!!!
Mod:
daveed_14 (#1562): Kössz a hasznos infót!Link
-
Skynet258
veterán
Ja, hogy 1milliméterről beszélünk
Annyi nekem is van itt ott, bár így utólag megfigyelve azokat is befedhettem volna, ha elég ügyes vagyok. Türelem kell hozzá, és ügyes ujjak (mint a nőkhöz, haha
), de megoldható. Kivéve a kijelző, ott valóban lesz 1mm akkor is, ha megszakadsz.
Az összeset le kell szedned? Én a helyedben akkor egyenként csinálnám, nem pedig az összeset egyszerre szedném le.Ja, és fontos: vizes legyen minden, amikor leszeded (ujjak, és a fólia is, de mértékkel, ne ússzon a telcsi
), mert ha szárazon csinálod, kinyúlhat, és akkor megy a levesbe...
-
Skynet258
veterán
Teljes felületre vetted? Mert nekem elfedi teljesen a gépet
A feltevés valóban nem egszerű, de akárhányszor lehet próbálkozni
A spray helyettesíthető sima vízzel is - ezt írják is az oldalon/manualban. Én desztillált vizet használtam.
A hátulja nem oké, hogy gázul néz ki, nekem azt volt a leggyorsabb feltenni, egyedül a süllyesztett Samsung feliratnál időztem egy kicsit - az eleinte nem nézett ki olyan jól, levegős volt, de mára már teljesen oké lett.
Bőrtokot én a helyedben nem használnék, mert egyrészt minek, ha ez rajta van, másrészt mint írtad is: nem csúszik a telefon, tehát nehéz beletenni.
Nekem a fenti negatívumok viszont megértek annyit, hogy tudom: amikor akár egy év múlva leveszem ezt a fóliát, ugyanúgy fog kinézni a telefon, mint újkorában - karcot legalábbis biztosan nem fogok találni -
Skynet258
veterán
Téves infó, kintről $19.66, ez jelenleg 3655 Ft.
-
bogdanypeter
tag
Nem tudom, de véleményem szerint nem. Ugyanis ha abból indulsz ki hogy egy kissebb értékű 28 euro alatti dolgot vásárolsz (pl. egy műszaki cikket) akkor arra nem kell áfát fizetni, mert a csomagot kis sem nyitják. Ha nagyobb az érték akkor jön a vám (ha nem ajándékot kapsz 45 euroért) én így gondolkodom, lehet rosszul...
-
Skynet258
veterán
Na ezt látod pontosan nem tudom, mennyi most a vám USA-ból érkező cuccokra, a pénzügyőrség oldalán le kéne csekkolni, de most nincs idő, lassan mennem kell fodrászhoz, meg melóba, ha van időtök, nézzétek át
-
bogdanypeter
tag
A helyzet az, hogy ha nem magánszemély adja fel a csomagot 28euroig vámmentes a csomag... Viszont ha van némi fogalma a feladónak a vámokról, akkor lehet magánszemélyként adja fel a pakkot és ez esetben "ajándéknak" minősül a csomag. Ekkor a pakk 45 eurótól vámköteles. Lehet reménykedni... Ez attól is függ hogy milyen napja van annak a vámosoknak, akik ezt elbírálják. Ha csak kicsit több, akkor szemet hunynak fölötte.
-
Skynet258
veterán
28 euro, ez most épp 38 dolcsi. Szerintem ez necces lesz, de majd kiderül. Ezért nem rendeltem én sem a többieknek, mert esélyes a vámolásra.
Kíváncsian várom, nálad mik lesznek a fejlemények. Nem törvényszerű egyébként, szoktam Ázsiából is rendelni cuccokat, és volt, aminek fent kellett volna akadni a vámon, aztán mégsem, rendben megkaptam - igaz, nem sokkal léptem túl az értéket. -
-
avemano
csendes tag
türelmetleneknek
:
[link]
gsmline@gsmline.hu
"Az itt leírt információ tájékoztató jellegű, a gyártó által kiadott információn alapszik, de eltérések előfordulhatnak, ezekért fellelőséget (sic!) nem vállalunk."
Ár:113 000 Ft.- 8GB, 16-os 120
...persze no házimozi, de sztem már amúgy sem...
-
Luser2000
addikt
pannon képviselet minössze 6db van az országban. (ezek a "saját" üzletek).
Képviseletek listája
ezen kívül ún. viszonteladók állnak a tisztelt publikum rendelkezésre, számos helyen az országban. (elvben 283 helyen) -
Gigibacsi85
csendes tag
Már hogy lenne mindegy? Én is szeretnék 1 euróért i900-at, de ilyen konstrukcióról nem tudok
Én arra szándékoztam rávilágítani, hogy előfizetési díjat most is fizetek, meg ha megvettem a telefont is fizetni fogom, így önmagában az előfizetési díj nem befolyásolja a telefon árát. (100e-s tételt részletre nem veszek, inkább összegyűjtö(tte)m) -
Gigibacsi85
csendes tag
Én úgy gondolkoztam, hogy jelenleg 150 ezer jó magyar forintot kérnek érte.
[Ezek szerint] jelenleg a házimozit bruttó 80 ezerért meg lehet venni bárhol bármikor, élek a gyanúperrel, hogy ez a Samsungnak felébe sem kerül. így tehát ha levonunk a 150-ből 60-at (valamelyik webáruház árulta ennyiért, most nem találom), akkor is 90 ezer forintot kapunk, ami a 80-100e-s becslésbe éppen beleillikAz előfizetésről meg annyit, hogy így is fizetem, meg úgy is fizetem, ebből a szempontból mindegy, hogy 100 vagy 150e-ért vettem hozzá a telefont.
Nem akartam senkit megbántani, ez az én véleményem
Peace
-
Nauril
csendes tag
nincs olyan lehetőség. egyszer csak kiírja hogy indítsam újra a változások érvényesítéséhez.
viszont a 3g meggyógyult. de az opera mobile nem hajlandó csatlakozni... mondjuk nem hiszem hogy én bénázok, mert nem ez az első Winmo-telóm, és a többivel nem volt problémám. hiába ezt is ki kell tapasztalni. -
Kobe
veterán
ez mégnem magyarázat arra, hogy ha A t mondtak árra, miért B t hirdettek meg.....ennek az okára kiváncsi lennék. Mert nekem csak annyit mondtak, fix 130. Azt nem mondták mellette, hogy a 7 páratlan napjain, ha esik az eső és egy lábon ugrálsz egy vödör vízben, csak akkor 130, egyébként 150. Nekem ez is megérne egy röhögést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest