Új hozzászólás Aktív témák
-
Fcsabi
tag
válasz
halfgod #1900 üzenetére
Én nem bántam meg. Először (amikor megjelent) az iphont próbáltam ki, majd egy-két hétre rá (amikor megjelent) az Omniát vettem kézbe. Nem egy kategória, másra vannak kitalálva. Az Omniát fogd fel úgy, mint egy PC-t: bármire használhatod. Persze ez is lehet hátrány, ha valaki nem szeret telepítgetni, finomhangolni stb. Az én elvárásaimnak az Omnia tökéletesen megfelel.
-
outsiders
aktív tag
válasz
halfgod #1900 üzenetére
Hát én úgy látom, hogy aki iphone-t vesz vagy apple-fanatikus, vagy felvágózni akaró suttyó, vagy pedig zenebuzi. Láttam, fogtam, próbáltam már. És a kettő nem egy kategória, az iphone egy ipod touch amivel tudsz telefonálni is. Az omnia pedig egy PDA alapú telefon windows mobile alapokkal, annak minden előnyével(halálra alakítható, milliónyi program, egyediség, nagy tartalékok az oprendszerben) és hátrányával(ujjal nehezen kezelhető gyárilag, de wm lévén programmal ez is könnyen orvosoható). Az iphone zenei téren nagyon üt meg lehet felvágózni a haszontalan ficsőrökkel, de az USA-nak készült alapvetően. Dönts szíved szerint, az omnia sokkal több mindenre használható kütyü, sok tartalékkal minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest