- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KáZsé Mestör
tag
válasz
KáZsé Mestör #1690 üzenetére
ja és a 36 órában van 2X8 óra alvás!
-
KáZsé Mestör
tag
sziasztok!
bocsi,de nem akarok visszaolvasni!
a következő hibákat tapasztaltam mostanában:
1:a fényképeket ugye a 8 gigás saját memória(My storage)névre keresztelt cuccra mentem a telóval,a minap rádugtam a gépre a cuccot,USB kapcsolatnál beállítottam,hogy a memóriát lássa a gép,láttam is faján,semmit nem kellett installálgatni,viszont lehúzás után a következő történt:a my storage-t átnevezte my storage 2-re és létrehozott 1 my storage könyvtárat a ROM-ban,arra menti a képeket. A 8 gigás memóriát nem tudom átnevezni,a fényképeknél nem bírom kiválasztani a saját memóriát mentésre,valamint az usb se látja már a memóriát.:S
2:Néha magától visszaállítja a naptárt!Tegnap reggel felébresztett a telefon,pedig vasárnapra direkt kikapcsoltam a gyári ébresztőt,hát nézem,a telefon szerint szombat van!:SÁtállítottam 19.ére,ma reggel meg ugye keltem volna és nem érbesztett,mert visszaállt vasárnapra a kis okos!Ma megint beállítottam 20.ára és óránként nézem,mikor vált vissza!esetleg valaki tudja valamelyik probléma forrását,megoldását?
-
KáZsé Mestör
tag
valaki tudja,hogy lehet benyomni saját zenét az ébresztőbe?Ott csak a gyári 15 vagy hány csengőhang van,amit gondolom a trémobil rakott rá!Szóval valami könyvtárba kell bemásolni a zenéimet,vagy simán nem tud máshogy ébreszteni,használjak mást?Ha igen,mit használjak?
-
KáZsé Mestör
tag
na,végre a kezemben tarthatom a kicsikét!Szegeden a Feketesas utcai Trémobilnál vettem,negyed 9kor már sorban álltam!Volt is készleten,nem kellett rendelgetni!
Viszont a kérdésem az lenne,hogy sürgősen hol lehet venni hozzá tokot?Addig nem merem használni,mert nekem minden telefonom csupa karc volt eddig! -
KáZsé Mestör
tag
válasz
bogdanypeter #1452 üzenetére
gondolom,az első adagból a budapestiek jutnak igazán előnyhöz!Nekem Szegedre kéne 1 ilyen hétfőre!:S
Már engem se érdekel az ára,valahogy hozzá kell jutnom és kapásból 100000et nem tudok kicsengetni érte,így marad a részletfizetés! -
KáZsé Mestör
tag
válasz
vottokar #1429 üzenetére
én sem várom el az ajándékozást,bár a bőrtok tényleg nem 1 nagy tétel,ahogy az előttem szólók mondták,én is reménykedem,hogy nem sokkal a i780 fölé viszik az árát,mert még net80 nélkül is megérné elhozni részletfizuval!IGO-t meg majd pakolok rá hivatalosat,anyám tud szerezni eredetit 2 gigás microSD-n!
-
KáZsé Mestör
tag
-
KáZsé Mestör
tag
válasz
deoswift #1394 üzenetére
hát nem kapkodják el,annyi szent!
de lehet az október elejét érteni úgy is,hogy október 14,mert az az elejében van!Egyébként kb mennyire fog leesni az ára majd a telónak idővel?A tré most leengedte az LG viewty árát is 60ról 40re!Vagy 80 alá nem igen fog menni egy ilyen mindent tudó Omnia? -
KáZsé Mestör
tag
naponta rá szoktam nézni erre a fórumra,csak azért,hátha ír valaki pontos infót a trémobilos megjelenéssel kapcsolatban is,de sajnálom,hogy ha megtévesztett a rossz megfogalmazásom!Úgy kellett volna akkor kezdenem,hogy "nem érdekelt a szeptemberi játék,meg a mostani se érdekel",mert én is jól tudtam,mi volt ez a játék,stb!De akkor sorry,nem írok több marhaságot!1 a lényeg,télleg minden szolgáltatónál egyszerre kellett volna kidobni a telót és akkor indítani a játékot!1ebkent azért ragaszkodom a trémobilhoz,mert 6 éve előfizus vagyok és platinakártyával vannak kedvezmények!
-
KáZsé Mestör
tag
igazából engem már hidegen hagy a házimozi/autós szett akció is,csak legyen már az a ***** telefon a trémobilnál!De miért sz*rnak le minket ott külföldön, hogy "Kelet-Európába nem küldünk ilyen telefont,oda ráér!"!Először felmérhette volna a samsung,hogy melyik országba mekkora kereslet van,mert sztem amcsiba hiába küldenek ki sokat,az az iphone hazája,mindenkinek olyan van!
Szal remélem,gyorsan orvosolják a problémát és mind3 szolgáltató el lesz látva elegendő mennyiségű telóval! -
KáZsé Mestör
tag
sziasztok!
bocsi,de nem akarok visszaolvasni!
tud valaki nekem megbízható infot mondani arról,mikor lesz a T-mobilnál kapható a telefon?Ott mindig csak hitegetnek,hogy jövőhéten,majd jövőhéten,ezt mondják 3 hete!
nos?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest