- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
válasz
bogdanypeter #1488 üzenetére
....olszóbb lesz,kétezerrel...
-
Fcsabi
tag
válasz
bogdanypeter #1474 üzenetére
Ha jól értem a GVH gyakorlatát, akkor a dolog szempontjából érdektelen -a vevő oldaláról- hogy mi volt a háttérben.
Én a Samu helyében - ha már így alakult - nyíltan megszakítottam volna az akciót, és az addig regisztrálóknak biztosítottam volna a nyereményt ha majd megveszik a saját szolgáltatójuknál.
Ahogy azonban ez történt, nagyon amatőrre sikerült, amit őszintén sajnálok. Én is T-nél vettem volna, most így lett egy független telóm.
Más kérdés, hogy sikerült egy sz*r példányt kifognom, így most a szervizben csücsül a kicsike. -
Skynet258
veterán
válasz
bogdanypeter #1459 üzenetére
Kipróbáltam, nem lehet
-
vottokar
senior tag
válasz
bogdanypeter #1452 üzenetére
Én is megértelek téged és mindazon Tést, aki megy és első körben lecsap rá. Csak nekem ez lélektanilag volt sok így első körben. Anyagilag nem lenne gond, de azért, hogy legkésőbb és legdrágábban kihozni. Ez hmm. pofátlanság.
-
KáZsé Mestör
tag
válasz
bogdanypeter #1452 üzenetére
gondolom,az első adagból a budapestiek jutnak igazán előnyhöz!Nekem Szegedre kéne 1 ilyen hétfőre!:S
Már engem se érdekel az ára,valahogy hozzá kell jutnom és kapásból 100000et nem tudok kicsengetni érte,így marad a részletfizetés! -
Sefter
veterán
válasz
bogdanypeter #1443 üzenetére
mind a 30 nálad fog maradni, mert hiánycikk lesz náluk is..
-
outsiders
aktív tag
válasz
az már nincsen sajnos
Pedig jol jönne az a minusz 10rugó...
-
Sefter
veterán
válasz
ha részletre veszel más "kedvezményt" nem adnak...
-
SeatZola
őstag
válasz
bogdanypeter #1441 üzenetére
Az info hivatalos T-s értékesítési vezetőtől van. A teló bevezetését és megmondta, s az is igaz. Ma már volt a kezemben, de csak hétfőn hozhatom el.
-
Avicularia
veterán
válasz
bogdanypeter #1419 üzenetére
Nem írta hogy azonnal kell neki.
Ha tud várni kicsit,akkor a feltételeinek messze az felel meg a legjobban. -
avemano
csendes tag
válasz
bogdanypeter #1419 üzenetére
Bocsi, te hol látod a T-nél? Most néztem a honlapjukat, most vagy én vaok vak, vagy nincs sehol...
-
blueye
veterán
válasz
bogdanypeter #1267 üzenetére
No, most már biztosan nem jut a t-seknek semmi!
Bár lehet, hogy meghosszabbítják az akciót??? Már megtehetik, ennél több hibát az SZF felé már nem lehet elkövetni. -
attttis
csendes tag
válasz
bogdanypeter #1264 üzenetére
Ma 30-a van, ezért ma jár le az akció.
-
blueye
veterán
válasz
bogdanypeter #1261 üzenetére
A 200 db az bőven???
-
Skynet258
veterán
válasz
bogdanypeter #1240 üzenetére
Remélem értetted azért a viccet
-
Skynet258
veterán
válasz
bogdanypeter #1237 üzenetére
Látod, beszótá' azt senki meg se mer szólalni. Ilyen hát a kollektív ban-tól való rettegés...
-
marci3
tag
válasz
bogdanypeter #1219 üzenetére
és akkor erre még azt hiszem kell 20% áfát is fizetni.
-
Skynet258
veterán
válasz
bogdanypeter #1214 üzenetére
Ilyenkor rá kell írni azt is, hogy "gift"... Ebben az esetben kitolódik az általad említett 45 euro-ra.
De míg ez megoldható ebay-en például (egyszerűen megkéred az eladót, hogy írja már rá, hogy gift, és általában meg is teszik), kérdés, hogy a Zagg.com megteszi-e ezt.
Szerintem nem, de ha megkapom a csomagot tőlük, majd okosabbak leszünk, hogy milyen formában küldik egyáltalán a cuccost. -
Landor
tag
válasz
bogdanypeter #1067 üzenetére
"Eddig azt hittem hogy az országban az én szolgáltatóm a legjobb"
és felszáll vala a rózsaszín köd -
válasz
Nem tudom, mit vagy ezen kiakadva...
Az árlista, bármily' meglepő, üzleti titok egészen addig, amíg a szolgáltató nem teszi azt publikussá, vagyis be nem jelenti.
-
avemano
csendes tag
válasz
#1055) avemano
Neked legalább mondtak valamit... nekem hülyeséget tanácsoltak... -
maru
aktív tag
válasz
bogdanypeter #993 üzenetére
Vannak persze alternatív programok, de valószínű csak a telepítés után deríthető ki, hogy milyen lokalizációt támogat.
Lehet próbálkozni -
maru
aktív tag
válasz
bogdanypeter #990 üzenetére
Sajnos nincs benne.
Ezek a városokat támogatja: Budapest / Debrecen / Győr / Kecskemét / Miskolc / Nyíregyháza / Pápa / Pécs / Szeged / Szombathely / Tata / Veszprém. Van olyan, hogy Custom, de hiába állítottam be Gyöngyös, azt írta, hogy " Error Data Download.. "
-
maru
aktív tag
válasz
bogdanypeter #987 üzenetére
Ezek a neten frissülnek.
-
maru
aktív tag
válasz
bogdanypeter #982 üzenetére
Én Spb Weather progit telepítettem ami beépülhet a Samsung Todaybe is (naponta egyszer frissít). Tulajdonképpen te mit értesz hálózaton?
-
Skynet258
veterán
válasz
bogdanypeter #977 üzenetére
Olyan szar, hogy már jó
-
outsiders
aktív tag
válasz
bogdanypeter #956 üzenetére
A próféta szóljon belőled
, még sosem volt semmilyen kütyü, amit ennyire birtokolni akartam, bárcsak nyomkodhatnám már jövő héten...
Házimozi meg az autósszett annyira nem fontos, csak a phone, a többi csak ráadás lenne max -
blueye
veterán
válasz
bogdanypeter #953 üzenetére
Várható volt. Az eddigi sok-sok info alapján. DE: köszi!
-
oroshazicsaj
csendes tag
válasz
bogdanypeter #953 üzenetére
Igen, igeen, igeeeeeeeen!!
Köszi az infót!
-
Dante252
csendes tag
válasz
bogdanypeter #856 üzenetére
Úgy titkolóznak, mintha valami gigantikus versenyhelyzetben elsőként akarnák piacra léptetni a készüléket. Szép álom, de bilibe lóg a kezük, a kékek nyertek ezúttal. Innen az lenne a legkevesebb, hogy mondanak valami konkrétumot.
-
marci3
tag
válasz
bogdanypeter #809 üzenetére
pakson szerintem nincs pannon képviselet, csak viszonteladó, az meg szerintem majd beüti.
-
Kobe
veterán
válasz
bogdanypeter #792 üzenetére
hát, remélem így lesz. Mondjuk a csajnak külön dícséret, mert elmondott mindent amit személyesen baxnak elmondani - mert hát ugye az költségcsökkentő lenne, és azt ők nem szeretik...., pl mivel aranykártyám van, sokkal kedvezőbben vehetem meg majd mint az akcióban, amit az árlistában nyomatnak, stb. Mondjuk szifonra is ígértek egy jó ajánlatot, várom h leküldjék emilben de csak nem akarják...
-
AS
félisten
válasz
bogdanypeter #774 üzenetére
Így van, de lehet hogy iphone miatt késik...
-
blueye
veterán
válasz
bogdanypeter #736 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy?
-
Lasi
tag
válasz
bogdanypeter #368 üzenetére
Ez igaz. De mikor? Ez már annyira lehangoló.
-
Gzolo
senior tag
válasz
bogdanypeter #323 üzenetére
Jupijupi
Jövő év elején esedések csere, és Vodánál már Diamond is van, nehéz lesz a döntés
-
kuka00
csendes tag
válasz
bogdanypeter #323 üzenetére
ok szeptember 1 itt lesz a telo ??????????
amelyik szolgáltaonál olcso lesz megveszem -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
bogdanypeter #240 üzenetére
Mindegyiknél lesz ne aggódj,benne van alul a feltételekbe..
-
erdoke
titán
válasz
bogdanypeter #135 üzenetére
Valószínűleg nem lesz hozzá külön díjcsomag, viszont Net csomagra állalt hűséggel számottevően olcsóbban lehet majd elhozni. Én az i780-hoz hasonló konstrukciót tartok valószínűnek, 120e körüli hűség nélküli áron. Reménykedek a full EU iGO8-ban.
a.t.t.i.
Ma az iPhone jött ki Trénél, legalább egy hét, amíg új, hasonló modell kerül a kínálatba, de inkább kettő...-=Libria=-
Nem hiszem, hogy botrányosan pixeles lenne, egyetlen tesztelő se mondott ilyet. Mindennapi használatban szvsz nem zavaró, akárcsak a 2,6-2,8" QVGA. Videózásra a szifon kijelzője is alkalmatlan, vagy az E51-é is megfelel, nézőpont kérdése. Én az i600 után nem szeretnék küzdeni a korlátozásokkal, de egy szinte használhatatlan kamerát se akarok megint. A sztereó BT nekem fontos, lévén a meglévő drága hardverhez szinte muszáj (de ezt már átbeszéltük), ahogy számít a BT fájl- és kontakt átvitel is. Az egészre az iGO8 teszi fel a pontot, ami már szeptemberben biztosan elérhető az Omniára (ami mellesleg azonnal magyarított szoftverrel kerül hivatalos hazai forgalomba), sőt, szolgáltatónál azzal együtt adják majd.
"az omnia tulajok nagyot fognak szívni a navival és ezzel a kijelzővel"
Gondolom, napi szinten navigálsz évek óta, onnan ez a bölcsesség.
Navigáslásnál a nagy méretű gombok számítanak, ha menet közben nyomkodni kell, többnyire a hang alapján navigál az ember, illetve fél méterről nézi a kijelzőt. Ha szerinted fél méterről nagy szívás lesz az Omnia kijelzőjét bámulni, akkor szifont se vegyél, csak dájmondot. -
No.01
addikt
válasz
bogdanypeter #135 üzenetére
Mintha en irtam voltna ezt a postot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest