- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
avemano
csendes tag
válasz
Skynet258 #1868 üzenetére
Ha csak "spórolásból" alvó módba ment volna át, az természetes, és nem lenne gond. De ez totál kikapcsolt, T-mobilostól-mindenestől. Aztán ma "lebukott", hogy hogy csinálja: simán letettem telefonálás után az asztalra, és attól a minimális (!) ütődéstől, ami ilyenkor éri, megint kikapcs. Ez nem természetes, 2 hetes, és csak tegnap óta csinálja...
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #1791 üzenetére
Hm, viszont úgy látom, ez a BT-n keresztüli netezés az Opera kiváltsága, ugyanis sem az MSN, sem az Explorer (hogy a programok online update rendszerét ne is mondjam) nem látja, hogy ők is szedhetnék onnan a netet... Kapcsolódni akarnak a megszokott módon.
Ez gondolom egy egyéni feature az Operában, kár, hogy a többiek nem alkalmazzák...Bár végülis nem olyan lényeges funkció, enélkül még tud élni az ember, de számomra mára is megvolt a meglepetés
-
erdoke
titán
válasz
Skynet258 #1742 üzenetére
Állítólag 3G-n a készenlét kb. ugyanaz, viszont a beszélgetés lényegesen többet eszik.
Nekem vannak fenntartásaim a mérésekkel kapcsolatban, mert nagyon sokat számít, hogy hol méred. Ha egy helyben ülsz és "jó" helyen vagy (pl. nagyobb város központja vagy menőbb környéke), akkor kiváló a lefedettség mind 3G mind 1-1,5G hálózattal, és nincsenek cellaváltások. Ha furikázol az autópályán 140-nel, vagy össze-vissza a városban, akkor egészen más lehet a helyzet...
A gyakorlati tapaztalat az, hogy vegyes használatban (rohangálva, 30-60 percet telefonálva, 10-15-öt netezgetve naponta) bizony jobban szívja az akksit, ha 3G-n (is) vagy. -
-
dzsega
csendes tag
válasz
Skynet258 #1573 üzenetére
Odaírtam, hogy autó...
Azt meg nem tudtam, hogy van hozzá minden mert csak annyit írt, hogy nem tudja felrakni rendesen. Eddig senki sem írta, hogy van hozzá minden. A szappanos vizet meg még asszem te is írtad, de lehet, hogy csak sima vizet írtál. A hátlapról volt szó az, pedig vízálló. -
marci3
tag
válasz
Skynet258 #1549 üzenetére
lehet nem szedem le.
hát nem lett olyan, hogy egymáshoz simulnak, van ahol van kis hely, és egy helyen van átfedés is kicsi.
neked voltak valami mikor buborékok is?
mert nem tudom nekem ezek mik, olyan, mintha néhol átlátszó finom smirgli lenne, de csak látványban, mert, ha hózom rajta ujjam, akkor semmit sem érzek. -
marci3
tag
válasz
Skynet258 #1547 üzenetére
akkor ezt leszedhetem és próbálkozhatok mégegyszer?
csak akkor azt nem tudom hova tegyem ezt a sok lapot.
na de nem értem neked hogyan fedi el teljesen, mert nekem maradtak a szürke krómhatású részen kis csikok, ahol nem fed.
meg elöl kijelzőt is, ha egyik oldalához igazitom, akkor másikon marad 1 mm kb. -
marci3
tag
válasz
Skynet258 #1539 üzenetére
Nekem is megjött ma a 3 invisible shield meg egy ilyen műszerfalra bizbasz, valami 52 dollár volt a 3.
Feltettem az egyik gépre, hát, kb, mint brando fólia, csak puhább, nem fedi el teljesen a gépet, szopás körbetenni az egészet, és kitudja mikor lesz teljesen úgy rajta, hogy ne lehessen észrevenni.
Elfogyott az a spray is, ami van hozzá, háta néz ki a leggáncsabból, de remélem, hogy ez javul majd napok alatt.
Ja és szinte pájszerral kell betennem a szűk bőrtokomban, mert tényleg nem csúszik nagyon ez a fólia, amúgy tényleg nincs már olyan jó fogása a készüléknek, olyan gumiszerű lett az egész körben. -
outsiders
aktív tag
válasz
Skynet258 #1292 üzenetére
azaz kössél belém
Jogosan amúgy, legalább ha már ír ide vki legyen szíves azt nyelvtanilag helyesen tenni
Neked már könnyű, van omniád én még várom a T-t október 15ig, utánna veszek egy szifont, lehet h 16gb-osat. Valamelyik szoftfrissítésnél csak belerakják az eltitkolt funkciókat -
bogdanypeter
tag
válasz
Skynet258 #1241 üzenetére
Nyugi értem a viccet!
Na addig már eljutottam hogy az ügyfélszolgálatról felhívnak amint megvásárolható náluk.
Ami pedig a telóhoz járó ajándékot illeti... ekkora blamát a gyártótól (és forgalmazótól?)! Kárpótlásul feldobhatnának párszáz plazma tv-t vagy komoly projektort.Az úgy lett volna szerintem korrekt, ha megvárják míg mindhárom szolgáltatónál megjelenik és aztán indítják be a nyereményjátékot. Így "kicsit" úgy tűnik hogy a szolgáltatók közül a p nem csak a telefonra, hanem a házimozira is kizárólagosságot kapott... Sőt az autós szettre is, bár remélem, hogy azért abból bőven van...
-
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Skynet258 #453 üzenetére
Semmi összeesküvés elméletre nem gondoltam, de ez nem egy folyamatos videó, azért az látszik. Gondolom sok kis videót vettek fel azután pedig összefűzték.
De ennyi, ezen ne vesszünk össze.
Más kütyük is szoktak hibaüzeneteket dobni, vagy éppen lefagyni, egyik sem tökéletes, mint ahogy az Omnia sem, mégis sokan szeretnék, vagy már használják is.
(lásd a már fentebb is említett Windows bemutató esetét).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest