- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
avemano
csendes tag
Bakker!
Ez nem valami biztató...
Végülis a párom kísérletezett az itt javasolt "rakjunk-bele-hajtogatott-papírt" módszerrel, és sikerült eltalálni azt a vastagságot, ami rögzíti a hátlapot, és most úgy néz ki hogy oké (lekopogom). Ennek egyrészt örülök, mert a jövő héten utazom és nem tudom nélkülözni a telefont, másfelől elég cikisnek tartom, hogy egy ilyen drága "csúcstechnológiát" papírral kelljen tömködni...
A párom szerint "be voltam sózva" és túl korán vettem meg , amíg nem jöttek ki a szerelés ill. a szoftver "gyerekbetegségei",
várnom kellett volna amíg a kis koreaiak gyárában rendesen "beáll" a szalag :-) mert ezek később javítanak a visszajelzések alapján...
Nemtom igaza van-e, mindenesetre gáááááz!(Ja, és 2 hét múlva jött ki a hiba, minden előzetes nélkül. Talán annyi, h. bal felső saroknál nem volt annyira patent a hátlap, de ennyi)
-
babosmiki
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest