- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszabi
csendes tag
Ez vicc:
most voltam a debreceni Vnél, azt mondja nekem a srác kisebb telefonálás után, hogy csak okt elején lesz (nyíregyházán két nappal ezelőtt azt mondták "tutti ezen a héten").
És azért okt elején, mert a T egy héttel hamarabb kezdi az értékesítést, ugyanis kizárólagosságot vásárolt arra hétre... hahha
Mondom erre a srácnak, hogy a PANNONNÁL már kapható, hahhha.
Nézett egy nagyot.
Szerintetek? -
mgergo600
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy független a telóm és pannon kártyával használom. De sajnos nem tudok mms-t küldeni, nem tudok wapra se 3G-re csatlakozni. Pedig a Kapcsolatoknál a pannon van beállítva. Mindent úgy csináltam, ahogy 'oalex' mondott de így sem jó. Légyszi ha tudtok segítsetek, hogy mit és hogyan állítsak be hogy jó legyen a net is mert az Igo-t se tudom használni(mivel nem tud csatlakozni a netre így nem talál műholdat-gondolom én) A pannon data Gprs-re akar csatlakozni de "ismeretlen hiba miatt a kapcsolat felépítés sikertelen". Ja és a sim kártyám se régi.
A másik problémám, pedig nekem is a wifi-vel lenne. Nem lát egyetlenegyegyet sem pedig a laptopom 4-et is.
Előre is köszi a segítséget!
-
arpado
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is ez a probléma. Az a baj, hogy én nem tudom szerkeszteni csak a Pannon NET kapcsolat beállításait. Az MMS és WAP meg sem jelenik a kapcsolatok között. Viszont van egy olyan Tool, hogy GPRS hitelesítés. Ott mindhárom (NET, MMS, WAP) megjelenik.
Ha T-Mobile -ra váltok, akkor ahogy írtad neltánnek, vagyis nincsenek kapcsolat beállítások. Ha kézzel felveszem mindet az általad küldött PDF leírás szerint, akkor ugyan tudok netezni, de pl a SkyPe, MSN, stb... nem talál ki a Netre. Ha a Pannon NET et írom át T-Mobile -ra, akkor igen...
ha lehet ilyet ideírni, akkor mindjárt tökön szúrom magam
Előre is köszönök bármilyen segítséget!
-
t-bali3
senior tag
Ne haragudj, azt hittem, hogy azért ekkora fennakadást nem fogok okozni ezzel a pár soros írással, de ha mégis így lenne tényleg ne haragudj. Egyébként nem azért kérdeztem, mert nem vagyok tisztában a készülékek képességeivel, hanem, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre. (A visszaolvasással kapcsolatban.)
A többiek: köszi a véleményeket, hogy sokat-e nem tudom, de, hogy segítettetek az biztos.
-
-
Kobe
veterán
gondolom azért érezhető a difi egy telefonhoz tartozó hozzászólás, és a jajdejó, szőr nőtt a seggemen típusú között
ha nem, akkor....akkor nem tok mást mondani, mint h baj van a hazai oktatással
mellesleg ha linkelsz nekem egy olyan hozzászólást a topikból (az előzőt leszámítva természetesen, mivel állításod szerint legalább 10x leírtam az e71 hez viszonyított árát), amiben én az e71et leírtam, meghívlak 2 sörre és benyalok csontig
-
spike75
csendes tag
Még egyszer elnézést kérek mindenkitől, hogy ebbe a fórumba nem illő hozzászólást kreáltam!
Attól még, hogy most regeltem magam, nem azt jeleni, hogy csak most kapcsolódtam be a témába. Több éve rendszeres olvasója vagyok a mobilarénának és a hozzá tartozó fórumoknak is (többek közt ezé is). Ez a második regem, ugyanis az elsőnél (amit kb 3 éve követtem el) elfelejtettem a felhasználónevet!
Visszatérve az Omniára, mint mondtam már az első kémfotók megpillantása után beleszerettem, kerestem és vártam minden infót, ami ezzel foglalkozott, de sajnos lassan úgy érzem magam, mint egy gyermek, aki nagyon várja a karácsonyt, s mikor kibontja az ajándékot, nem teljesen örül, annak, amit a dobozban talál. Néhány dologban többet vártam ettől a készüléktől, míg néhány dologban túlszárnyalta a az elvárásaimat. (nem térek ki a negatívumokra, hiszen megtette már helyettem már más)
És mielőtt azzal a váddal illet vki, hogy nem tudok különbséget tenni egy teló és egy PDA között, annak elárulom, hogy most is egy Asus P525 boldog tulaja vagyok.
Ennyi, ezek után megpróbálok építő jellegű hozzászólásokat írni (vagy inkább maradok off-ban), és vigyázni arra, hogy senkinek a lelki világát ne bántsam meg! -
geddonhun
csendes tag
Kössz a részletes ismertetőt a voda-T problémáról. Valóban több, mint 6 éves a voda simkártyám. Az ujjal gépelés gyorsítására kidolgoztam egy megoldást. A részleteket megtalálod a logout-on.
-
bacsom
csendes tag
Szerintem igen... Az Origo GSM-nek vannak szürke importos készülékei is már most, de ez nem az (szvsz). Már csak azért sem, mert jár hozzá IGo8... Nézd meg az árlistát!
A házimozin egyébként már túltettem magam... Most a Pannonos Üf. válaszára várok, hogy "hivatalosan" is megerősítsék a jövő heti megjelenést és az esetleges árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest