- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KáZsé Mestör
tag
naponta rá szoktam nézni erre a fórumra,csak azért,hátha ír valaki pontos infót a trémobilos megjelenéssel kapcsolatban is,de sajnálom,hogy ha megtévesztett a rossz megfogalmazásom!Úgy kellett volna akkor kezdenem,hogy "nem érdekelt a szeptemberi játék,meg a mostani se érdekel",mert én is jól tudtam,mi volt ez a játék,stb!De akkor sorry,nem írok több marhaságot!1 a lényeg,télleg minden szolgáltatónál egyszerre kellett volna kidobni a telót és akkor indítani a játékot!1ebkent azért ragaszkodom a trémobilhoz,mert 6 éve előfizus vagyok és platinakártyával vannak kedvezmények!
-
outsiders
aktív tag
Na neee
Ez szerinted komoly? Akkor októberben is marad pannon exkluzív a telefon? Ennél nagyobb öngólt sztem nem is lőhetne a Samsung az "üzletpolitikájával". Ha ez van, akkor tuti soha többet fel sem merül bennem, h én samu vmit vegyek
Bár most h így végigolvastam, hát nem tudom.. Lehet h kihozza addigra még vmelyik szolgáltató, csak nem vehet részt a nyereményjátékban? Mert ez csak és kizárolag pannonosoknak van, még samsung márkaboltosnak sem
-
bogdanypeter
tag
Hááát...
A sok herce-hurca és ígérgetés után T-nél azt hiszem eddig ez volt a leghihetőbb konkrétum. Valamint ahhoz képest, hogy múlt héten nekem még októbert mondtak, ez elég nagy előrelépés infó terén szerintem. Ezért gondoltam hogy megosztom a többiekkel, akit érdekel. Így, ha nem is nagyon azért már valamelyest konkretizálva lett a megjelenés. Talán az autósszettből még jut nekünk, T-seknek is.
-
bacsom
csendes tag
Hmm, amikor én néztem (meg velem együtt a telefonos ÜF), akkor még nem volt... Igaz, a telefon és az üzenet elküldése között kb 45 perc telt el.
Sokakhoz hasonlóan én is majdnem hozzá jutottam egy darabhoz most este a Mammutban lévő egyik viszonteladónál, de a vásárlás a már ismert okok miatt meghiúsult...
-
Kobe
veterán
ezt én is olvastam, csak lassan szeptember közepe felé közeledve jólenne, ha felkerülne 1 db - nem több - hivatalosnak mondható infó, nem ilyen barátom barátja azt mondta, nagynéném jósolta a derékfájásából szintű. 1 db megbízható, korrekt bejelentés.
Bár ez kósza álom, ha maga a gyártó sem volt képes ilyenre -
madeec
csendes tag
Én csak arról beszélek, hogy Bocha nyilván azért mondta, hogy mikor fog megjelenni és milyen áron ( augusztusban és meglepően olcsón...ehe-ehe...
), mert a Samsung ezt közölte vele, és azt is megengedték, hogy megossza ezeket az infókat velünk. De mivel mindez nem így történt, ergo a samu hazudott - nem az a lényeg, hogy hivatalos közleményben, vagy a Mobilarenán keresztül...
-
madeec
csendes tag
Hmmm... lehetséges. Rendben, legyen kevés, vagy ne legyen rendben, de így alakult. Ettől függetlenül szerintem a Samsung lehetne annyira korrekt (hírnevét nem csorbítván), hogy valós és reális információkat közöl a "nagyérdeművel", és nem sunyi módon kellene hazudnia össze-vissza... Ennyi a véleményem!
-
Nauril
csendes tag
-
-
AS
félisten
Különbözeti adózás törvény szerint nincs áfa. Most nem írom le hogy ez mit jelent mert már 100* levolt irva, de lényeg hogy bolt megoldja hogy ne legyen áfa és így olcsóban megkapod a készüket.
Ilyen pl xxlgsm, gsmdepo ,stb stb
Persze akinek kell áfás számla az fizetheti az áfá-t
PL :
.Az áraink az áfát nem tartalmazzák.Cégünk a különbözeti adózás szabályai szerint a használt készülékekre 0%-os számlát állíthat ki,ami áfa visszaigénylésre nem jogosít,de költségként elszámolható. -
a.t.t.i.
senior tag
Na akkor elmondom:
N kategoriás nokiát használtam,amit kb 4hete eladtam hogy mindjárt megjelenik
az omnia,azt már egy sonyericsson t230al is kibirom (mert az kértem külcsön)
remélem már nem is kell magyaráznom,milyen csalódott vagyok,hogy nem akar megjelenni.
az instabil telefonrólöbb ember is megvette a singapuri telót,vannak vele gondok,de ezeket lehet orvosolni,nem utolső sorban frissiteni a romot,stb
És az korántsem biztos hogy a megjelenő hivatalos magyar omnia hibátlan lesz.
10.én nyaralni megyek,igy szinte már beletőrődtem hogy addig nem lesz meg.
ott meg nagyon keveset veszem a telót a kezembe. -
Zolesz007
őstag
Lehet veszek egy Diamondod 60-érét a vodánál!
Lehet hogy alapból nem olyan stabil de ott plusz pont az XDA ...
Ráadásul nekem elcsórták az előző telefonom szal most egy 3650-essel szívokIgaz, hogy pont az 5 megás kamera fontosabb mint a jobb kijelző számomra...
Najó kibírom! A 3650 mellett legalább biztonságban érzem magam!
-
a.t.t.i.
senior tag
De,de igaza van Lasinak,nekem is megfordult a fejemben hogy mást veszek,mertftöbb hete,böngészem a forumokat,árlistákat,mobilos oldalakat,teszteket,minden megszellőztetett időpontot nagyon vártam.És már több ilyen dátum volt,és csak nem jelent meg,és mindig ujabb és ujabb dátum merül fel.
Ebbe bele lehet fáradni. -
a.t.t.i.
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest