- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval úgy gondolod, hogy a Samsung döntése volt, hogy T-nél és Vodánál ne legyen a készülék, csak Pannonnál?
MOD: Valamit félreétettél: nem azt mondtam, hogy a Vodát meg a Pannont csepülöd, hanem azt mondtam, hogy véleményem szerint a T nem hozta ki a készüléket, ezért pedig nem érdemes a Samsungot szidni
Folytassuk privátban, mert érdekel a véleményed, de a többieket lehet, nem érdekli mindez...
-
Igen, olvastam az elsőt; sőt, csak az elsőt olvastam (regisztráltam is éjfélkor), a kizárólagos változatot nem. De az elsőben nem ígérték, hogy egyszerre lesz mindenhol a készülék, azt sem mondták, hogy csak a Pannonos vehet részt a játékban. Szidjátok a T-mobile-t, hogy ilyen lassú volt, hogy csak utolsóként kezdte árusítani a készüléket, vagy a Pannonosokat, hogy miért vettek annyi mobilt a felhasználók.
Ennyiből amikor a Moto V3xx 25k volt T-nél, a Vodánál meg 65k, akkor mehettem volna a teló topikjába zsörtölődni, hogy a Moto hibája a különbség.
Értem, hogy ők azt mondták, hogy mindhárom szolgáltatónál megjelenik a készülék és mindháromé játszhat, de máshol előbb elfogyott, ez van. Nem jelölt meg a Samsung időpontot arra nézve, melyik szogáltató mikor fogja árusítani az Omniát, ezért nem értem, miért őket szidjátok. Amiatt lehet morogni, hogy még náluk is csúszott a készülék megjelenési időpontja, de más szolgáltatókért nemigen.
Nem ők ígértek mást, hanem a felhasználók értelmezték másként a leírtakat.
-
bogdanypeter
tag
Igen, ez igaz! Szombaton engem is kijavítottak hogy az az Omnia!
Viszont ha már a rendszerben van akkor várható a teló a hétre.
Indok: Amikor még LG Secret telefont akartam venni, rákérdeztem többször hogy mikor lesz, akkor még azt sem tudták mi az. Aztán mikor utoljára megkérdeztem, akkor már benne volt a rendszerben de a figura nem mondta meg hogy mikor lesz kapható. Rá egy-két nappal már kapható is volt a T-nél! Ez most ugrott be... Talán bizakodhatunk. Remélem hogy ez a gondolatmenet egy tendenciát vélt felfedezni a T-nél és tényel lesz a héten Omniám! -
Nauril
csendes tag
Az, hogy folyamatosan szétoffolod a topicot valóban segít a színvonalon. Nem feltétlen muszáj mindenkit lehurrogni, egyszerűbb ha ignorálod, esetleg szólsz egy moderátornak ha annyira bántja a szemed. Ez igy csak flame keltés.
Azért olvasom a topicot, hogy az új telefonomhoz találok e valami használható infót, ennek ellenére egy ideje mást se olvasok csak a te leszólásaidat. Ha javasolhatom, vegyél egy telefont és a tapasztalataid oszd meg velünk. Köszönöm. -
Enjoy
addikt
Sajnos nem bírtam tovább, és kénytelen vagyok én is nevemet adni ehhez az Off-hoz.
@Libria: Valamilyen szinten értem én, hogy nem kedveled a "csocsom"-hoz hasonló újoncokat, de nem minden újonc = zöldfülű!
Nekem van egy-két ismerősöm, akik elég tapasztaltak mobilkommunikáció terén (3-4éve vannak itt a ph-n, mégis csak idén regisztrálták be magukat a fórumra.)
Szóval ha lehet kérni, akkor ne általánosíts mindenáron!
respectAkiket érint: Új ROM
-
oalex
senior tag
lustaság a hosszú élet titka. Sosincs kedvem wordbe szerkezteni majd másolni ide, csak hivatalos ügyekben. a titok a lustaság mellet még az, hogy angol az anyanyelvem, de tudom, ez nem ment fel teljesen.
elöbb utobb majd megunom, hogy mindig beszol valaki
, akinek bántja a szemét és meg tanulok magyarul rendesen írni.
Te meg addig gyakolold az angolt és akkor meg mérközünk
P.S.: elöbb utobb el készül a magyar dict. a firefox 3.0 hoz is, mert már nagyon késik.
-
Keresztapper
senior tag
A WinMo gépek, ha belegondolsz, hogy mennyi mindent sűrítenek beléjük, nem is olyan drágák. Főleg ha azt is hozzáteszed, hogy mindent egy kütyütől kapsz meg. Ez nyilván kompromisszumokat kíván, de pont az oprendszer elterjedtsége miatt egy csomó hibát ki lehet küszöbölni némi buherával (pl. radio rom csere). Akik ezeket az eszközöket veszik, ezt még szeretik is (perverzek mi?
).
Így az a 150 nem is olyan sok. Az említett problémáról olvastam már máshol, és ott azt írták, hogy a voda hálózatában keresendő ez az inkompatibilitásra visszavezethető hiba. Részleteket nem tudok.
-
Zolesz007
őstag
Legyetek szívesek azért ne szidjátok ennyire a Pannont!
Én előfizetéssel csak vodánál jönnék ki olcsóbban (max 500 ft havonta) Trénél ugyanenyi lenne a díjam! Voda meg a Mclarent támogatja szal nekem nem kell
A szolgáltatás minősége sztem nem hagy kívánnivalót maga után! Itt a környéken (Győr) nagyon jó a lefedettség 3G-s is (pl Vodáé rosszabb vagy rosszabb volt még 1-2 éve) és a minőséggel sem volt gondom!A készülékkínálat és előfizetéses készülékárak valóban hagynak kívánnivalót maguk után ezt nem tagadom bár nekem mindíg volt eddíg egy 5-10.000 kedvezményem (most 7500 lesz i900-ra
) ha készüléket cseréltem pedig csak csóró 3-4 ezret fizetgetek.
Azt is el kell ismerni, hogy viszonylag későn hozzák be az újdonságokat úgylátszik talán most változtatnak (vagy csak pár pannonos fejes is ezt a telót nézte ki magának! xD)
-
marci3
tag
szerintem ahogy elfogy a házimozi rögtön lehet majd mindenhol venni 120-130 bruttó között, és lehet ők is már annyiért fogják adni.
én holnap reggel felhivom havert, aki 125 bruttót mondott rá, hogy, ha imei-t be tudom regisztrálni első 300 közé, akkor meg is veszem, ha nem tudom, akkor vagy várok jobb készülékre, vagy megvárom mig lesz pannon kinálatában. -
törölt tag
-
törölt tag
Megkérdezted, hogy ez bruttó ár-e?
Viccet félretéve, ha volt olyan infó, hogy 130K lesz a megjelenésekor a márkaboltban (mindjárt visszolvasok), akkor elhiszem, hogy csalódás a 20K többlet.
Én az előzetes infók hiányában tudtam meg az árát, s nem az jutott eszembe, hogy hú de átvertek Bocháék, mikor leírták, hogy olcsón érkezik. Inkább az, hogy normál bevezető ár, ami ezért a készülékért nem irreális. Ráadásul eltelik 4-8 hét, s úgyis konszolidálódnak az árviszonyok.
Bár én amolyan "külsős" vagyok, mert az i8510-et várom. -
Az tényleg nem fordul meg senki fejében, hogy elég nagy volt iránta a kereslet, és inkább a fontos piacokra vitték a készleteket, ezért nem jelent még meg? Nem tudom, hogy így van-e, nem követem annyira nyomon, de számomra teljesen elképzelhető ez a szitu.
Szóval nem hiszem, hogy a magyar Samusok ennyire ostobák - bár annyira azért azok, hogy drágán adják az i780-at -
kopaszkukac
tag
vagy tényleg erre mentek rá, mivel reklámértéke nagy, mivel egy elég komoly cuccot kapsz ajándékba...a felháborodás meg csak itt (meg egy pár fórumban) megy, és ez már nem jut el az átlagemberhez. bennük annyi marad majd meg, hogy "van az az okos telefon amihez adtak egy házimozit", ami végülis igaz is, de azt nem fogják hozzátenni, hogy ehhez teljes áron kellett megvenni, mert a szolgáltatókhoz nem ért oda időben...
és ezzel ők is jól járnak, mert csak azokhoz kell ajándékod adni, amiért kiperkálták a függetlenért a súlyos pénzeketez az én véleményem
-
outsiders
aktív tag
Tudom, hogy az az általános nap, de ha belegondolsz pl. az akció feltételeibe (20.-áig lehet előregelni, ergo kb akörül kéne megjelennie nem?) valószínűbb, hogy nem hétfő lesz ott a megjelenés napja, hanem inkább később, péntek körül(pl a szifon is pénteken jelent meg)
Bár ez totál mind1, hozzák ki oszt csókolom
-
zolmesz
aktív tag
A Mobilarena egyik cikkében találtam a következőt:
"Korábban már ismerté vált az aGPS, mely a közhiedelemmel ellentétben nem igényel hálózati lefedettséget a működéséhez, csupán rossz vételi körülmények között, illetve hidegindításkor a mobil hálózatok jeleit és a műholdas adatokat is felhasználja a biztosabb navigáció érdekében."
De ha ki lehet ezt a funkcióját kapcsolni, akkor nincs gond, majd fél perc helyett 1 perc alatt találja meg a holdakat, nem sietek én sehova! -
muveszur
addikt
130ezer áfával vagy nélküle? Mert ha ez áfás ár lenne, akkor már nagyon jó lenne az ára...
Viszont csalodtam egy kicsit a telefonban: Főleg a 3.5-ös jack hiánya nagyon fájó, másrészt pedig a GPS-e nem Sirf3-as, pdamania-n pedig irták h net nélkül 3-4 perc mire megtalálja a müholdakat
A harmadik pedig a kijelző felbontása, még akkor is ha nem nagyon lehet észrevenni.
Nézzétek meg a Nokia 5800 Express Music (Tube) telot. A nokia s60-as első érintős teloja lesz, nagyon ottvan. (The night kinght-ba mutatják is). 3,2"-os 640*360-as kijelző, és MINDEN benne van! 3.5-ös jack is. Viszont a kamerája csak 3,2 MP-es. A nokia ezt a középkategóriába szánja, és még ősszel jön a legfelső kategóriába...Sztem érdemes megvárni biztos h jön 5Mp-es telo is, és ezek nagyon a multimédiára vannak kihegyezve.És addigra Igo és Symbian házasságáról is akarunk hallani.
Nem azért mondom, de a nokia 6(!) olyan modellel rukkolt eddig elő, ami sztem tökéletes (N79, N82, N85, N95, N95 8GB, N96) Ha ilyenek lesznek az érintős teloi is(már miért ne lehetne ilyen) akkor wm-et meg i900-at el lehet felejteni.
Viszont a Samsungtól összeszerelésbe lehetne mit tanulni
-
Zolesz007
őstag
Hát nekem nincs semmi konkrét infóm de szerintem hétfőn lesátrazok itt a győri Pannon elött!
Legalábbis nyitásra odanézek! Egyébként érdekes, hogy a mucsaröcsögei viszonteladóknál lesz-e, mert annó Győrben N80-ból is volt 3db(hivatalos Pannonnál 2, a 2 viszonteladó közül egyikben 1)! Apám vette igaz, hogy mind a 3 volt a kezei között (1. szoftverhibás 2. rossz aksis 3. már tűrhető volt
)
-
Kobe
veterán
emellett természetesen még számos pont van, ami engem is eltántorít attól, h mp3 ra telót használjak, csak ezekkel jó tisztában lenni, mert attól h itt többen nem használják, a hétköznapi életben nekem az a tapasztalatom h nagyon sokan meg igen. Nekik elég kellemetlen lehet ilyen kábel mizériával küzködni - bár nem hiszem h lecserélném a lejátszóm egy ilyen pda kedvéért, de engem is zavar, emg kell valljam.
-
outsiders
aktív tag
Jaja persze értem. Azt mondta a srác, hogy 10-e körül hívjam, akkor tud biztosat majd. Ő legalább ismerte a telefont
Sztem a T-nél lesz egy árlistafrissítés elsején, nyolcadikán és 15én. Általában hétfői napon ejtik meg. A következő hétfő már 22-e, addigra már biztos forgalmazva lesz az akcióból következtetve. Gondolom
Jah és konstrukció: Hát nem lesz úgy megkötve a kezünk, mint az Apple termékével az fix. Én úgy 80 ezret saccolnék árra, tekintve, hogy az i780 75ezer, ez meg csak újabb
Mobilarenasok is mondták h olcsó lesz tudásához képest, remélem ennél fentebb nem megy az ára
-
outsiders
aktív tag
Hát egyrészt az egy dolog , hogy neked mit árulnak el Samsungék(feltételezem nem náluk dolgozol.....) az meg egy másik, hogy ők mit tudnak.... Szerintem. És amiről azt mondják, hogy nem tudják, attól még lehet, hogy igen. Így tudta nekem mondani az egyik értékesítő ismerősöm az infót, amit neked vagy nekem pont nem árulna el se a T, se a Samsung...
-
neemtudomka
csendes tag
Hozd át az egész családot. Mi is ezt tettük, bár volt aki után kellett hűségmegváltást fizetni, de megérte, mert fele alá ment a számlánk. (Aki kártyás volt annak még alább!)
Ráadásul a Voda minden Samut kinyom, így valószínű, hogy ezzel is ezt teszi majd. Mindemellett lehet, hogy én is függetlenül veszem, mert szerintem a házimozi csak ezekre fogjáj adni, a szolgáltatói kedvezmény meg tuti nincs 80e. Egy kicsit az iGo is belezavar még majd a döntésembe, habár azt lehet máshonnan is szerezni.... -
<NewL>
addikt
Gondolom te minél hamarabb szeretnél egy ilyenhez hozzájutni. Ha megjelemik a héten (hétfő,kedd...) akkor veszel egyet? Milyen árra lehet így számítani,egy saccperkb?
Mennyivel klönbség van,lesz szerinted a 8és 16 Gbos között? Te melyikkel szimpatizálsz jobban,mindenképpen a nagyobbal. Bocs a sok krdésért de úgy látom te vagy itt a forumon az egyik legnagyobb Omnia rajongó,eléggé lázban vagy. -
guriga1234
addikt
Biztosan jó az iphone is, van pár olyan tulajdonsága, amivel kiemelkedik a többi telefon közül. De aki ezeket az előnyöket harsogja, az ne feledkezzen el a hiányosságokról sem, illetve azokról, amik megvannak az iphone-ban is, de sok készülék felülmúlja.
- az iphone aksija nem cserélhető úgy, mint bármely más telefoné.
- a fényképező képessége pár évvel ezelőtti színvonalú, a video felvevő képességéről már nem is beszélve.
- nem installálható rá tetszőleges program
- nincs rá navigációs progi
- nem játszható le vele tetszőleges kódolású video és audio, csak pár fajta.
Akit a leírt hiányosságok nem zavarnak (ami a jelen állapotot tükrözi), az vásároljon bátran horror összegért iphone-t, horror havidíjért.- az Omnia aksija cserélhető
- fényképező képessége magasan veri az iphone-ét, beleértve a video-t is.
- tetszőleges program installálható
- többféle navigációs program is fut rajta
- bármilyen video és audio lejátszható rajta.
Akinek a fentebb leírt szempontok fontosak, azok inkább az Omniát válasszák.Sosem értettem, hogy ha valaki zenét akar hallgatni, az miért akarja a borítót lesni. Egyszer megnézi az ember (vagy egyszer sem), aztán el is lehet felejteni. Én pl. nagyon ritkán hallgatok komplett lemezeket, mert nagyon ritka az, hogy egy lemezen minden zene tetszene. Ezért inkább olyan zenéket másolgatok fel, amik a legjobban tetszenek, és a zenei élményen nekem a borító se nem ront, se nem javít.
-
erdoke
titán
A kábel rövidítése kb. 5 perc, és igényes kezekben meg sem látod a különbséget.
Szerintem a TV kimeneti jel is a Samsung csatin keresztül közlekedik, tehát a Samsung-féle csatlakozó az egyik végén, kompozit + hang a másikon. Ez már a D600 óta biztosan így van.
Nem akarlak lebeszélni a szifonról, csak azt javaslom, várd meg azt a pár hetet, amíg itthon is bekerül az Omnia a szolgáltatók kínálatába. A szifon úgyis elfogy pár nap alatt, ismerve a netes készletek alakulását. Ha megvan mindkét konstrukció, gyárthatsz egy táblázatot a pro és kontra adatokkal, árakkal, csomagokkal, stb. -
erdoke
titán
Részemről hagyjuk a videózás témát, 12" alatt eszembe se jutna, néha 14-es laptopon nézek valamit, azt is csak kényszerből.
Navigációról majd akkor vitatkozzunk, amikor megvetted 40-ért a szifonodra.
A kezelhetőség pusztán megszokás kérdése, nekem nincsenek nagy gondjaim a feleségem Prada-jával sem. Nyilván nem elég 2-3 nap, hogy kiismerje az ember, és biztosan gyorsabban halad valamivel X és Y készülékkel az ember, ennek a jelentősége még az én gyakran feszített tempómban is elenyésző.
Van Omnia iGO8 videó a Mio Moov tesztjében. Nem tudom, mennyit számíthat a 3,2" vs. 3,5" navigálásnál, biztosan rettenetesen sokat. Egyébként elfogadhatóan használható a 2,55" i780-on is... Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a nagyobb kijelző nagyobb készüléket is jelent, amit minden pillanatban magaddal cipelsz, miközben a kijelzőt a nap kb. 2 %-ában bámulod. Egyfajta kompromisszum ez, kinek mi a fontosabb."Nálam viszont a döntő szempont azért mégiscsak az mp3-lejátszás marad, 3,5 jack + coverflow sztem semmilyen winmo val nem érhető utol. Az ember meg nem szívesen mond le a komoly füleséről."
Okostelefonban az mp3 lejátszó számomra jó esetben is csak harmadlagos. Ennek ellenére a sztereó BT és a szabad szoftver választhatóság, konfigurálhatóság, a számok mindenféle szempont alapján rendezgetése fontosabb nekem, mint a csili-vili felszín, amit egyébként zenehallgatáskor nem szoktam bámulni... A kedvenc 3,5" füles az Omniával is használható, és még a headset funkcióról se kell lemondani. Közepes mp3 lejátszók verik mindkét készüléket, ha ez a döntő, fölösleges drága okostelefont venni. Egy 3,5" PNA, egy minőségi, alap telefon (6300i, U800, stb.) és egy közepes mp3-as kijön az árukból, sokkal kevesebb kompromisszumot kötve. Súlyra (PNA nélkül, az úgyis az autóban van) se több egy U800 + egy jó kis mp3 játékos. -
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd, mi nem tudunk olyan adatot mondani, hogy:
"3G, HSDPA, BT nélkül, 5 perc navival és 1 óra zenével ennyi lett az üzemidő, HSDPA-val, de navi nélkül, viszont fotózással és 30 SMS-sel emennyi, SMS nélkül, de folyamatos BT és navi mellett meg emennyi"
Azt tudjuk, hogy ha minden funkciót használunk átlagos ideig, akkor mennyi. Nyilván a HSDPA sokat eszik, de a navi is, a zenelejátszás nem vészes, ha a kijelző nem világít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest