- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
outsiders #1901 üzenetére
Csatlakozok outsiders kollega véleményéhez. Sokat filoztam én is, de aztán
a tudás mellett döntöttem az amerikai csillogással szemben
Aki csak a szórakozás szinten szereti a "kütyüzést", annak Iphone.
Igaz, a multitouch képernyő kezelhetősége és minősége tagadhatatlanul odaver, meg a sok
parasztvakító haszontalan alkalmazás, néhány ember szemében
De ezt erre találták ki...
Én is úgy érzem, hogy az Omniában több van. Uff! -
-
Bikkrom
senior tag
válasz
outsiders #1707 üzenetére
Rákapok míg forró a téma. 1* kérdeztem itt, hogy megoldható-e, hogy a szolgáltató által nyújtott netet és wapot letiltsam, de nem kaptam választ. Nem szeretnék nagy havidíjakat(előfizus leszek 2 nap és megyek omniámért pannonhoz
), mivel otthon és az egyetemen is van wifi minek fizetnék érte. Outsiders válasza megoldás erre?
-
vottokar
senior tag
válasz
outsiders #1559 üzenetére
És hányszor végignéztem már a fórumot..
de a nemdirekt linkeket valahogy kihagytam. Ilyen szintű té feliratozás még elmegy. Remélem a hátulján nincs óriási pink felirat?
Menürendszerben van valami témobilos módosítás? rózsaszín óra pl.Úgy néz ki, hogy a mostani feltételek mellett lehet, hogy mégis beruházok egyre. Mivel kell valamilyen mobilnet csomagot úgy is kötnöm, úgy már nem éri el az ára a számomra lélektani határt. És a barátnőm is "uszít", hogy vegyek egyet, mert láni rajtam a sóvárgást!
-
Skynet258
veterán
válasz
outsiders #1293 üzenetére
Csak kihozzák már lassan a többiek is... bár őszintén szólva nem értem az egész hozzáállását a Samunak, mi a frászért kell ennyit szarakodni. Itt van ez a sok ember, aki megvenné az Omniát, erre összevissza titkolóztak, csináltak egy inkorrekt játékot (elvileg mindenkinek, gyakorlatilag a pannonosoknak), és még most sem képesek azt mondani, hogy jól van parasztok, mit tudom én, október 10-étől megvehető az Omnia cédén és kazettán.
Szerintem ezt elég hülyén csinálták most. -
Luser2000
addikt
válasz
outsiders #1077 üzenetére
"...Inkább már a szolgáltatók árulnák a pannonon kívül is..."
Vodásoknak némi remény:
Őszi akció -
HPEx20i16v
tag
válasz
outsiders #680 üzenetére
Korábban már írtam, hogy vártam mint a messiást az omniát, de csak nem jött, ezért vettem egy 16 gb-os szifont. Tudom, hogy OFF, de ha már szóba került. Szóval nem bántam meg. Kezelhetősége tényleg hihetetlenül jó. A GPS jele meg tökéletes. Próbáltam hosszabb rövidebb utakon, mindenhol pontosan mutatta a helyzetet, hidegindításnál assistantattal meg fél percen belül pontos poziciót mutat még épületen belül is. Bár gondolom az omniáé is ilyen, hiszen hasonló megoldású. Hatalmas előnye a samsungnak, hogy van rá onboard navi. Na, ezt várom a szifonra és akkor számomra tökéletes. Omniát már kihagyom, hiába fogja a t akár 50-ért adni (tudom, hogy nem fogja, csak mondtam).
-
Viktor26
tag
válasz
outsiders #686 üzenetére
Pedig én is ezt a sima Mobilarenás hírt szerettem volna megosztani, nem is csak amiatt, hogy bárki ne tudná elolvasni! Csak amiatt, hogy valóban megfelelő készüléknek ígérkezik, csak a processzor sebességét tartom egy picit kevésnek ekkora felbontás mellé. Meg valószínű, hogy a kamera is hibáa 5MP végre, az Omniájé tuti jobb.
-
Kobe
veterán
válasz
outsiders #280 üzenetére
Szerintem, ha egy call centerest hívsz, tényleg az őszinte tudatlanság süt róla
T-t meg inkább nem részletezném - iPhone kapcsán aug 21én a legnagyobb regionális hivatalos boltokban is annyit tudtak, hogy délután-este jön a készlet, holnaptól meg X forintért lehet árusítani. Boltvezető ismerősről nem is beszélve, szintén ennyi infóról rendelkezett....
T-nél én nem csak üfszolgálatossal beszéltem, hanem egy külön értékesítővel, akivel többször intéztem már dolgokat - telefon megrendelés stb, és mindig képben volt - de még ő is azt mondta, hogy csak a szetembert ismeri. Biztos vagyok benne, hogy felsőkörökben természetesen már tisztázott az ár, a dátum, de abban is biztos vagyok, hogy a mezei boltüzemeltetőnek-értékesítőnek, aki a sokezer egyik T-pont alkalmazottja-vezetője, még nem csurrant cseppent ebből az információból.
Szóval remélem megérted, ha azt mondom, hogy csak akkor tekintem hivatalosnak az infódat ha maga Winkler Úr mondta neked -
Kobe
veterán
válasz
outsiders #278 üzenetére
csak egy objekítv kérdés, ha a pontos megjelenésről még a samsung sem tud semmit (valamikor szeptemberben), akkor hogy lehet, hogy a te ismerősöd ilyen frankón tudja mikor fog szolgáltatóknál megjelenni ? (csak mert ha a márkafogalmazó nem tud semmit, akkor a szolgáltató, még annál is kevesebbet, ha ez lehetséges)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest