- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Helló!
Jól sikerült a merítés, megmértem, az akksiban nulla volt volt a multiméter szerint. Szerencsére párszor kiszedtem, visszatettem, töltőt újra rádugtam, és fel is töltötte rendesen. Igaz most tettem le megint a telót kb 2 óra beszélgetés után, úgyhogymár egyszer lemerült volna, közben dugtam fel, nálam ez ilyen. Ez volt vele a gond, azt hittem hazaérek, mire lemerül, nem jött össze. Köszönöm a segítséget. -
Bocs,zavarosan írtam. A lényeg, hogy teljesen elnémul a gép.A telefon nem csörög, ha nyomom a gombot nem ad hangot. természetesen nem néma módban van és még az udvarias mód sincs aktíválva.Eleinte azt hittem csak az igo miatt csinálja, de csinálta igo nélkül most már. volt már olyan, hogy némára tettem bejött egy-két hívás le vettem némáról és ugyanúgy se kép se hang.Ennyi.
-
attila bá
csendes tag
Koszonom a valaszt, akkor ez olyasmi, mint Nokiaeknal a Nemesis cucc. Nem akarom ennyire megberhelni, plane ha total garancias a cucc, nagy baromsag lenne egy frissites miatt elveszteni. Akkor csak egy kerdesem marad: hogyan lehet megszabaditani a magyar nyelvtol??? Csak le kell torolnom a magyarito file-okat rola? Akadt olyan emberke itt, aki csinalt mar ilyesmit? Koszi: Attila
-
Skynet258
veterán
Ezeket a giroszkóp fájlokat merre lehet találni? Tudom, google a barátom, de ha már úgyis megvan a cím...
fordmondeo:kell egy Wi-Fi router-t venned, a telefon arra fog csatlakozni, ha netezni akarsz. Az asztali maradhat kábelen is akár (nálam is így van pl.), de ha akarsz, vehetsz bele vevőt, akát olyat, mint amit linkeltél (mondjuk ennyiért ne, van olcsóbban is
), akár belsőt (amit az alaplapra kötsz be, PCI felületen).
-
Sefter
veterán
az első töltésnél 4-6 óra után már zölden világított a bekapcs gomb (gondoltam feltöltődött...) aztán ránéztem az akksi töltöttségre és csak 80%-os volt.
a legközelebbi töltésnél rajtahagytam ~20 órát akkor feltöltött rendesen a maxra.
azóta ~16 óra telt el kb 5 percet beszéltem rajta és 25%-on álla töltöttség (éjszakára sem kapcsolom ki soha a telefont).
lehet, hogy zárlatos az akksi.. -
bogdanypeter
tag
Szerintem nálad az igazság! A P 90e HUF-ért a V is 100e HUF-ért adja, de ez a V féle kategorizált előfizus módi véleményem szerint nem jó... Ha már utolsóként adja a szolgáltatók közül és van bennük egy kis becsület, akkor úgy 30e kezdő és 12x 4e vagy 5e HUF lesz. Általában a T tudja legolcsóbban piacra dobni a telókat szóval lehet reménykedni!
-
-
Fanyuvo
tag
Halasan koszonom a valaszokat. Elobbinek orulok, utobbit viszont megtalaltam.
Mar csak egy kerdesem lenne. A cikkben benne van, hogy le tudja tolteni a muholdak helyzetet a netrol. Ezt se talaltam. Tudom, hogy van ilyen software, de ha benne van akkor inkabb azt hasznalnam.
-
t-bali3
senior tag
Én úgy értem a rezgést, hogy amikor tapizom a kijelzőt. Mindig kellene rezegnie, vagy nálatok is csak akkor rezeg, ha valami fontosabbra mész rá? Pl nálam nem rezeg, mikor rámegyek a főmenü gombra, de amikor az ikonokat húzogatom ide-oda a főképernyőn, akkor igen, vagy ha smst írok, akkor rezeg, de pl a beállítások menüponton belül semmi. Ez hiba, vagy csak simán így működik?
És egy újabb kérdés is felvetődött: mi szippanthatja az akksit? Ma egy nap alatt lemerült.
Persze amire magamtól is rájöttem azt kikapcsoltam. (bluetooth, HSDPA, WLAN meg ilyesmik)
Igaz relatíve sokat nyomkodtam, de azon kívül kb semmit nem csináltam vele. (se telefon, se fényképezés, jó csináltam egy-két képet, de nem hinném, h az így leszívta) -
oalex
senior tag
Ne aggodj, ha valami átok folytán bekerülsz a 300 ba és házi mozit kapsz, akkor biztos lesznek böven itt olyan válalkozó szellemű (301-499-be esök) akik nagyon nyögdécselve, de mégis cserélnek, majd veled az ö autós tartojukra.
Még ha addigra már ki is bontottad volna a csomagolást.Söt én is (nagyon fog csikorgatva) meg veszem valakitöl akár 20e -ért az autós tartot és oda adom neked a házimiziért. Csak szolj, én nagyon áldozatt kész vagyok.
-
Bone31
csendes tag
nekem most viewty-m van aminek ugyan olyan a a kijelzője mint az omniáé majdnem (-2 coll) és tökéletesen megfelel a felbontása filmeket is szoktam rajta nézni és kielégítő minőségű (nekem). persze nem bánnám ha mondjuk vga minőségű lenne de nem biztos h nagyon érezni lehetne a külömbséget . a stylus silot sem hiányolom mert ritkán használom ugyszint a qwert-t. a jack-et meg fölöslegesnek tartom mert akkor nincs beszélgetési lehetőség szemben ezzel a megoldással. Én most is bedugom a gyári lg-t és a második felébe meg egy walkman agybadugós fülest és tökéletesen tisztán és hangosan szól. az almafonnal semmi bajom csak ha már abban az árkategórában vásárlok akkor már tuggyon (mindent). szerintem nem konkurencia egymásnak a két teló ahogy az egyik fórumozó írta, az egyik egy biztonságos megbíható fullos autó (omnia) a másik egy super kis moci amivel ha mész egészen más a fíling de ha esik az eső gáz van. már csak pénz kell meg hogy megjelenjen hivatalosan és veszek is egy omniát
(Én csak egy tapasztalatlan júzer vok aki szereti a mobilokat senkit nem szándékoztam támadni így engem se ha lehetne kérni köszi
)
-
Kobe
veterán
mindenképpen emgvárom.
A kábel rövidítésen filóztam én is, csak amikor vettem, 9 ezer volt a füles, nem szívesen cseszném szét, még profi kezekben sem. Főleg mivel asszem ilyen cuccoknál az árnyékolást elég nehezen oldják meg sufni módon, szóval van rá esély hogy elszáll
(szifonról írták, hogy közük nincs a megadott adatokhoz a valós készletnek, a 600 db teljesen irreális mert többet szállítottak ki, a 6000 jobban közelít, de valszeg még ennél is magasabb)
Táblázatot gyártottam már magamban, az omnia győzött 6:1 arányban
de ebben még az árak nincsenek benne
-
Kobe
veterán
mp3am van (samsung, lassan elmehetnék endorsernek) de szeretném emgoldani hogy ne kelljen 2 készüléket lesni ingázás közben, mert elég "dzsipós". Nekem is jobban tetszik az Omnia, főképp a telepíthetőség miatt, mert ugye gyakorlatilag oylan zenelejátszót raksz rá amilyet akarsz mert van szoftver bőven, de könyörgöm, mért azzal az undoorító headsettel adták, ha tv kimenetet tudtak rátenni (asszem) akkor jacket mért nem ? ebben az esetben természetesen eltekintenék a szifon előnyeitől, és valószínűleg fogok is, ha nagyon jó árn vágják utánam az omniát, de ugye headset+saját füles hosszú, átalakító+saját füles problémás....mért nem adtak ki a sennheiserék egy röviditett kábelú cx 300at ilyen esetekre
-
Kobe
veterán
ha navigációra kerül sor, tapasztalat, hogy bár nem létszükséglet, de jól jön a nagyobb felbontás és a picivel nagyobb kijelző is....én még a mio c520asunkat is néha kicsinek találom a vizuális élményhez, a hangvezérlés természetesen sokat segít rajta. És igen, használok navit rendszeresen
A kijelzőről meg csak annyit, hogy egy szifon tesztben kerek perec leírják, hogy még mindig csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, míg az omnia tesztjében szintén hasonló őszinteséggel leírják azt, hogy ez van, ez kevés, akkor gondolom a tesztelők is érzik a különbséget elég rendesen. Emellett pedig egy korábbi szifon tesztben mintha az szeepelt volna, hogy a kijelző simán versenytársa egy hordozható dvdének. Nem méretben persze, hanem minőségben. Szerintem ez egész jó jel ara, hogy alkalmasabb videózásra, mint az omniáé, persze egész kevesen fognak buszon épp a telefonról filmezni vagy hasonlók, ellenben a napsütésben a fényerő, az, hogy a háttérkép amit kiraksz mennyire szemet gyönyörködtető, már sokkal megfoghatóbb előnyei a kijelzőnek.
Beszélgettem kezelhetőségről Bochaval, nekem elég meglepő volt, hogy 2 hónap aktív használat után is azt mondta, lehetősége szerint inkább az iPhonet választaná, mert bár nagyon jó a WinMo ezen a telefonon, a kezelhetőség még így is elmarad. És ebből azért csak egy szeletke a kijelző."az omnia tulajok nagyot fognak szívni a navival és ezzel a kijelzővel"
hát, megnéznék azért pár omnia-tulaj arcot, amikor bejelentik hogy van megyek8 iphonera is és netalán egy működésbeli összehasonlításról videó is készül.......természetesen a hang lesz a döntő ott is, de problémás esetekben, nem egyértelmű utasításnál jó arra a képernyőre skubizni.
Nálam viszont a döntő szempont azért mégiscsak az mp3-lejátszás marad, 3,5 jack + coverflow sztem semmilyen winmo val nem érhető utol. Az ember meg nem szívesen mond le a komoly füleséről. Ezért én ha aktuális lesz, begatterolok egy T pontba megérdeklődöm van e még készlet, és ha igen, az lesz. Ha nincs, és nem is mndanak konkrétumot, hogy mikor, akkor marad az omnia mint vigaszdíj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest