- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Egy másik fórumon feltettek néhány kérdést a készülékkel kapcsolatban. Az oda beírt válaszaimat átkopizom ide, hátha valakit érdekel.
Tehát az első benyomások:
A böngészö szerintem közepes. Láttam jobbat is rosszabbat is. A sebessége tűrhető. A zoomolás nem egy villám, de használható. Ez persze a lap tartalmától függ. Wifi-vel próbáltam.
A GPS kb 5-10 másodperc alatt pozícionál, utána nem ereszti el a holdakat.
Bekapcs idű olyan 10 másodperc lehet.
Az akksiról még nem tudok nyilatkozni, mert állandóan nyomkodtam. Az biztos, hogy amikor első nap 8 órán keresztül ment a kijelző, meg mindent kipróbáltam, akkor utána tölteni kellett. Persze kell 3-4 töltés, hogy elérje a max kapacitást.
TV kimenetet még nem teszteltem.
Lassulás a fényképek nézegetésénél és zoomolásánál van. Azt hiszem mindenhol ezt rótták fel hibaként.
Memória: eddig még mindig elég volt. A PC-ről való írási sebessége az N82 után egy ágyugolyó futam.
A transzmitterről egyelőre fogalmam sincs. Ismereteim szerint nincs benne hardveresen. Mondjuk nem is hiányzik.
SW frissítés sztem biztosan lesz. Nem hivatalosan már hozzáférhető.
Ujjlenyomat: hát azt gyűjti rendesen. Lehet fényesítgetni.
A rádió ok, RDS remekül múködik. Próbáltam belőle músort felvenni. Egész jó minőségü.
Fényképek jók, egy kis állítgatással remek képeket lehet vele gyártani. A videó is ok, de talán jobb (röccenésmentesebb) a 720x480.
És végül, de nem utolsó sorban: ez a kijelző mindent visz.[ Szerkesztve ]
valami
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest