Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kliszi
üzenetére
Sok ostoba kérdést akarsz még feltenni? Egy ideig még oké, hogy visszaolvasás nélkül mindenre rákérdezel, de egy idő után már nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy képtelen vagy önállóan megkeresni információkat.
Kézenfekvő például a Wikipédia:
"It also supports MP3, AAC (including iTunes Plus downloads), WMA audio, and H.264 video. The phone is also capable of playing DivX and Xvid coded content which makes it the first Android phone that supports this feature."
"Screen: 320 x 480 px, 3.2 in, LCD, Touch Screen" - Samsung i5700 Galaxy Spica - Wiki
-
kliszi
senior tag
Pontosan milyen formátumu és felbontásu filmek mennek ?
-
PGee
tag
-
xmad
őstag
és azt meglehet oldalni úgy hogyha néma üzemmódba rakom akkor rezegjen is? ne kelljen külön be állítani h rezegjen?
-
kliszi
senior tag
Divx VOD regisztrálása nélkül le lehet játszani divx-es videokat,avit ? Milyen formátumu videokat lehet lejátszani a telefonnal ?
-
Szelep
senior tag
válasz
kliszi
üzenetére
Na szóval, itt van egy a gyönyörű fórum, és egy pörgő topic a spicaról, ami már 11.000 hsz-nél tart. Ezt nem árt olvasni, de mivel már elég sok hsz van, felhívnám a figyelmed a jobb felső saroknál található keresőre (igen a bal oldalról átkerült a jobb oldalra, megértem ha megzavart).
Ne akard regisztrálni, divx-et anélkül is lejátsza, a Divx Vod segítségével, ha emlékeim nem csalnak filmet tudsz venni. - megelőztek

xmad: bezárja magától is, de ha sok minden fut akkor hajlamos a lassulásra.
encoder: miért ne vehetne filmeket?

-
xmad
őstag
srácok. amit megnyitok dolgokat a háttérben futtnak tovább.. ha sok lesz akkor belassul a teló nem? magától is bezárja őket?
-
encoder
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Próbáltátok már ezt: LauncherPro Beta"
Qrva érdekes ötlet, hogy egy alaposan eldugott almenüben saját magadnak kell Quit lehetőséget faragni, mert különben az Isten sem lövi ki a memóriából (TaskKiller biztosan nem)!

Megoldás: Options > Hotkeys and actions > Quit > button = HeaderLong
Így a fejlécet hosszan nyomva kilép a program és eltűnik a task barról is.
Amúgy jó kis lejáccó. Teccik.

-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud valaki nekem segiteni ? Hogy kell regisztrálni a Divx VOd-ot ? a http://vod.divx.com -ot beütöttem de ott nem tudom hogy kell regisztrálni holl kell megadni azt a regisztrácios kodot amit a telefon kir ??? Tud valaki segiteni ebben ?
-
Kakumix
senior tag
válasz
devast
üzenetére
Bocsi, a negatív érzéseimnek szerettem volna az előző üzenetemmel utat adni, mikor a szolgáltató árairól és új csomagjairól írtam. A smiley-k használatával próbáltam az iróniát jelezni, talán nem túl szerencsésen. Sajnos nem tudom melyik smiley alkalmas ennél érthetőbben/egyszerűbben az irónia kifejezésére.
Talán majd az [irónia][/irónia] jelölést fogom használni a jövőben.
-
PGee
tag
Na igen, nekem is pont cx300 van, ez pedig bírja a strapát, csak ki kell szolgálni...

Viszont más... Ha jól néztem az Astro szépen scrobblingol, csak nem lehet beállítani, hogy hány % után tekintse lejátszottnak a számot, gyanítom, hogy csak akkor, ha teljesen végig hallgatta az ember. A simple last.fm scrobblernél ez lehet 50%, ami pont jó lenne, csak ez meg nem hajlandó az Astro-t felismerni. Vagy csak én vagyok béna?
-
nekem is cx300-am van, igy hát én sem voltam kibékülve az elején egyik playerrel sem, de már lassan két hónapja ezt használom
tudom, mobil, nem zenélésre való, de hát az 1 gigás iAudio5-ből már rég kinőttem, egy hasonló kategóriás zenelejátszóra meg nem telt a Spica mellett
-
Mcfery
tag
válasz
marloksolt
üzenetére
Hi!
interval beeper: [link]
Próbáld ki,hátha tudsz vele valamit kezdeni.
üdv -
Kakumix
senior tag
válasz
waterphone
üzenetére
De milyen jó ajánlat már a feltöltőkártyás internet. Nincs havidíj, perc alapú számlázás 5Ft/perc

Igaz, hogy 30perc nem használat után kapcsolják csak le a számlázást, de sebaj! Aki nem kapcsolja le a mobilnetet, amikor nem használja az megérdemli!
Mellesleg skype-ra vagy hasonlóra nem használható a hirdetés szerint 
Egyébként csak a Desire árára lettem volna kiváncsi, mert állítólag mától kapható náluk, de a honlapon még nincs. Meglepődnék, ha 110eFt alatti áron el lehetne hozni. Néztem a norvég honlapjukon, hogy a Desire a legolcsóbb csomagban (1 éves hűségre vetítve) is valami 165eFt volt.

Vicc, kár hogy hozzájuk van kötve a flotta. Az nem annyira rossz az egyéni előfizetésekhez képest (~3000Ft/hó, fele lebeszélhető, 1x Ft/perc, ingyen flottahívás), de hallottam másik szolgáltatónál jobbat is.
Ja, és az új honlapot hétköznap, előzetes beharangozás után 9 óra felé kezdik élesíteni és még most 13 órakor sem működik, kicsit amatőr

-
PGee
tag
Ember, ezer köszönet!
Kicsit el voltam kenődve a zenei programok teljesítménye miatt. Próbáltam egy párat: gyári 1.5, gyári 2.1, mixzing, cubed, meridian, de egyikkel sem volt meg az az élmény, ami a zenehallgatáshoz kell. De az astro playerrel (főleg egy kis eq tologatás után) végre sikerült megfelelően meghajtani a sennheiseremet... 
-
Szelep
senior tag
válasz
waterphone
üzenetére
Neked betöltötte az oldalt?
nekem nem igazán akarja 
-
waterphone
tag
Gyenge kezdés a Telenor-tól....
Akciós számlás ajánlatok között a Spica legjobb esetben is 61 740 Ft.... (2 hete még 49 ezer volt)
A T-mobile-nál 52 241 Ft 24 hónap hűséggel, amit tovább lehet faragni esetleges net
csomag rendelésekkel.Ahogy nézem a többi készülék ára is ugyannyi mint eddig.
Nem értem ezt a céget. Kicsit kevés lesz az új weboldal design az ügyfelek megtartásához...
-
van market-en egy jó kis zenelejátszó Astro Player néven
van benne sok sávos equalizer, meg lejátszik könyvtárakat is
szerintem a legjobb jelenleg androidra, ha tudtok jobban, szóljatok -
Donfuli78
tag
Hát megszerettem a spicát de eljött a csere ideje

Szerintetek milestone vagy x10 esetleg legend?
-
eddie17
addikt
Most olvasom az MP3 pattogást. Ezt még nem is mondtam.
Hihetetlen módon nálam is megvan. Van, hogy egy idő után, van, hogy egyből a lejátszás kezdetétől. Ezért inkább vettem egy mp3 játékost. Nem idegesítem magam. Lassan már nem tudom mire jó ez a telefon. 
-
trobi28
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kipróbáltam,gyors és látványos,azt hiszem ez marad egy darabig

-
Fireman67
aktív tag
Most hívtam a Samsungot, hogy mikor lehet hivatalosan is frissíteni a 2.1-re!
Azt a tájékoztatást kaptam, hogy még néhány hét türelem, mert a voda, meg a panni is rissíthető, de a t-mob., csak most fogja engedélyezni.
És nem az a lényeg, hogy a Spica független, hanem az, hogy a beletett kártya melyik szolgáltatós.
Akiknek fontos, hogy hivatalos Rom legyen a gépen (T-sek), az legyen türelemmel.
A többiek felkereshetik a márkaképviseletüket.
Fireman67 -
vadászcsiga
félisten
Próbáltátok már ezt: LauncherPro Beta
Beépített alsó ikonok (sajnos fixek), nexusos belebbenő alkalmazás lista, és gyorsabb is. -
Goert
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Csak egy varosi legenda az NPS-el valo frissites.
Ez azért túlzás. Többünknek sikerült némi türelemmel frissíteni a gyári, CD-n kapott 1.3, vagy innen-onnan letöltött 1.5-ös verziójú NPS-sel.
PS. az aláírásodban levő linkből vedd ki a www-t, mert csak úgy működik
-
Tosee
őstag
válasz
laci06
üzenetére
Türelem játék az nps-el való frissítés! Nekem x-edik próbálkozásra sikerült, kapcsolódnom tegnap este, de ugyan azt a romot tudta volna csak felrakni... ma délelőtt megpróbáltam ismét, és nem sikerült! Hozzáteszem, én csak próbálgatom, mert az én szolgáltatóm a nagy T még nem adta ki a frissítést! Szóval kitartás, vagy próbálkozz az esti órákban, hátha nem annyira leterheltek a szerverek!
-
Goert
tag
válasz
laci06
üzenetére
valószínű, azért, mert nem tud kapcsolódni a szerverhez.
iróniát félretéve, nekem 3 nap alatt sikerült elérni a szervert és frissíteni a telefont.
tapasztalatok:
* napközben soha nem sikerült, leginkább az esti órákban 8 után. akkor is csak 2-3 próbálkozás után jutottam el odáig, hogy ténylegesen letöltse az új firmvert.
* két szerverhez próbál általában csatlakozni az nps, 80-as alap http porton, tehát semmi extra nem kell neki. ha jól vettem észre ezeket az ip-ket csak a program újraindítása váltogatja véletlenszerűen, tehát az nps újraindítgatással is lehet próbálkozni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
laci06
üzenetére
Jajjistenem... ennyire nem tudtok meg 1-2 oldalt sem visszaolvasni? Azert nem tud csatlakozni, mert a Samsung szerveren meg fent sincs a frissites, vagy eppen csak abban a regioban nem elerheto ahonnan te akarsz frissiteni. Csak egy varosi legenda az NPS-el valo frissites.
-
laci06
senior tag
Az NPS-el próbálom most én is frissiteni az I5700-t. Felismeri, de amikor a frissitésen belül a telefon frissitéséhez megyek, és ott kiválasztom az I5700-t, akkor azt irja ki, hogy hiba, nem tud csatlakozni a szolgáltatóhoz...
Miért lehet ez? -
blueMerle
veterán
Nem. Gyárilag független és ez egész biztos. Én magam hoztam el egy Samsung márkaboltból.
Párom T-Mobileos Spicáját pár napja NPS-el frissítettem de hozzá kell tennem az csak a T-nél lett vásárolva kp-ra függetlenül, és úgyfest ahhoz nem nyúltak.
Viszont hoppá...nekem T-s sim kártyám van a telóban páromnak O2...hm....nem hiszem hogy ez lenne a baj, de egy próbát megér, belapakolok O2-t.
-
Fireman67
aktív tag
Kollégák!
A "futó programok itt is fogják a gépet?
Illetve, ki jelzi ezt valami?
Ami fontosabb, be kell azokat zárogatni, mint a Win. mobilnál?
Írtatok a kamera használatból eredő procipörgésről is! Na, ezt sem értem igazán.
Valami történik a háttérben néha, mert indokolatlanul belassul a masina. Aztán máskor pörög mint a villanymotor.?
Fireman67 -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megoldódott, felraktamam a Kiest, ami feltelepített néhány olyan drivert amivel megy az Odin, igaz hogy akku ki-be, meg indítás kompatibilítási módban, de most jó.
-
BalanceR
addikt
Az mp3 pattogásának okára nem tudok rájönni...
kb 70MB alatt pattog felette nem...
Volt, hogy minden kilőttem, mégis csak 65MB szabad memória volt, de olyan is, hogy egy csomó progi futott, mégis 71 volt a szabad hely... ez hogyvan???
Azt már kitapasztaltam, hogyha pattog a zene, egy újraindítás után ha kilövöm az összes felesleges appot, akkor nem pattog.. de ez így elég kényelmetlen...
valami ötlet?
most még 1.5öm van...
Hivatalos 2.1 alatt is ezt csinálja? -
Cyberbeni
addikt
rögtön észrevettem valami nagyon idegesítőt a pantheonban.
nincs abc sorrendes menü, csak ha úgy rendezem be.
a curvefish-es widgetek 2 sort foglalnak el. (alap home-ban 1 sort foglaltak el) egyrészt így helypocsékolás, másrészt baromi rondán néz így ki 3 widget mellé normál ikont berakni
bt file küldésre/fogadásra mien progit javasoltok? vagy bekapcsolom és akkor már küldhetnek is nekem? (bluetooth file transfer, ez pl próbálta valaki?)
küldéshez nem találtam semmit, szóval ahoz biztos kell ez, de most nem tudom kipróbálni, majd holnap szórakozok vele.
najó, letöltöm zeamet meg helixet, hátha azok jobban bejönnek.
amúgy egész pofás lenne, hogy 4*4 hely mellé alul még van +4 fix hívás,sms,mediaplayer,browser számára (vagy amit akarok) -
Cyberbeni
addikt
130MB szabad terület alapból
lehet kezdeni belakni
szerencsére mybackuppro+appbrain kombóval megvannak a progik
verzió:
pda: i570exxjd2
phone: i570exxjc1
csc: i570epanjd3 -
vadászcsiga
félisten
Segítsetek! Sikerült elcseszni a drivereket a gépen, gondoltam újrahúzom a win7-et de az istennek sem akar felmenni a Swallowtail driver, gondolom emiatt nem rakta fel a telefonra jól az 1.5-ös firmet (pedig az odin elindult) így aztán most a Samsung felirat villogásánál nem jut tovább a tella. A program files/samsung alatt nincs ott a Swallowtail mappa, pedig telepítésnél azt mondta sikeres telepítés. Amikor ment a flashelés akkor minden driver pikk-pakkra felment, igaz akkor az első NPS felrakott egy csomó saját drivert is. Help!
-
blueMerle
veterán
Gyerekek, megint 1.5-re frissitette. Nem hiszem el

-
r.zozo
tag
válasz
domosia
üzenetére
Hali ez jo otlet nagyon, szeretnem en is hasznalni, kiprobalni csak sajnos ha dolphin hd-ben nyitok uj lapot es megnyitom a ddanis linket nekem csak feherseg van:-( vagy itt lenne egy elougro ablak amit a telo nem kezel? Tudnal egy uj linket adni? Kozben azert majd googleban probalkozom a megtalalasaval mert hat az megis csak a baratom:-)
Ui.: valaki latott mar olyan eq-t a spicara amiben kisebb hz-tol indul a skala hogy en tudjam a melyet is szabalyozni (bar a jelenlegi eq nem igazan jon be, legalabbis a kezi resze. Az elore programozottba van jo is azert)
Vagy ha ilyen nincs akkor nem tudna valaki irni egyet vagy ilyent nem lehet csinalni? -
Cyberbeni
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
megint sikerült csatlakozni. ha most se megy fel, akkor hard reset és úgy próbálom.
8 órával a fizika érettségi előtt fontos dolgokkal vagyok elfoglalva
meg se említem, hogy közben még filmezek és mafia warsozok.
legközelebb csak akkor szólok, ha kész.3. lépés 80%
elvileg kész
-
Cyberbeni
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
pannon.
először elvileg túl alacsonyan volt az aksi (100%)
aztán el se kezdte, mert túl sokáig telepítette a drivereket
és most meg nem sikerül csatlakozni a kiszolgálóhoz :S -
Cyberbeni
addikt
nps 1.5-el frissítés 2. lépés 6,5 perc hátra

-
Cyberbeni
addikt
válasz
BalanceR
üzenetére
nekem is szakadás nélkül megy otthon wep-el. de ha átmegyek a ház másik felébe, akkor akár a szomszédét is használhatnám, ami titkosítatlan. akácfában néha teljesen szakadozik a net, illetve csak kis hatókörben van. ott amúgy WPA2 van asszem (vagy wpa, de az már mind1)
@Gatts: elvileg van olyan, hogyha x napon belül visszaviszed, akkor vissza kell venniük, ha eredeti állapotban van (tehát nem sérült meg). persze számla bemutatásával.
-
Gatts
csendes tag
Buheráltam őket. 11-es csatornán vagyok alapból. Kipróbáltam még 13-ason, nem változott a helyzet. Havernál szintén 11-es csatorna volt. Most megnéztem a szomszédét, 6-oson van, átállítottam az enyémet is arra, de ugyanúgy szakad, megnéztem 7-esen, 8-ason, 9-esen, szakad.
Két kézenfekvő megoldás lenne. Az egyik, hogy használjam a szomszéd netjét
Ezt nem szeretném, mert egyrészt szemétség, másrészt az én netem gyorsabb, harmadrészt, a szobámban nincs is jó jele, ki kell mennem hozzá mindig a folyosóra 
A másik egyszerű megoldás egy másik router vétele lenne. De ez elég költséges, ha jót akar venni az ember, ezenkívül eddig az ég világon semmi baj nem volt a mostanival sem, tökéletesen meg voltam vele elégedve.
Meg mi van akkor, ha veszek egy másikat és annál pont szintén jelentkezik ez a dolog? Ezt se nagyon szeretném, bár ehhez azért balszerencse kellene, mert eddig ugye 3-ból 2 routeren működött a dolog. -
-
Gatts
csendes tag
válasz
BalanceR
üzenetére
WPA2-PSK (AES) kódolást használok. Havernál WPA-PSK van, egy elég komoly Linksys Cisco routerrel, nála nem volt gond. Szomszédomnál szintén WPA2-PSK van mint nálam, egy egyszerűbb dlink routerrel, az övén sincs probléma.
Mint írtam, kipróbáltam mindenféle kódolást, és kódolás nélkül is, de mindenhogy ugyanaz a helyzet. Resetelés, rebootolás, stb is megvolt már párszor. -
marloksolt
csendes tag
hello!
kérlek segítsetek! egy olyan stopperprogram kéne, ami tud több időbeosztással viszaszámolni, és jelez is hozzá. edzéshez kéne nekem. gondolok itt arra, hogy 3 percről visszaszámol, aztán csipog egyet, aztán 1 percet visszaszámol, megint csipog, és újra 3 percről, megint csipogás és így tovább....
előre is köszi! -
ruadi
csendes tag
Nem értem h. az én gépemen miért nem sikerül csatlakoznia a kiszolgálóhoz az új NPSnek.
Hiába probálom minden napszakban mindig ezt írja ki. -
BalanceR
addikt
A melóhelyen is van hasonló gond...
3 kollegámnak is spicája van, és gyakran van az hogy eldobja a wifit, majd újracsatlakozik, ip-t kér de nem tud újra fellépni...
Egy belkin routerünk van...
Ugyanakkor az iphone-ok, meg a nokiák simán mennek, de van hogy azok dobják el a wifit, a samsungok meg mennek...
A router reset állatában egy két napra megoldja a problémát..
Az itthoni Tp-linkel semmi ilyesmit nem tapasztaltam, bár itthon wep van bennt meg wep2...
Gondolom otthon te is wep 2-t használsz...
Szerintem itt a bibi... -
kusza79
csendes tag
Hát megtettem megszakítottam a gép és a telo között a kapcsolatot , és hála istennek minden maradt a régibe.
Visszaraktam bele mindent és működik ugy ahogy elötte.
Na ezek után a frissítés az szervízben fog történni.
Köszönöm a segítségeket.
Hálás vagyok nektek, hogy próbáltatok segíteni.
Még egyszer köszönöm. -
trobi28
addikt
válasz
kusza79
üzenetére
Én is lusta voltam elmenni a Samu szervízbe inkább itthon felraktam a JD2-őt Odinnal és meg kell mondjam nagyon meg vagyok elégedve vele.
Annyira minimális az az 1-2 apró hiba ami van benne hogy teljesen jól használható a vas,stabil,szóval egyenlőre úgy néz ki hogy nem térek vissza az Iphone-hoz
Van még ebben az Android rendszerben sok,látok benne fantáziát,TECCIK
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"

Max filmet tudnál venni, de itthon nem működik.

Kicsit el voltam kenődve a zenei programok teljesítménye miatt. Próbáltam egy párat: gyári 1.5, gyári 2.1, mixzing, cubed, meridian, de egyikkel sem volt meg az az élmény, ami a zenehallgatáshoz kell. De az astro playerrel (főleg egy kis eq tologatás után) végre sikerült megfelelően meghajtani a sennheiseremet...