- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Akkor örülök, hogy én a JD1-et raktam fel és a JD4-et még hanyagoltam.
Ezzel egyenlőre nincs gondom, egyedül egy takarítás férne rá...
Másnál szokott olyan lenni, hogy az óra elfelejti a szundit "behajtani"?
Mármint nálam mindig ébreszt(egyszer sem volt még, hogy nem, kopp-kopp...), de hiába nyomok a szundi gombra, azt sokszor már nem csinálja.Ja! És a 2.1 egyik legjobb újítása, hogy a naptárban már hétfővel kezdődik a hét!
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Skynet258
veterán
OTA (On The Air) frissítésről nem volt szó soha Spica esetében, maximum a New PC Studio-n keresztülit lehet várni - hogy meddig azt nem tudom, mert jelenleg egy olyan infó sem érkezett, hogy működik.
Jelenleg egyetlen járható út a szervizen keresztüli frissítés, de ebben az esetben is a legstabilabb a Westendben lévő üzlet, a vidéki szervizekben még akadozik a dolog.
Illetve most olvastam egy olyat is, hogy egy srác a Vodánál vett Spica-t, és alapból 2.1-el kapta.
Pár hét, és minden helyreáll, szerintem hamarosan várható egy hivatalos Samsung sajtóközlemény is. -
O_L_I
őstag
Valaki erősítse már meg, hogy tényleg műkxik az OTA frissítés. (Bár akkor megőrülök mert tegnap raktam fel a JD4-et...)
Amúgy ne rakjátok fel a JD4-et mert láthatóan instabilabb mint a JD1.
-
Drachoo
senior tag
Én tegnap hoztam el onnan a telóm, frissítették. Eleinte arról volt szó hogy pannonos szoft kerül rá, de semmi logó, semmi ami erre utalna. Szerintem függetlent raktak rá. Ha valaki viszi vigye a garancia jegyét is.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
NoMagix
addikt
azt hiszem ez egy igazán jó hír !
frissítés -
csdm
senior tag
Valaki frissített már úgy hivatalos 2.1-re hogy előtte valamelyik nem hivatalos 2.1 volt fenn a telefonján?
Lehet PC studio-val nem hivatalos JC1-ről frissíteni a hivatalosra? -
Vagany
őstag
Galaxy Spica frissítés a Westendben
"...illetve a Samsung PC Studio 7 segítségével otthon is elvégezhető."
"...valamint a multitouch támogatás is bekerült a repertoárba."Azt hittem azért a mobilarena komolyabb.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Vagany
őstag
-
Rain Blade
tag
válasz Macsek1988 #50 üzenetére
Szasztok!
Valami MSN szerű progi van erre? -
petipetya
nagyúr
válasz r.zozo #10080 üzenetére
Van. Az előző rom feltétele után csomó gyári progamot legyalultam a root módban. És mikor feltelepítettem a skyfire-t, akkor nem indult el.
Tegnap (más ok miatt) újrapakoltam a rom-ot, és láss csodát - a skyfire az első tapsra beindult és prímán működik.
Tehát van összefüggés azzal, ha beletúrsz a gyári alkalmazásokba, vagy esetleg valamit feltelepítesz.
"nincs rá lezsóidő"
-
MartOOn
addikt
hüjjje ötlet de tükrös fóliát tud hozzá valaki? mennyire ronthatja az a láthatóságot? (ami amúgy sem egy csúcs kategória)
valaki? tapasztalat?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
r.zozo
tag
Hali
valakinek van tapasztalata skyfire progival?
Nekem az lenne vele a gondom hogy szepen rendessen atkonvertalja csak ikor elinditanam akkor meg szepen ujra indul a telo:-( otlet? (Beta? Vagy mas progi bezavarja?)Kekfog progit tud valaki amivel a masik keszulekeben matathatok?
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
-
Cyberbeni
addikt
én rányomok hívás után a billentyű(/képernyő)zárra. akkor biztos nem nyomódik meg semmi.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
barátnőm most vett magának egy pannonos kis Spicát, nagyon baba, de nem találom azt a beállítást, hogy csak Wlanon tudjon netezni, Legenden indítás után futott egy setup ott kapásból be tudtam lőni.
Spicánál mi a megoláds?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
orrlyuk
aktív tag
válasz kkrisi #10065 üzenetére
A T-nél elméletileg kapsz hozzá egy Amigót is, talán 2 gigás kártyán. Mondjuk nem biztos, hogy sokkal jobb, mint a Nokia Maps.
Nekem előzőleg Nokia okostelefonom volt, kicsit leegyszerűsítve: az egy nagyon jó telefon volt, és lehetett örülni neki, hogy még pár érdekes dolgot tud extra szoftverekkel. (Pl. Emoze keretében push emailt, ilyesmik.)
A Spica viszont egy amolyan kis "kézi mindenes", internet, naptár, levelezés majdnem olyan kényelmes, mint egy netbookon (jó-jó, nagyon majdnem), cserébe telefonnak kicsit furcsa. Hiányoznak a hardveres számbillentyűk, a névjegyek kezelése elsőre biztosan furcsa lesz, a 3g-használat szabályozása többeknek gondot okoz, nem világítanak a hardveres gombok, nem ébreszt kikapcsolva, stb.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
kkrisi
senior tag
am t-mobilnál venném ha vennék!
vagány: ezzel mire célzol?olvasgattam nem is kevés hsz-t de ha nem haragszol meg akkor nem olvastam el mindegyiket szórul szóra!
-
EczkE
veterán
válasz kkrisi #10059 üzenetére
Van program (Quick Settings) amivel tudsz elemlámpát csinálni a telóból. Fülessel közepes, kihangosítva viszont nagyon rosszul szól, dobozhangja van.
Van már 2.1 hivatalosan is de csak a szolgáltatós telókra, függetlenre nincs.
A 2.1-ben több új funkciót kap. (pl lehet Bluetooth-on fájlt küldeni)
Asszem mindenféleképpen!
-
kkrisi
senior tag
enm hasonlítani akartam a 2 egymáshoz csak vagy ez vagy azt akartam ! Az 5630 at azért szerettem volna mert nagyon tetszik a lámpa benne! Mindig jó ha van lámpanálam nem tudom miért így hozza az élet h mindig kell valahova! akkor inkább a telón legyen mint h vigyek egy külön elemlámpát! no mind1 én hülyeségem.....
engem még az érdekelne a spicáról hogy kihangosítva és fülessel egyaránt érdekel h hogy szól!!!
a másik h kijött már rá a 2.1 android? és az mennyiben lesz más mint az alap1.5? teljesen megváltozik a kinézete? több progi lesz benne vagy mi?
és köszi a válaszokat srácok!
[ Szerkesztve ]
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok!
Spicában nincs az a szenzor ami kikapcsolja a kijelzőt, ha a fülemhez teszem, vagy csak az enyémben nincs?Cheers
-
EczkE
veterán
Azért azt se feledjük el, hogy mindenkinek mások az igényei.
Asszem mindenféleképpen!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz kkrisi #10044 üzenetére
No, kérem. Az egész nagyon egyszerű.
1. A spica jobb telefon ezt vedd meg.
2. Ebben van érintőképernyő meg digitális iránytű is! Akksi kapacitás és proci órajel nagyobb. Kijelző fizikailag és felbontásban úgyszintén. Egyáltalán, az EGÉSZ TELEFON SOKKAL NAGYOBB!
3. Vedd meg.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
MartOOn
addikt
hmmm... valóban... ezt el is felejtettem... de ez nem meglepő! minden relatív... az 5630 tényleg okostelefon... csak nem a spicához képest!!!
bocs ezt kötelező volt elsütni...
na de akkor is egy érintős Androidot hasonlítani egy fizikai billenytüzettel rendelkező zenélős kis kijelzős symbianhez? mert mégha 5800-áról beszélnénk... az sem jobb csak mégis picivel közelebb van.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz kkrisi #10044 üzenetére
5630 vagy spica? komolyan? most süssem el megint a teológia meg a geológia közti különbséget?????????
ÉG ÉS FÖLD!!!
-
kkrisi
senior tag
sziasztok! valaki egy kicsit összetudná nekem foglalni h milyen ez a teló? éremes megvenni? mert a másik teló amit szeretnék az egy nokia 5630 de nem tudok dönteni a 2 közül!
-
Cyberbeni
addikt
válasz werszomjas #10039 üzenetére
ők csak tesztelik:
"Olyan instabil, hogy nem adják ki amíg a samsung ki nem javítja a hibákat!" -
bazsika89
tag
Hangszóró problémája valóban nincs senkinek?
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
EczkE
veterán
válasz werszomjas #10039 üzenetére
Nem tom. Nekem azt mondták, hogy szerintük (samu szervíz) két hét múlva lesz független 2.1 is. Addig feltetetem valamelyik szolgáltatóét. Majd megérdeklődöm tőlük, hogy milyen a T-s.
Asszem mindenféleképpen!
-
csdm
senior tag
Hali!
Azoktol kérdeznék, akik már elvitték a telójukat, és feltettették a 2.1-et:
Előtte a telefonotokon 1.5 volt vagy tetttetek már rá fel másmilyen szoftvert, pl 2.1-et? Nekem most valamilyen 2.1 van fenn, de holnap vinnéma Westendbe és jó lenne ha ingyen csinálnák meg... -
MartOOn
addikt
válasz sirály69 #10033 üzenetére
MI különbség van Pannonos meg a T-s változat között? nem csak a logók APN-ek ilyenek??? hogy lehet hogy a T-s ENNYIRE insatbil? vagy én gondolom ezt ennyire egyszerünek?
na ez mi:
PDA: I5700EXXJCE
PHONE: i570EXXJC1
CSC: I570EXEFJC7[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Ma voltam a Debreceni T nagy szervizébe...
A szervizes haveromtól kérdeztem, hogy a hivatalos T-s frissítéssel mi van?
Megkérdezte a tesztelő részlegükben dolgozó barátját, aki éppen az új verziót teszteli...
"Olyan instabil, hogy nem adják ki amíg a samsung ki nem javítja a hibákat!"
Belső infó szerint a stabil verzió érkezési ideje várhatóan még 2 hét múlva...Szerver Hosting Debrecenben
-
Vagany
őstag
-
bazsika89
tag
Sziasztok, az normális ha telefonálás közbe zúg a hangszóró?
Ma vettem a media markt-ba.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
blueMerle
veterán
Egy kis érdekesség. Még tegnap este is, az NPS kiírta hogy a legfrisebb van rajta /1.5/, ma pedig jön a hibaüzenet hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, egyszer sem. Úgyhogy valami készül
-
eddie17
addikt
Gyári hivatalos 1.5 milyen néven futott a t-mobile-os készülékeken? Mert visszatenném, és vinném frissíteni majd.
-
Cyberbeni
addikt
valaki amúgy szokta ellenőrizni, hogy nps-en kinnt van e már a frissítés? most épp mondjuk nem lehet elérni a szervert.
-
icepeti
tag
Miskolcon a Villanyrendőrnél a Srác már rendelkezik (mivel ma voltam bent és szólam neki hogy már kintvan) a 2.1-el. Nekem megcsinálta pár óra alatt, lehet vinni. (garanciapapír+számla)
Üdv
-
bandrew
tag
[IRONIA ON]
Nem tom volt-e már téma, hivatalos 2.2 frissítés van-e már? Most, hogy már mindenkinek lehet 2.1 azzal már uccse lehet villogni 2.2-t akarok és nem érdekelnek az olyan satnya kifogások, hogy még bétában sem nagyon adta ki a gugli.2.2-t a népnek
[IRONIA OFF]Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ravebp
senior tag
nah emberek. Ma voltam a lilás szolgáltatómnál, és kétem uj sim kártyát, kiderült, h a samsung szervízeseknekigazuk volt.
A FUJKÁLÓS HANGAL KŰZDŐKNEK MONDOM::::
SIMKÁRTYA CSERE OLDJA MEG!!!Rave
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest