Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
válasz Kakumix #13597 üzenetére
csináltam 62mb helyet.. igy már telepiteni lehetne.... ha nem irná ki a telepités után, hogy az alkalmazás nincs telepitve mi lehet a baj?
az újabb IGO-val is kilépked még?fennt van jelenleg a sygic is.
de érdekes módón ugyan azt a címet (sopronba megyek) 15km-el hosszabban tervezi meg mint az igo pedig mind2 be a gyors útvonal van kiválaszta, nem értem miért a hosszabb utat tervezi meg falukon keresztül...míg az igo végig az 1-es főúton győrig azt csá
-
gps76
őstag
Meg az opera mini lementett oldalai,könyvjelzői hol vannak?
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
Nálam is ezt játszotta és ~60MB környékén volt a határ, ahol már települt. Próbálj meg leszedni még 1-2 programot Telepítés után nincs már gond vele, nem foglalja el az egészet. Csak hülyén csinálták meg a telepítőt, mert akkor nagyon sok hely kell neki
Legyen szép napod!
-
sabrinho
tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ha a Kies a PDA:JD2/PHONE:JC1-ről, a PDA:JD2/PHONE:JC1-re akar frissíteni, akkor ezt felesleges elvégeznem? -
..Gaben..
csendes tag
Hello!!
Tegnap vettem meg a samsung galaymat .De a teló 1hetes volt és csinált rá a másik gazdája is egy gmailos fiókot.Nem tudja valaki hogy azt hogy lehet kitörölni?Mert folyamosan jelzi hogy nem sikerült a szinkronizálás,én meg nem tudtam kitörölni :S
Köszi előre is
-
duffbeer
őstag
válasz tyaptyap #13585 üzenetére
Én is inkább a remote-ot ajánlom. Torrent-fu-t használok. A letöltött torrent fájlt át tudod küldeni a gépedre, ami boldogan letölti. Ha a telefonon akarsz torrentezni, az igencsak rövid akkuidőt fog eredményezni.
-
DewiL
senior tag
[ Szerkesztve ]
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
BalanceR
addikt
Torrentkliens engem is érdekelne...
Végre ki tudok mozdulni otthonról, ha free leech van ...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
tyaptyap
csendes tag
használható torrentklienst tudtok?
¥ € $
-
encoder
tag
"huu srácok
vettem egy logitech x-530 hangcuccot de elég bizarr tapasztalatom van
este ülök a gép elött.. és egyszercsak halkan hallok vmi orosz beszélgetést, de csak ugyanaz az a hang beszél... "
-
Nikk
senior tag
No és ezek után akkor egy kis meglepi...
Van működő Flash 2.1-re, viszont még nem browser-es a dolog, ergo csak mint egy sfw player működik. Mit kell tennünk hogy működjön:
A Zip-et egyértelműen recovery-ből, az APK-t meg utána kell feltelepíteni. Ha meg vagytok vele, akkor keressetek egy SWF file-t, szedjétek le, és valamelyik file managgolóból indítsátok el, mint képet és azon belül lesz, hogy flash...
Ennyi...
[ Szerkesztve ]
DIGIC
-
Nikk
senior tag
válasz vadászcsiga #13577 üzenetére
Nekem a cooked-ban ez van feltéve csak és kizárólag... A gyárit el sem tettem. Annyival nem ad jobb képet mint ez. Ráadásul ezen is olvashatóak a fotózott szövegek...
DIGIC
-
vadászcsiga
félisten
A képnézegető témához: a Gallery 3D.2 egész jól használható, szerencsére nem olyan bugos mint az elődje volt: http://www.megaupload.com/?d=IT3VONOL
Viszont ez sem élsimítós.[ Szerkesztve ]
-
Fireman67
aktív tag
Lehet, hogy "spanyol viasz, de találtam 1 progit, neve: Contact2Sim
a market - en. Azt csinálja, hogy külön mutatatja a telefonon és a sim - en lévő telefonszámokat, egymás mellett. Ebből azonnal kiderült, hogy a két helyen lévő Db. szám 6 - al eltér. (Az utóbbi időben elmentett 6.) Kérdezi az okoska, hogy másolja e át a hiányzó számokat a simre. Naná. Csak azért szóltam, mert látom, némelyeknek gondja van a telefonkönyvvel. Ez megoldhatja! Így nem tűnnek el a számok, és rendezgetni is könnyebb.Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Domy
aktív tag
App2sd-t csak samdroiddal használtam...
Nem szakértem én ezt az XXJE2-t, mert a rar-ban I570ESERJ.tar van, valszeg one package, meg sem próbálom feltenni
vadászcsiga:
Nálam semmi hiba nem jött elő, de ha telik az idő, többet fogok tudni mondani ezekről. A JIT nem jött be, gyors mint a barom, de instabil, így maradtak az optimalizált cuccok fent, így is bő másfélszer gyorsabb a cucc. -
vadászcsiga
félisten
Neked ezek szerint szerencséd van hogy jól működnek a kitchenes dolgok, nekem olyan alapvető hibák jöttek elő amit a gyári rom nem produkál, ezért ami hibája van az elhanyagolható. Ráadásul a samdroid mod nem hozott akkora wow érzést amire azt mondtam volna hogy megéri a sok restart. Valszeg én voltam a béna, bár mindenegyes alkalommal Dashes blogját követtem.
-
xmad
őstag
navigálásnál az igo mennyire megbizható? nem szokott kilépkedni? nálam néha előfordul, hogy amikor be irok egy címet akkor útvonal tervezésnél kilép, vagy néha a betöltésnél, de ez nekem nem lenne akkora nagy baj ha navigálás közbe oké lenne. mik a tapasztalatok??
még nem navigáltam vele, de 1 hét múlva megyek az ország másik felére és nem szeretném ha cserben hagyna.
-
Domy
aktív tag
Lejárt a mod. idő, kijött az XXJE2 ha valakit érdekel
-
Domy
aktív tag
válasz vadászcsiga #13556 üzenetére
Azért írom hogy stabilnak mondható, mert a V2 kernel tegnap jött ki eddig hibát nem produkált, pedig kapott rendesen, mindent amitől eddig a régebbiek meghaltak!
Ha majd megy 2 hete hiba nélkül, akkor elmondtahjuk hogy stabilabb mint a gyári 2.1, vagy Te nem találtál abban hibát?
-
person
senior tag
válasz Cyberbeni #13559 üzenetére
Kicsit szórakoztam vele és rájöttem marha vicces kis telefon ez csak én nem értékelem a humorát. Ha lakásban indítom ahol nem lát műholdat és úgy megyek ki nyitott helyre épp hogy kilépek már be is rak de ha kint indítom akkor semmi. Várhatok percekig akkor sem pedig a gps idő után már nem villog mintha talált volna műholdat, csak épp nem történik semmi. Tegnap 15 Km kevés volt szegényemnek, hogy magához térjen. Még egy próbát teszek később ahogy mondtad. Ha nem jön be akkor meg marad Igo vagy rosszabb esetben megtanítom repülni a földet érést meg majd megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Ha le szeretném cserélni a jit8.11-et a dvm-re,mit kell csinálnom?
a jit letörlődik?[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
Nekem végre sikerült elérni, hogy az sd-re rakja a dolgokat, de valami nem stimmel. Felraktam pár programot, játékot, de nem indultak el rendesen-->reboot-ot nyomtam neki, nézem marketben azt írja mindegyikre installed, na mondom megpróbálom megnyitni őket mire azt írja, hogy install. Vagyis mégse rakta fel őket mégis annak mutatta..mind1 mondom felrakom mégegyszer..reboot után nem volt hajlandó betölteni a samdroid..egy újraparticionálás segített csak rajta.
Kérdése: Másnál sem stabil ez a app2sd vagy csak a dvm miatt csinálja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Valakinek van ötlete NDrive miért nem bir berakni és csak keresi a műholdat holott GPS Test és GPS Státusz rahedli műholdat lát és még az Igo is simán talált műholdat ez meg az első alkalommal működött azóta semmi. Már 2x újra is raktam. Van hogy megbolondul tőle a GPS Test is és idővel már az sem lát semmit de még szürkén sem jelzi őket míg újra nem indítom.
-
trobi28
addikt
válasz vadászcsiga #13556 üzenetére
Én nem bàntam meg hogu feltette,gyors,birja a strapàt,eddig jo.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
vadászcsiga
félisten
-
devast
addikt
A 2.2-ben levő jit sokkal jobb mint ezek a próblákozások. Memóriáról annyit, hogy kb alkalmazásonként 100kb-al több memóriát fognak a programok zabálni.
-
Domy
aktív tag
válasz vadászcsiga #13551 üzenetére
Akkor valamit nagyon benéztél azzal a Kitchennel Azzal a kernellel a JIT nem stabil, csak a 2.05össel valamelyest, viszont szvsz a Spica ramja kevés a JIT használatához, vagy talán a 2.1 memóriakezelésével nem kompatibilis.
Viszont az ARM optimalizált DVM és a hozzá való kernel stabilnak mondható. Arra viszont rájöttem, hogy valamit másképp csinál, mert az előző kernellel feltelepített cuccaim hülyéskednek, az újak nem. Miután újratelepítem az adott alkalmazást, a hiba megszűnt végleg!
Lehet hogy te nem érzed a változást, én viszont igen meg a Flash Lite-ot is
-
vadászcsiga
félisten
Ja még annyit kérnék hogy valaki tegye már tisztába ezt az apps2sd dolgot. Még az első kitchenes próbálkozásom után partícionáltam az sd-t, aztán a tegnapi negyedik flash (JD2+root) után úgy nyomtam egy gyári resetet hogy benne maradt az sd. Most láthatóan a kártyán vannak a telepített appok mert 124 mega a belső memória, viszont ha most teszek fel egy programot akkor azt már a belsőre teszi. Samdroid tools-om már nincs. Hogy van ez? Help!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap este a kitchenből felraktam a Linux Kernel LK2.06.beta2 +JIT 8.13-at,
szigorúan a legalapabb komponensekkel, se nexus boot, se livewall stb.Utána volt FC, restart meg minden, na jó mondom biztos az új kernel, újrahúztam a régivel, launcher2 azonnal fc-vel fogadott (pedig pár napja a DVM arm11-el már ment), még szerencse hogy bepipáltam a launcherpro-t.
Cashe törlés, aztán minden ment is, de amikor az astróban rányomtam az install gombra, becsíkozódott a képernyő és ujraindult a teló. Később már a menüben is elkezdődött ugyanez úgyhogy most egy ideig végeztem mindenféle ARM-mal meg JIT-tel, ráadásul egyiktől sem gyorsult a rendszer egy cseppet sem.
[ Szerkesztve ]
-
tyaptyap
csendes tag
válasz adamho #13543 üzenetére
Többen tapasztaltuk, itt van helyette a Toggle Data Widget. Ugyanazt csinálja mint az APNdroid, csak nem fagy le a mobilnet.
¥ € $
-
cselt
senior tag
-
picur220
veterán
Használtam eddig egy olyan widgetet, aminek az volt a neve, hogy Weather Widget, 2x1, 4x1, és 4x2 volt a packban, 4x2-es, és 4x1-es pl flip clockos volt. Nem tudja valaki, mi lett vele, mert sehol sem találom...
Ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
adamho
tag
Olyat tapasztalt már valaki, hogy az APN droid ki/bekapcsolása után látszólag van 3G, de igazából nincs. Ez azután szokott előjönni, hogy WIFI hálózaton vagyon, majd arról leszállok, és szeretném használni a 3G-t. Rendszerint csak az újraindítás segít. De lehet, hogy van valakinek jobb megoldása, aki már találkozott a problémával?
-
Cyberbeni
addikt
esetleg gépen átkonvertálod pdf-be, azt rendesen meg tudja jeleníteni. amúgy görög betűket meg egyéb jeleket nekem sem sikerült megjelenítenem egyik progival sem, amivel próbáltam.
ráadásul pdf-ben nincs az, hogy csak sokára tölti be a képet, vagy ilyesmi, hanem az egészet egyszerre kb. -
cselt
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok egy olyan progit, ami lekezeli rendesen a doc-ban lévő matematikai kifejezéseket, Gondolok itt a görög abc betűire, vektorjelekre stb.
Vagy hogy lehet azt megoldani, hogy egy memóriakártyára lementett weboldalt nyissak meg a telóval?
Előre is köszi!
-
Haart
addikt
válasz Cyberbeni #13538 üzenetére
Van ennél egyszerűbb mód is a duplikálások kinyítására. Felmész a google accoddal a számgépen és egyszerüen a kontaktoknál nyomsz egy azonos névjegyek egyesítése, vagy ilyesmi gombot és a telón amint frissül a wifivel a szinkronizáció már el is tünt minden duplázás.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
tedd fel kies-t, mert 2.1 alatt bugos az ilyen mindenhonnan importálás, mert duplikálja a névjegyeket. az elején még kint van az összes, de aztán szépen eltünteti őket névjegyzékből.
de ezt kicsit lejjebb le is írtam már egyszer.
a lényeg az, hogy kies->lemented gépre, ott kitörlöd kézzel a duplákat, telóról törlöd az összeset, aztán visszarakni kiessel a jó névjegyzéket, azután csekkolni, hogy névjegyzékben mindent mutat e, még az újonnan hozzáadottakat is. ha nem, akkor menü gomb->csop megjel->email címre kattint, és mindent kipipál.
a többieknek meg: nem kell ki-be kapcsolgatni a telefont, max repülőgép módba rakni, akkor még az alapnál is kisebb a fogyasztása plusz ébreszt, hameg valamiért restartolni kell, akkor egyel kevesebb progit kell betöltenie.[ Szerkesztve ]
-
kiskacz
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
Arra már nem emlékszem,hogy őszinte legyek,a telefonkönyveben pipáld ki,hogy mindent mutasson,ami dupla azt töröld.Vagy pedig egy gyári visszaálltás,és hagyd,hogy csak letöltse a gugliról a számokat.Aztán lehet,hogy ott is többször van meg egy szám.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Ilyet nekem egyszer sikerült a következőképpen:google sync,sim import,meg a backup progi is visszamásolta.Törölgethettem mindent ki Többször nem fordult elő,esetleges fw frissítésnél hagyom had rántsa le a google-ről.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
odo79
csendes tag
válasz trobi28 #13511 üzenetére
Mármint melyik hogy lehet? A névjegyzékes dolog nem csak nálam fordult elő itt a fórumon, visszaolvastam. Persze magyarázat nem volt rá. Elég nehéz elrontani a névjegyzéket, ha mindössze a SIM kártyáról másoltam át a bejegyzéseket, és ráadásul alapból nem ezt mutatja, csak SMS-nél előhozva. Eddig 15 telefonon volt, egyikkel sem volt problémám. Ennél a kütyünél még a Wines mobilom is jobb volt.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz BalanceR #13514 üzenetére
És te honnan tudod nekem mennyi ideig van fent egy rom?Hogy mennyi idő után mondom rá hogy stabil?
Amugy meg az összes a "hivatalos" fw-t is beleértve szine mind egyforma.A root meg a többi extra amit bele lehet tenni mind feltehető külön is,a stabilitást nem nagyon befolyásolják.Kivéve a JIT,de az más tészta.
De magyarázd meg magadnak,hogy mennyire jó a hivatalos,én tökéletesen elvagyok a 2x gyorsabb nemhivatalossal.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Haart
addikt
válasz Marianna71 #13522 üzenetére
A legjobb az lenne ha teljesen le lehetne tiltani azt a samsung reklámot Semmi értelme ugyanis. De ez nemnagyon fog megtörténni sztem.
-
Vagany
őstag
válasz Marianna71 #13520 üzenetére
Nem nagyon. Fogd be hátul a hangszóró lyukat amikor elindítod .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Marianna71
csendes tag
Sziasztok! Én is szereztem be egyet T-től, egy problémám van, nem tudom kikapcsolni az indítóhangot. Nem tudtok rá vmi megoldást? Előre is köszi
-
kepler8
csendes tag
válasz BalanceR #13514 üzenetére
Igen, ott látom a felhasználást, viszont csak olyat tudok megnézni, hogy az elmúlt x órában a proci hány %-t használta. És ez nem feltétlenül elég :-\ Valami olyasmi log kéne, ami megmutatja, hogy mikor melyik program mit csinált.
Egyébként köszi a kicsit kioktató jellegű megjegyzést, de hasonló fagyások már voltak moddolás előtt is.
-
Haart
addikt
2.1-et tettem fel nemrég. És idegesítőnek tartom különböző szervízhangokat. Amikor rádugom a töltőre, amikor leveszem, bármit rádugok vagy leveszem. Hogy lehet ezeket kikapcsolni?
-
BalanceR
addikt
Naszóval képnézegető ügyben eddig legjobban a Photo Burst vált be.
Viszonylag gyorsan indexel, van restampling,spiral zoom,EXIF reader, mappanézet, nem fagy, elforgat, tud szép slideshow-t...
A Marketről leszedhető a demo, illetve egyéb helyről leszethető egy .apk, ami a licence filet tartalmazza, és így teljes verzió lesz...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz kepler8 #13513 üzenetére
Többek között ezért nem haxolom orrba -szájba a telót...
Mondhat akárki akármit, hogy így megy úgy stabil, nálam gyári 2.1el soha nem volt ilyen probléma, két hét alatt egyszer fagyott és akkorsem magától...
(nem is értem, hogy írhatnak olyat, egyesek, hogy ez meg az a mod így meg úgy stabil, amikor egy hétnél nem volt tovább fent, mivel mindíg jön valami új mod, amit "megéri" felrakni...)A SystemPanelben van Monitoring funkció...
Ott látod minden progi CPU/memória felhasználását...
Talán abból kiderül valami... (Fagyás előtt talán jobban terheli a memet, vagy a procit...)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
kepler8
csendes tag
Ma reggel a pettyedt hangos kukásautó miatt egy kicsit korábban ébredtem és láttam, hogy a telefonom éjszaka magától kifagyott Mondjuk mákom volt, hogy felébredtem, mert elvileg a telefon ébresztett volna
Valahogy ki tudnám nyomozni, hogy mi lehet a fagyás oka? Van esetleg olyan program, ami folyamatosan logol, így legalább valami plusz infóhoz jutnék egy jövőbeli fagyás esetén?
Egyébként JE1+kicsön+DVM ARM11 kombóm van.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Cyberbeni #13509 üzenetére
lol, kicsit benéztem, mert a corax rendesen megjeleníti a normál képet 100%-on, csak akkor nem, ha először megnyitom a képet, elváltok meg vissza. amúgy a többin gondolom azért rondább, mert a corex az eredeti képet tölti be a memóriába, és azt módosítgatja mindig, a piqture már egy kisebbet, a my filesos meg mégkisebbet. és ebből kiindulva már látszik, hogy mindháromban resample van képnézegetésnél, resise meg akkor ha képet nézel coraxxal, elváltasz, aztán vissza. meg néha máskor is, de főként ekkor. (gyakorlatilag úgy marad, mint nagyítás közbe)
@odo: gondolom párszor szinkronizáltad/zálta magát a google accoddal. Nos ezt 2.1 alatt el lehet felejteni, mert bugos. Kies-sel csináld meg rendesen a gépeden, aztán meg névjegyeknél menü.csop megjel.katt a mail cimedre es mindent kipipal[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Az meg hogy lehet?
Ne haragudj de nem valószinü hogy a telefonnal van a baj,ott te csesztél el valamit rendesen.
Ha veszel akkor olyan tipust keress amin nem lehet elrontani semmit.
Létezik ilyen???
Szólj ha találsz mert akkor veszek én is az asszonynak egyetBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz vadászcsiga #13508 üzenetére
Ment PÜ
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz BalanceR #13507 üzenetére
amúgy resamplenek hívják, de gyakorlatilag ugyanazt csinálják
proginak meg ott van a galéria. onnan megnyitva kiválasztod a coraxot.
amúgy szerintem a PiQture szebb képet ad normál képnél, és szöveget fotózva meg kb ugyanaz. csak az nem műxik a galériával, hanem beépítettbe van meg neki majdnem ugyanaz, csak jelzi h a mappába hány kép és hány film van, viszont nincs benne az összes kép funkció. és tudja a facebookos galériákat is beépítettbe, bár még nem ellenőriztem, h mennyire használható
ja és tud forgatni meg kivágni[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Valaki erre valamit?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
odo79
csendes tag
A fagyások miatt felraktam a legújabb firmware-t. Azóta nem dobja el magát, de ennek ellenére lehet, hogy ez lesz az első telefonom, amitől 3 nap után megválok. SMS írásnál a névjegyzéket megnyitva mindenkiből 5 van... Ez meg mi? Az üzeneteket lehet valahogy csoportosítani? Egybedob mindent, ami számomra roppant idegesítő.
-
duffbeer
őstag
válasz trobi28 #13501 üzenetére
Én megpróbálok linux-ból kiindulni. Ott sem megszokott a task manager, csak hozzá vagyunk szokva vindóz miatt... Természetesen, ha valamelyik program behülyül, akkor jó, ha valamivel ki tudod lőni, de alapvetően nem biztos, hogy szükség van rá.
Szerintm ezt csak bemagyarázzuk magunknak. A belassulások lehetnek pont attól is, hogy amikor el akarsz indítani egy programot, azt újra be kell töltenie. Mindegy, hogy task manager, vagy maga a rendszer lőtte ki. Elég valószínűtlennek tartom, hogy a kevés memória miatt lassult a telefonotok. Én akármikor néztem task managerrel, vagy anélkül, soha nem esett a RAM kb 25MB alá.Természetesen mindenki azt és úgy használ, ahogy érzi. Engem ez a kísérlet meggyőzött.
-
trobi28
addikt
válasz duffbeer #13500 üzenetére
Én kipróbáltam,úgy használtam 1 napig hogy nem hagytam automatán a Taskillert és egy %-al sem maradt több graft benne estére mint azzal.Annyit értem el vele hogy amikor intenzíven nyüstölöm akkor elég gyakran belassult,úgyhogy én visszakapcsoltam automatára aztán tegye a dolgát hogy amikor használni akarom akkor pörögjön mint falusi gyerek a városi diszkoba
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek