Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
natec
tag
SamdroidMod 2.0.1.alpha.8.3 - Froyo [AOSP] for i5700
-
wirecut
csendes tag
válasz
tibz03
üzenetére
A Remove package az eltávolítja azt amit kijelölsz neki, márpedig, ha nincs benne phone akalmazás, akkor nem garantálom a működést. Ha a light package-val tolsz fel standard phone alkalmazást, az felül írja a régit.
De természetesen kérem a többi hozzáértőt, ha hülyéket beszélek, akkor cáfoljanak meg, mert nem venném a lelkemre, ha összeomlana a rendszered ez miatt.
-
tibz03
őstag
válasz
wirecut
üzenetére
Nem úgy kell, hogy Remove package-t csinálok, és kiválasztom az XDA-t? (Csak biztosra akarok menni, nem akarom szétb...ni a rendszeremet.
)(#26097) easy...rider: Hivatalos 2.2 nincs és nem is igen lesz. Cyanogenmod van, az a 2.2 Spicára, de még alfa állapotban van, elég bugos (ez az én véleményem, más szerint napi használatra is tökéletes).
Szerintem amit most érdemes feltenni (nekem legalábbis ez van fent): főzött ROM (SamdroidMod Version 1.3.1.deodexed) + ext fájlrendszer + Samdroid Turbo ("Frozen Eclair 9 Beta 1" + "Samdroid Turbo Kernel V10 + undervolting + soundfix") -
easy...rider
őstag
Sziasztok!
hogy áll az Android 2.2 Froyo project? van már valami "hivatalos" verzió?
vagy még a 2.1-nél van leragadva a dolog? (odin + 2.1)mit érdemes most feltenni a telóra? lassan frissítenem kéne mert lestrapáltam már a mostani 2.1-et

köszönöm a segítséget.

kicsit olvasgattam vissza de nem találtam ezekre a válaszokat, vagy átsiklottam felettük, szóval bocsi ha pont nemrég volt szó róla

-
wirecut
csendes tag
válasz
tibz03
üzenetére
Hogy mi a haszna az XDA phone funkcióinak, az egyéni igényektől függ, ha az én véleményem számít, akkor nélküle is lehet teljes értékű a telefonod.
Vissza csinálni, gondolom úgy lehet, hogy a kitchen-ben főzöl egy light package verziót, kernel nélkül, amibe csak a standart phone-t teszed bele. -
-
wirecut
csendes tag
válasz
tibz03
üzenetére
Sajnos ez a XDA phone sajátossága, ez van a 2.2-vel is.

A normál phone alkalmazással megy a többszöri csengés, tehát ez nem teljesen az android hibája.
De amit a konkolyz linkelt az jó megoldás arra, hogy azt a csengőhangot amit mindig használsz
megcsinálod, és beteszed egy mappába az sd-re.
Így mindig kéznél van, rom csere után is. -
natec
tag
A CM fordításához még hiányzik két fájl amit " tothmarcell97 " felrakot, ezt kellene még lefordítani " criminal " szerin, aki tud kérem segítsen!
[link] -
tibz03
őstag
válasz
konkolyz
üzenetére
Köszönöm!
Abban bíztam, hogy van valami kis program ehhez.
Azért ez így elég gáz, hogy egy csengőhangot nem képes ismételni az android.
Talán még az is egyszerűbb, ha csinálok a 20-30 mp-es mp3-ból egy 60-90 mp-es loopolt változatot egy hangszerkesztő programmal, és azt állítom be csengőhangnak. -
tibz03
őstag
Észrevettem, hogy ha mp3 van beállítva csengőhangnak, akkor híváskor csak egyszer játssza le a teló. Tehát pl. egy 30 mp-es mp3-at beállítok csengőhangnak, és amikor hívnak, akkor 30 mp után (amikor végig játszotta a csengőhangot), nem kezdi előlről. Rezegni továbbra is rezeg a telefon.
Van erre valami megoldás? A menüben nem találtam semmi erre utaló dolgot. (2.1 főzött ROM + XDA Phone van fent, ha ez számít valamit)
-
sssz
őstag
válasz
rebeL1899
üzenetére
sima, gyári vagy rootolt a rom?
szedd le a wifi staticot, nekem nem jött be.ha gyári rom akkor rootold és főzz hozzá egyet, ha főzött cseréld le, mert szerintem a rom hibája.
kétségtelen hogy kicsit nehezen csatlakozik, de nekem mindig csatlakozik 1-2 percen belül.
a másik lehetőség, hogy a routeren lévő titkosítás fajtáját nem szereti. esetleg változtasd meg. egy próbát megér.
harmadik, hogy ha van a router azonosítójában (amit kiír név) ékezetese karakter, azt cseréld le simára mert nem szereti a teló az ékezetes wifiket.
-
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem tartja normálisan a wifi jelet a telefonom, így wifi staticot szedtem le, és ezzel szépen is működik a dolog, csak van egy olyan bökkenő, hogy nem tudok netezni közben, és a widgetek sem frissítik magukat, ha aktív a wifi static. Amikor resetelem a beállításait, és kikapcsolom az auto switc-et akkor újra feltudok menni különféle oldalakra de előtte sajnos nem. Most meg itt ülök fél méterre a routertől, és teljes jelerősség mellett sincs kapcsolódva a telefon a wifire. Idegesítő....

-
roti86
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Akkor rfs-t. Az a spica alap fájlrendszere. Ha a CM-nek valamilyen gondja előjön a továbbiakban, akkor megy rá a 2.1 Anzo egy darabig.
Egyébként már megvételkor egyből 2.2-t raktam rá, így nem is tudom a 2.1 miben jobb/rosszabb. 2.1 alatt csak a programok sd-re való telepítése hiányozna. Erre van megoldás?
-
roti86
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
És még mindig ezt a konfigot használod?
Valami extra beállítás vagy mod? Vagy csak simán felnyomtad így: JH6+LK2.08+Anzo Rom MT4.1?
-
Kephamos
addikt
Valami jóminőségű fülest tudtok ajánlani, ami headsetként is funkcionál. (Ugyanis az eredetit elhagytam...)
-
Norbi14
senior tag
Nekem pl nincs semmi bajom a cm moddal. Nem hallanak halkan, én se halkan hallom akivel telefonálok. Kellően gyors, sokkal tovább bírja az aksi mint 2.1-nél. Egyedül a divx hiányzik nekem.
-
sssz
őstag
hát igen, agy az alap romot nem tudod cserélni, viszont szerintem nem az lehet a gond. főzz egy új romot és csak szimplán rakd fel recoveryből. először hagyd ki a témát is. próbáld ki anélkül. ha nincs gond, akkor rakd fel a témát és amit még akarsz. ha utána nem működik legalább tudod hol lehet a hiba.
-
pChriss
tag
egy kis segitseget kernek ismet.
Cm 7.5... azt hol lehet piszkalni benne, h toltes kozben a lockscreenen mutassa h hol is tart a toltes, eddig alapbol ott volt.
A masik meg, h mikor csatlakoztatok hozza valamit, fulse v adatkabel nem jelzi hangal, ikont kidobja, de hangjelzes nincs. Nem zavar h nincs, csak megszoktam
Elore is koszonom. -
Maximum1
őstag
Vissza tettem a 2.1--et, tetszett a CM, de még sok a bugja. :-(
Nem tudjátok a phone részét fel lehet tenni 2.1-re?
Mi a neve a cuccnak?
Köszi -
PGee
tag
Üdv!
Belefutottam, egy olyanba, hogy ha USB kábellel kötöm a telefont a gépre, akkor a gép nem látja. Ezt úgy kell érteni, hogy csak a töltés ikon jelenik meg, se az USB notification, USB debug módban a kis felkiáltólejes ikon is hiányzik, egyszóval semmi sincs a töltésen kívül. Próbáltam több gépen, több kábellel. Linux-os gépen lsusb-vel nem látszik, hogy rá lenne kötve, dmesg-ben, /var/log/messages-ben szintén semmi...
Futott már ilyenbe valaki?
-
roti86
őstag
válasz
AlmaZoli
üzenetére
Akkor tovább megyek. Ext2 vagy Ext4?

Mert itt a data ext4 fájlrendszert használ (a system és cache ext2-t), semmi gond nincs vele, amíg nem telepítesz egy programot, ugyanis nem enged semmi programot installálni se a marketről se az sd kártyáról. Ezt csinálja az újabb kernelek többsége (próbáltam ezt:#14K/Criminal.r2+ckMod|uv100|1%batt|ext4fix és a Cm7.5 új r3-as kernelét) így még a régi kernelt tettem vissza. A legújabb ami működik a #11-es számú UV kernel.
Xmsiter kernele jó lenne, de az nem támogatja a move to sd funkciót a CM-ben csak apps2sd vel megy, amit még nem próbáltam így egy darabig lemondok róla.
A megoldás lenne, ha készítenék egy backupot és a datat is ext2-re konvertálni. Egyébként az új kitchen-ben is felhívják a figyelmet a problémára: "Try converting everything to Ext2 (that worked for me)."
-
Norbi14
senior tag
4napja már megy a telo és csak 48% -on van
Normál használat mellet, kis wifi kis játék, telefonálás. -
tibz03
őstag
válasz
picur220
üzenetére
Nekem nincs problémám a LauncherPro-val. Mi van a telódon, 2.1 vagy CM?
Szerintem aki stabil, normálisan működő telót akar, ne is foglalkozzon a CM-mel, egyszerűen nincs értelme. Én is kipróbáltam, egyáltalán nem találom jobbnak a 2.1-nél (semmi értékelhető plusz nincs benne), viszont instabil (a fórumban felhozott problémák - szerintem - nagy számban köthetők a CM-hez, mert nekem 2.1-gyel semmi gondom nincs), halk (telefonáláskor) stb. Szigorúan személyes vélemény, nem kell érte leszedni a fejemet, de én így látom a dolgot...
-
picur220
veterán
válasz
Szelep
üzenetére
Az is csak attól tud folyamatos lenni, hogy nem csinál semmit, cska kinagyítja pixelesen, aztán mire megint berendereli a dolgot faszául, az ugyanannyi ideig eltart.
Más:
A LauncherPro nálatok nem zárja be magát magától? Nekem van olyan, hogy böngészek, aztán nyomok egy Home gombot, ez meg nem nyitja azonnal a LP-t, hanem újratölti az egész programot, widgeteket töltögeti, stb. Hol a gond? -
Szelep
senior tag
Üdv!
Valaki tud olyan böngészőről, amiben a pinch-to-zoom olyan folyamatos, mint az Opera Mobile-ban?
-
bigsee
addikt
Nehéz szívvel bár, de lassan búcsúzom ezen topiktól, egy-két bájttal odébb, a Desire fórumot vagyok most kénytelen átnyálazni, mind a 14000 HSZ-t...
Jó kis közösség az itteni, sokmindent tanultam itt, SZIASZTOK!!!

-
BlackZack
csendes tag
valaki nem tudja véletlenül hogy hol tart jelenleg az uj 3d driver?
-
Amúgy volt már fent valakinél sima natúr 2.1? Mert azon kívül, hogy multitouch, meg apps2sd, nálam elég gyors a teló launcher pro-val. Linpack eredmény bőven-bőven elmarad (9-ről 2,6-ra csökkent), de nem igazán érzem működés közben.
-
rebeL1899
csendes tag
Az miért van, hogy egyszerűen nem tudok letölteni marketről? Tudtommal nem állítottam át semmit, wifi static van fent, de ha kinyomom még akkor sem jó.. Valami ötlet??
-
sssz
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
először is engedélyezned kell a beállítások szövegbevitelnél. azaz ha van lehetőség akkor rakjál pipát elé. ha nincs akkor alapból tudja majd a rendszer.
ezután pl nyitsd meg az üzeneteket, új üzenet, utána nyomj hosszan a szövegbeviteli mezőre, utána beviteli mód és ki tudod választani azt amit szeretnél. -
Kephamos
addikt
Asszem' az nagyjából független a témától.
roti: köszi, megoldüdott a probléma.
mod.: elkiabáltam. ismét fc-zik. Esteleg érdemes volna valamilyen más billentyűzetet kipróbálni? a droidét szivesen felraknám, csak nem tudom hogy is mint is kéne. elvileg belefőztem a romba, azonban sehol sem találom. -
sssz
őstag
még sose próbáltam ki, és mielőtt megcsinálnám inkább kérdezek:
ha belefőztem a 2.1-es rom-ba a circle batteryt, akkor bármilyen témát rakok fel, az megmarad??? vagy a téma felülirja??
-
Hali!
Fel akarom tenni a gyári 2.1-es rendszert próbaképpen. A gyáriban 3 db CSC fájl van. Melyiket kell betallózni, mi a különbség?1. I570EPANJD3-CSC-CL260049-PAN.tar
2. I570EVDHJD3-CSC-CL260049-VDH.tar
3. I570EXEHJE1-CSC-CL200000-XEH.tar -
sssz
őstag
a textúrák látszanak, mert minden havas

én az 1. pályán még nem jutottam túl, úgyhogy nem nagyon tudok többet róla
-
sssz
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
először csak a CM-et rakd fel és utána minden más zip modot. illetve mielőtt bármilyen modot felrakná próbáld ki hogy ha csak a tiszta CM 7.5 van fenn mindenféle mod zip nélkül akkor elindul-e. ha igen , akkor a mod zip-el van gond. elképzelhető hogy nem a 7.5-höz van portolva.
-
Kephamos
addikt
A 8 gigás sd kártyáról pár hete nagyon lassan tölti be a képeket, illetve a galery néha azt írja, hogy nincs is benne sd kártya.

Már kivettem, megtisztítottam, kifújkáltam, mindent csináltam. -
molnarbau
csendes tag
ismét sziasztok
ha letöltök a marketből egy live wallpaper-t azt melyik menűpontban tudom beállítani mert letöltöm látom az appok között de nem működik
köszi -
roti86
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Valószínű a kernellel lesz a gond, próbáld meg egy másikkal. Most ugye ott jársz, hogy fent van a CM7.5 de nem bootol be. SD-re másolj fel egy kernelt (mondjuk xmister vagy valamelyik uv kernel). Teló recovery menü- apply any zip. Így mennie kellene. Még nem próbáltam, de samdroidon olvastam.
-
molnarbau
csendes tag
bocsááááááánat
de a marketbe mit írjak be ha képernyő menüjét szeretném változtatni, változtatgatni.
valami alkalmazásra gondolok?
ajánlást is szívesen fogadok.
üdv
-
natec
tag
Én CM 7.3.1 -re tettem fel a CM 7.5 -öt és csak egy síma Wipe cache -t csináltam és minden rendben működik
Az első boot 3 és fél percig tartott. -
mm89
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
az érdekes... épp most olvasgatom a samdroid fórumot, eddig sokan írták hogy 7.4 ről megy a frissítés. Én 7.3 ról nyomtam és gond nélkül megvolt.. Kapcsold ki, vedd ki az akksit, próbáld újra felrakni. Meddig vártál hogy bootoljon? Vagy miben nyilvánul meg a baj? Nekem is van hogy rom telepítés után akár 5 percig is bootol. (volt már 45 perc is, de aztán rájöttem hgoy nem wipeoltam
). Ha végleg minden kötél szakad akkor újraflash, de az így fél 10 tájban nem valami vidám dolog 
-
Maximum1
őstag
Nem bootol be a CM 7.5

-
mm89
őstag
Felraktam az CM 7.5öt.
Azoktól kérdezném, akik eddig is CM-et használtak, hogy csak nekem változtak meg a beállítások? Mármint a beállítások menüből eltűnt egy pár dolog... pl nem tudok másodlagos akciógombokat hozzáadni a tálcához/panel/dokk vagy mi a fene annak a neve... De nem találom azt a menüpontot se ahol meg lehet adni az alapértelmezett képernyőt..szerk.: az alapértelmezett képernyőt megtaláltam mármint nem azt amire gondoltam, az tényleg nincs benne... Valami történt ezzel az ADW-vel, mert nem ilyen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Talán még az is egyszerűbb, ha csinálok a 20-30 mp-es mp3-ból egy 60-90 mp-es loopolt változatot egy hangszerkesztő programmal, és azt állítom be csengőhangnak.

Jó kis közösség az itteni, sokmindent tanultam itt, SZIASZTOK!!!