Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Az az érdekes ebben a proci fenn akadásban hogy én nem vettem észre hogy gyorsabban merülne a teló ez miatt,és lassulást sem vettem észre.Újra inditottam és nem nyomtam rá a kamerára,proci jól szuperált és akkor sem volt gyorsabb a vas egy centivel sem mint amikor ki van akadva.Na mindegy,egyenlőre igy marad.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Jinxx
senior tag
-
MartOOn
addikt
rakd fel a helix1-et mindkét problémádat megoldja... 4 ikon marad de variálható és kisebb, vagy rakd fel a zeam-et . mindkettő home app testreszabható meg minden.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
L4mie
veterán
tudtok hozzáadni google accountot a telóhoz, nekünk nem megy sehogy :S
másik kérdés:
Hogy tudok még asztalokat hozzáadni a eddig 5 volt most csak 3
Hogy tudjuk eltüntetni az alsó ikonsort?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
senior tag
Most nekem sem megy letöltés a marketről.
Attól kérdezném aki jd1+50mb moddolt romot használ hogy nem szokott fagyni?
Nekem ma már 2x kellett kiszedni az aksit.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
MartOOn
addikt
válasz Dorian #10483 üzenetére
nem vagy köteles vágni vele de ha ringdroiddal lemented a cuccokat akkor a mentésnél kiválaszthatod hogy mi legyen a dologból, ringtone, alarm, notification... ez már csak jó lesz igy nem? egyébként a zenelejátszóban ha hallgatsz egy mp3-at bal fánksön gomb megnyomásakor lesz egy olyan fánksönöd hogy set as ringtone... ez se kutyafüle azért csengőhangbeállításnak ugye? Sőt! ha egyszer valamit igy beállítottál bárminek is, akkor onnatól kezdve az megjelenik az alapértelmezett csengőhangok közt is és beállíthatod sms hangnak ébresztőnek aminek csak akarod.
próbálkozz, valamelyik csak bejön de nekem MIND müxik! csá!
de ha mndez nem tetszik akkor kábelre veszed a jószágot számítógépeddel és az adott mp3-akat bemásolod az sd/media/audio/ mappába a megfelelő helyre. ha nincs akkor csinálsz ide ringtone avagy notification avagy alarm mappákat és odadobálod be mp3akat majd innen kimenekülve az alapcsengőhangoknál mindezeket meg fogod találni...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
devast
addikt
válasz werszomjas #10486 üzenetére
Szerintem független. És az APN listát is érdemes lementeni. Bár én erre más programokat használtam.
-
werszomjas
addikt
Ha 1.5 alatt lementem MyBacup Pro-val a névjegyeket sms-ket, és frissítek 2.1-re, menni fog a restore?
Tehát verziótól független? Vagy csak azonos verziószámra megy vissza?
üdv
-
MartOOn
addikt
-
Dorian
félisten
válasz adamfriday #10472 üzenetére
Ez a ringdroid nem tetszik Nem akarok vágni, meg mittoménmiket, csak annyit, hogy ki lehessen választani csengőhangnak, sms hangnak, ébresztésnek tetszőleges mp3-akat.
Valami más megoldás nincs?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
EczkE
veterán
Érdekes dolog történt ma velem.
Lemerült a teló, ki is kapcsolt. Feltettem töltőre és mikor bekapcsoltam, akkor csak négy widget volt kinnt a képernyőn, a többi eltűnt, pedig volt még kinnt jó pár. 2.1-es pannon van fennt.
Asszem mindenféleképpen!
-
georg52
csendes tag
Sziasztok.
Most olvastam a ííííískynet fórumán.
srácok, most sikerült frissítenem nps-el 2.1-re!Firmware-verzió: 2.1-update1
Alapsáv verziója: i570EXXJC1
Kernelverzió: 2.6.29 root@SE-S610#2
Build száma: ECLAIR.XXJD2kb 40 perc alatt töltötte le a csomagot, 2-3 perc alatt megcsinálta a frissítést
-
Skynet258
veterán
válasz kepler8 #10463 üzenetére
Már megbeszéltük itt egyszer (bár még régebben), hogy az NPS nem IP-t néz, hanem a telefonban lévő CSC adatokat. Így volt lehetséges az is, hogy valakinek itthon sikerült frissíteni a Spica-ját (valószínű GSM boltból való volt, szürkeimport Németországból).
Úgyhogy felesleges a proxy-val szórakozni, ez nem így működik -
MartOOn
addikt
-
L4mie
veterán
Srácok, ma frissítettük barátnőm Spicaját, de azóta nem tudunk belépni google acconttal :S
Nekem se megy Legenddel, gondolom szar éppen valami a googlinál.A fő kérdés, hogy tudok APNdroidot telepíteni market nélkül, leszedtem a Samsung KIES nevű csodát....de minek??!!!
APN droid telepítője 125kb os file?
az ez?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Dorian
félisten
A 10422-re valaki?
"1.5 alatt, miután feltettem a Meridian-t lehetett akármilyen telefonon lévő mp3-at választani csengőhangnak, ébresztésnek, stb. Most 2.1 alá is feltettem, de mégsem ajánlja fel, mint lehetőséget, csak az alapértelmezett csengőhangokat..."Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
adamfriday
senior tag
A GPS-t ugye bekapcsolt mobilnettel használjátok? Mert akkor pár mp alatt talál műholdat.
-
-
dylan69
csendes tag
sziasztok!
érdekel ez atelefon engem is.
akinek van hosszútávú tapasztalata a telefonnal megírná nekem a telefon jó, és rossz tulajdonságait? köszi
-
MartOOn
addikt
válasz kepler8 #10463 üzenetére
ez egy érdekes kérdés... nekem spica elött egy németországi G1-em volt. amikor megvettem 1,5 volt rajta majd 1hét múlva kb megjött rá OTA (on the air) a frissités 1,6-ra. magyarországon a G1 soha nem is volt forgalmazva... sztem az számít hol lett értékesítve a teló nem az hogy milyen servert találsz. de lehet én gondolom rosszul.
más. hivatalos 2.1-nél is "fennakad" a proci órajele 800-on fényképezés után? reagáljatok légyszi erre hivatalos 2.1-es kollégák. köszi!
-
-
Tosee
őstag
válasz person #10458 üzenetére
Szia!
Igaz a gps olykor elég nehezen akar műholdat találni máskor meg szinte azonnal.
Ha IGO-t használsz, akkor az annak a hibája... Más GPS alapú programok szinte azonnal találnak műholdat!(#10459) kepler8: Nálunk még nem lehet NPS-el frissíteni, csak odin-al és márkaszervizen keresztül lehet megoldani! Utóbbinál nem veszik el a garancia, de az odin-os megoldásnál igen, de így sem minden esetben (pl. ha kifogsz egy rendes szervizest, akkor nem foglalkozik vele, vagy sikerül visszatenni az 1.5-öt)!
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
kepler8
csendes tag
Egy független 1.5öst szeretnék frissíteni. Olvastam neten, hogy elvileg lehetséges NPC-vel is frissíteni, de a fórumon erről az opcióról nem nagyon írtok (legalábbis az utóbbi 2-300 hozzászólásban). Ez nem működik? Ha nem, akkor melyik firmware verziót érdemes felrakni?
-
person
senior tag
Üdv. Halkan megjegyzem hogy közben én is beléptem a klubba egy függetlennel igaz már kedden de időm eddig nem igen volt hogy foglalkozzak a telóval. Eddig nem bántam meg. Igaz a gps olykor elég nehezen akar műholdat találni máskor meg szinte azonnal.
-
MartOOn
addikt
válasz trobi28 #10456 üzenetére
jó lenne megoldani, nekem a 2.1-ben a kamera kezelőfelülete sem tetszik. az 1.5-é sokkal egyszerübb volt, ilyen minőséghez sztem felesleges ennyi állítási lehetőség.
-
trobi28
addikt
válasz MartOOn #10455 üzenetére
Pedig nem lenne rossz megoldani mert pont vissza néztem az 1.5-ös rommal készült videó felvételeket pc-n és sokkal szebbek mint amiket 2.1-essel csináltam tehát eléggé el van cseszve az egész kamera funkció a 2.1-ben
-
MartOOn
addikt
válasz trobi28 #10454 üzenetére
sztem ehhez is root kell. alapprogit sztem nem tudsz csak úgy törölni...
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Dashes #10452 üzenetére
És azt nem lehet mogoldani root nélkül hogy letörölni a kamera progit és feltenni mondjuk az 1.5 -ösét?Persze ha meg lehetne szerezni valahonnan.
Nekem felajánlja hogy uninstallálom -e amikor a kukába húzom az ikonját.
le is törölném csak nem tudom honnan szerezhetnék 1.5-öst.[ Szerkesztve ]
-
tomika
aktív tag
Melyik a legfrissebb rom, amit biztonsággal lehet rootolni?
-
MartOOn
addikt
válasz Nohab61 #10442 üzenetére
nálam is 800-on marad az órajel... ez mit jelent? pörög mint állat feleslegesen, zabálja akksit?
megoldás?
-
geotom
tag
Sziasztok!
Nektek megy a market? Reggel óta próbálok letölteni, de látszólag elkezdi, majd
az infó sávban írja, hogy a letöltés sikertelen. Próbáltam a QuickSettings, not call log
appokat, de semmi. Esetleg tud valaki ezeknek webes linket?
Kösz:Tom -
domosia
csendes tag
A JE1-el is 100%-on marad a cpu a fényképező után.
-
devast
addikt
válasz Stauffenberg #10431 üzenetére
????
Az avi meg az mkv az konténer. A DivX meg az Xvid meg mpeg4-part2 szabványú tömörítőeljárás. H264 meg úgszint egy tömörítőeljárás, csak mpeg4-part10 szabványú. Nem médialejátszónak fejlesztették ezt az is tuti. Mindenesetre jó hogy, divx meg xvid avikat le tud játszani. -
duffbeer
őstag
-
MartOOn
addikt
csak a build számban tér el az én modoltROM-omtól...
alapsáv meg a kernel ugyanaz...
i570EXXJC1
2.6.29
root@SE-S610 #2build:
ECLAIR.XXJCE / LkMod 2.5.1 (samdroid.net)HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz duffbeer #10426 üzenetére
Az AVI és a DivX konténer formátumok (csak előbbinél sokkal szélesebb skálán mozog az alkalmazható tömörítési eljárások száma, a DivX nem Open Source ezért erősen meg van kötve, hogy milyen tömörítési eljárás használható benne). A H264 pedig egy tömörítési eljárás. Ezek nem összetévesztendők.
Mondjuk én a gyári DivX támogatás helyett egy MKV támogatásnak jobban örültem volna, akkor alapból támogatná a H264-et. Mindegy, így sem rossz, csak szegény DivX felett már alaposan eljárt az idő, na meg a Flash legnagyobb kihívója a H264, ez lehet az online video megosztók következő nagy lépése, hogy erre váltanak.
-
#hpq
aktív tag
Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy Android 2.1-en hol lehet elő hozni a "News & Weather widget"-et? Körbe néztem de, nem találom (elméletileg beépített).
// -
-
bazsika89
tag
válasz duffbeer #10426 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, az a baj vele, hogy túl lassú. Sajna így "hiábavaló" a teló képessége. Így akkor majd olyan filmeket keresek amikkel nem kell ügyeskedni.
Market-be úgy emlékszek van valami program, lejátszó aminek a leírásban az volt hogy H264 is. Azzal is kipróbálom, hátha jó vele.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
duffbeer
őstag
válasz bazsika89 #10423 üzenetére
Az avi sok esetben nem divx, hanem H264. Azt pedig nem viszi a telefon. Ajánlom a Format Factory-t. Én mindig átkonvertálom a filmeket, mert sokszor feleslegesen nagy a felbontása mobil eszközre. A Format Factoryban kiválasztod a mobil eszközt azon belül a Google stb...
-
Skynet258
veterán
válasz Stauffenberg #10424 üzenetére
Letöltöd az SDK-t a gépedre, én is azzal csinálom a képeket mindig
-
Stauffenberg
nagyúr
Srácok tud valaki olyan appot, vagy built-in módszert amivel screenshot-ot tudok készíteni a Spicán akkor is ha nem rendelkezem root jogokkal? Néztem a Marketet és Google-el is keresgéltem, de csak olyat találtam amihez root jogok kellenek. De mivel jövőhéten viszem frissíteni a telefont a márkaszervizbe, ezért még nem akarom rootolni, ennek ellenére nekem most szükségem lenne erre.
-
bazsika89
tag
Sziasztok, ugye a teló támogatja a divx,avi lejátszást. Az mitől függ hogy most lejátszik e egyet vagy sem. Feltettem egy pár sorozatrészt, és van amelyiket nem viszi egyáltalán, van olyan amelyiknél elindul a képe, majd elakad és csak a hang megy. A harmadik variáció pedig amikor zökkenésmentesen viszi. Honnan tudjam, hogy melyik filmet tehetem rá, anélkül, hogy telóra feltegyem? Köszi.
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
Dorian
félisten
Újabb probléma
1.5 alatt, miután feltettem a Meridian-t lehetett akármilyen telefonon lévő mp3-at választani csengőhangnak, ébresztésnek, stb. Most 2.1 alá is feltettem, de mégsem ajánlja fel, mint lehetőséget, csak az alapértelmezett csengőhangokat...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
devast
addikt
válasz eddie17 #10401 üzenetére
Nálam a JD1 pont fordítva működik. Akárhogy állítom be, sehogyse akarja bontani a wifit mikor lezárom a képernyőt. Általában úgy állítom be, hogy ha nincs töltésen akkor bontsa a wifit képernyőzáráskor. Na nálam ha nincs töltőn akkor sem bontja
Más: mikor boot-ol a telefon, egy valag alkalmazást autiomatikus elindít a háttérben. Nem az összeset, de majdnem az összeset. És ez nekem nem tetszik, mert így rohadt lassan kapcsol be.
[ Szerkesztve ]
-
pChriss
tag
van uj rom, i570EXXJE1
felrakom, utana jelentkezem a fejlemenyekkelIgen, szerintem is... "P10 ds "
-
k_laci
tag
válasz Stauffenberg #10375 üzenetére
igen-igen én is úgy csináltam az E65-ről, csak kábel nélkül exchange-es Google Sync-el.. utűna meg a spicán szinkronizálás és minden ugyanúgy megvolt mint eddig
-
duffbeer
őstag
válasz petipetya #10410 üzenetére
Systempanelapp kijelzi a frekvenciát.
-
ReDPiTTY
tag
a helix-et honnét lehet laszedni?alap romra fel lehet rakni?
Einstein nagy igazsága: "Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.”
-
senior tag
válasz petipetya #10393 üzenetére
És egyébként ez a megoldás a nem kívánatos gyári programok eltávolítására hogy egyszerűen csak kitörlöm a system/app könyvtárból, Azt hittem hogy uninstallálni kell.
Bocsi ha hülye kérdés, de csak reggel óta root-olt a telóm, még kezdő vagyok.[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Fireman67
aktív tag
válasz Spilerke #10407 üzenetére
Helló Spilerke !
Ha estig nem kapsz választ, hogy honnan rendelj Spicát, akkor én otthonról belinkelem, ahonnan én vettem.
Este megrendeltem a honlapjukon, kb 18 órakor. 30 perc múlva fölhívtak. Korrekt tájékoztatás, ajánlottak még gyári autós töltőt, fóliát, rendeltem hozzá.
Másnap reggel, nyolckor a megbeszélt helyen ott volt a futár, a megbeszélt cuccal.
Fireman67[ Szerkesztve ]
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Spilerke
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami megbízható webshop-ot, ahonnét nyugott szívvel megrendelhetem a spicát? -
petipetya
nagyúr
A wifit közben meglestem, hibátlanul működik, illetve zökkenőmentes a váltás a wifi és a gprs között. A kamera/cpu-t mindjárt nézem.
"nincs rá lezsóidő"
-
Fireman67
aktív tag
válasz -cobra- #10400 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap reggel meghozta a futár a vadi új, független Spicá -mat.
Amit eddig tapasztalok:
Az akku, sok nyomkodással tegnap reggel óta esés nélkül megy. (1 x feltöltve, és ez még erősödik később)
Mindent beállítottam, minden rendeltetésszerűen megy.
A telefonkönyv felrakása, füzetke segítséges volt, de sikerült.
Az, hogy összekeveri a nevek elő és utó neveit, az attól függ, hogy milyen telóból tetted át ebbe. (Azon volt fordítva Pl: Nokia) Mindent fel ismer, mindent lejátszik. Ha Valaki ilyet szeretne, veheti nyugodttan. Bár ezt 1-2 év múlva mondanám nyugodt szívvel, de akkor már kinek kell Spica? A csak telóim óta, ez az első olyan gépem, amit simán tudok kezelni. A Win. mobilhoz képest álom. A Simbián meg, szerintem egy túlbonyolított, csak teló. Egyszóval: hajrá Android!
Fireman67Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
eddie17
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Célegyenesben a Yettel TV
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest