- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Ez a voda balf.szsága!
Anno a SE "korszakomban" volt,hogy unokatesóm küldött nekem mms-t(vodáról pannonra),és folyamatosan érkezett a telómra az az egy darab mms. Hívtam a 1220-at,és azt mondták,hogy a voda hálózatból jön újra és újra az mms. Utána beszéltem a vodával is,ahol elismerték a hibát,és elnézést kértek a kellemetlenségért. -
Zsombe
senior tag
Nem tudom, hogy a Westendben melyik Samsung boltokban jártál. Én szintén ma voltam a "nyugatvégben" lévő Samsung Mobile-ban és ott képben voltak a hivatalos 2.1-es FW frissítéssel kapcsolatban, elmondásuk szerint 2-3 hét múlva jön (egyébként ezt pont pár hsz-szel ezelőtt írtam....).
Holnap lesz 2 hete, hogy újonnan, függetlenül vettem meg a Spicat, de én már akkor sem kaptam hozzá iGO-t. Bár annyira nem is hiányzik.
-
Jabby
őstag
Net csak azért szükséges, hogy -ahogy említetted is- azonnal értesülj az érkező emailkről, frissüljön pl. az időjárás előrejelzés, tudj app-eket telepíteni, ha Google Maps-t használsz, tudj térképet letölteni és hasonlók. De ha állandóan neten vagy akkor az akksi se bír ki még 1 napot se, ezért nem hiszem, hogy nagyon sokan lógnak vele egész nap neten.
Ha meg tudod oldani, hogy naponta 1-2 alkalommal kapcsolódj vezetéknélküli hálózatra, pl. WiFi-re, akkor nyugodtan választhatod a Spicat, ki tudod használni az előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged