Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
campers
tag
Wifi megy közben. Böngészővel semmi gond.
-
campers
tag
Sziasztok. A Marketről szeretnék letölteni, de ehhez előbb a Google Accountot kell rendbe tenni. Na most ha kreálni szeretnék, vagy ha a meglévőt próbálom elfogadtatni vele, ezt írja ki: can't establish a reliable data connection to the server. Vagyis vmi gondja van :S
Mi lehet a baj??? (Persze a naptár sem megy enélkül)[ Szerkesztve ]
-
TomRiddle
csendes tag
válasz GangBAng^ #13693 üzenetére
Nálam is ezt csinálja, sőt, általában azt írja, hogy Nincs GPS, pedig be van kapcsolva. Általában nem is talál műholdat, múltkor fél órán keresztül hagytam, hogy keressen, de nem talált. Nagyon zavaró. Nincs egy normálisan működő navi, amiben jó a magyar térkép is???
-
GangBAng^
tag
Ndrive nektek is lassan talál fix műholdat? vagy csak nálam van így? igo secperc alatt mutatja a helyzetem a térképen, ndrive meg azt írja, várakozás a gps jelre van vmi megoldás?
GangBAng^
-
herkulesminusz
tag
válasz Drachoo #13686 üzenetére
Én is probálgattam 2.1 alatt. Amit észrevettem, hogy nagyon halkan hallom az ellenfelet. Nyilván sokan ezért is hangositják ki, de akkor meg a másik ugye a visszahngra panaszkodik, miként nálam is. De a legnagyobb problémám, hogy nem csörög a telefonon ha hivnak skypeon...
-
BalanceR
addikt
válasz sz.zs. #13689 üzenetére
A 3D driver optimalizációjával foglalkozik egyáltalán valaki? (Samsung, vagy leshak)
Jönnek az új ROMok, MODok, de a 3D fronton nem látok javulást, pedig a szerintem a Spica is tudná szaggatás nélkül vinni a a polarbites, gameloftos 3D játékokat, de a szar driverek miatt jelenleg képtelen erre....
Valakinek van valami infója ezügyben?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
senior tag
-
tomika
aktív tag
Valaki írta, hogy halk lett a telefonja antibyte után. Most nézem, hogy a kitchenben van frissített verzió, ami javítja a problémát!
-
sabrinho
tag
Szaggatni nem szaggat, most próbáltam. Viszont csak kihangosítva működik, ami a partnert a visszhang, engem az intimitás miatt zavar, illetve azért néha használhatatlan a hangminőség (most próbáltam)
-
Viper26
nagyúr
Üdv,
mostanában készülök ilyen telót venni, érdekelnének a vélemények vele kpcsolatban, ahogy hallottam 2.1-el egész jó.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Vagany
őstag
válasz Marianna71 #13622 üzenetére
Ahogy írtam is fentebb nekem lekapcsolta az induló hangot, de érezhetően halkabb lett a telefon miatta (ahogy más is tapasztalta), ezért leszedtem.
tomika: Egyszerűbb, ha beírod az XiiaLive keresőjébe a petőfi szót, szerintem megtalálja.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Mcfery
tag
válasz adamfriday #13675 üzenetére
Hi!
Köszi megnézem!
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
tomika
aktív tag
Tudtok app-ot, amivel stream m3u-t lehet hallgatni, és normálisan is működik?
-
Yoshida
aktív tag
válasz duffbeer #13668 üzenetére
A turistautak.hu térképeket trekbudy-ra ki lehet exportálni, és azt már egy-két embernek sikerült maverick kompatibilissé konvertálni, yadaysw a turistautak.hu fórumában meg tudja csinálni, de még nem vettem rá magam hogy megkeressem.
sabrinho: régebben itt azt állították, hogy a nimbuzz 2.1 alatt már nem szaggat. Én csak pár napja raktam fel, még nem próbáltam, 1-2 nap és kiderül
-
sabrinho
tag
Időről időre visszatérő kérdésem:
Tud valaki olyan Skype klienst, amivel valódi skype telefonként használható lenne a Spica. Nimbuzz, fring stb... régebben volt fenn. Az egyik szaggat, a másik csak kihangosítva működik, van-e jobb esetleg?
-
Mcfery
tag
Hi!
Olyan SMS appot keresnék, ami a megírt üzenetet
egy későbbi, általam megadott időpontban küldi el
a címzettnek.
Tegnap reggel „szólt a naptár”, de csak elfelejtettem
sms- küldeni. Ezzel letudnám a nem ajándékköteles
szülinapot, névnapot.
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
duffbeer
őstag
válasz Yoshida #13660 üzenetére
Egyébként közben összejött a Maverick. Az volt a problémám, hogy Microsoft maps kellett nekem, mert az elég részletesen rajzolja a földutakat, viszont a programban nincs microsoft maps, csak Bing. Azt reméltem, hogy meg fog jelenni egy Microsoft maps menü a Maverickben, de sehogy nem akart. Aztán ránéztem PC-n a Microsoft maps-ra és akkor láttam, hogy az bing.com... Na és akkor leesett, mit hova kell.
De ha jól értelmezem, akkor azon a négy térképen kívül(Google, OSM, Wiki, Bing) mást nem tudok használni maverick-ben. -
törölt tag
válasz vadászcsiga #13619 üzenetére
Feltettem, rákattintottam és újraindult a telefon.
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
segítsetek kicsit
samu szervíz frissítette a telefonomat 2.1-re de idegesít az mp3 pattogás, így elszántam magam fw frissítésre, ami most van fenn:
Alapsáv:I570EXXJC1
Kernel:2.6.29
Buils:ECLAIR.XXJD2ez most a legújabb stabil fw?
mit rakjak fel? -
petipetya
nagyúr
válasz vadászcsiga #13656 üzenetére
Amihez recovery kell, ahhoz samdroid is kell.
"nincs rá lezsóidő"
-
orrlyuk
aktív tag
Megbízhatatlan ébresztés
Többen panaszkodtak már erre, a Gentle Alarm új verziója első induláskor részletesen beszél erről a készülékspecifikus bugról, ami a gyári ébresztő működését éppúgy zavarja, mint pl. az említett programét.
3 biztos megoldást is javasol, ezek közül kettő egyszerű: menjen éjszaka is bekepcsolt kijelzővel (éjjeli órás programok) vagy tegyük töltőre. Tesztelni fogom!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
herni
tag
Csak rootolt telefonnal lehet a felső értesítési sávot átlátszóvá tenni? Metamorph nevü programmal próbálkoztam.
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
petipetya
nagyúr
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz campers #13644 üzenetére
Közben elértem a korábbi hozzászólásokhoz is. Ha hibát tapasztalnál, akkor próbáld ki helyette a toggle data widget nevű alkalmazást, amely ugyanerre való: itt írnak róla.
Fontos, hogy ilyen progikat gyalulsz le, akkor azt úgy tedd, hogy engedélyezed a gprs-t, mert különben a gyalu után ott marad a piszok az apn beállításai között.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
duffbeer
őstag
Használ valaki Maverick-et? Hatalmas bajban vagyok.
Nem tudom rávarázsolni az Atlas Creatorral a kívánt térképet, és holnap reggelre kellene!
Aki tud segítsen légyszi SOS! -
petipetya
nagyúr
válasz vadászcsiga #13577 üzenetére
Ebben a a Gallery 3D.2-ben már nincsenek elforgatva a kamera által készített fotók?
"nincs rá lezsóidő"
-
xmad
őstag
ndrive nem lesz android 2.1-re?
-
petipetya
nagyúr
válasz Marianna71 #13613 üzenetére
"A Marketben találtam egy progit, amely szépen tartalmazta az in és az out mappákat, de cserébe piszkozatot egyet sem tudtam menteni. "
Melyik ez az alkalmazás?
"nincs rá lezsóidő"
-
duffbeer
őstag
válasz Camper2006 #13632 üzenetére
Úgy érzem közös a forrás.
-
Tonyo
őstag
válasz Camper2006 #13632 üzenetére
Kiráz a hideg ettől a női hangtól
-
duffbeer
őstag
Sikerült megszereznem kipróbálásra ezt a CoPilot Live 8-ot. Majd jelzem, az eredményeket.
-
campers
tag
Sziasztok.
Hogyan lehet a Spican kikapcsolni, hogy egyáltalán ne használja a GPRS-t, EDGE-t, UMTS-t. (csak akkor használja természetesen ha mms-t küldök) de egyébként ne.
Mert most hoztam ki a boltból, szoftverfrissítést kapott, és azt vettem észre megyek a városban és hol az EDGE, hogy a GPRS kis ikon villog, holott nem is használom a telót. -
BalanceR
addikt
válasz vadászcsiga #13619 üzenetére
Köszi!
Nagyon jó lett!
(Nem gondoltál még arra, hogy felrakd a Marketra?)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Tonyo
őstag
válasz vadászcsiga #13625 üzenetére
Most megnéztem, és nem lett halkabb nekem (független)
-
adamfriday
senior tag
Nekem Pannonos és működik.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem sem működik, sőt még a csengőhang is halkabb lett pedig maxon volt. Amint uninstalláltam, visszaállt rendes szintre.
-
Tonyo
őstag
válasz vadászcsiga #13623 üzenetére
Az a baj, hogy ha működne is, akkor se lenne megbízható. DVM ARM11 alatt összejött, de ahogy már leírtam, volt hogy a már telepített alakalmazásokat újra akarta telepíteni, sok közülük fc-zet is. Talán class szám, memória márka számít? Mondjuk érdekes, hogy mindenki hallgat erről az app2sd-ről, nem hiszem, hogy csak nekünk fontos, hogy menjen, és azt se, hiszem, h csak nekünk nem megy..
-
Tonyo
őstag
válasz vadászcsiga #13620 üzenetére
Nekem ezt csinálta a Launcher pro amikor root volt fent, egy factory reset megoldotta. Most visszaraktam a jd2est root nélkül, mert kelleni fog a telefon (fagyás,fc nélkül)
Amúgy jd2+ root alatt hogy oldottad meg az app2sd-t?
-
vadászcsiga
félisten
Valaki meg tudná nekem mondani hogy tudom működésre bírni a Launcher2-t kitchen nélkül? Root van. Installálom, de fc-zik, ha system/app-ba bemásolom akkor sem jó.
-
vadászcsiga
félisten
Megjelent a 3. verzió a CPU mód váltó widgetből akit érdekel.
http://www.ddani.info/development/android -
devast
addikt
válasz Dashes #13615 üzenetére
Ezt valamilyen szinten megértem. Az i7500-at vagy direkt, vagy véletlenül de alulméretezték. Az egy dolog, hogy kevés a ram benne, de a rom is túl kicsi így már a 2.1 sem fér bele a telefonba gyakorlatilag(szerintem). Ha néhány funkciót kihagynának belőle, nagynehezen felférne, de ez sok meló + hax, nem igazán egy gyártóhoz méltó. Azt mondjuk örömmel venném, ha legalább valami segédletet adnának, hogy a főzőmesterek normális 2.2-őt tudjanak rá heggeszteni.
-
O_L_I
őstag
A JE2 Egy francia szolgáltatói FW.
Csak szólok hogy más ne fusson bele
-
Dashes
őstag
SamsungFirmware: bad and great news. bad: no new android
versions for galaxy i7500. great news samsung is testing i5700 updates.[ Szerkesztve ]
-
Marianna71
csendes tag
válasz kiskacz #13536 üzenetére
Esetleg arra is tudsz válaszolni , hogy tudok-e az üzenetekbe mappákat gyártani (bejövő, kimenő). Meg hogy lehet-e több piszkozatot menteni ugyanannak a címzettnek? A Marketben találtam egy progit, amely szépen tartalmazta az in és az out mappákat, de cserébe piszkozatot egyet sem tudtam menteni. Van már valakinek ebben gyakorlata? Köszi
-
Kakumix
senior tag
Passz. Próbáld újraindítani a telefont.
Időnként az új is kilépked, javulást ebben csak a 2.1 felrakásával tapasztaltam, de az sem tüntette el ezt a hibát. De mivel nálam csak addig lépked ki amíg indítom vagy az célt állítom be nagyon nem zavar, az sokkal jobban zavarna, ha navigálás közben lépne ki.Legyen szép napod!
-
duffbeer
őstag
válasz Mcfery #13602 üzenetére
Ja... Format Factory
Nekem is az a favorit. -
..Gaben..
csendes tag
Köszi sikerült meg csinálni majd még kérdezek ha nem tudom valamit(lehet hogy hülyeségeket) de nézzétek majd el
-
Mcfery
tag
Hi!
Kamerás felvételt ill. DVD-t szeretnék nézni a Spican, de ehhez át kellene előbb
konvertálnom őket PC-n : DivX-be v. AVI-ba.
Egy egyszerű, free progit ki tudna linkelni?
Akár PÜ is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest