Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
encoder
tag
válasz devast #12798 üzenetére
"A töltést itt a telefon szabályozza, neki csak 5V kell a microusb bemeneten."
Az is előfordulhat, hogy a töltőd kissé nagyobb feszültséget tol a telefonra, ezért a Spica fesz.stabjának lényegesen több hőt kell eldisszipálnia, mint egy precízebb töltő esetén.
Amúgy szerintem a forrósodásért elsősorban a magas frekin járatott proci a felelős, mert némelyik erőforrásigényesebb program töltés nélkül is képes "beizzítani" a Spicát...
Nézd a jó oldalát! Télen majd hálás leszel ezért a kézmelegítő extráért!
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Megjött az autós töltőm meg tartóm, beraktam mindent, zsírul működik, viszont a két órás út végén amikor megfogtam a telefont nagyon meleg volt. Néztem az akku hőmérsékletét... 47 fok volt. Ez normális, hogy ennyire felmelegszik, vagy csak nálam nem stimmel valami?
Szerk: A nap nem sütött, szóval nem attól melegedett fel.[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Tudtok nekem abban segíteni, hogy 2.1 alatt ki lehet kapcsolni hogy fent ne jelezze éppen melyik képernyőn vagyok? Sajnos az sok helyett elfoglal, és így nem férek ki a kezdőképernyőn az eddig megszokottak szerint.
Köszi a segítséget! -
encoder
tag
válasz duffbeer #12786 üzenetére
"Ha csak belecsúsztatod, akkor valóban nem nyomja, de mi van, ha off-road túrára vinném? Akkor muszáj rögzíteni."
Elég erősen tapad a gumija! A brutál szegedi kátyúkon meg se rezzen, de azért offródhoz vegyél inkább valami űberdrágát, mert oda az dukál! Meg persze akkor már ütésálló outdoor telót is vegyél, mert egy belépőszintű Spicával csak kiröhögtetnéd magad...
[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
válasz werszomjas #12788 üzenetére
Á abban nincs semmi élvezet!
-
encoder
tag
válasz Camper2006 #12783 üzenetére
"Valaki tud hivásrögzitő progit..?"
CSATLAKOZOM! Nekem is rohadtul hiányzik egy hívásrögzítő!
Sajnos az android valamiért elég xarul kezeli a hívásrögzítést, mert vagy rögzít és nem hallod a hívót, vagy hallod, de nem rögzít- vagy csak a te hangodat rögzíti... Ha valaki tud olyan 2.1 alatt kihangosítás nélkül is működő hívásrögzítőt, ami legalább az én hangomat rögzíti, egyelőre azzal is kibékülnék. Fontos lenne, hogy hívás közben egyszerűen indítható legyen vagy induljon el magától...
[ Szerkesztve ]
-
encoder
tag
válasz trobi28 #12490 üzenetére
"Hát ez pont nem jó hozzá
Ha összenyomod akkor nyomja a hangerő és fényképező gombot,szóval ezt faricskálni kell rendesen "1. jó hozzá, mert egy ideje már ezt használom
2. nem szoktam összenyomni és nyitogatni, hanem simán belecsusszantom és így is elég erősen tartja
3. csak a fényképező gombot takarja el, de nem nyomja be, ezért nem kell megfaragni
4. a hangerő és bill.zár gombok teljesen szabadon vannakAki vezetés közben akar fotózni vagy videózni, az ne ilyen tartót vegyen, de a többieknek szerintem tökéletesen megfelel!
-
Camper2006
tag
Üdv
Valaki tud hivásrögzitő progit..?𝐍𝐨𝐰 𝐥𝐨𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. . .42% ▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░ 100%
-
O_L_I
őstag
Akiknek rootolt telója van elküldené nekem a root\etc\bluez könyvtár tartalmát (3 file)?
Nagyon hálás lennék érte. Köszi!!!
-
BloodRay
veterán
válasz littlerock #12771 üzenetére
Már írták, hogy használd a Mybackup-ot, vagy az sms backup & restore-t .
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
littlerock
aktív tag
A Jewels- játékkal majdnem 40000 pont az jó?
Marketes cucc
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
xmad
őstag
haveromnak t-mobile pulse telója van 2.1-el.. marketről leszedte a launcher pro-t és nekem tetszettek azok a live wallpaperek ezér letöltöttem én is. de nekem azok nincsenek meg ötlet?
valakinek megvan teljesbe a Labirynth nevü játék?
[ Szerkesztve ]
-
littlerock
aktív tag
köszi, a gmail- os dolgon már asszem az első nap túl voltam, azóta volt frissítése a névjegyzéknek, ez eddig rendben is van, csak milyen idióta dolog az, hogy amit a d900-as pl tud azt egy sokkal drágább, intelligensebb készülék nem...
de ezen mint látom nem egyedül vagyok kiakadva...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
duffbeer
őstag
válasz littlerock #12766 üzenetére
Mert ha jól tudom 1.5-el nem támogat semmit az NPS, csak a frissítést. Légy türelmes.
-
Nikk
senior tag
válasz littlerock #12766 üzenetére
Ok...
Először is ha nem reggeltél gmail acc-ot, akkor tedd meg. Utána adatszinkronizáció.
Az sms-ekhez meg van sms backup program, ami a karira kimenti az sms-eidet. (pl.: sms backup & restore)
Ennyi...
Ha rákerült Eki, akkor csak visszafelé ugyan ez.
DIGIC
-
littlerock
aktív tag
Köszi a válaszokat... gyakorlatolag nem email-ezek rajta, csak az sms-eket szeretném megtartani, meg a híváslistát, de nem tudom hogyan szedjem le... mert semmilyen szinten nem kommunikál se az 1.3-as se az 1.4-es se az 1.5 ös szoftverekkel... - kiírja, hogy nem támogatott az I 5700-as ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
kivéve, hogy felajánlja a frissítést, majd közli, hogy a legújabb szoftver van a telefonon...
-
Nikk
senior tag
válasz littlerock #12761 üzenetére
Arra, hogy az eredeti Pantheon home screen-t tutira le kell majd cserélned Helix-re vagy ÉauncherPro-ra vagy Zeam-re.
Ezen kívül semmi másra. Contact-ok, Naptárbejgyezések, meg e-mail-eket megmaradnak gmail szinkronizáció után...
DIGIC
-
duffbeer
őstag
Én biztos visszaállítanám a gyári beállításokat, plusz kivenném az SD kártyát. Ezekre úgy sincs szükségük (adatvédelmi megfontolásból ). Esetleg Mybackup Pro-val készíts backupot a programokról,, vagy amiről szeretnél.
-
Domy
aktív tag
Az alkalmazásaidat mentsd le esetleg, meg az APN beállításokat biztos ami biztos alapon.
-
littlerock
aktív tag
srácok!
ha a gmail-os szinkron megvan, mire kell még felkészüljek, ha T-s szervízbe viszem a telefont a 2.1-et felrakatni???
-
cselt
senior tag
Hali!
Szerintetek melyik éri meg jobban Spica vagy Pulse?
-
Vagany
őstag
-
csabi10
senior tag
Független készüléket lehet NPS-el frissíten?
-
debanti0919
csendes tag
válasz BalanceR #12744 üzenetére
Ezzel is át tudod állítani performance módra, gombnyomásra váltogatja a módot. Mondjuk azután a kamerát kézzel kell elindítani. Majd olyan lesz benne, hogy megadott időnként visszaállítja az előre beállítottra, a frissítési időt és a default módot is be lehet majd állítani.
-
Vagany
őstag
válasz debanti0919 #12739 üzenetére
Köszi, fel is tettem. Tetszik, bár igazából én azt a szöveges kiírást nem vettem volna ki, amit ott alul írt ki, "set CPU conservative" asszem. Most ha indítok egy fényképezőt, kilépek, akkor a widgeten nem látni, hogy változna (zöld), nyomok, rá de nem kapok visszajelzést, hogy változtattam-e, mert nem ír ki semmit, megnyomom mégegyszer, ekkor lesz, piros, mégegyszer megnyomva lesz zöld. Nagyon köszönöm, hogy foglalkozol vele, de ha nem lenne túl nagy kérés akkor azt az értesítő szöveget nem lehetne visszatenni, vagy ha azt meg lehet oldani, hogy mindíg aktuálisan mutassa az állapotot (mikor kilépek a kamerából jelenleg nem vált pirosra magától) akkor az maga lenne a tökély.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Nikk
senior tag
válasz sabrinho #12743 üzenetére
Jahj... T-seknek!!!
Teccik érteni?
Már azért anyázza a fél világ a T-t, mert egy halom lámer az egész és képtelenek megírni normálisan egy már létező OS-t a saját profiljukra már hónapok óta. GY.P-skednek össze-vissza. Nem is értem, hogy miből tartana. Előbb feltörnek játékokat, ezek meg itt szerencsétlenkednek egy nyílt forráskódú OS-sel, amibe akárki belenyúlhat. Ezért tiszta ideg már mindenki.
A P meg V már rég megcsinálta és szépen is működik nekik. Csak a T ekkora gyökér...
DIGIC
-
littlerock
aktív tag
nekem vasárnap az Arena plaza alsó szintjén lévő T-ben mondták, hogy 1 óra alatt megcsinálják, csak mentsek le mindent a telefonról...
Nos ezzel gondban vagyok, mert ugye a gmail-os szinkron megvan, de ae az npc studio, se a kies nemk áll szóba a telefonommal... semmilyen formában... csak a memória kártyát szeretné kezelni...
-
BalanceR
addikt
Remek!
Olyat widgetet nem tudnál csinálni,hogy megérintve fellövi a cpu mode-ot performance-ra,
és utána elindítja a kamerát?(Ugyanis 2.1en gyakran van az, hogy első fotózáskor hibásan méri a fényt, ha a cpu mode conservative-on van)
Vagy olyat, ami a háttérből figyeli, hogy a kamera az aktív ablak-e, és ha nem (vagyis a háttérben fut) akkor lecsökkenti conservative-ra.[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
orrlyuk
aktív tag
Nagyon baba lett, köszönjük!!![ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
futureboy
tag
Én már rohadt rég próbálkozom a frissítéssel, túl vagyok a 300-adik próbálkozáson és még mindig a nem szükséges a frissítést üzenetet kapom!!!!
-
debanti0919
csendes tag
Sziasztok!
Javítottam a cpu mód váltós widgeten. Innen le tudjátok tölteni az új verziót. Az előzőt viszont ne felejtsétek el letörölni, mert elvileg nem tudja update-elni. Ha minden jól megy akkor a héten lesz még egy javított verzió...
-
adamho
tag
válasz werszomjas #12734 üzenetére
Gondolom, hogy hamarosan lesz spicara is frissítés, de én tapasztalatból azt mondom, hogy ez a telefon sokkal jobb, mint a huawei, ugyanis azt cseréltem erre. A pulse fórumon már nagyon régóta várják a frissítést, és a pulse aprócska memóriáját még tovább csökkentette ez a frissítés, tehát jobban járunk a spivával, még ha később is lesz frissíthető.
-
duffbeer
őstag
válasz werszomjas #12734 üzenetére
Mert az Samsung nem Huawei...
Közben érdekes, hogy nem lehet felhívni a pécsi T-pont-ot. Mármint az automatán kívül nem lehet mással társalogni.
-
duffbeer
őstag
válasz Vagany #12733 üzenetére
Ja bocs, akkor nem olvastam elég figyelmesen.
Ja elég nagy a kavarodás. Mint írtam azért fűzök hozzá több reményt, mert nem egy rapidshare-es összekukázott verzió, hanem egy "hivatalos" forrásból származó... Természetesen közben kipróbáltam és T-s frissített szoftvert nem talál... -
sabrinho
tag
Nekem az 1,5 teljesen stabil volt. A 2,1 viszont többször hibaüzeneteket írogat ki, belassul, nem mutatja az ikonokat, stb...
Ja és alig van fenn app, de azok is mind fenn voltak 1,5 alatt is. -
werszomjas
addikt
Android 2.1 frissítést kapott a T-Mobile Pulse
Érdekes, ugyan ezt miért ilyen nehéz a Spicánál megcsinálni?
üdv
-
Vagany
őstag
válasz duffbeer #12731 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de ahogy írtam is a támogatásoknál NPS 1.3 van, a softverfrissítésnél NPS 1.4. Közben van egy 1.5-ös NPS ami nekem xp-n és vista 64-en isa szépen ment, mindkettő kiírta rendesen a frissítést, igaz a biztonság kedvéért XP-n frissítettem. Van kavarás a Samunál rendesen, akárcsak a specifikációkkal, pl itt még mindig AMOLED-nek írják a kijelzőt .
-
Murdah
csendes tag
sziasztok! esetleg vkinek nincs meg a I5700XXIL4es verzió?
-
Vagany
őstag
válasz duffbeer #12723 üzenetére
A samsungmobile.hu honlapon is csak az 1.3 NPS van a támogatásoknál, de a firmware frissítéseknél már a spicához az 1.4 NPS-t adja. Nekem 1.5 NPS-sel ha nem is elsőre de sikerült a 2.1 frissítés pannonos készüléken. Én sokáig vaciláltam a frissítéssel, de azt tudom mondani akik még 1.5-ön vannak, hogy érdemes frissíteni. Megy a BT file küldés, a billzár feloldás is egyszerűbb logikusabb, jobb az akksikihasználása, tovább bírja, bár igazából ezzel nekem 1.5-ön se volt gond, ezzel a launcher pro home-mal meg szinte élmény használni.
-
duffbeer
őstag
Annyira benne voltam a Spicában (Zeam), hogy ma reflexből rá akartam húzni egy eltávolítandó progit a windows tálcára...
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
nektek mennyire hangos a telefon hangszorója, mondjuk zenénél?
én nem tartom túl hangosnak max hangerőn sőt.. kb mint az 5800 negyed hangerőn.
ha ez ilyen akkor gáz a hangszorója a telefonnak
[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
Lehet benne valami, mert a Spica honlapján még az 1.3-as NPS van, a Samsung mobile oldalán pedig már az 1.4!
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
A samsungmobile.hu oldalon kint van a frissítés az új NPS-el, akit érdekel lehet próbálkozni.
-
adamho
tag
Kedvesek!
Mit kéne tennem, hogy ez a drága telefon reggelenként felébresszen, és ne felejtse el, hogy erre van beállítva?
Köszönöm a segítséget, előre is! -
-
L.L.
senior tag
XXJD2-őt raktak fel, természetesen a szokásos T-s appokkal. Az e-mail nevü alkalmazás (nem a gmailos) kényszerbezárással mindig leáll. Egy két utólag telepített alkalmazásnál ugyanez, (pl. Rings extended). De végülis ezeket mindd lehet helyettesíteni. Fagyás és hasonlók idáig nem jelentkeztek.
-
Jinxx
senior tag
Én is leadtam a telefonszámom a Westendben, de eddig nem hívtak. Ha hétvégéig nem hívnak, lehet elugrok a Camponába.
Írtad nemrég, hogy sok bugja van. Mit raktak fel neked, és mi nem működik rendesen? Gondolom az app-listát telerakták webnwalk-os és tré-s hülyeségekkel...? -
petipetya
nagyúr
Beadtam a telómat frissíteni, és ezt kaptam vissza.
Bocs.
"nincs rá lezsóidő"
-
Jinxx
senior tag
-
Jinxx
senior tag
Én nemrég érdeklődtem a Samsung szervíznél személyesen, ott azt mondták nincs még meg nekik a t-s 2.1, nem tudják mikor lesz, és csak a függetlent tudják felrakni 5000-ért garivesztéssel. Tegnap t-pontban azt mondták, hogy még nincs kész, és a 2500 Ft-os dologról sem tudtak semmit. Tehát elvileg még nincs t 2.1-es firmware, nem tud róla SENKI semmit, tehát egyenlőre nem is létezik!
Most akkor mi is van ezzel a Tré-s frissítéssel? -
BalanceR
addikt
Ha van valakinek pár appja (játék,alkalmazás), ami nem demó, és a marketen nincs fent a free progik közt , és megosztaná,legyen szíves privátban linket adni...
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
easy...rider
őstag
hát ez nagyon ígéretesnek tűnik várok még picit vele hogy kiforrjon rendesen, aztán lehet megcsinálom
ugye jól értelmezem hogy ezzel minden gyorsul. mert a proci sokkal optimálisabban tudja a számításokat elvégezni. szóval a számoló géptől kezdve, a böngészőn át, navigációig simábban fog futni, meg az összes alkalmazás. persze nem minden kétszer olyan gyorsan, de lesz ami igen. ugye? -
werszomjas
addikt
válasz Cyberbeni #12703 üzenetére
köszi, már azt is próbáltam, meg a documents to go-t, meg beam reader, a gond, a kereső funkció, mindegyik lassan keres, beírom a szót, és végig lapozza az összes oldalt, gondoltam hátha az adobe gyorsabban keres, de kezdem azt gondolni, hogy ez mind ilyen tetűlassú
üdv
-
Cyberbeni
addikt
válasz werszomjas #12700 üzenetére
marketen beírod, hogy pdf: és ott kipróbálgatod a progikat, hogy neked melyik jön be a legjobban.
nekem eddig a "PDF Viewer" vált be ("Maciej" a developer), kb azonnal megnyitja a fájlokat, és jól kezelhető meg stabil.elvileg csak t-pontokban fizetős. samsung szervízben ingyenes, ha már megvan nekik.
2.2-ről meg itt lesz infó, ha frissítik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
-
duffbeer
őstag
válasz werszomjas #12697 üzenetére
Adobe reader elérhető a marketen, de csak 2.1 alá.
Szerk.:
Link[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán