Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kepler8
csendes tag
szerintem nem lehet. legtöbbször egyébként csak statisztikai célból mentenek le ilyeneket a programok, hogy megtudja a fejlesztő, hogy kik használják az appot.
egyébként meg valamit valamiért... ha már ingyen kapsz egy programot, akkor sajna ilyeneket néha el kell fogadni.
-
zseko
veterán
Olvasgattam a programok hozzáférési leírásait, és hát elég érdekesek. Pl. ennek a CoolS-nak mi köze hozzá hogy merre tartózkodom?? Ráadásul még internetelérést is akar, mikor ehhez sincs semmi szüksége hogy a procit állítsa. Ki lehet az ilyen, működéséhez abszolút köze nem levő dolgokat szedni a programokból? Vagy olyan program, amivel be lehet állítani hogy mik mehetnek a netre.
HR24.hu
-
Dj.Mike
senior tag
SD kari partícionálásnál milyen számokat érdemes beállítani?
-
csabi10
senior tag
-
Dj.Mike
senior tag
válasz Camper2006 #28087 üzenetére
Kifejtenéd bővebben mert ebből sokat nemértek.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz picur220 #28084 üzenetére
Hali. Hát azt én nem tudom hogy van e benne magyar nyelv de azt tudom hogy nekem már első indítás után angol nyelven jelent meg minden a telón.
Más kérdésem is felmerült mikor partícionálnám SD karit. Miután kiválasztom az ext size opciónál 256ra a swap size-t mekkoára kell beállítani? Gondolom itt amit megadok majd tényleges méretet az lesz a programok helye és a fennmaradó szabad helyre pedig szabadon lehet más cuccokat másolni? -
Dj.Mike
senior tag
Nahát sok értetlenkedés árán csak sikerült felrakni legújabb CM-et. Egész jól néz ki viszont hiányolom a beállítások menüt. Vagy csak én nem találom? Nameg a magyar nyelvet. Csak angol van benne? Multitouch is benne van már?
-
picur220
veterán
válasz f1alonso #28079 üzenetére
Root nélkül max ADW Launcherhez lehet skineket rakni.
A telefont nem nagyon lehet elrontani, meg megcsinálják főzött ROMmal is gariban. Nyugodtan tegyél fel főzöttet, sokkal gyorsabb lesz a telo.Nekem most CM van, és most elég gyors, úgyhogy marad egy ideig. A múltkor meg tetűlassú volt, nem értem én ezt...
-
f1alonso
aktív tag
Illetve androiddal 2.2 mi a helyzet?
-
f1alonso
aktív tag
Vagyis illetve a telefon névjegyénél olyan van h a kernel verzió : 2.6.29 és alatta meg root@SE-S610 #2 ez azt jelenti h rootolt a telóm vagy annak semmi köze hozzá?
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne , hogy skint vagy kinézetet vagy témát lehet változtatni úgy h nekem a telómón alap gyári 2.1es android semmi buhera semmi root. ??Kb mindenkinél csak azt látom h gy rootolt, ilyen rom olyan rom ilyen verzió olyan verzió stb stb ... h ezek látható különbségel gyorsabbak? ha ne talán valaki lakik hódmezővásárhely közelében vagy szeged közelében szólhat nyugodtan aki ért az ilyen dolgokhoz mert én most nem vagyok benne annyira a szakmában...és nem szeretné elrontani a telefont.
válaszaitokat előre is köszönöm !
üdv
-
kepler8
csendes tag
az mitől lehet, hogy amióta felraktam a 8.2-est, azóta minden újraindítás után törölnöm kell a dalvik-cache-t, különben nem bootol? :S
-
Dj.Mike
senior tag
Még ott tartok hogy flasheltem az EXXJH6os rommal meg rootoltam vagyis van recoverym de még nincs app2sdm. Megnéztem samdroidos kitchenben csak 2-10es kernelek vannak nekem pedig 2-08 as van vagy az nem érdekes? Felmegy rá attól? Ja és a másik dolog hogy fenn az értesítési sávban nincs ott a térerőjel mellett a 3G ikon se semmi. Vagyis nemtudok vele felmenni egy oldalra sem. Arra mi a megoldás? Léteznek valahol T-mobilos böngésző illetve MMS beállítások?
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Ha jól olvastam a segédletben ahhoz hogy legyen app2sdm főzött romot kell feltennem? Ez úgy működik hogy vagy CM-et vagy főzött romot teszek fel? A 2 együtt nem megy?
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Azt jól tettem ha az LK2-08 PDA.tar fájllal és az LK2-02-1 update.zippel rootoltam meg a telót? Nemkellene megegyeznie a 2 fájl verziószámának? Illetve ha a rootolás készen van a zip fájlt leszedhetem az sd kártyáról?
[ Szerkesztve ]
-
mg105
senior tag
sziasztok? melyik most a legstabilabb rom? lehetőleg azzal a fekete témával. ja és hol találom meg? köszi!
-
szaszabee
aktív tag
Elég jó kis készülék
-
picur220
veterán
válasz mzprox #28063 üzenetére
De ha alap 2.1-es rendszered van, honnan lenne recoveryd?
Amúgy ha rádugod USB-re, és a debugging be van kapcsolva, akkor parancssorból is lehet progit telepíteni. Ha így felraknál egy bármilyen home appot, telo restartnál (delehet, hogy nem is kell a restart) megkérdezi, mit akarsz használni.[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Nagyon köszi a sok helpet. Lenne még pár kérdésem tudom már uncsi de első próbálkozásom ez szóval sry a sok hülyeség miatt. Szóval: ahhoz hogy CM-et fel tudjak tenni kell főzött romot telepítenem a telóra vagy jó a sima is amit tegnap flasheltem? A másik kérdés az hogy ha már egyszer megvan rootolva akkor ha új romot teszek fel vagy cm-et nemkell többször rootolni? És a 3ik kérdés pedig az hogy főzött romból és CM-ből melyiket ajánlanád ami szerinted stabil és sokoldalú is tehát jól is néz ki és minden olyan dolog benne van ami az átlag usernek feltétlen szükséges.
-
membrandj
nagyúr
Jah, azt akartam meg kerdezni, hogy a ckmod . bfs.003 A mit jelent?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
hali. irtatok,hogy a titanium backual le lehet menteni az appokat is, hogy ne kelljen ujrarakni..Nem talalok ilyen opciot. Azert kerdezen,mert lehet kipribalnam a cmet, de nincs kedvem ujrarakni az appokat, ha megse tetszene. Vagy hogy lehetne megoldani? koszi elore is.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
snooze
veterán
hali!
SMS composernél a contacts-ban miért vannak a nevek a többször..van ami 6-7szer szerepel..ezt hogy lehet javitani?GO Gunners!!!
-
mzprox
aktív tag
na, jó ideges letem és lereseteltem az egészet.. ma amúgy se volt jó napom .A rohadt szemét aki ilyen programot írt.. legközelebb lekalózkodom a tört verziót, azt talán majd nem kell frissíteni
-
mzprox
aktív tag
próbálok beléppni valami recovery módba, de nem megy.. nem tudom jól csinálom e, nyomom amenü gombot folyamatosan amíg tölt be a telefon, de semmi
-
FingR86
őstag
válasz mzprox #28061 üzenetére
http://www43.zippyshare.com/v/4736603/file.html
ez egy kis leírás, hogyan lehet felrakni rá progit offline.
mert nekem itthon nincs wifi, és mivel market sincs, az első file kezelőt elég bajos rátenni.
nahh mármost ha szerzel egy friss változatot a progidból (launcher pro), a leírás alapján azt is feltudod tenni
és ehhez nem kell semmi extra, mert én is egy sima pucér szofton csináltam
am, ha jól emléxem én is jártam régen ugyanígy, de én vhogy megoldottam...pedig nem vagyok vmi nagy spíler a témában...sztem ez volt az a módszer
de ha nem jól gondolom, sry
[ Szerkesztve ]
-
konkolyz
tag
válasz mzprox #28056 üzenetére
Rootolt telefon esetén android commanderrel megoldható: számítógéppel letöltöd netről a launcherpro frissebb verziójú .apk-ját. Telefont recoveryben indítod, systemet vagy data-t mountolod, commanderrel a letöltött .apk fájlt bemásolod a system/app v. data/app mappába, wipe dalvik, reboot és kész
[ Szerkesztve ]
-
mzprox
aktív tag
van olyan lehetőség ami visszaállítja a gyári beállításokat, de nem törli a programjaim? menüt nem tudok elérni, szóval vagy valami trükkre, vagy egyébb bill. kombinációra lenne szükségem.
-
mzprox
aktív tag
Hello,
Segítség kellene, kezdek pipa lenni..
A shareware verziós launcher pro-m úgy gondolta, hogy őt márpedig most és azonnal frissítenem kell és cserébe kb használhatatlanná tette a telefonom.
Nem jön be a homepagem hanem helyette folyton a launcherpro.com-ra akar menni, de nem jön be az internetoldal. Nem lehet behozni semmilyen menüt, hogy kikapcsoljam a launchert és visszaállítsam a régi-t, nem lehet elérni a piacot, hogy frissítsem, nem tudok hívni senkit ÁÁÁÁÁszerk:
gyakorlatilafg csak az opera böngészőm van, ha kilépek belőle azonnal visszajön az opera és kezdené tölteni a launcherpro.com-otmit lehet tenni ebben az esetben? totál resetet nem szeretnék ha egyéb mód is van (de azért valaki írja le légyszíves, hogy kell csinálni, nem emlékszem)
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz FingR86 #28049 üzenetére
köszönöm a dícséretet teljesen belepirultam
a lényeg hogy működik. a jh7-et nem ismerem. a jd1-re és a jh6-ra mondják még hogy elég stabil rom.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
FingR86
őstag
jól van, csak msn-esen akartam írni...az itt nem a csodálkozást jelenti
-
FingR86
őstag
nahh ne őríts meg nem nagyon ismerem itt az embereket, ki fiú és ki lány
akkor fogalmazzunk úgy, hogy köszi fiúk az asszisztálást, de a mai nap a csajoké a pirospont (KKK) : )
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
I570EXXJH7...egy ilyet raktam fel. jó lex ez ?
-
FingR86
őstag
szevasztok fiúk én vagyok a srác a sárga 3szöggel...sikerült megoldódnia a gondomnak az OPS volt a ludas....nem a jc3 volt mellékelve az odinhoz
köszi "sssz" : )
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz kozytibike #28041 üzenetére
hááát....
itt van, csak hogy ne ess kétségbe [link]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
8800gts
tag
sziasztok
miért lehet az hogy csinálok új névjegyet és nem jelenik meg a névjegyzékben?
előre is köszi!
-
kozytibike
csendes tag
tudom hogy balek vagyok de nem találom a 1. spica segédletet
-
-
sssz
őstag
válasz kozytibike #28038 üzenetére
nem sok értelme lenne, mert ennek a forumnak az 1. hozzászólására mész és ott a link
nincs elrontva, ne aggódj
[ Szerkesztve ]
-
kozytibike
csendes tag
még annyit hogy a 1. hsz-ban lévő spica segédletet belinkeled nekem azt megköszönném
-
sssz
őstag
válasz picur220 #28034 üzenetére
tippem, hogy nem az új spica.ops fájlt használta vagy nem megfelelő helyről töltötte le a romot.
mondtad neki hogy honnan érdemes? spica segédletből. azok tuti jók. és ne a jh1-et erőltesse, hanem a jd1-et. onnan töltse le a jd1-et, az odint, az új spica ops fájlt. így próbálja meg.
de a jd1 nem one package. abban 4 tar fájl van, mond meg neki hogy értelemszerűen tallózza be a megfeleő helyre az odinban és vegye ki a pipát a one package elől, ha lenne ott.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
kozytibike
csendes tag
ok rendben de ezzel nincs elrontva a teló és meglehet még csinálni ugye meg ha még valami nem világos nem baj ha kérdezek elöre is köszönöm
-
sssz
őstag
válasz kozytibike #28033 üzenetére
nem.
olvasd el ennek a forumnak az 1. hsz-ban lévő spica segédletet. abban minden le van írva.
ha nem értesz valamit akkor kérdezz utána.viszont ha emlékezetből meg tudod mondani, hogy volt-e a menüben olyan ikon hogy samdroid tools akkor kiderülhet hogy rootolt-e a teló.
ha volt ilyen akkor rootolt, ha nem volt, akkor nem.
-
picur220
veterán
Flashelt a gyerek egy JH1-et odinnal, elvileg mindent jól csinált, driverek stimmeltek, végigment a folyamat, bootcsík bejött, betöltött, majd háromszög. Csak MSN-en írtam neki, mit hogy csináljon, ahogy én szoktam, nálam pedig sosincs sárga 3szög.
Aztán mondtam neki a pda formatos dolgot, meg is csinálta, megint háromszög.Azt nem tudom, hogy ilyenkor a gépen szar valami, vagy a telon, vagy lehet mindkettő a hibás?
[ Szerkesztve ]
-
kozytibike
csendes tag
nem tudom új a készülék nem értek hozzá de ha segítenél akkor talán menne most szedtem le CM-6.1.1-spica-a8.2.update.zip -et ez kell hozzá?
-
sssz
őstag
válasz kozytibike #28031 üzenetére
túl hosszan nyomtad, akkor az utolsó programot hozza fel.
röviden kell nyomni. ha nem jön fel semmi így se, akkor viszont az adw-t tetted alapértelmezetté és nem fog feljönni az ablak.
rootolt a telód?
-
kozytibike
csendes tag
betudtam hozni de csak a kamera meg a tárcsázó van benne
-
kozytibike
csendes tag
az lenne jó ha a telefonkönyvböl valahogy belehetne lépni a menübe akkor már tudnám törölni az adw-t mert egyedül a telefonkönyvbe meg a kamerába tudok belépni
-
kozytibike
csendes tag
egyszerüen nem lehet mert mindig beugrik ez a kényszerbezárás
-
sssz
őstag
válasz kozytibike #28027 üzenetére
nyomd meg a home gombot (kis házikó), akkor felugrik egy ablak. abban az adw mellett lesz másik home progi. azt válaszd ki.
-
kozytibike
csendes tag
nincs ahogy feltettem a programot azt irja ki hogy az alkalmazás leált probálja újra egyszerüen nem tudok lépni sehova mert ez mindig beugrik
-
sssz
őstag
válasz kozytibike #28025 üzenetére
hogyhogy nem tudsz belépni? nincsen menü gomb?
-
kozytibike
csendes tag
sziasztok feltelepitettem az adw launchert és nem tudok a menübe belépni hogy letöröljem a progit csak a telefonkönyvbe tudok lépkedni hogy lehet így eltávolitani válaszotokat elöre is köszönöm.
-
picur220
veterán
Sárga háromszögnél mi a a teendő pontosan?
1. Teljes FW-t berakni és simán flash
2. Teljes FW + debug mód
3. Teljes FW + debug + mégvalami?
4. PDA nélküli FW + debug + PDA format (ezzel befailelt, e - big partition size!, Destroy instant, Killed timer)
5. Bárkinek bármilyen javaslat?!Nem nálam van a hiba, nálam még sose jött elő...
-
sssz
őstag
válasz Dj.Mike #28017 üzenetére
azt a samdroid toolsban kell aktiválnod.
ha akarsz rá főzött romot vagy CM-et akkor először azt rakd fel. abban lesz egy samdroid tools ikon, abban az app2sd settingsben kipipálod az app2sd-t , teló újraindít és akkor onnantól minden az sd-re települ. viszont egy picit a belső memóriából is lecsíp a programok telepítésekor, de nagyon minimálisat.ha nem akarsz főzött romot sem CM-et, akkor innen telepítsd a samdroid tools apk -t [link]
felülről a második hozzászólásban van.
ahhoz hogy telepíteni tudjad kell egy file kezelő, pl es explorer. ingyenes a marketről. abban megnyitod és tudod telepíteni.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Jaki2000 #28004 üzenetére
Ilyen számtalan van, keress rá a volume szóra a Marketban.
De ettől az alapproblémát nem fog megoldódni, ha a zsebedben véletlenül megnyomod a hangerő gombokat, ugyanúgy elállíthatod a hangerőt... Erre inkább gomblezáró alkalmazás kell. Van ilyen is rengeteg. Keress rá a button lock vagy volume lock szavakra a Marketban. -
konkolyz
tag
Haliho
8.2-t használóktól kérdezném, hogy a saját kihangosítás működik-e?
8.1-nél sípolós gerjedés volt, amint átkapcsoltam hangszóróra ez volt a fő ok, hogy visszatértem 2.1-re
8.2-ben elvileg másik/javított audio driver van, hátha ez is javult...
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
-
Dj.Mike
senior tag
-
sssz
őstag
válasz Dj.Mike #28011 üzenetére
ezt amit az előbb linkeltem, ki kell csomagolnod. abban vagy egy tar fájl, azzal kell rootolnod.
ami az sd-re kell a főzött rom, amit a kitchenben tudsz főzni itt: [link]
ez tulajdonképpen 2.1-es rendszer.vagy CM-et raksz, az 2.2-es azt itt kell letöltened:[link]
-
-
sssz
őstag
válasz Dj.Mike #28009 üzenetére
innen: [link]
nekem is lenne egy kérdésem.
aki a CM 8.2-t használja: van olyan kombó, sorrend már ami tutira működik? illetve milyen a sebesség, használhatóság akkor, ha csak a csupasz CM van fenn?[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Eljutottam odáig hogy el tudtam indítani a flasht. A kérdés az hogy mennyi időt vesz igénybe a folyamat kb? Már több mint 7 perce azt írja odin hogy setup connection. Ezek szrint valami nem jó?
-
kozytibike
csendes tag
sziasztok érdeklödni szeretnék hogy feltelepitettem az adw launchert és nem tudok a teloban semmit csinálni pedig már kivettem az aksit is de nem megy miért vagy mit lehet tenni?
-
Jaki2000
aktív tag
Van-e más hangerő állítási mód a hangerő gombokon kívül, valami app? Alap helyzetben a hangerő gombok a csengetés erejét állítják. Matatás közben, vagy ha hirtelen zsebre vágom a már többször elállítódott. Ha halk az baj, ha nagyon hangos az sem jó. Ma reggel amikor megszólalt majdnem szívinfarktust kaptam, mert csumán volt.
(#28002) zseko
Szerintem minden középkategória (20-30 e) feletti telefon szinkronizálható valamilyen formában a PC-vel, és az SMS-ek elmenthetőek. Én pl. a Sonyericsson telefonról txt filébe mentettem a régi SMS-eket. És már kerestem is vissza információt belőle. Ha hivatalosan is kell az SMS, úgy is a szolgáltatóval kell úgy is egyeztetni.
pld. parkolás bíróság egy fenyegetés miatt lottó 5-ös[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
szabike
csendes tag
Nekem a 2.1 volt fenn, vagy 1 hónapig, de mindig is a szabad hellyel bajlódtam. Meg kiváncsi voltam a multitouchra, hát meg gyorsabb is mindenhol irták. Ezért feltettem a 7.vhanyas verziót nagy nehezen, mert driver problémáim voltak, de sikerült rájönnöm, nagynehezen, hogy mivolt az.
De a lényeg, hogy mostmár 8.1 em van amióta az kijött + 3D driver. Semmi bajom vele. Nagyságrendekkel gyorsabb, mint a gyári 2.1 volt. A multi touchot szinte soha nemhasználom, mert igazán nincs mire...De azóta a hellyel soha nemvolt problémám, telepithetek azt amit szeretnék, személyre szabhatóbb sokkal, ja és hangosabban szol a telo. Szerintem megéri feltenni. -
zseko
veterán
Kössz a válaszokat. Végülis nem fontos annyira egy sms sem de néha jól jött, hogy meg tudtam nézni mit/mikor fizettem be, vagy igazolni hogy befizettem-e. Multitouch sem izgat annyira, mondjuk lehet ha kipróbálom már kelleni fog az sd kártyára való telepítés lehetősége, és az hogy több szabad ram-om maradjon, neadjisten gyorsabb is legyen a telefon mint most viszont igen. Na akkor átrágom magam az egészen párszor, aztán majd pár nap múlva meglátom. Jelenleg így is elégedett vagyok.
HR24.hu
-
snooze
veterán
SMS composernél a contacts-ban miért vannak a nevek a többször..van ami 6-7szer szerepel..ezt hogy lehet javitani?
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest