Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Gear S3 - második kör
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domosia
csendes tag
Teszteltem egy kicsit:
Ugye köztudott, hogy a fényképéező bekapcsolása után a CPU 800 MHz-en marad. Sokan ki vannak akadva, hogy ez így nem jó, de leírták rá a megoldást. Köszönet ért ddaninak. Gondoltam írok rá egy programot, hogy egy kattintással "conservative"-ra lehessen állítani a cpu profilját. Mire kész lettem, ddani ís megírta a magáét:
http://www.ddani.info/development/android
Szuper boldogság, lecsökken fényképező után is az órajel, mindenki boldog.
De.
Szöget ütött a fejembe az, hogy az a hiba, hogy a beépített zenelejátszó akadozik és pattog - ami nem csak engem zavart eddig -, nem vezethető e vissza a cpu sebesség állítgatására. És igen, performance módban nem pattog a lejátszó.
Tehát aki viszonylag jó ekvalizerrel akar zenét hallgatni, az használja a beépített lejátszót, de előtte lépjen be a fényképezőbe, vagy ddani programjával állítsa át a cpu profilját performance módba.
Remélem segíthettem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- eladó Nothing Phone (2a) 12/256 black
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest