Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliszi
senior tag
Akkor miért rakták bele a saját féjlok alkalmazást ha nem lehet semmire használni ?
-
kliszi
senior tag
Miért van az ha rámegyek a a Saját Fájlok ikonra akkor felül Kiirja hogy Memoriakártya és alatta Image mellet egy lakat van ami be van zárva és mindegyik mellet az van ha rá klikelek akkor az irja hogy üres pedig van a mem kártyán zene is meg fénykép is . Zene lejátszo meg is jeleniti és a galéria is . Op rendszerem2.1 ! Mi a megoldás szerintetek ?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy frisitettem a telefon oprendszerét 2.1-re és ha telefonon a gyári adatok visszállitásra rá nyomok akkor a 2.1 megmarad? nem kell megint frisiteni ?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! sim kártyára hogyan tudnék menteni telefon számokat ?? A Contact2Sim programot letöltöttem de másolni azzal sem lehet söt szinte semit nem lehet vele csinálni csak látja a simen lévö számokat de mégcsak fel sem lehet onnan hivni senkit . Van erre a problémára valami megoldás ? Simre jo lenne elmenteni a számokat néha !!! Választ elöre is köszi !
-
kliszi
senior tag
Pontosan milyen formátumu és felbontásu filmek mennek ?
-
kliszi
senior tag
Divx VOD regisztrálása nélkül le lehet játszani divx-es videokat,avit ? Milyen formátumu videokat lehet lejátszani a telefonnal ?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud valaki nekem segiteni ? Hogy kell regisztrálni a Divx VOd-ot ? a http://vod.divx.com -ot beütöttem de ott nem tudom hogy kell regisztrálni holl kell megadni azt a regisztrácios kodot amit a telefon kir ??? Tud valaki segiteni ebben ?
-
kliszi
senior tag
Pár napja vettem egy ilyen telot a vodafontol és az lenne a kérdésem ha nem frisitem az op rendszerét akkor is jol fognak müködni rajta a letöltött alkalmazások ? Egyépként nagyon tetszik a telefon , eddigi legjobb telefonom .
-
kliszi
senior tag
New PC Studio 1.5.0 programon belül rámentem a telefon frisitésére a frimware frisitésre de csak keresés indult el és a kis jel forgott középen és nem csinált semmit . Igy nem lehet frisiteni ?
-
kliszi
senior tag
USB Debugging Mode be hogyn lehet bekapcsolni holl van ez a menü ?
-
kliszi
senior tag
Beirtam a google -be a New PC Studio 1.5.0 AC4 de az elsö is és a többi is valami fizetös oldal amin regisztráélni kell . Nincs valami másik link ahol simán le lehet tölteni ?
-
kliszi
senior tag
Van valakinek valami linkje hogy honnan lehet letölteni ingyen a New PC Studio 1.5.0 AC4 programot ?
-
kliszi
senior tag
Szasztok ! Látom mindenki frisitgetia a teloját ! Nekem a frimware-verzió 1.5 van fent gyárilag . Ez nem jo ? Miért kell frisiteni ? Egyépként a New PC Studio 1.5.0 ac4 programot honnan lehet letölteni ingyen ?
-
kliszi
senior tag
Letre szeretnék hozzni egy google fiokot és nem tudom hogy miért nem jön össze ? email cimnek freemail cimet adok meg azt el is fogadja kapok egy smst a telefonomra de nem tudom mit kel azzal a koddal csinálni sehol nem irja . A regisztrácionál a freemail cimemet elfogatta és a jelszo is elég hosszu de miért nem jön össze ?
-
kliszi
senior tag
Akkor majd csinálok google fiokot ! Lehet hogy hülyének néznek itt de tegnapvettem ezt a telot és még nem volt ilyen telefonom soha és a leirása amit adtak hozzá az elég szegényes . Gondolom akkor minden féle kép regisztrálni kel vele a neten hogy az alkalmazások müködjenek ! Az lenne még a kérdésem ha a naptár funkciot regisztrálom akkor nem kell álandoan a netre kapcsolodjak ha meg akarom nézni a naptárat ???
-
kliszi
senior tag
Nincs még g-mail fiokom mert még nem neteztem vele . Nincs még ithon wifim de miest lesz kiprobálom . Gondolom a telefonnal kell csatlakozzak a wifihez hogy netezek velle és hogy regisztráljak a g-mailen és gondolom ezzel több alkalmazást is élesiteni lehet . Jol gondolom???
-
kliszi
senior tag
A névjegyzék- menü-importálásnál csak a simröl tudom a telefon menüjébe menteni de forditva hogy lehet ? És hogy tudok közvetlen a simre menteni a számokat ??? Vagy azt nem lehet abszolut? Van valakinek valami ötlete erre a problémámra ????
-
kliszi
senior tag
A névjegyzék- menü-importálásnál csak a simröl tudom a telefon menüjébe menteni de forditva hogy lehet ? És hogy tudok közvetlen a simre menteni a számokat ??? Vagy azt nem lehet abszolut?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok nem találom hogy hogyan kell a telefon memoriábol a simre menteni a telefon számokat és hogy eleve hogyan tudom használni a simre mentett telefon számokat ? Ja és hogy tudok simre menteni telefonszámokat ? Választ elöre is köszönöm !!!
-
kliszi
senior tag
Még egy kérdésem lenne ? sim kártyára nem tudok telefon számot menteni azt lehet valahogy?
-
kliszi
senior tag
Köszönöm a választ ! Ékezetek tényleg müködnek ! Számitogép hogy ismeri fel a telefon memoria kártyáját ??? Hiába csatlakoztatom az adatkábellel !!! Valaki tud segiteni a telefonon kell valamit álitani??
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tegnap vettem egy ilyen telefont a Vodafontol . Több kérdésem lenne hozzátok . sms irásnál be lehet e álítani hogy éketetes betüket irjon ? A másik kérdésem hogy ha összekötöm adat kábellel a a telefont és a számitogépet miért nem látja a memoria kártyát ? Válaszokat elöre is köszönöm !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest