Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz eddie17 #10681 üzenetére
Többen "sírtok", hogy megszakad a WiFi, ha kikapcsoljátok a képernyőt. Gondoltam megnézem én is. 30+ perce állítottam be, hogy ne bontsa a kapcsolatot, majd kikapcsoltam. Pár perce küldtem levelet a gmail-es címemre és pár perccel később már pittyegett is hogy új levelem érkezett vagyis úgy tűnik nekem is működik. Ez nagy meglepetésként nem ért, mert korábban is úgy volt beállítva, hogy ne bontsa a kapcsolatot, ha kanócon van és az is működött.
Legyen szép napod!
-
petipetya
nagyúr
válasz ravebp #10692 üzenetére
1. Lemented a JD2-őt és kicsomagolod. Ugyanabba a mappába beteszed a szintén letöltött és kicsomagolt ops fájlt - ekkor már mindened megvan, hisz a drivereket a pc studio miatt már korábban felraktad.
2. Azért még letöltöd és telepíted az odin multi downloadert is, hisz ez kelleni fog.
3. Telót kikapcsolod és kiveszed belőle a sim-et meg az sd-t. Lenyomod (ebben a sorrendben) a hangerő le és a kamera gombokat, úgy tartod őket és közben bekapcsolod a telefont - ekkor belép a download módba, ahogy azt ezen a képen is látod.
4. Bedugod a kábelt a telóba és az usb-be, majd vársz kb. fél percet, lehet hogy ekkor még külön telepíti az eszközillesztő drivereket (max. 1 perc). Ha ezzel készen van, akkor azt úgyis látod.
5. Ha a com-nál sárga az odin, akkor szépen mindent betallózol a megfelelő helyre, és start gombot nyomsz. A képen láthatod, hogy mit-hová kell.
6. Ha elindult a telefonod, akkor nyomj egy gyári állapotokra való visszaállítást, és ha újra betöltött a telód, akkor készen is vagy.
Itt is van egy leírás, olvasd el mert sok fontos dolgot leírnak.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
O_L_I
őstag
Hali,
Ti tudtok olyan progiról amivel fel lehet mappelni hálózati meghajtót a telefonra? Mondjuk egy könyvtár formájában.
-
eddie17
addikt
Na fejlemények vannak.
Most, hogy nem kapcsoltam át sohára, így ugyan kikapcsolt a wifi, de a mobilnet meg bekapcsolt helyette. Most kipróbálom, hogy nem nyúlok ahhoz a beállításhoz, és csak a wifilock programot használom. Kíváncsi leszek. -
-
MartOOn
addikt
válasz eddie17 #10681 üzenetére
nekem jól müxik.
i570EXXJC1
2.6.29
root@SE-S610#2
Eclair.XXJCE / LkMod 2.5.1próbáld ki ezt. ezen nekem eddig nem volt bug-om (kivéve a kamera app után 800-on marad az órajel de azt már át tudjuk írni)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
eddie17
addikt
Akkor mindenkinek:
JD1-el kezdődött. Hiába állítom be, hogy a képernyő kikapcsolásnál ne bontsa a wifi kapcsolatot mégis megteszi. Aztán volt a JD1+50MB mod. Ezzel sem volt jó. Jött a JD4 ugyancsak bontotta. Ma feltettem ezt a JE1-et, és milyen meglepő ezzel sem jó. Minden alkalommal még 3rd party programot is feltettem ami ezt hivatott kiküszöbölni (wifi lock) de mint halottnak a csók. És a legszebb az egészben, hogy kikapcsolja a wifi-t, de nem áll vissza mobilnetre sem.
Megoldás? Mert én nem tudom... -
MartOOn
addikt
-
eddie17
addikt
Mit kell még tenni, hogy normálisan működjön a wifi? Ez akkora megerőltetés vagy mi a f@sz? Nagyon felhúzott ez a sz@r komolyan. Ezt, hogy nem képesek megcsinálni hihetetlen. Adom is el a pics@ba...
-
dylan69
csendes tag
ennek a telónak a kijelzőjére kell rakni valami fóliát? vagy ez is olyan karcmentes mint az iphoneé?
-
Haart
addikt
Nemtudok csatlakozni a NPCS-el nálam is ez a helyzet ugyhogy még várat magára a frissítés. 1.5.0 ac4
-
MartOOn
addikt
válasz Quick68 #10666 üzenetére
lehet de nem akarok itt összeesküvés elméleteket gyártani... de volt rá példa. valszeg az a szállítmány a pannonhoz ment volna vagy a tököm tudja hogy került a polcokra függetlenként de p-s rommal...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
L.L.
senior tag
Sziasztok.
Most vettem a spicát 1.5-el, ha feltelepítem a hozzá kapott igo-t, frissítés után is tudom majd használni, újratelepíteni? Köszi -
Quick68
csendes tag
Akkor lehet,hogy én is így jártam?
-
MartOOn
addikt
pici off: Veszprémből vannak itt?
csak üzenném, hogy Perez nem biztos hogy egyben épségben hazamegy ma Szegedről...
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz ficere #10661 üzenetére
NE!
quick68: hát esélyes egy pannon vagy trés rom... többen írták hogy függetlenként vették és mégis pannonos rom volt rajta és még majdnem a kollégát cseszték le hogy miért függetlenítette a pannonos spicát!
[ Szerkesztve ]
-
ficere
aktív tag
még egy kérdés.nps frissitéskor a telefonban hagyjam benne a simet,és a micro sd-t?
Machete nem ír sms-t
-
MartOOn
addikt
válasz Quick68 #10659 üzenetére
hivatalosan független? vigyázz mert az országban több helyen árultak függetlenként de mint kiderült szolgáltatói rom volt rajta. hol vetted?
-
EczkE
veterán
Én nem értem, hogy mért próbálkoztok az NPC-vel mikor világos, hogy nem fog menni.
Asszem mindenféleképpen!
-
Quick68
csendes tag
Hali!
Sikerült telepítenem a New PC Studio 1.5.0.AC4-t.
Próbáltam a telefont frissíteni,de azt írta ki nem szükséges frissíteni.Pedig csak az 1.5-ös verzió van fent. -
duffbeer
őstag
válasz blueMerle #10556 üzenetére
Azt azért senki ne felejtse el, hogy ez az innenonnan összekukázott rapidshare-es NPS még NEM végleges. Nem kell csodálkozni, ha gondok vannak vele. Ha valakinek megáll frissítés közben, az valszeg ennek tudható be.
Én majd akkor próbálkozok, ha hivatalos forrásból beszerezhető, pl. a Samsung oldaláról... -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Ti tudjátok kezelni a névjegyeiteket a KIES szoftverrel?
Nekem felpörög 100%-ra, kidob középre egy gombot, amin nincs semmi felirat. Semmi exception csak nem látom a névjegyeket.Az általatok belinkelt NPS meg azt mondja, hogy a telóm nem támogatott...
-
kliszi
senior tag
New PC Studio 1.5.0 programon belül rámentem a telefon frisitésére a frimware frisitésre de csak keresés indult el és a kis jel forgott középen és nem csinált semmit . Igy nem lehet frisiteni ?
-
beers
addikt
Skynet:
Ezt a blogot csak meghívott felhasználók olvashatják.
Mi lett a bloggal?M&N
-
Dashes
őstag
i570EXXJE1 kontakt bug:
Contacts/Display options/Google fiók/All Other Contacts pipa be. -
ficere
aktív tag
Sziasztok.Az nps nem ismeri fel a készüléket,már mindent kipróbáltam valakinek nincs valami ötlete?
Machete nem ír sms-t
-
kliszi
senior tag
USB Debugging Mode be hogyn lehet bekapcsolni holl van ez a menü ?
-
devast
addikt
1, valszeg kilövöd a home alkalmazást, amit nem kéne 2.1 alatt az alapértelmezett a Pantheon, de inkább a Helix1-et ajánlanám.
2, Nálam is van pár dolog ami mindig fut, én pl a Camera app-ot nem tudom kilőni
De őszintén nem is érdekel. Megfelelően működik a beépített memória manager. Ha mindent kilövök lesz valami 100 mega üres memória, aminek semmi értelme... ha kell neki, úgyis kilövi magától a nem aktív alkalmazásokat. -
Skynet258
veterán
válasz kliszi #10627 üzenetére
Tényleg ennyire nem megy az internet használata? Link ahhoz a nyomorult NPS-hez.
Mod: látom közben már akadt gyorsabb versenyző
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Lenne egy kis gondom. Ha kinyomom a futó alkalmazásokat az AdvancedTaskKiller-rel és kilépe belőle megfagy a rendszer, nem mutat ikonokat, de pár másodperc múlva megjelennek. Nagyon zavaró. Ezek után visszalépetem a progiba és látom, hogy a böngésző meg fut, holott az elöbb kinyomtam mindent. Ha kilövöm ugyanúgy meghal egy picit a rendszer és ha visszalépek újra ott fut a böngésző.
Asszem mindenféleképpen!
-
Dashes
őstag
Szervizekben, NPS-val csak Vodás és Pannonos készülék frissíthető. Többiek várnak még pár hetet vagy Odin-nal frissítik.
New PC Studio 1.5.0 (USB Debugging Mode be, hogy felismerje a telefont!)
Frissítés Odin-nali570EXXJE1-ről:
wifi/gmail megy, kamera még mindig bugos. Helix megadta magát -> hard reset, zeam-mel nincs gond. Kontaktok importálása nem működött -> hard reset, azóta nincs vele gond.
Available memory: 81.7MB Available space: ~100MB (hozzáadtam az utólag felrakott programokat)[ Szerkesztve ]
-
kliszi
senior tag
Beirtam a google -be a New PC Studio 1.5.0 AC4 de az elsö is és a többi is valami fizetös oldal amin regisztráélni kell . Nincs valami másik link ahol simán le lehet tölteni ?
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan problémája, hogy újraindul magától néha a telefon? -
-
verser233
senior tag
válasz sz.zs. #10619 üzenetére
Ezt sajnos nem én fogom tudni megmondani, mert az enyém rootolt és kapásból törlök le minden olyan beépített default programot belőle ami nekem nem kell, ezzel is memóriát nyerve, plusz nekem a programok telepítései már memórikártyára mennek. de ha jól emlékszem, első inditás után mikor még semmit nem töröltem 67mb szabad helyem volt (nekem mindig ennyit mutat, bármit is tegyek fel )
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
LacckaGy
csendes tag
válasz blueMerle #10620 üzenetére
Detto !! Szerintem hagyom a fenébe. Úgyis "hajnali emberke" vagyok. Majd megpróbálom 3-4 körül. Hátha kisebb a terheltség.
Egyébként meg: Ennyi Spica a világon nem készült. Kizárt, hogy mindenki egyszerre frissít!
Vagy Samuék szervere egy 486-os??? Úristen ez a cég egy rémálom!!![ Szerkesztve ]
-
-
blueMerle
veterán
válasz littlerock #10609 üzenetére
A Blue merle egy skót juhász fajta. Pontosabban nekem is ilyen kutyám van. Egy blue merle skót juhász.
Más.: most akárhogy próbálom csatlakozni sem tud
-
Quick68
csendes tag
Oké, és honnan tudom letölteni???
-
Quick68
csendes tag
1.4.0.IL2
-
MartOOn
addikt
válasz kliszi #10612 üzenetére
www.google.com ide meg verd bele: New PC Studio 1.5.0 AC4 Enter...
a legelső találat pont meg is felel...
[ Szerkesztve ]
-
kliszi
senior tag
Van valakinek valami linkje hogy honnan lehet letölteni ingyen a New PC Studio 1.5.0 AC4 programot ?
-
Quick68
csendes tag
Hali!Valaki tudott már 2.1-re frissíteni,nekem még mindig nem akar.Gyári független.Az NPS ben rákattintok a frissítésre ott kijelölöm a készüléket,egy ideig keres valamit,majd kiírja ez a készülék nem támogatja a szoftverfrissítést.Be kell még valami mást is állítanom????
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
válasz blueMerle #10605 üzenetére
dehogynemnyom!!! Magyar T-Mobilos hivatalos 2.1 NINCS mééééég!!!!
külföldről beszakadtra lehet csak frissíteni! meg pannonra esteleg vodásra...
[ Szerkesztve ]
-
LacckaGy
csendes tag
A hócipőm kivan már!! Felismerte, hogy frissíteni kell. Nagynehezen letöltötte a frissítést, és mikor végre flottul ment minden, hirtelen "elvesztette" a telefon drive-t és vadul elkezdte keresni. Mivel sikertelennek nyilvánította a keresést ugyebár a frissítés is megállt mert nem volt meg a hardver. Akkor jött a helyreállítás, ami persze szintén sikertelen volt. Ott álltam samu felirattal a kezemben okosan . Nem reagált semmire. Akku ki-be, szerencsére felállt a kütyü. Most kezdem előlröl, hátha sikerül kifektetnem (Win7 32 bit)
[ Szerkesztve ]
-
PGee
tag
Üdv!
Ha viszem frissíteni a telefont milyen állapotban kell leadni? Gondolom memókűrtya ki, meg vissza kéne állítani a full gyári beállításokat (sms-ek, névjegyek, mail-ek ne legyenek), de ezt hogy is lehet? Ezen kívűl még valami? (Tudom, gari papír, meg számla)...
-
littlerock
aktív tag
válasz kliszi #10601 üzenetére
Ha csak egy picit visszaolvasol (kb az előző száz fórumoldalból minden tizediket, és onnan is csak 3-4 hsz-t), akkor nem kérdeznél...
Jó az, csak az új jobb... mindenki a 2.1-re gyúr, már régóta... nem ok nélkül görcsölnek itt sokan, azon, hogy megosszák a tapasztalataikat, és az egyéb dolgokat...
[ Szerkesztve ]
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
littlerock
aktív tag
Tegnap voltam az Alle-ban lévő Samu márkaboltban... A frissítéssel kapcsolatos kérdésemre a válasz:
kb 2-3 hét,, és ha megadom a számom, felhívnak. Kell a garipapír, meg a telefon, egy órán belül kész lesz...
Nem értem, miért nem lehet rendet csapni ebben a káoszban? Az az ember, aki ezt hagyja, az nem alkalmas az adott részleg vezetésére...
Ez már akkora égés a magyar Samu képviseletnek, hogy nem találok rá szavakat...
ja igen: T-s vagyok
[ Szerkesztve ]
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
kliszi
senior tag
Szasztok ! Látom mindenki frisitgetia a teloját ! Nekem a frimware-verzió 1.5 van fent gyárilag . Ez nem jo ? Miért kell frisiteni ? Egyépként a New PC Studio 1.5.0 ac4 programot honnan lehet letölteni ingyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest